Mayelife - mote og foto -
Hjem Header Facebook Tumblr

4

Heihei folkens! Haha, som noen sikkert har sett så har jeg blitt ukens blogg her på blogg.no. For litt over en uke siden sendte jeg inn påmelding til ukens blogg HER, egentlig bare for gøy. Jeg vet dette høres veldig klisje ut, men jeg hadde faktisk ikke ventet å bli det, hvertfall ikke uken etter at jeg meldte meg på!

Så da fikk jeg en mail fra blogg.no hvor jeg skulle svare på noen spørsmål for at lesere skal kunne få en liten forsmak på personligheten min. På skolen i dag sjekket jeg blogg.no (gud, nå har ejg skrevet blogg.no mange ganger) hadde posten om meg kommet opp, som du kan se HER.


Haha, det er litt kult da! :P

I dag har jeg vært på Storosenteret med Azora og Lea hele dagen, så jeg har ikke fått sjekket innom her før nå, men gud så glad jeg ble da jeg logget inn. Seertallene hadde skutt til værs og jeg hadde også fått mange kommentarer. (Nå gjenstår det bare å svare på dem da...) Jeg håper virkelig at dere som har vært innom her i dag fortsetter med det, for det betyr utrolig mye for meg!

 • 0

  Det er jo mange blogger jeg leser litt innimellom, men et par få er så heldige å få bli lest av meg hver dag. Haha, neida. Etter at jeg selv begynte å blogge har jeg oppdaget mange nye blogger, og noen har ejg bare endt opp med å lese hver dag.

  1. Erica's blogg er det vel ingen nyhet at jeg leser akkurat, men jeg må ha henne med likevel! Jeg har fulgt bloggen til Erica i sånn to år ca, og jeg er fortsatt avhengig. Hun er alltid så positiv til ting og kommer dessuten med mange interressange anbefalinger. Jeg må så absolut si at Erica er yndlingsbloggeren min!
   

  2. Wa2wo er en blogg som jeg i utgangspunktet ikke leser hver dag. Det er ikke sånn at jeg går inn på den for å se hva hun har postet, men hun ligger i venneffeden min, og har så mange innlegg som jeg føler jeg bare må lese, så jeg ender innpå der så og si hver dag uannset. Dette vil altså si at hun er veldig flink til å skrive engasjerende og spennende innlegg.

   

  Leser du noen av disse bloggene? Hva syns du om dem?

   

 • 1


  Jupp, da var uke 17 over og jeg har kåret ukens blogg! Jeg fikk inn veldig mange forskjellige blogger, så det har vært et ganske vanskelig valg. Den bloggen jeg har valgt er skrevet av en herlige 21-åring med navn Katrine. Katrine har blogget i flere år før, men i februar bestemte hun seg for å lage en ny blogg, som heter katrinehellum.blogg.no.
  Hun blogger om mote og hverdag og har en interresant blogg med både mye bilder og tekst.

  Både designet og headeren er lyst og fint. Hun har et enkelt design som er lett å finne frem i, og det er definitivt et pluss.

  Katrine blogger opptil flere ganger hver dag og har ofte både outfit og instagram oppdateringer. Hun erf link til å ta bilder, og er rett og slett bare en blogg det er verdt å ta en tur innom!

  For å bli neste ukes blogg trenger du bare å legge igjen følgende:

  • Navnet ditt
  • Navnet på bloggen din
  • Kort om hva bloggen din handler om

  Kanskje du blir den heldige neste uke?

      

 • 8  Nå tenkte jeg at jeg skulle være en sånn snill blogger og linke en av dere trofaste lesere. Det vil si at jeg velger ut en av dere til å skrive litt om her på bloggen min!

   

  For å være med må du:

  • Legge igjen navn.
  • Legge igjen navnet på bloggen din.
  • Skrive kort om hva bloggen din handler om.

   

  F.eks: Hei, jeg heter Ragnhild og blogger på mayelife.blogg.no. Det er en blogg hvor jeg skriver om hverdagen min, mote og foto. Du trenger ikke skrive mer enn det, for jeg tar en titt innom bloggen din også.

   

  Det jeg legger vekt på når jeg velger ukens blogg er:

  • Designet ditt.
  • Hvor ofte du blogger.
  • Hvor mye du tar leserne dine på alvor.
  • Hvor interressante innlegg du har.
  • Om bloggen din passer til beskrivelsen du ga av den i kommentarfeltet her.

   

  Håper du vil være med!

 • Maye - kommenterer alltid tilbake <3

  For omtrent femten år siden ble jenta bak denne bloggen født. Hun har vokst opp i en by som heter Oslo sammen med familien sin og mange gode venner. I desember 2012 bestemte hun seg for å opprette en blogg, og det er akkurat denne du har kommet til nå! På fritiden driver jeg med både teater, musikk og cheerleading. Jeg blogger for det meste om hverdagen min, foto, mote, sminke og alt annet jeg kan komme på. Jeg liker å være kreativ og valgte å lage meg blogg for å kunne dele mine meninger og tanker. Og ikke minst for å kunne se tilbake på ting i arkivet senere! Jeg kommenterer ALLTID tilbake! :)

  Kategorier

  Arkiv

  Mars' blogger