Mayelife - mote og foto -
Hjem Header Facebook Tumblr

0

Som et resultat av min og Leas fantastiske kombinasjon av kjedsomhet og kreativitet får dere denne videoen! Vi lå på sengen min en dag hvor vi ikke hadde en ting å gjøre og bestemte oss for at vi skulle lage en video. Da endte vi selvfølgelig opp med mac'en i fange og pen og papir klart. Vi bladde gjennom et par sider med forskjellige idéer til videoer og bestemte til slutt at vi var mye flinkere til å komme på ting selv. Så da kombinerte vi to av idéene vi fant; nemlig "how to smash a watermelon" (jeg vet, ekstremt komplisert) og "how to be a ninja". Altså, Fruit Ninja.

 

Den beste videoen som noen gang har blitt laget! *nervøst smil* 

 

Hva synes du om videoen?

 

 

 

 

 


#video #videoblogg #fruitninja #reallifefruitninja #collab

 • 0

  OK, sorry for dette, men jeg trenger dette inlegget for å frike ut. Så forbered deg på litt seriøs fangirling.

  De av dere som følger med på de viktige tingene her i livet og har sett på Tyler Oakley's Auguest vet at gårsdagens video var #troyler videoen. Jeg, som shiper dem fullstendig, trodde ikke at noe kunne slå de videoene. Så skjedde dette.

  DARREN FREAKING CRISS.

  Noen av dere skjønner sikkert ikke en ting av det jeg snakker om nå og tenker bare "hvem er alle disse folka?!". Vel, det skal du få vite.

  Så, Tyler Oakley... har hørt navnet før, men aner ikke hvem han er. Tyler er en av verdens største youtubere med over 5 millioner subscribers. I tillegg til å være utrolig morsom og bare et av de beste menneskene som eksisterer, er han også et stort forbilde for LGBT (LHBT) tenåringer. Jeg kunne virkelig snakket om Tyler i timesvis, men jeg tror du vil få mer ut av å bare se magien med dine egne øyne.

  Darren Criss er en av de mest talentfulle menneskene der ute. Han er en fantastisk låtskriver, musiker, skuespiller og person. Han er mest kjent for å ha spilt Blaine i Glee og for å være en del av gruppen StarKid

  Siden jeg åpenbart elsker begge disse to endte jeg opp med å frike helt ut når jeg så at Darren er i den nyeste videoen til Tyler. Jeg tror jeg har sett videoen sånn syv ganger nå, og jeg kan fortsatt ikke tro det.

  Ja, så det er bare å sette denne videoen på replay. OG hvis du vil se troyler videoen så kommer den rett etter den med Darren.

  Hva synes du om #tarren videoen?  #tyleroakley #youtube #fangirl #youtuber #darrencriss 

 • 12
  Heihei!
  Rett etter at sommerferien startet her i Oslo flyttet en av mine beste venner, Unni fra Oslo. Hun har flyttet ut til hytta si i Bø som de har pusset opp bygget på for at de skal kunne bo der. At Unni var flyttet var åpenbart utrolig trist siden vi har vært venner veldig lenge og hun har blitt en stor del av livet mitt og menneskene rundt meg. Før hun dro bestemte vi oss for å spille inn en video sammen for at jeg skulle legge den ut her. Vi kom hjem tidlig fra prøve muntlig og spilte inn en variasjon av the best friend tag; most likely to.
   


  Unni kommer heldigvis veldig snart på besøk. Hun kommer i konfirmasjonen min som er nå veldig snart og skal også være med skolen vår på hvite busser tur til Polen og Tyskland senere i høst. Og hun kommer seg nok ikke unna så veldig mange måneder av gangen uten å få meg på besøk!

  Jeg og Unni har også laget annet video sammen som du kan finne HER.

  Hva synes du om videoen? Har du laget en lignende video? I så fall, legg ved link i en kommentar så jeg kan sjekke den ut!

   

   

   

  #vlog #mostlikelyto #thebestfriendtag #videoblogg 

 • 10

  I og med at jeg var syk både i går og i dag har jeg egentlig ikke hatt sånn spesielt mye å gjøre. På skolen har vi engelsktentamen i dag, men jeg har alt for vondt i hodet til at jeg uannset ville ha greid å skrive noe bra, så da ble det til at jeg holdt meg hjemme. I går kveld ble det til at jeg brukte hele to timer (sykt!) på å se på youtubevideoer. Jeg fant en del videoer av folk som covret sanger inne på en annen blogg, og da var det ingen vei tilbake. Så nå er spotifylista mi full av Boyce Avenue-sanger og covre. Så, siden det ikke skjer så veldig mye annet her jeg sitter alene på rommet mitt, tenkte jeg å vise dere noen av videoene jeg så på i går. Sorry hvis du blir avhengig! :P

  Å, jeg bare elsker stemmen til Beatrice Miller! Jeg tror jeg kan sitte å høre på henne i flere timer! Haha!

  Har du sett noen av disse før?

   

   

   

   

  #youtube #cover #coverlåt #boyceavenue #beamiller #xfactorusa #mileycyrus #katyperry #rihanna

 • 0  Nå er endelig Catching Fire-filmen redigert og lastet opp. Den har dessverre ikke like god kvalitet som videoene mine pleier å ha (i tilleg til at videoklippene har en sånn stygg svart ramme rundt seg), men siden jeg brukte en mindre filformat gikk det veldig mye raskere å laste den opp. Så hva jeg gjør neste gang vet jeg egnetlig ikke helt, det står jo mellom god kvalitet og mindre ventetid, men vi får se. Håper dere liker videoen uansett da!

   

  Hva synes du om videoen? Var du på premieren? Hvis du har lagt ut noen bilder eller videoer fra kvelden så er det kjempekoselig om du kommenterer linken til dem!

   

   

   

   

  #catchingfire #førpremiere #hungergames #hungergamesnorge #colosseum #video #youtube #kjendiser #samclaflin #elizabethbanks #jenamalone #finnickodair #effietrinket #johannamason #kino #gallapremiere #midnattspremiere

 • 6

  Heia! Tenkte å bare skrive et lite innlegg nå. Jeg sitter på skolen og har greid å lure meg ut av samfunnsfagstimen, haha! Neida, jeg skriver om klassen min til årboka, og nå kommer jeg ikke på noe mer å skrive, så da sjekker jeg inn her. Jeg har vel egentlig ikke så mye å skrive om, så dette er vel egentlig et litt rart innlegg, men samma det.

  Akurat nå holder vi på med fjerde time, og etter den er det bare fire til! Haha, vi har valgfag i dag, så da slutter vi halv fire. Utrolig kjedelig egentlig, for da har jeg bare to timer på meg hjemme før jeg skal på musikkøving, og de timene går faktisk veldig fort! I morgen har vi RLE prøve, så  jeg må øve på den, gjøre to andre lekser (straffen for å være syk det!) og få stappa i meg noe middag før det er rett ut av huset igjen. Så kommer jeg ikke hjem før i nitida, ser paradise og så er det natti natti.

   

  Haha! Dette ble et kjedelig innlegg ja, men jeg skal prøve å få gitt dere noe litt mer interressant senere i dag.

   

 • 9

  Heihei!

  Jeg er jo fremdeles syk da, så dagen har gått med til timer med Pretty Little Liars og redigering av den videoen her. Jeg er den personen som bare helt random begynner å filme ting med mobilen min, og da blir det jo en del klipp da. Dessverre har jeg mistet så og si alt jeg filma i høst, fordi mobilen min ble stjelt. Så de videoene her er bare fra iPhonen min.

  Haha, sorry for det fine startbildet Lea, plis ikke hat meg!

  Haha, Nora eier i cupsong! Hadde forresten tenkt å lage en cupsong video når jeg blir frisk igjen.

  Nå har jeg tenkt å få lest litt og sett enda noen episoder av Pretty Little Liars. Haha, fordelen med å være syk er at du får hatt en liten seriemaratton!  Hva har du gjort i dag?

 • Stikkord:
  Maye - kommenterer alltid tilbake <3

  Navn: Ragnhild Knudsen Alder: 15 Bosted: Oslo Mote, foto, skjønnhet og hverdag. Driver med teater, musikk og cheerleading. Kontakt/Sponsing: mayelifeblogg@hotmail.com

  Kategorier

  Arkiv

  Mars' blogger