Mayelife - mote og foto -
Hjem Header Facebook Tumblr

6

Heihei, og god jul alle sammen!

Som mange av dere nok vet går jo jeg på cheerleading. Jeg startet i høst og har nå gått et halvt år på det fantastiske laget Viqueens Fresh. I går hadde vi vår første oppvisning (siden vi droppet å være med i NM), nemlig på juleshowet til Viqueens. Det er en koselig og litt uhøytidelig oppvisning for å familie og alle andre som ønksker å komme. Vi har de siste to måndtene jobbet med å sette sammen et show som faktisk ble ganske bra. Alt gikk jo ikke helt som planlagt på fremføringen, men sånt skjer. Litt usynkronisert, twisten gikk ikke så bra og sånne ting. Men det var jo bare det første showet vårt og da!

Jeg kjøpte meg også en ny gymbag og en sløyfe!

I dag har jeg jobbet med å rydde rommet mitt, levert noen gaver til venninner og vært på besøk hos kusinene mine i Asker. Jeg ligger vel ikke helt i rute når det kommer til rommet mitt, så det blir nok en del rydding i morgen og. Og så skal vi jo pynte juletre i morgen!

Går du på cheerleading? Så du på juleshowet? Hvordan går julepyntingen hos deg?

 

 

 

#cheerleading #cheer #viqueens #juleshow #juleavslutning #jul #julepynting #julerydding #juletrepynting

 • 19

  På tirsdag sa jeg jo at jeg skulle ta med meg kameraet på egentrening med Unni, og nå har jeg endelig fått lastet dem inn på pc-en min.

  Både trampolina og den ene matta var ledig, så da øvde vi litt på toetouch på trampolina og.


  Haha, søte Unni!  Jeg har også filmet litt fra treninger, men jeg vet ikke enda om jeg vil poste alt. Vi får se når jeg har filma litt mer. :)

  Går du på cheerleading?

   

   

   

  #cheerleading #cheer #trening #toetouch #araber

 • 7

  God morgen!

  Måtte bare ha med den snagen her i ett eller annet innlegg, jeg har seriøst blitt avhengig av den! Nå passer kanskje ikke denneoverskriften helt til akkurat dette innlegget, men dumt.

  Planen for dagen er nemlig ikke akkurat å ta det med ro, men en god del trening og familiekos. Så fort jeg får våkna litt ordentlig her så skal jeg ut å ta meg en liten løpetur i det fine været, før jeg trener litt styrke. Etter det vet jeg ikke helt hva jeg skal bruke dagen på, men tror nok jeg skal ned på Nøklevann og bade i det fne været! Så burde jeg nok også begynne å finne frem skolesakene mine, første skoledag på mandag vet du!  Hva skal dere i dag?

 • 12

  Heihei skjønne! I dag er det endelig fint vær her i Oslo igjen! (Men det var kanskje litt vel kaldt å gå på skolen i shorts...) Motivasjonen har jo som sagt vært litt borte de siste dagene, men den komme fort tilbake nå som finværet er på plass. Så hvis du viser deg å være en eller annen person med krefter over været OG du har lyst på mer blogging fra meg, så kan det være lurt å holde regnet unna Oslo;)

  Da er det endelig fredag igjen og enda en uke er overstått. Nå er det faktisk bare fire uker igjen til sommerferien! Dette innlegget hadde jeg vel egentlig tenkt å poste enten litt tidligere eller litt senere, men jeg syns det passet nå, så da kjører jeg på! Haha, rim!

  Hver uke lager jeg meg en slags treningsplan for uka. Jeg vil vel egentlig anbefale alle å lage en slik plan (den trenger ikke være like pyntet som mine, det er bare jeg som syns det er litt gøy å redigere på dem), for det er utrolig motiverende når du setter deg mål sånn som disse. Det er også mye lettere å faktisk utføre treningen når du har en konkret plan p¨når og hvordan du skal gjøre den. Noen ganger følger jeg planen til punkt og prikke, mens den andre ganger blir litt ofrandret på underveis. Her er denne ukas treningsplan:

  Som du sikkert ser så holder jeg meg mest til styrke, men skal jogge på søndag og hadde tennistrening på tirsdag. Noe av det viktigste for meg er vel egentlig å tøye ut etter treningen. Jeg tror nok ikke jeg hadde vært så treningsmotivert om jeg ikke hadde visst at man får mye bedre resultater av tøying hvis man er varm mens man gjør det!

  I dag er det jo fredag og da er det som du ser tid for innside lår og tøying av rygg og herrespagat, så wish me luck!

  Pleier du å lage deg en treningsplan?

 • 17

  Fredag ettermiddag kjørte jeg, mamma og pappa til Fredrikstad. Elias spiller håndball for Oppsal, så han skulle være med på Fredrikstadcup. Tanta og onkelen min bor i Fredrikstad, så vi dro og overnattet hos dem. Da vi kom frem var det entrecot (?) og fløtegratinnerte poteter til middag. Vi satt og snakket i timevis før jeg gikk og la meg i tolvtida. Jeg sovna ikke før to jeg da, flinke jenta, for jeg lå oppe og leste og spilte Jetpack Joyride. :P

  Lørdagen startet med en herlig frokost før elias' første kamp. Den var ute, så det var en smule kaldt, men siden han fortsatt er såpass liten så spiller laget hans bare kamper på 15 minutter.


  Her ser du Elias som keeper.


  Etter kampen tok vi oss en tur til Gamlebyen i Fredrikstad. Jeg bare elsker det stedet, de har så mange koselige butikker og alt føles så godt og koselig ut. De har blandt annet en utrolig fin lekebutikk som selger verdens nydeligste ting. Jeg har kjøpt meg en dagbok der før, men den har jeg mistet, så jeg kjøpte meg en ny der nå. De har også masse fine restauranter og gallerier der, så det er utrolig hyggelig å gå rundt i gatene der.


  Er den ikke fin?!


  Se så koselig!

  Etter lunsj var det tid for en ny kamp, men den var heldigvis inne.  Etter kampen dro jeg, mamma og pappa hjem til Oslo igjen. På veien kjørte vi innom Norwegian Outlet og kjøpte noen godsaker der, innkjøp kommer nok i morgen. Da vi kom hjem kom Nora E. bort for å overnatte. Så da ble det Life of Pi på storskjermen og gravlaks til kveldsmat. :)

  Hvordan var helgen din? Har du vært på Fredrikstadcup før?

   

   

 • 2

  Kom over en video for noen dager siden da jeg tøyde til noen videoer på youtube. Og dette er seriøst den mykeste dama jeg noen gang har sett. Hun er jo helt syk!  Altså, dette skal jo liksom ikke være mulig!

  Jeg ble rett og slett bare sittende og se på jeg, for det virket jo bare helt umulig.Jeg mener, jeg har jo sett masse sånne slangefok og sånt, men de er liksom myke på en helt annen måte.

  Ok, nå finner jeg ikke den videoen, for den heter ett eller annet på kinesisk (eller hva slags språk de tegnene enn er), men hvis du greier å skrive inn de tegnene som er på andre bilde kan det hende at du finner noe.

  Har du sett hun her før? I så fall, vet du hva videoen heter?

 • 2

  Nå har jeg bestemt meg for at jeg skal prøve (jeg jentar, prøve) å trene minst tjue minutter hver dag i sommer. Jeg trener jo litt de fleste dager nå og, men det er liksom når jeg har sånne timinutterspauser midt på dagen og ikke har noe å gjøre. Jeg syns selvfølgelig det er gøy å trene, så jeg skulle gjerne gjort et mer, men det er bare så alt annet enn fristende å trene nå midt på vinteren. Men i sommer skal jeg virkelig skjerpe meg. Jeg gleder meg sånn til solen og varmen, og å kunne være ute. Og da høres det så deilig ut å bare kunne løpe seg en tur.

  Men, det er jo nå jeg har lyst til å trene, så jeg har funnet en del videoer og bilder med inspirasjon til trening inne.


  /weheartit/


   

  Jeg simpelthen elsker videoene til Tiffany Rothe. Hun er såmotivernde og har mange morsomme og annerledes øvelser.

   

  Hva er dine treningsrutiner?

 • 2

  I dag var jeg og pappa og sto på ski på Tryvann. Vi sto nesten ikke noe i fjor, så var litt spente, men det sitter visst fortsatt! Elsker å ha twintipski, er så gøy å snurre rundt og kjøre baklengs!

  Vi kjøpte heldagskort, siden det bare koster 60kr. mer for oss enn tre-timers. Hadde vel egentlig ikke vært nødvendig det da; jeg endte opp med gnagsår på innsidne av begge føttene og pappa kjørte siste runde med krampe i beinet. Så blei til at vi dro litt tidligere enn vi trodde.

  Som sagt så har vi jo ikke vært der siden for i fjor, og det har skjedd en del. Det var jo snowboard-VM i Wyller-løypa, så den har jo fått tre bakker til! De var skikkelig bra, men er nok ikke så mye å anbefale om du ikke er så glad i bratte heng. Den ene bakken gikk så og si rett ned!

  Okey, men nå må jeg gå je. Kom plutselig på at jeg skal ha presentasjon i naturfag på mandag. Har ikke starta i det hele tatt!

  Har du vært i de nye løypene? Syns du de er bra?

 • Maye - kommenterer alltid tilbake <3

  For omtrent femten år siden ble jenta bak denne bloggen født. Hun har vokst opp i en by som heter Oslo sammen med familien sin og mange gode venner. I desember 2012 bestemte hun seg for å opprette en blogg, og det er akkurat denne du har kommet til nå! På fritiden driver jeg med både teater, musikk og cheerleading. Jeg blogger for det meste om hverdagen min, foto, mote, sminke og alt annet jeg kan komme på. Jeg liker å være kreativ og valgte å lage meg blogg for å kunne dele mine meninger og tanker. Og ikke minst for å kunne se tilbake på ting i arkivet senere! Jeg kommenterer ALLTID tilbake! :)

  Kategorier

  Arkiv

  Mars' blogger