Mayelife - mote og foto -
Hjem Header Facebook Tumblr

12

Da vi fikk besøk fra USA i sommer fikk vi alle en liten gave av dem. Noe av det jeg fikk var litt sminke fra Hard Candy. Hard Candy er et amerikansk merke som fører både sminke, klær og accessories. Med over 78000 likes på Facebook er det et stort merke med masser av fine og gode produkter.


Plumping serum volumizing lipgloss - Life Preserver

Det første produktet jeg fikk var denne fantastiske lipglossen. Den er veldig fuktgivende og gir en utrolig glans. Den inneholder små biter av glitter som reflekterer lyset og gjør leppene enda mer skinnende. I tilleg er den veldig pleiende, du legger godt merke til at den har hjulpet når du tar den av. Og så svir den litt, hvis du dkjønner hva jeg mener. Jeg bare elsker lipglosser og leppeomader som gjør det! Min er i fargen Life Perserver. Du kan se den Hardy candy's sider HER og kjøpe den HER.


Lash Tinsel glitter mascara - Disco Ball

Det andre jeg fikk var en glittermscara. Det høres kanskje litt ut som en sånn ting man fikk i Juliabladene når man var liten, men det blir faktisk veldig fint. Det er bare å ta på litt vanlig mascara under, la den tørke og så ta på denne. Så får du fortsatt svarte vipper, men med litt glitter på. Og siden du trenger så lite av gangen holder den jo også kjempelenge! Min er i fargen Disco Ball. Se den på HC's sider HER og kjøp den HER.


Shadow Dancers Liquid to powder eyeshadow - Dusk & Dawn

Denne utrolig smarte duoøyenskyggen er virkelig en ting det er greit å ha. I tilleg til at den er praktisk og perfekt for reise har den også veldig fine farger. Dusk er en veldig lys rosa farge som er perfekt for å bruke i øyenkroken, på brynsbenet og faktisk også som highlighter. Dawn er en veldig fin blåfarge som passer til det meste. Begge skyggene er i kremkonsistens, så det er lett å legge dem både sterkt og svakt. Du slipper også crease siden de på en måte går over i pudderkonsistens så fort de har tørket. Så da slipper du også den ekle følelsen av fete, tunge skygger. Jeg har fargen Dusk & Dawn. Du kan se den på HC's sider HER og kjøpe den HER.


Eye Candy Compact shadow and eyeliner - Electra

Det siste jeg fikk var en liten boks med disse to glitterbombene. I Eye Candy Compact pakkene får du én glitterliner og én glitterskygge. Eyelineren er akkurat passe bløt og lett å påføre. Den gir litt glitter, men ikke for mye, så den er perfekt til å bruke ved nedre vippelinje! Øyenskyggen er det en del mer glitter i, så med den går du virkelig skinnende øyne. I og med at jeg har blå øyne bruker jeg ikke denne så mye (blå skygger gjør øynene mindre blå), men hvis du har grønne eller brune øyne er jeg sikker på at du vil bli fornøyd med den! Denne er i fargen Electra. Du kan se den på HC's sider HER og kjøpe den HER.


Svart mascara fra Makeup Mekka // Glittermascara fra hard Candy // Eyeliner fra L'oreal Paris // Øyenskygger fra Hard Candy

Alt i alt er jeg utrolig fornøyd med produktene mine fra Hard Candy, og jeg kjøpe gjerne flere. Med hele 356 beautyprodukter er de et stort merke med god kvalitet. Ta en titt innom facebooksiden deres HER.

Har du prøvd noe fra Hard Candy før?

 

 

 

#anbefaling #hardcandy #sminke #usa #lipgloss #mascara #øyenskygge #eyeliner #glitter

 • 22

  Hehei!

  Det ser dessverre ut som om videoen ikke kommer før i morgen i og med at den har lastet seg 1% opp på You-tube og har igjen 641 minutter... SÅ da tenkte jeg å skrive et lite innlegg om en pakke jeg fikk i posten for et par uker siden.

  For noen uker siden var det nemlig salg på Makeup Mekka's 12 pcs Pro Brush Set. Det koster egentlig over 1000 kroner, men jeg greide å få det for bare 199! Jeg har hatt veldig lyst på det veeeldig lenge, men har aldri kjøpt det i og med at det er så dyrt. Men da jeg fikk en melding fra Makeup Mekka som sa at det var salg på den ringte jeg mamma med en gang og fikk henne til å kjøpe det for meg. Måtte selvfølgelig betale det selv, men det var jo egentlig bare to uker uten ukepenger! (Noe som minner meg på at mamma og pappa skylder meg ukepenger...)

  Så, omtrent fire dager senere lå pakken i postkassa. Har bestilt derfra mange ganger før også og får ALLTID produktene raskt. Makeup Mekka er vel et av mine desiderte favorittmerker. Det er billig, de har hauger av salg, man får alltid med en liten ekstragave OG det er kort leveringstid!

   

  Pakken inneholdt disse børstene:

  Large Powder Brush:

  Verdens mykeste all-over børste. Jeg bruker en annen som er litt hardere til å blende ut sminken, og denne til å matte.

  Foundation brush:

  Denne bruker jeg hver dag til å påføre foundationen min med. Den gir et jevnt og dekkende resultat, uten at man får "penselmerker" i ansiktet.

  Blush brush:

  Til blush bruker jeg for det meste børsten som følger med blushen, men denne er perfekt til eplekinnene!


  Shader Brush 222:

  En stor skyggebørste perfekt til å legge baseskyggen!

  Shader Brush 212:

  En litt mer kompakt børste for bedre presisjon.

  Pencil Brush:

  Denne penselen er perfekt til å legge skygge i globalen og å smudge ut skygger i ytre øyekrok.


  Concealer brush:

  En myk og fin concealerbørste som gjør det lett å påføre concealer/foundation rundt øynene og på urenheter.

  Blending Brush:

  Denne bruker jeg for å blende ut øyenskyggen. Gjøre overgangene mer gradvise og myke ut kantene.

  Mini Shader Brush:

  Denne er også fantastisk til å legge skygge i globalen og ikke minst for å legge en tynn linje meg skygge rundt øyet!
  Angled Brow Brush:

  Perfekt om du har et brynpudder eller en kremet brynfarge! Den er akkurat passe stor, så du får enkelt fylt ut brynene.

  Small Angled Brush:

  Denne kan du bruke både til bryn, skygger og kremliner.

  Eye Liner Brush:

  Har du en kremliner er denne virkelig perfekt. Den holder formen veldig godt og gjør det lett å legge en tynn linje. Det følger også med et "plastikklokk" som passer på at den skal holde formen bedre.

   

  Alt i alt er superfornøyd med dette settet, og sååå glad for at jeg kjøpte det. Jeg bruker fler av børstene hver dag, og har virkelig bare falt pladask for dem! Akkurat nå er de faktisk på salg for 399 kroner, så kjapp deg innom og kjøp et sett. Det er virkelig verdt det!

   

  Har du børstene eller noe annet fra Makeup Mekka? Hva synes du i så fall om de produktene?

 • Maye - kommenterer alltid tilbake <3

  For omtrent femten år siden ble jenta bak denne bloggen født. Hun har vokst opp i en by som heter Oslo sammen med familien sin og mange gode venner. I desember 2012 bestemte hun seg for å opprette en blogg, og det er akkurat denne du har kommet til nå! På fritiden driver jeg med både teater, musikk og cheerleading. Jeg blogger for det meste om hverdagen min, foto, mote, sminke og alt annet jeg kan komme på. Jeg liker å være kreativ og valgte å lage meg blogg for å kunne dele mine meninger og tanker. Og ikke minst for å kunne se tilbake på ting i arkivet senere! Jeg kommenterer ALLTID tilbake! :)

  Kategorier

  Arkiv

  Mars' blogger