Mayelife - mote og foto -
Hjem Header Facebook Tumblr

16
Kjole H&M // Blondevest Sixtini


Sko DinSkoDisse to ukene fremover holder vi på med musikal på skolen. Eller det er vel mer en slags revy, men ja. Vi er delt opp i forskjellige grupper som jobber med å få i stand musikalen som vi skal ha neste torsdag. Jeg er på sang gruppa, så da er det hele to uker med omtrent bare synging på skolen. Jeg må si det er ganske deilig, men påskeferie hadde vært ganske greit det og. Heldigvis er det bare én uke igjen da. Og så blir det å kjøpe inn til rommet mitt på Ikea og sette opp skap på rommet mitt. Av en eller annen grunn føler jeg at selv ikke en ukes ferie kan hjelpe på meg akkurat nå. Jeg har blitt så sliten at jeg nesten ikke merker det lenger. Tidligere i vinter var jeg helt utslitt, men nå har jeg vel bare vendt meg til det. Hvis det i det hele tatt er mulig da...

 

Har dere musikal/revy på skolen? Hva synes du om antrekket?

 

 

 

 

 

 

 

 

#antrekk #outfit #ootd #highheels #musikal #revy #udv #sang #påskeferie #ferie

 • 11

  ...winter to spring!

  Og plutselig var all snøen borte og sola har kommet frem i stedet. Det er så utrolig deilig å kunne kjenne sola varme i ansiktet igjen. det er riktignok fortsatt kaldt, men jeg må si det er ganske motiverende å tenke på at sommeren faktisk ikke er så langt unna likevel. Det er jo faktisk bare 3 måneder til sommerferien! Og med tanke på at vi bruker omtrent halvparten av de månedene på å se på film og være ute i finværet så tror jeg faktisk at jeg skal greie meg gjennom resten av niende klasse.


  Cardigan fra Andrea // T-skjorte fra H&M


  Bukse fra Gina Tricot // Ring fra Kreta (venninnegave)


  Sko fra Lille Vinkel  Nå må jeg få pugget til naturfagsprøven i morgen (yey...) og så er det rett ned i kirka på konfkurs, herlig. Kunne ønsket meg en bedre kveld... Haha, neida, det er jo koselig. Og i natt kommer den neste episoden av Glee, så da har jeg noe å se frem til gjennom skoledagen i morgen! :)

  Har sola begynt å titte frem hjemme hos deg også?

   

   

   

   

   

  #sol #sommer #glee #comewhatmay #moulinrouge #vår #outfit #boyfriendjeans #konfirmasjon #glee100

 • 14  I går ble en veldig travel dag med både ekstraøvelse på musikken og begravelse av faren til venninna mi. Og når jeg kom hjem var jeg så sliten av spilling og gråting at jeg ikke greide å gjøre noe annet enn å sette meg ned å se på film. Så da ble det Biler 2 med pappa og lillebror, haha!

  I dag våknet jeg til den fineste vinterdagen hittil i år. Det var masse snø ute, sola skinte gjennom vinduet på rommet mitt og jeg hadde masse energi. Så da dro jeg med meg kamera og stativ ut i vinterkulden for å ta noen bilder. Mange ble sånn halvveis, men det var likevel noen jeg ble fornøyd med.


  //Jakke - Noa Noa //Singlet - Vero Moda //Bukse - Now and Then  //Sko - Svea //Ring - Pilgrim
  Hva syns du?

   

   

   

   

   

  #outfit #militær #militaryjacket #antrekk #foto #fotoshoot

 • 11

  Heihei folkens! Uff av meg, enda en dag som bare har sust forbi. Hadde en halv time hvor jeg så på masterchefs med Lea, men resten av dagen har vært travel som, bare det. Som jeg sa i går så tok jeg noen bilder, så for å bevise hvilken flink blogger jeg er ;) så skal jeg legge dem ut nå.

  Jeg fikk en kommentar på inspirasjonsinnlegget mitt hvor det ble foreslått flere outfit-innlegg, og det vil jeg vel si at dette er.


  T-skjorte fra Bershka


  Denimskjorte fra Pull&Bear

  I ettermiddag var jeg på Barnas dag nede i kirka og hadde en ansiktsmalingstand med teateret, men nå er jeg virkelig så trøtt at jeg heller forteller mer om det i morgen.

  Hva syns du om antrekket? Hva har du gjort i dag?

 • 9


  Genser H&M  Skjorte BikBok  Bukse Gina Tricot  Haha, proff kvalitet XP

  Hva syns du?

 • 15

  Æææææ! Kom plutselig på at jeg ikke har kjøpt meg noen ny kjole til 17. mai i år, og jeg aner virkelig ikke hvilken jeg skal velge av de jeg har. Har du lyst til å hjelpe meg? (Sorry for litt store bilder, men jeg har ikke tid til å fikse det akkurat nå :P)


  Toi&Moi

  Denne er jo bare helt utrolig søt, og veldig deilig å gå med, er bare litt bekymret for at den kan bli ganske skitten siden den har hvitt stoff.


  Elise Ryan

  Jeg tror vel kanskje at det blir denne, men jeg er fortsatt ikke helt sikker.


  Sisters Point

  Denne er jo bare helt utrolig søt, men jeg brukte den i fjor og er ikke helt sikker på om jeg liker den så godt lenger.


  Elise Ryan

  Dette er jo da enda en skjønnhet fra Elise Ryan, men jeg er også litt usikker på denne siden jeg tror den blir ganske lett møkkete.

   

  Hvilken ville du valgt?

 • 1

  Endelig fredag!! Å, jeg elsker helger, og om bare en uke er det vinterferie! Jeg skal til Dombås med korpset (vi drar dit hvert år) og så skal jeg til besta og bestefar og kusinene mine.

  Jeg og mamma har snart tenkt å gå ned på senteret for å kjøpe et par bukser, men hun skriver jobbsøknad, så da kan jo jeg likesågodt legge ut litt outfitbilder.

   

  Genser BIKBOK - Shorts INTERNATIONAL (England) - Foret tights BOGERUD TEKSTIL - Sko ØKONOMISKO  Pappa kommer straks hjem, så jeg må begynne på tacoen. Snakkes!

 • 5

  Sitter her og fryser i hjel på rommet mitt og prøver å ikke tenke på alle leksene som må bli gjort. Så da passer vel ingen ting bedre enn å se gjennom bilder fra sommerferien? Gud, som jeg savner sommeren!

  Noen bilder jeg tok i sommer: (Ja, jeg liker å ta bilder av blomster :P )
  Meg og Unni i Danmark i sommer. Savn! <3 • 0

  Som sagt var jeg jo hos Sara på tirsdag, så derfor ligger jeg litt etter her. SÅ jeg bestemte meg for å ta dag 9 og 10 i ett. Oppdager at jeg har veldig lite tid når aktiviteter og lekser starter på igjen!

  Så da altså min verste uvane. Min verste uvane er (som sikkert noen vet) å tygge på tunge mi. :P Nå er det ganske beskjedent, når jeg sminker meg, ordner håret, skriver... Jeg gjør det ikke så tydelig lenger, så ofte ser du det ikke, og jeg har også lært å legge merke til det selv. Men da jeg var mindre var det virkelig ille. Jeg har alltid hatt den uvanen og i starten gjorde jeg det hele tiden. Og da mener jeg hele tiden, mens jeg nynnet! Haha, bestevenninnen min ville ikke være venn med meg lenger fordi hun syntes det var irriterende! Men ja det var ikke bra, så har jeg blitt bedre etter hvert. Jeg lager hvertfall ikke nynnelyder lenger, og har egentlig nesten sluttet med denne uvanen. Det irriterer meg bare sånn at den alltid har vært der, ALLTID!

  Men ja, det var min verste uvane, som forhåpentlig vis ikke eksisterer så mye lenger. :P

   

  Så var det dagens outfit da:


  T-skjorte fra American Eagle 149,- // Bukse fra Zara Husker ikke helt prisen, men 200-300 knakjse? // Tube fra GAP FIkk i gave av pappa da han var i London


  Tuben har jeg da altså fått fra London, da pappa var der i fjor høst. (Den er egentlig mamma isn da, men samma det.) Buksa kjøpte jeg på Zara i Trondheim i sommerferien. Veldig fin farge på den, den har kjempedeilig stoff og sitter veldig bra. T-skjorte har V-hals og jeg kjøpte den på American Eagle da jeg var i Abu-Dhabi i vinterferien i fjor.

   

  Uff, ja, ble litt kort det innlegget her, men leksene dreper meg!

   

  Hva er din verste uvane?

  Hvordan går det med lekser hos deg da? (Haha, lite å spørre om :P)

 • Maye - kommenterer alltid tilbake <3

  For omtrent femten år siden ble jenta bak denne bloggen født. Hun har vokst opp i en by som heter Oslo sammen med familien sin og mange gode venner. I desember 2012 bestemte hun seg for å opprette en blogg, og det er akkurat denne du har kommet til nå! På fritiden driver jeg med både teater, musikk og cheerleading. Jeg blogger for det meste om hverdagen min, foto, mote, sminke og alt annet jeg kan komme på. Jeg liker å være kreativ og valgte å lage meg blogg for å kunne dele mine meninger og tanker. Og ikke minst for å kunne se tilbake på ting i arkivet senere! Jeg kommenterer ALLTID tilbake! :)

  Kategorier

  Arkiv

  Mars' blogger