Mayelife - mote og foto -
Hjem Header Facebook Tumblr

3Årets 17. mai startet brått. Veldig brått. 06.55 kom mamma inn på rommet mitt og vekket meg alt for sent. Tre kvarter senere var jeg ferdig sminket, hadde såvidt fått i meg noe å spise, hadde dratt på meg uniformen i all hast og sto klar med fløyta i armen i skolegården på Bøler. Flaggheisingen startet klokken åtte, og etter omtrent en halvtime med korsang, taler og korpsmusikk tok vi t-banen ned til byen. Og før viv visste ordet av det marsjerte vi nedover Oslo's gater og prøvde å få igjen pusten i de få sekunden mellom hver marsj. Tre eller fire runder i marsjheftet senere var vi endelig utenfor rådhuset og var ferdige med å gå i tog. Der møtte jeg Unni, Lea, Aysu og Ilirida som jeg var med resten av dagen. Før vi fikk gjort noe mer måtte jeg skifte ut av uniformen og inn i kjolen, men jeg tror ikke jeg skal si så veldig mye mer om akkurat det...


Ilirida og Lea

Etter å ha godt litt rundt i byen tok vi t-banen til Majorstuen og gikk nedover Kirkeveien til Frognerparken. Etter en liten stund med sisten på Frognerborgen (nei, vi er ikke barnslige) gikk vi og tok en del bilder på gresset i parken.


Unni
Meg, Aysu, Lea og IliridaEtter en stund bestemte vi oss for å gå tilbake til inngangen for å kjøpe litt is før vi gikk oppover Frognerparken mot Monolitten. Etter en stund måtte Unni hjem, så vi bestemte oss for å ta t-banen hjem alle sammen. Jeg og Lea gikk innom Bøler skole hvor årets aktiviteter ble holdt. En boks med popkorn til hver og et baklengs-bilres senere fant vi ut at det virkelig ikke var noe å gjøre der, så vi dro opp til Haraløkka for å filme. Jeg skal ikke si hva, for det kan hende det ødelegger overraskelsen litt, men det var noe vi lagde til noen. 

Da vi kom hjem til meg var det lammebiff til middag og bær med krem til dessert. Vi spilte litt air hockey på rommet til Elias og et par runder med kort og så gikk vi over til Lea for å sove der.

18. mai tilbrakte jeg halvparten av dagen på plenen til Lea med frukt og musikk mens vi bare lå og slappet av, og halvparten med pc-en på fanget ute i sola mens jeg så på Teen Wolf. Ganske greit. Og så ble det mandag da...

 

Hvordan var din 17. mai?

 

 

 

 

#17.mai #frognerparken #korps #is #sommer #overnatting #venninner #bilder #photoshoot

 

 • 14

  Torsdag kveld var det endelig duket for vinterball på Skullerud skole. Da hadde jeg vært på ballkomitemøter hver onsdag i flere uker, vært en hel dag på skolen for å pynte og brukt masse tid på å finne ut av antrekk, hår og sminke. Sistnevnte gikk ikke helt som planlagt riktignok, med alt for dårlig tid til å få gjort ferdig både håret og sminken, men det ble noe i hvert fall.

  Da Unni pg Lea kom på ndøra halv fem stod jeg fortsatt i badekåpa, holdt på å rett håret, var akkurat ferdig med sminken og hadde enda ikke bestemt meg for hva jeg skulle ha på meg. Burde kanskje disponert tida litt bedre der ja. Men jaja, da ble det rett i stedet for krøllete hår, og kjolen jeg egentlig ikke burde brukt. Herlig.

  Neida, nå høres jeg alt for negativ ut. Det var en veldig morsom kveld. Vi hadde velkomstdrinker, rød løper og servering. Etter at vi hadde tatt parbilder gikk vi opp i samlingssalen for å spise middag der. Der ble det lassagne til middag og sjokolade mousse til dessert. Og så ble selvfølgelig herrenes og damenes tale holdt. Jeg må velsi jeg ble litt skuffet over de; de var begge veldig korte og hadde ikke så mange morsomme poenger, men da slipper jeg i hvert fall å være redd for hva folk vil synes når jeg holder tale til neste år. For det har jeg tenkt til, og den skal bli bra.

  Etter vi hadde spist og stemt på ballets dronning, konge, prinsesse, prins og kjole var det opp i samlingssalen igjen for å danse. Da startet vi først med gå polonese i sånn et kvarter rundt i salen (kjeeeeempegøy...) og så skulle vi danse vals og sving med partnerne våres. Og så fikk vi endelig rommet for oss selv, styringen over musikken og en kosleig siste time.


  Azora
  Altin og Unni


  Meg og Unni

  Jeg ble egentlig veldig fornøyd med kvelden. Vi hadde greid å pynte fint, maten var god og middagen var kjempekoselig, men opplegget var litt dårlig. Ballet skulle starte klokken 18, men vi var ikke oppe ved middagsbordet før klokka var 19.10. Og da vi endleig var ferdig med polonesen var det bare en og en halv time igjen av de fem timer lange ballet. SÅ det ble litt vel mye venting for min smak, men det var jo likevel utrolig gøy.  Har dere hatt ball i år? Hvordan var ballet deres?

   

   

   

   

   

   

  #ball #vinterball #ball2014 #ball2k14 #ballkjole #koseligkveld #prom

 • 2

  G'day everybody! And a happy new year!

  Plutselig var også dette året (eller det forrige da) over, og 2014 er i gang. Min nyttårsaften ble feiret med en koselig kveld med familien. Vi spiste biff, spilte Cluedo og hadde sjokoladefondue til dessert. Klokken kvart på tolv var det på med sko og jakker for å gå ned i det ene krysset i nabolaget her. Der møtes de fleste fra øvre bøler, der og på fotballbanen, for å skytte opp fyrverkeri og ønske hverandre et godt nytt år.
  Kveldens middag


  Me little brotha
  Mmmmm! Det finnes da vel ikke særlig mye som er bedre enn en sjokoladefontene?

  I dag har det blitt både nyttårskonsert, Narnia og Journey 2, så tven har definitivt fått kjørt seg. Jeg har egentlig bare sittet inne og kost meg med den siste feriedagen, for i morgen er det tilbake til skolebenken. Det skal bli koselig å se igjen alle de jeg ikke har sett i ferien, men jeg må si det er deilig med ferie. Haha, har begynt å telle ned til vinterferien allerede!

  Jeg håper alle hadde en fin kveld i går og vil få et fantastisk år i 2014!

  Hvordan var din kveld?

   

   

   

  #nyttår #nyttårsaften #2014 #2k14 #happynewyear #fyrverkeri

   

 • 8

  Og plutselig var denne julaftenen over også.

   

  Lille julaften

  På mandag var det fult ryddekaos her i heimen. Alt skulle gjøres klart til kvelden den 24. Hvert år sitter jeg på lille julaften og gleder meg som et lite barn til at natta skal komme og jeg kan våkne opp til julekosen neste morgen. Og hvert år går alt like fort. Først sitter du der og kan bare ikke vente til det skal starte, og så er alt plutselig over. Julematen er spist og gavene er pakket opp.

  Mandagen gikk som sagt med til å gjøre klart for jula her hjemme. Jeg fikk pyntet ferdig rommet mitt, lakket neglene mine til jul og vaska ordentlig på rommet. På kvelden tok vi også inn juletreet, pynta det og satt oss og så på Alene Hjemme.Men mellom all ryddingen og pyntingen fikk vi også spist julegrøten med mandel i. I familien til mamma har de alltid spist julegrøt på lillejulaften og lutefisk på julaften. Så da blir det julegrøt den 23. Og pappa har alltid spist riskrem med mandel i på julaften, så da blir det det og. I år var det jeg som vant mandelen på lille julaften, men for å være ærlig kunne jeg gjerne stått over. Pappa hadde jo kommet opp med den fantastiske idéen om at mandelpresangen skulle være tannkrem med baconsmak. Det er virkelig det værste jeg har smakt. Og jeg har spist Harry Potter jellybeans, de som smaker mark og bleie.

   

  Julaften

  Og så kom endelig den store dagen. På morningen kom Elias inn på rommet mitt for å vekke meg. Det var nok ikke så lett, men etter hvert var også jeg ute av senga. Da kjappet vi oss ut i stua og gjorde det vi alltid gjør først på julaften; tenner treet. Det er så utrolig fint å se på det glitrende treet når du enda ikke er helt våken og alt fortsatt er litt uklart. Da får jeg virkelig julestemning. Så var det tid for kalendergave og skattejakt. Jeg aner ikke om det er noe man pleier å ha, skattejakt altså, men vi har i hvertfall det. Da har mamma og pappa lagd en liten rebusløype for oss, og så må vi løse den for å finne skatten. Altså julehefter. Så blir det godteri og julekaker i sofaen i mens vi ser på Tre nøtter til Askepott.

  I år ble det også til at vi gikk i kirka på julaften. Vanligvis pleier vi bare å gjøre det når vi feirer jul hos besta og bestefar, men i år dro vi i kirka her i Oslo og. Jeg skulle nemlig lese tekst under gudstjenesten. Ikke noen store greier akkurat, tror det var sånn fem linjer eller noe, men det var jo gøy likevel.

  Etter at vi kom hjem fra kirka var det med en gang å skru på tven for å se Kalle Anka's jul på svensk tv. Ja, vi ser den på svensk. Jeg vet egentlig ikke helt hvorfor, men jeg antar at det bare er fordi det er det vi er vandt til. Pappa har jo alltid sett det på svensk.

  Etter et par timer hvor jeg ikke en gang husker hva jeg gjorde var maten endelig klar. Da hadde stakars mamma stått i flere timer for å få ferdig ribbe, medisterpølser og frikadeller.
  Det ferdigpyntede bordet  Og etter riskremen var det til slutt endelig tid for å pakke opp julegavene.

  Vi endte alle opp med mange fine ting, men jeg tar ikke det akkurat nå. Jeg har heller tenkt til å lage en video med tingene jeg fikk!

  Hvordan var din jul? Har dere noen spesielle juletradisjoner?

   

   

   

   

  #jul #julaften #julemiddag #julegudstjeneste #ribbe #juletre #julepynt #julegaver #juletradisjoner #tradisjoner

 • 4

  OK, hvor mange ganger har jeg brukt den overskriften nå? Haha, jaja.

  I går kveld var jeg i hvertfall i konfirmasjonsfest til kusina mi. Hun blir seksten i desmeber, så hun skulle egentlig konfirmert seg i fjor høst, men da holdt storesøstra hennes (som er 17) konfirmasjonsfesten sin. De har nemlig bodd syv år i Abu-Dhabi, så da fikk Emilie holde konfen sin først når de kom hjem i og med at hun er eldst. Så i går var det altså Caroline sin tur. De hadde satt ut et stort partytelt i hagen dems, leid catering og grilling og invitert hauger av gjester. Ja, vi var hvertfall 40 stykker!

  På plenen hadde de satt ut kubbespill, så det ble flittig brukt mens vi ventet på maten.


  Haha, blinkskudd!
  Caroline og Emilie


  Akkurat nå sitter jeg i fjerde familieselskap på rad, med fire små barn rundt meg. Og der forsvant mobilen min, haha, jeg må nok gå jeg da!

 • Stikkord:
  8

  Heihei søte dere! Sorry for at det ikke skjedde så mye her i går, men jeg kjørte bil hele dagen, så da jeg kom hjem var jeg en smule ødelagt. Som jeg nevnte i forrige innlegg var jeg hos besta og bestefar utenfor Trondheim i helgen. Vi dro opp rett etter skolen på fredag og kom frem i titiden. På lørdag våknet jeg for en gangs skyd veldig tidlig, nemlig klokken halv åtte! Haha! Så da kom jeg faktisk tidsnok til frokosten. Første halvdel av dagen ble brukt til å lese masse, skrive litt og egentlig ikke gjøre så veldig mye. I totiden våknet endelig kusinene mine Caroline og Emilie slik at jeg fikk gjort litt mer med dagen min. Vi begynte å sette opp partytelt og sette ut border og stoler, for på kvelden hadde vi bursdagsfeiring for bestefar som ble 75 i mai.


  En av verdens søteste kusiner, Amalie!


  Og lillesøsteren hennes, Elvira.


  Aila <3


  Caroline og gårdshunden Tea.

  Vi var over 40 stykker der, så det var veldig koselig. Utover kvelden tok jeg, Caroline og en som heter Henrik med oss en film og litt kake ned til huset og satt oss og så på Sherlock Holmes før vi la oss.

  I går dro vi i totida etter å ha sovet leeeeenge og spist en lang frokost. I dag var jeg på første dag på sommerskolen. Haha, ja jeg vet det høres litt sånn passe ut, men jeg er på et revykurs, så det er faktisk utrolig gøy!

  Hva gjorde du i helgen? Skal du på sommerskole?
 • Stikkord:
  4

  Heihei!

  Først må jeg bare si at jeg er veldig lei meg for at dere ikke fikk dette innlegget i går, som jeg hadde lovet, men hele gårsdagen gikk med til å fjerne virus fra pc-en min. Ja jeg vet, jeg er flink...

  Men jaja, som sagt så var jeg i 85-års lag på lørdag. Hele familien sto opp grytidlig for å komme oss opp til Solvang klokka 12. Da vi kom opp dit måtte vi gjøre klar all maten og pynte bordene.


  Tallerkenen til farfar

  I totida kom de andre gjestene og, så vi satte ut maten. Farmor er dansk, så vi spiste dansk frokost. Det vil si et stort koltbord som starter i ettida og fortsetter utover hele dagen.
  Etter en lang lunsj var det litt taler, bursdagssang og gaveoppakning. Etter det ble det dessert :)


  Bloggtallerken! Eller?...

  Haha, ble veldig mye bilder og veldig lite tekst nå føler jeg, men jaja. Det var helt utrolig koselig å være samlet hele slekta og å få feire at både farmor og farfar har fått leve i hele 85 år. Jeg håper bare så inderlig at det blir et 90 års lag også! Kjempeglad i dere farmor og farfar!

 • Stikkord:
  3

  Hei!
  I går ble det lite blogging fordi jeg var oppe i kolonihagene på Solvang for å gjøre klar til i dag. I dag er nemlig farmor 85 år! Farfar ble 85 i desember, så vi har en fellesfeiring i dag.

  Vi er over 20 stykker som koser oss i finværet her! Nå skal vi straks spise kaker her, men jeg kommer med et litt mer utfyllende innlegg i morgen??

 • 5

  Klokken kvart på syv torsdag morgen våknet jeg til årets bursdagssang. Og ja, det var faktisk det jeg våknet av. Vanligvis pleier jeg å være våken allerede når resten av familien kommer inn med gaver og frokost på sengen, men i år var jeg faktisk ikke det! Jeg og mamma lagde cupcakes på onsdagen, så frokostallerkenen besto av en herlig cupcake, frukt og brødskivene med hjerteformet ridderost, min årlige bursdagsfrokost.  Etter frokosten var det tid for gaver. Den første gaven jeg fikk var en utrolig smart liten ting for å holde styr på øreplugger (eller hva det nå heter).

  Jeg fikk også en helt utrolig søt pengepung. Jeg skulle egentlig bruke den i Frankrike, men nå skal vi til Spania i stedet, så da fikk jeg den med en gang.

  Og sist men ikke minst fikk jeg min store kjærlighet, det nye kameraet mitt! Jeg fikk et Canon eos 600d og jeg er helt utrolig fornøyd med det!  Torsdag kveld dro jeg på Fridays med Nora E, Azora og Inga. Fattigfolka her borte på østkanten endte opp med hver sin burger og to colaer på deling ;) Etter at vi var ferdige med å spise måtte jeg jo selvfølgelig prøve det nye kameraet mitt. Så da satt vi i sånn en time og tok hauger av bilder på Aker brygge. Det var så gøy at vi faktisk ikke tenkte over alle folkene som satt og så på oss før vi var ferdige!

  Selve feiringen var på fredag rett etter skolen. Vi tok tbanen ned til Majorstuen og dro på Frognerbadet. Så da ble det en utrolig koselig badbursdag i det fine sommerværet!


  Fine Inga og Unni! <3
   

 • Stikkord:
  3

  Da var jeg tilbake igjen! Haha, neida. Men jeg har jo ikke lagd så mye lyd de to siste dagene, og det er rett og slett fordi jeg ikke har hatt tid. Nå husker jeg ikke helt hva jeg gjorde på onsdag, men i går hadde i hvrt fall Elias bursdag! Jeg ble vekket grytidlig på morgenen for å være med å vekke Elias. Vi spiste gresk yoghurt og brownies i mens Elias fikk pakket opp gavene sine. Han endte opp med litt klær, en bok, et spill og en ny Wii. Den gamle har gått i stykker, så da ble det ny Wii Mini.


  Flink storesøster som lagde bursdagskort eller? ;)

  Så var det for verdens trøtteste jente å komme seg på skolen, overleve dramadagen (ok, det var jo ganske da, men jeg holdte på å sovne under avspenningsøvelsen) og så komme seg hjem igjen. Da vi skulle spise middag kom Hans og Evy på besøk (venner av mamma og pappa). Hans hadde nemlig også bursdag i går, så da ble det fellles middag med spaghetti og marsipankake til slutt.


  Haha, dumt at jeg ikke liker marsipan!

  På kvelden dro jeg og mamma på Brynsenteret for å få brukt opp gavekortet mitt som hadde gått ut i dag, så da ble det H&M sminkebørster! Haha, dritkult! Hvis det er noen som har dem, kan dere være så snille og si at den forfærdelige plastlukta forsvinner etter hvert?!

 • Stikkord:
  14

  I går ble det litt lite blogging, eller det vil si at jeg postet to innlegg, men de var ferdiglagde så det tels på en måte ikke. Haha, ok, hvertfall så var jeg veldig opptatt i går. Jeg og Elias feiret nemlig familiebursdagen vår på kvelden, så da var det vasking og pynting i flere timer før gjestene kom.  Nå må jeg løpe, skal i Østfoldbadet og feire bursdagen til Elias med vennene hans. Haha, får vel være med mamma og pappa jeg da. XD

   

   

 • Stikkord:
  3

  Haha, jeg må bare være verdens beste blogger, sikkert den eneste i Norge som kommer med 17. mai innlegget den 19. mai. Men jaja. Jeg hadde gentlig tenkt å legge det ut i går, men det var så utrolig herlig vær ute i går, så jeg endte opp med å være ute med venner hele dagen.


  "Utsikten" på Rådhusplassen.

  Dagen starta med taler og flaggheising på barneskolen før vi tok tbanen ned til byen. VI gikk som nummer tre i år, for skolen ble 50 år. Derfor måtte vi dra veldig tidlig, men vi var også ferdig før klokka 11, som var utrolig deilig. Etter toget gikk jeg, Nora E, Inga og en som heter Ida opp til regjeringskvartalet med moren til Nora for å spise lunsj der.


  Nora


  Inga


  Og lunsjen, rekesmørbrød :)

  Etter lunsjen gikk vi litt rundt i byen før vi tok tbanen hjem igjen. På kvelden var det leker på skolen, men det ble heller til at vi bare var ute med venner.  Hvordan var din 17. mai?


  BL17HURRA
 • Stikkord:
  0

  Heihei dere! I går ble det bare ett innlegg her, og det var rett og slett fordi jeg var i bursdag fra klokka tre og utover dagen. Først var jeg i bursdagen til en venninne av meg, som heter Sara. Hun bor på Holmlia, så da bursdagen til mamma starta i det Saras slutta, fikk jeg litt dårlig tid.

  Bursdagen til Sara gled vel litt fra hverandre kan man si. Det starta med pølser og sånt, men da det var igjen en halvtime hadde vi enda ikke spist kake og åpnet gaver, så da ble vi en time ekstra.


  Fineste bursdagsbarnet!

  Meste parten av tiden gikk med til å ha en lek som Unni, Eline og Sara hadde funnet på. Det var litt sånn nødt/sannhet-ish, bare at hvis du ikke gjorde, eller ikke fikk til, utfordringen, så måtte du spise konfekt. Det var jo ikke akkurat helt vanlig konfekt da, mer konfekt med tacosaus, rekesalat, sennep... Ja, godt, jeg vet det. Det endte med at nesten ingen av konfektene var spist (vi er så flinke vettu!), så da smakte jeg på en før jeg skulle dra. Og det burde jeg ikke ha gjort. La oss si det sånn at med mindre du har veldig lyst på brekninger og en forferdelig smak i munnen, så aldri spis rekesalat og sjokolade. Æsj!

  I halv sju tida (hehe, bare halvannen time for seint til mammas bursdag) kom faren til Unni og hentet oss. Da jeg kom hjem var hele familien klar for dessert, mens jeg satt igjen med en kald middag, haha, yummy! Neida, det var jo kjempegodt likevel, elgstek eller noe sånt, men det hadde nok vært bedre varmt. Til dessert spiste vi hvertfall mammas kjeeempegode pavlovakake!


  Ser ikke det bare helt utrolig godt ut?

   


 • Stikkord:
  0

  Da vi kom inn på arenaen løp vi bort til et sted litt på siden av scenen, hvor det var masse ledige plasser. Så da ble vi stående helt inntil gjerdet gjennom hele konserten! Og vi så sykt bra også, for hele golden presse seg sammen forran, sånn at det var masse ledig bak der.

  Da klokka nærma seg halv ni kom Robin, oppvarmingsartisten, på. Han var veldig flink til å synge, det var bare det at alle unntatt tre av sangene han sang var på finsk. Så han bare: <<This is a song for all of you girls out there!>> Og så var det ingen som skjønte sangen.

  OK, men ca. en time etter at han hadde gått av begynte endelig nedtellingen. Vi sto og venta i ti minutter før det ble spilt av en video på storskjermen og konserten begynte.

  Jeg var jo ikke ordentlig på konserten i fjor, men jeg var med på alt styret før den startet. Da var vi jo helt i hundre alle sammen, og sånn sett ble jeg litt skuffet på denne konserten. Altså, jeg hadde jo ikke forventet at vi skulle løpe rundt og være helt gale mens vi sto i kø, men det gikk liksom ikke ordentlig opp for meg at jeg så han. Det var litt som å se en video fra en eller annen konsert, ikke å faktisk være der, bare femti meter unna han. Gud, jeg har vært bare femti meter unna Justin Bieber, det er litt kult! Haha, nei men det var bare litt uvirkelig. Altså, det var jo helt utrolig gøy, jeg tror bare at det KUNNE vært enda morsommere!

   

 • Stikkord:
  6

  I går hadde jo mamma bursdag, så da tok pappa oss med på indisk restaurant. Vi dro på Jewel of India på frogner, en av Oslos beste indiskrestauranter. Og det er så absolutt sant, for maten der var utrolig god!


  Kelneren var så snill og tok et bilde av oss!


  Maten til Elias, Garlic Chicken.


  Og maten min, Chicken Tikka.

  Som sagt var jo maten der helt til å dø for. Jeg og Elias delte på rettene våres, og det var så utrolig godt. Kyllingen dems er seriøst den møreste og mest smakfulle kyllingen jeg noen gang har smakt. I tilleg så elsker jeg tandoori, som jeg var så heldig å få på kyllingen min! Noe jeg liker veldig godt med indiske restauranter er at de som jobber der er så utrolig hyggelige! Altså, en kelners jobb er jo å være hyggelig, men det er noe spesielt med de som jobber på indisk. (Herregud, hvor mange ganger har jeg sagt indisk nå?) Og så får man hele tiden gratis påfyll av ris, haha! OG så får man sånne sukkerkuler når man drar. De er vel egentlig for at man skal få vekk den sterke smaken, men samma det, bruker det som godteri jeg!

  Har du spist på indisk før? Hva syns du?

 • Stikkord:
  1

  Dagen i dag startet med pynting av kake og bursdagssang på senga til mamma. Vi hadde igjen litt pavlovakake fra i går, så jeg pyntet den.


  Dette er forresten en veldig bra app, BigDay.

  Vi har sånn tradisjon at når noen har bursdag eller det er morsdag/farsdag så kommer vi andre med gaver og kake inn på senga til den vi feirer. Mamma fikk en kjempefin flettet serviettholder med noteservietter og et par glass og en karaffell fra en antikkserie. Det vil si at glassene er kopier av glass som ble brukt f.eks. i romeriket.   Nå har vi nettop spist en herlig lunsj med laks og porsjerte egg her, og i kveld skal vi ut og spise. Jeg vet ikke helt hvor enda, for det er det bare pappa som gjør, men jeg gleder meg likevel utrolig mye. Vi var ute og spiste på Yaya's da pappa hadde bursdag i november, og det var så koselig. Av en eller annen grunn så blir det liksom mye hyggeligere å gå ut når noen av oss har bursdag!

  Hva skal du i dag?

   

   

 • Stikkord:
  0

  God morgen!
  I dag er det  morsdag, så vi vekte nettop mamma på senga. HUn fikk to fine tkopper, et fat og leppeskrubb.


  Hjemmelagd leppeskrubb, "boksen" er fra Nille, oppskrift på fotballfrue.no (link)

  Jeg lagde leppeskrubben nå i dag tidlig, men jeg burde kanskje ha gjort det i går. Jeg spurte nemlig mamma om vi hadde brunt sukker, og hun sa at vi hadde det. Men det var jo selvfølgelig sukkerbiter. SÅ jeg har da stått i en halvtime her med biffbanker og myrtel, så mamma våkna nok lenge før vi kom inn. Jeg fant også ut at vi bare hadde olivenolje, så den smaker ikke akkurat likie godt som håpet. Men den funker i hvert fall!


  Syns egentlig jeg var ganske flink til å knuse sukker jeg! :P

   

  Resten av dagen aner jeg virkelig ikke hva jeg skal gjøre, men skal på teater til klokka fem da.

   

  Hva fikk moren din i morsdagsgave?

  Skal du også prøve deg på en leppeskrubb?

   

 • Stikkord:
  0

  Heihei!

  Sorry for så sent innlegg, men jeg har vært hjemme i sånn ti minutter nå. For som jeg allerede har nevnt var det jo UBM (ungdommens bystyremøte) i dag.

  Jeg og Elise, som jeg sitter i UR med og spiller teater med, tok tbanen til byen for å være på rådhuset klokka halv ni. (Ja, jeg gikk hjemmefra halv åtte.) På starten hadde vi åpning med besøk av kronsprinsen og Fabian Stang. Leder og nestleder for sentralt ungdomsråd snakket litt om hva SUR har gjort i løpet av det siste året, og vi godkjente innkalling og regler.

  Bildet er linket.


  Etter dette var det sakstorg. Det vil si at man gikk rundt på forskjellige stander med forskjellige temaer (skole, kultur, finans, miljø...). Hvis du har et forslag til en sak som du vil at bystyret i Oslo skal vedta (altså at det vil bli slik du da skriver i den saken, i Oslo), kan du skrive opp problemstillingen din, bakgrunn til saken og hva du vil skal bli vedtatt på et ark. Så kan andre gå rundt å se på saken din, legge igjen kommentarer og på slutten av dagen stemme på den saken for å bli tatt videre hvis de liker den.

  Etter pausen måtte Elise gå, for hun skulle være med å ordne til ballet sitt i kveld. Så da gikk jeg alene på Aker brygge i solskinnet da. Haha, nei men det var litt kjedelig å ikke ha noen å snakke med.


  Deilig med litt sol som faktisk varmer! (Bildet er tatt med iPod, derfor dårlig kvalitet)

   

  Det gikk jo greit å være alene etter hvert da; vi hadde et debattkurs hvor vi debatterte i grupper over et par idiotiske saker, så det var litt icebreaker. I tilleg er de veldig flinke på å holde leker der, så det er ikke så vanskelig å bli kjent med folk. Selv ble jeg kjent med en jente med et par jenter med sterke meninger og verdens rareste gutt. (Og når jeg sier at noen er rare, da er de rare!)

  Neste møte er neste fredag og jeg gleder meg egentlig veldig, selv om vi skal være der til klokka seks på kvelden og jeg sikkert blir enda mer sliten og lei av politik enn det jeg er nå.

   

  Hvis du vil vite mer om UBM, kan du sjekke ut NRK's nyhetsending i dag ->HER<-,  UngMed's nettisde ->HER<-, eller UBM's facebookside ->HER<-.

   

 • Stikkord:
  0

  Jeg og Azora hadde jo egentlig tenkt å ha spakveld på lørdag, men kjenner du meg så vet du at ting aldri blir som planlagt. Så da endte vi opp med å snakke om dårlige vitser ved middagsbordet og se fem episoder av Pretty Little Liars på kvelden. Elsker PLL, er på den andre boka nå, og de er bare såååååå bra. Les!!!!!!!!


  Men ja, så da ble det ikke noen spabilder haha, men fikk lurt til meg noen bilder av Azora likevel da;) Her studerer hun dorullen, haha! <3

   

  Etter seks timers søvn måtte vi stå opp i nitida på søndag. Da skulle vi liksom ha god tid før bursdagen til Lea. Men smartingen her hadde jo selvfølgelig glemt boblebukse og hjelm hjemme. Så da løp jeg hjem, lette i sånn ti minutter, og så måtte jeg ned til Azzo igjen. Da hadde vi sånn ti minutter på å rekke tbanen, så vi ble litt stressa, haha. VI rakk den jo da, men jeg tror det var smart at vi ikke tok med oss kjelker. Lea hadde nemlig bursdag i korketrekkeren (som i forifjor), så vi måtte ha kjelker for å ake der. (Vi hadde tenkt å leie, for de går fortere)


  Det var kjempegodt med litt mat etter to runder i bakken og hundrevis av fall!

   

  Vi har jo sånn skikkelig skills på aking, så jeg og Lea krasja etter sånn ett minutt på kjelka, haha. Men det var en sånn brå sving, også ble bare kjelka hivd over oss. Haha, jaja, syns det er gøy vi da!

  Heldigvis hadde Morten, faren til Lea, med seg en ekstra rattkjelke, for den vi leide var rett og slett livsfarlig. Jeg og Tinka var sånn 10cm unna å treffe en telefonstolpe! Det var jo gøy da, men har skikkelig vondt i ryggen nå!


  Bursdagsbarnet Lea og Tinka som spiser burger.

  Etter brente burgere med iskaldt brød og frossen sjokoladekake, dro vi hjem igjen. Var litt kjipt da, for vi måtte bytte tbane fire ganger, så jeg, Nora, Nora og Azora kom en halvtime for sent på teaterøving.

  Vi skal sette opp En midtsommernattsdrøm av William Shaespeare. (høres skikkelig proft ut :P ) Men det er et skikkelig forvirrende stykke, vi skjønner jo ikke alt engang, så jeg vet ikke helt hvordan det blir.

  Men jaja. Det har vært en veldig koselig helg, men jeg holdte seriøst å sovne i timen i dag. Er såååååå trøtt!!!

   

  Har du lest Små, søte løgnere?

  Har du vært i korketrekkeren?

  Har du sett En midtsommernatts drøm før? Hvordan satte de den opp der?

 • Stikkord:
  1

  Da er 2012 og vi ønsker det nye året velkommen! Her er noen bilder fra i går:

   


  Kjole fra BIKBOK 299,- // Smykke fra Indiska 159,- // Øredobber fra Cecilie Melli 250,-


  Til nyttårsmiddag spiser vi alltid tælknøl. Det er lettstekt kjøtt lakt i saltlake. Eeeelsker det!


  Til dessert skulle vi prøve sjokoladefontena mamma fikk til jul, men det gikk ikke så bra, haha! Tror vi brukte litt feil sjokolade, for den ville ikke smelte ordentlig. Men jaja, godt likevel da!  Så var det fyrverkeri i krysset nedenfor der vi bor. Var litt tåkete og mye røyk, så ble ikke så bra bilder.

  Lykke til med det nye året!

  Snakkes!

  Hvordan feiret du nyttårsaften?

 • Maye - kommenterer alltid tilbake <3

  Navn: Ragnhild Knudsen Alder: 15 Bosted: Oslo Mote, foto, skjønnhet og hverdag. Driver med teater, musikk og cheerleading. Kontakt/Sponsing: mayelifeblogg@hotmail.com

  google-site-verification: google8772492bd9a8909b.html

  Kategorier

  Arkiv

  Mars' blogger