Mayelife - mote og foto -
Hjem Header Facebook Tumblr

8

Hei alle sammen! (he, alle dere 20 lesere... uff, jeg er elendig...)

I anledning julen har jeg laget en liten sminkevideo til dere. Det er utrolig mange fine videoer med inspirasjon til julesminken, men de fleste er med ganske mye sminke og relativt "kompliserte". Jeg tenkte å vise en litt enklere look, siden det er ganske få av de, og det er litt mer anvendelig. Såååå... here goes!

 Husk å sette på 720p for best kvalitet!

Jeg startet med å legge et tynt lag med primer, for å jevne ut huden og minske porer (du kan lese mer om primeren og noen andre produkter jeg brukte i videoen HER). Når primeren hadde trukket ordentlig inn, la jeg concealer på merker, rundt nesevingen og under øynene. Concealeren jeg bruker er fra Covergirl, og den er absolutt fantaaastisk. Jeg kjøpte to stykker av den da jeg var i USA, og er nå på den andre. Den passer helt perfekt til hudtonen min, dekker bra og ser generelt veldig fin ut. Det eneste kjipe med den er jo at jeg ikke får tak i den i Norge, så akkurat nå prøver jeg bare å spare på den så lenge som mulig!

Børsten jeg bruker til å blende concealeren og senere til å gå over foundation, er fra Sephora. Jeg kjøpte den da jeg var på Hvite busser tur i høst, og er så fornøyd med den. Den er ganske kompakt, så den blender veldig godt, uten å fjerne noe av produktet ra huden.

Etter concealeren la jeg et tynt lag med foundation for å jevne ut hudfargen enda bedre.

Når jeg har lagt basen, bruker jeg bareMinerals Warmth til å legge konturer ved kinnbeina, tinningen og på nesa. Så bruker jeg den fantastiske blushen min fra Clinique. Jeg har hatt denne blushen i over to år nå, og er fortsatt like fornøyd med den nå som da. Som du ser så holder den utrolig lenge, og fargen er såpass fin, at jeg ikke har giddet å kjøpe noen flere enn den.

Etter at huden er ferdigsminket går jeg over til brynene. Der bruker jeg Too Faced's Brow Envy kit. Pinsetten i dette kitet er ikke så veldig bra, men ellers så er jeg veldig fornøyd med det. Det siste året har jeg omtrent bare brukt brynspudder. Det blir mye mer naturlig enn om man bruker penn, og er også lettere å påføre. 

Før jeg starter med øyenskyggen tar jeg på et tynt lag med primer for at skyggen skal sitte litt bedre. Øyenskyggen her er ganske enkel, med bare to forskjellige farger. Den første jeg bruker er en lys kremfarget skygge fra Hard Candy (les innlegget mitt om Hard Candy HER). Den bruker jeg på den innerste halvdelen av øyelokket for å "åpne" øyet mer. Så bruker jeg en skygge fra bareMinerals på resten av lokket. Denne blender jeg inn i den første med en blending børste fra Makeup Mekka (innlegget mitt om Makeup Mekka børstene finner du HER). 

Så legger jeg en kajal på den nederste vårlinjen og en winged eyeliner på øyelokket. Looken avsluttes med en rød leppestift fra Lancôme. 

Produktliste:

- Primer: http://eyeslipsface.co.uk/en/restofwo...
- Concealer: http://www.covergirl.com/beauty-produ...
- Face Brush: Sephora (discontinued online)
- Foundation: Maxfactor Facefinity
- Foundation Brush: http://www.makeupmekka.no/collections...
- Warmth (bronzer): http://www.bareescentuals.com/bareMin...
- Bronzer Brush: http://www.bareescentuals.com/Angled-...
- Blush: http://www.clinique.com/product/1593/...
- Brows: https://www.toofaced.com/p/brows/brow...
- Brow Wax Brush: http://www.makeupmekka.no/collections...
- Brow Highlighter Brush: http://www.makeupmekka.no/collections...
- Eyeshadow Primer: http://eyeslipsface.co.uk/en/restofwo...
- Cream Eyeshadow: http://www.ebay.com/itm/HARD-CANDY-Ey...
- Eyeshadow Brush: http://www.makeupmekka.no/collections...
- Brown Eyeshdaow: bareMinerals (included in ltd kit)
- Blending Brush: http://www.makeupmekka.no/collections...
- Eyeliner: L'oreal Paris (discontinued)
- Mascara: MaxFactor 2000 Calorie (not available online)
- Lipstick: http://www.lancome-usa.com/on/demandw...
- Eyeliner: http://eyeslipsface.co.uk/en/restofwo...

 

Håper du liker videoen, og del den gjerne videre!

Hvordan har du tenkt å sminke deg i julen?

 

 

 

 


#sminke #sminkevideo #julesminke #elf #eyeslipsface #maxfactor #makeupmekka #bareminerals #clinique #toofaced #hardcandy #bareescentuals #lorealparis #lancome #video

 • 2

  Hei!

  Jeg vet jeg har vært helt eleeendig til å oppdatere i det siste, så i dag tenkte jeg å gi dere et billig og helt fantastisk tips. Glossybox.no er noe jeg har siklet etter i lang tid, men aldri tatt meg bryet med å kjøpe. Helt hvorfor vet jeg egentlig ikke, for det er jo et helt fantastisk tilbud! 

  Glossybox er økt ekstremt de siste årene, og abonnentene er nå så heldige å få produkter fra hele 264 forskjellige merker. Blant de finner du for eksempel bareMinerals (som jeg eeelsker og vil anbefale på det aller sterkeste), Aussie, Babor, Burt's Bees, Clarins, d:fi, deborah lippmann, Elizabeth Arden, ghd, Lush, Make Up Store, Benefit, O.P.I. og Moroccan Oil. 

  Glossybox er perfekt for alle med interresser innen kosmetikk og hudpleie. Som abonnent blir du tilsendt en boks med et nydelig nytt design hver måned. I den får du fra 5 til 15 forskjellige produkter. Noen ganger er det for det meste hudpleie, noen ganger mest sminke, noen ganger veldig dyre produkter og noen ganger billigere produkter.   Noe av det som er så fint med Glossybox er at du får et veldig fritt abonnement. Du kan enten velge å betale en månedspris på 179,- i måneden (dette abonnementet kan sluttes når som helst, slik at du kan hoppe over en boks hvis du vil spare penger den måneden), eller så kan du forhåndsbetale for enten et helt (1679,-) eller et halvt år (899,-). En måned er altså ikke mer enn tre magasiner i måneden eller en ny mascara. Og utenom det månedlige abonnementet kan du også bestille spesielle limited edition bokser, altså bokser det bare blir laget noen få av med de beste produktene Glossybox har å by på.

  Og hvis du har en kjæreste som også gjerne kunne tenkt seg noen billige og gode produkter, kan du legge til The Man Box i abonnementet ditt. Da får du en boks hver tredje måned med f. eks. herreparfyme, barberskum eller shampoo. 

  Over ser du utseende til denne månedens boks, er det ikke kult? Hva som ligger i esken er enda en hemmelighet, men jeg vet at det i hvert fall følger med et produkt fra Make Up Store, i full størrelse! 

  Spør du meg så høres Glossybox ut som et utrolig godt tilbud. Du får så mye for så utrolig lite penger. Grunnen til at jeg aldri har bestilt en boks er vel så enkelt som at jeg hater å bruke penger. Det er ikke mye penger i det hele tatt, men jeg har bare ikke greid å gjøre det, akkurat slik som jeg aldri greier å kjøpe produkter på nett. Har jeg det ikke i hendene mine, så tenker jeg at jeg heller burde spare pengene. Men de få gangene hvor jeg faktisk kjøper ting, så blir jeg så utrolig fornøyd med det jeg kjøper og tenker ikke på prisen i det hele tatt. Det jeg prøver å si er vel at nei, jeg har ikke prøvd det, men jeg er ganske sikker på at om jeg gjorde det så ville jeg fortsatt.

  Har du prøvd Glossybox før? I så fall, hva synes du? 

   

   

   

   

   

   


  #glossybox #skjønnhet #bareminerals #morrocanoil  #aussie #babor #burtsbees #clarins #dfi #opi #deborahlipmann #elizabetharden #ghd #lush #makeupstore #benefit #popart #themanbox #sminke #anbefaling

 • 7


  //Yes Love - 364//

  I går tok jeg meg tiden til å gjøre noe jeg vil si jeg gjør alt for sjeldent. Jeg lakket neglene. Før pleide jeg å lakke neglene flere ganger i uka (seriøst, jeg var avhengig), men det siste året har det blitt redusert mer ned til omtrent annenhver måned. Så når jeg lakker dem nå pleier alltid å tenke ganske nøye over hvilke farger jeg bruker, siden den mest sannsynlig ikke kommer til å bli byttet ut på en stund. Så i et desperat forsøk på å få litt sommerfølelese og få hendene mine til å se litt brunere (er det bare jeg som synes man ser brunere ut i turkis?) ut gikk jeg for en mintfarget lakk. Det virker som om hendene mine endelig har skjønt det, for neglebåndene mine er faktisk ikke slitte i det hele tatt nå. Det skjer ikke ofte akkurat. Så da måtte jeg jo frem med kameraet, haha.

  Hva synes du? Hvilke neglelakker er dine favoritter?

   

   

   

   

  #negler #neglelakk #nailpolish 

 • 7

  Hvis du noen gang kom inn på romet mitt i løpet av siste halvdel av syvende klasse er jeg ganske sikker på at du ville ha lagt merke til én spesiel lukt, nemlig lukten av neglelakk. Jeg elsket å lakke neglene mine og finne på morsomme mønstre jeg kunne tegne på dem. Det gjør jeg for så vidt fortsatt, men av en aller annen grunn har jeg sluttet å gjøre det så ofte. I slutten av syvende lakket jeg dem minst to ganger i uka. Jeg lagde alle slags rare mønstre som striper, prikker og figurer. You-tube loggen min var full av nailtutorials og den dag i dag har jeg over 60 forskjellige lakker.

  Men som sagt, jeg sluttet å lakke dem så ofte. Nå går det gjerne flere måndter mellom hver gang jeg lakker dem. Jeg antar jeg har andre ting å gjøre, og nedprioriterer det å lakke neglene. Jeg passer likevel veldig godt på å holde de frisk og fine, men det er ikke så ofte det er noen lakk på dem.

  Så da det begynte å nærme seg jul bestemte jeg meg for å sette meg ned og bruke litt godt med tid på neglene mine. Jeg tok full behandling på dem og la både basecoat og topcoat. Jeg filte dem, klipte vekk neglebåndene og smurte dem inn. Fra det jeg da antar at jeg må kalle neglelakk-perioden min har jeg en veldig tynn kost som er perfekt til å tegne mønstre på neglene på. Så med litt inspirasjon fra The Nailasaurus lagde jeg dette søte mønsteret med sånn strikkeblomst (?) på tomlene og en stripe med glitter på resten av fingrene.  Hva synes du? Pleier du å lakke neglene dine ofte? Hvordan ordnet du neglene dine til jul?

   

   

   

   

   

  #negler #jul #julenegler #glitter #nailart #inspirasjon

 • 0

  Vel, klokka er bare halv elleve, det er sikkert hauger av folk som fortsatt trenger inspirasjon til nyttårs-sminken! Haha, litt sein ja, men bedre sent enn aldri vel?

  Her er hvertfall årets sminkevideo for nyttårsaften.

  Husk 480p for best kvalitet!

  Hvordan har du sminket deg for kvelden?

 • 27

  Da var skoleuka i gang, og det gjenstår bare ti før juleferien! Haha, det er ikke bra når du gleder deg til neste ferie mens det fortsatt er ferie.

  Etter at jeg kom hjem fra skolen i dag har jeg brukt tiden til å spise en herlig middag, biff-wok, og sett på Miley: The Movement. Altså, folk kan mene hva de vil, men jeg har alltid syntes at Miley er kul. Jeg er enig i at det kan gå litt langt i blandt, men jeg tror egentlig bare at hun er erlig. Jeg mener, alle er jo sånn, det er bare at hun velger å skille seg ut og vise det.

  MEN, nå er det jo sånn at jeg av en eller annen mystisk grunn ikke greier å få kjøpt meg en ny foundation, så i dag tok jeg hvertfall og ordnet meg et alternative. Jeg må si jeg var veldig skeptisk før jeg begynte, ja, jeg var faktisk skeptisk helt til jeg hadde fått den i fjeset mitt. Men resultatet ble overraskende nok ikke så værst! Så da tenkte jeg at hvorfor ikke, jeg hviser dere hvordan jeg gjorde det! Nå er det jo sånn at alle som kan tenke greier å finn ut selv hvordan man skal gjøre dette, men jeg viser hvertfall hvordan jeg gjorde det.  Det du trenger er altså er fuktighetskrem (min er fra Nivea), et pudder (mitt er fra Tiger) og en krukke til å ha det i.  Hell litt av fuktighetskremen i krukka.

  Knus pudderet og hell det oppi krukken med fuktighetskrem i.

  Bland alt sammen, og voila! Nå er det ikke sånn at jeg vil bytte ut dette med foundationen min, men det er jo forskjellig fra person til person. Det funket hvertfall ganske bra, og det er jo alltid greit å ha et alternative!


  Har du prøvd dette før? Hva synes du?

   

   

  #DIY #bbcream #lagdinegenbbcream

 • 6

  God mandag!

  Etter enda noen timer i går ble videoen lastet opp. Nærmere klokka halv ti! Jeg skjønner ikke at det er mulig, den brukte til sammen 23 timer på å lastes opp! Uff, hva gjør jeg vel ikke for dere? Haha, neida. Men hvis du har noen tips til hvordan jeg kan få fikset opp i det her, så rop ut!

   

  For noen uker siden overnattet jo Lea og  Unni hos meg. Da filmet jeg og Unni en sminkevideo før Lea kom. Ikke en helt normal sminkevideo riktignok. Vi tok bind for hverandres øyne og sminket hverandre i blinde. Det var faktisk veldig vanskelig, mye vanskeligere enn jeg hadde trodd! Og resultatet ble vel ikke akkurat så veldig mye å være stolt over det heller... Jaja, du får jo se selv i videoen!

  Husk å sette på 1080p for best kvalitet!

  Hva synes du? Har du noen gang gjort dette før?

   

 • Stikkord:
  10

  Heihei!

  Etter et par uker med den samme slitte neglelakken fra hytta til Azora bestemte jeg meg i forigårs for å lakke dem på nytt. Jeg syns det er veldig gøy å lakke neglene mine og synes nesten det er litt synd at jeg ikke gjør det så ofte. For et år siden lakket jeg dem opptil flere ganger i uken, og var faktisk veldig flink på det. Så det er litt kjipt å se nå at jeg ikke er like flink lenger. Men jaja, jeg skal nok få øvd meg en del i Spania!

  Jeg bestemte meg for et litt sommerlig design, så da ble det rosa og limegrønn :)  Som du ser startet jeg med å legge den rosa fargen. Den er utrolig ytnn, så jeg måtte ta hele tre lag, men resultatet ble veldig fint:)  Fargen jeg brukte er fra Essie og heter Secret Stash.  Så la jeg en lys grønn lakk fra Gosh over. Den heter 606 Early Green.

  Hva synes du?

 • 12

  Heihei søte dere!

  I morgen var det endelig tid for en ny time hos frisøren. Det er hele fire måneder siden sist gang jeg klipte meg, og da klippet de ikke bort alt det slitte, så det var virkelig verdt det. Jeg tok t-banen fra Nydalen hvor jeg er på sommerskole over til Storosenteret rett etter sommerskolen. Mamma hadde bestilt time på Nikita, så det var der jeg klippet meg. Egentlig var jeg litt skeptisk til det siden jeg egentlig ikke liker Nikita så godt, men tenkte at det ikke var så farlig. Og det er jeg glad for! For å være ærlig så tror jeg faktisk det er den beste frisørtimen jeg har hatt noen gang!

  Hun som klipte meg var en herlig jente som heter Marianne. Hun er lærling, men jeg tror egentlig bare det var et pluss. Hun startet med å vaske håret mitt, selv om det var helt nyvasket. Det var sansyneligvis for at hun skulle få øvd seg mer på det, men jeg ble strålende fornøyd jeg! Hun brukte en shampo fra SP som skal skape balanse i hodebunnen. Det var veldig greit, for jeg har ganse tørr hodebunn og får lett fett hår. Etterpå fikk jeg i en fuktighetskur med keratin som hun masserte inn i hodebunnen min i ca. 10 minutter, veldig deilig! Til slutt tok hun i en balsam for å få volum.

  Da vi var ferdig med vasken fikk jeg litt hårolje fra SP før hun klippet meg. Da hun var ferdig med å klippe rettet hun håret mitt (sikkert for at hun skulle kunne se nøyere hvordan hun klippet, men jeg hadde ikke noe i mot det!) og tok i en krem for å styrek håret. Jeg er sikker på at om en ferdigutdannet frisør hadde klipt meg hadde jeg ikke fått så mange behandlinger, og det hele kostet bare 340 kroner! Tror nok jeg skal klippe meg der neste gang og for å si det sånn!

   

  Jeg fant ikke noe bilde som viste veldig bra hvordan håret mitt var før, siden jeg ikke pleier å rette håret veldig ofte. Men dette fungerer jo :) Hun klippet uannset ikke så mye i lengdene, men bare det slitte. Så nå har jeg endelig sunt og friskt hår igjen! :D

  Hvor klipper du deg? Hva synes du om Nikita?

  SOM13SV
 • Stikkord:
  2

  Heihei!

  For et par dager siden fikk jeg en uventet pakke i posten. Jeg hadde virkelig ingen anelse om hva som kunne være inni den, og ble veldig overrasket da jeg åpnet den. Det jeg hadde fått var en pakke med Catzy-produkter. Så derfor tenkte jeg å fortelle dere litt om stylingproduktene fra Catzy.


  Det første produktet jeg vil vise dere er Catzys hårspray. Jeg har denne fra før av, så jeg vet godt hvor bra den er. Den er utrolig sterk, så den gir veldig godt hold. Det viktigste når du bruker denne er å passe på å holde den ganske langt unna mens du sprayer, for hvis ikke kan håret ditt bli litt vel stivt og sammenklistret.  Dette produktet er Catzy's mousse-versjon av hårsprayen. Den er lagd for å gjøre akkurat det samme, gi godt hold, bare i en annen form. Med denne er det viktig at du bruker begge hender, tar løst i håret og fordeler godt for å få et bra resultat.  Sist har vi Catzys nyeste familiemedlem, tørrshampoen deres. Den er utrolig praktisk å ha når du ikke har tid til å vaske håret før du skal ut, så jeg vil virkelig anbefale dere å kjøpe denne! Flasken er også i en utrolig nytte størrelse, perfekt til å ha i veska!

  Har du prøvd noen av Catzy-produktene? Hva synes du om dem?

   

  //Sponset//

   

 • Stikkord:
  7

  Ja, da er jo jeg selvfølgelig blitt syk jeg da, haha! Nei, men jeg ble hjemme på ettermiddagen i går, for jeg hadde utrolig vondt i halsen. I dag håper jeg å få kommet meg ut litt da, for jeg skal kanskje på kino med Andrine og Inga og se The Host. Jeg gleder meg helt utrolig mye, for jeg har lest boka, og hvis filmen er noe i nærheten av like bra, så kanskje jeg sier meg enig med Andrine (som har sett den allerede) i at det er den beste filmen jeg har sett. Boka er hvertfall den beste boka jeg har lest, så den er virkelig å anbefale!

  Greit, men nå må jeg vel forklare den overskriften her. Jeg kjedet meg nemlig litt i går, så da ordna jeg litt med håret mitt. Jeg prøvde å komme opp med en litt god tittel på frisyren, men jeg greide ikke å finne på noe som hørtes bra ut på norsk. Liksom flette-kryss-dot. Ehhh... nei. Så da ble det criss-cross bun.


  Haha, litt mye løse småhår, men samma det.

  Hva syns dere? Jeg hadde kanskje tenkt å begynne å lage hårvideoer, hvor jeg viser dere hvordan man lager forskjellig frisyrer. Interressert?

   

  Syns?

 • Stikkord:
  3

  Nå har jeg tenkt å vise dere min største inspirasjon når det kommer til hår. Selv ender jeg ofte opp med en tysk flette srått bak på hodet (se den første videoen, så skjønner der), en flette jeg syns er veldig kul. Den ser veldig vanskelig og proff ut, men tar meg bare et halvt minutt å lage.

  Som du da sikkert har skjønt, så er dette den fletten Katniss bruker mest i Hunger Games filmen. Hvis du vil ha en litt mer avansert og autentisk versjon av fletten, har de også laget en video som heter "Authentic Katniss Braid". Denne tar litt lenger tid, men resultatet blir nermere den fletten Katniss har i filmen.

   

  Her får du først se en Feather Waterfall flette. Den er nesten som en klassisk Waterfall flette, som du kanskje har hørt om, bare at du ikke slipper opp hele den nederste lokken, men bare en del av den. I tilleg får du se en Ladder, eller stige, flette. Jeg syns begge disse flettene ser utrolig kule ut, men på grunn av teksturen i håret mitt, så er de litt vanskelige å gjøre på meg selv. Det jeg har funnet ut, er at de er generelt lettere på jenter med blondt hår. Ikke spør meg hvorfor, men det er sånn.

   

  De har også mange veldig avanserte videoer, som jeg ikke en gang har prøvd på. Mindy, som lager flettene, er helt syk når det kommer til hår. Hun kan lage så og si hva som helst ut av en persons hår, og de fleste kan hun gjøre på seg selv også.

  Jeg håper du kanskje lærte noe nytt og fikk inspirasjon til å gjøre mer med håret ditt, for det er utrolig gøy!

   

  Har du hørt om CGH før? Hva syns du?

 • Stikkord:
  Maye - kommenterer alltid tilbake <3

  Navn: Ragnhild Knudsen Alder: 15 Bosted: Oslo Mote, foto, skjønnhet og hverdag. Driver med teater, musikk og cheerleading. Kontakt/Sponsing: mayelifeblogg@hotmail.com

  google-site-verification: google8772492bd9a8909b.html

  Kategorier

  Arkiv

  Mars' blogger