Mayelife - mote og foto -
Hjem Header Facebook Tumblr

10

I og med at jeg var syk både i går og i dag har jeg egentlig ikke hatt sånn spesielt mye å gjøre. På skolen har vi engelsktentamen i dag, men jeg har alt for vondt i hodet til at jeg uannset ville ha greid å skrive noe bra, så da ble det til at jeg holdt meg hjemme. I går kveld ble det til at jeg brukte hele to timer (sykt!) på å se på youtubevideoer. Jeg fant en del videoer av folk som covret sanger inne på en annen blogg, og da var det ingen vei tilbake. Så nå er spotifylista mi full av Boyce Avenue-sanger og covre. Så, siden det ikke skjer så veldig mye annet her jeg sitter alene på rommet mitt, tenkte jeg å vise dere noen av videoene jeg så på i går. Sorry hvis du blir avhengig! :P

Å, jeg bare elsker stemmen til Beatrice Miller! Jeg tror jeg kan sitte å høre på henne i flere timer! Haha!

Har du sett noen av disse før?

 

 

 

 

#youtube #cover #coverlåt #boyceavenue #beamiller #xfactorusa #mileycyrus #katyperry #rihanna

 • 8

  Da var det mandag, og challengen er i gang! I dag skal jeg vise dere mine tre yndlingssanger akkurat nå.

  Uff, hadde du spurt meg om dette for type to uker siden hadde jeg sikkert funnet et bedre svar, men akkurat nå vet jeg faktisk ikke helt hva som er yndlingssangene mine... Ingen av de sangene jeg har kommet frem til er egnetlig noe særlig nye, men jeg har alltid sånne perioder emd sanger. Så plutselig liker jeg veldig godt en sang jeg hørte på for liksom et år siden! Det er litt sånn med disse tre sangene, selv om de ikke er så gamle alle sammen.

   

  1. Summer Paradise av Simple Plan

  Haha, ikke spør meg hvorfor jeg hører på denne sangen nå, det er rene torturen! Uff, savner sommeren allerede jeg...

   

  2. Wrecking Ball av Miley Cyrus

  Jeg bare elsker denne sangen OG Miley! Jeg skjønner at mange har mye i mot henne, og jeg synes også at det blir litt mye noen ganger. Men hun er jo egentlig bare som alle andre. Miley har vært et forbilde for meg siden jeg var syv år og første sesong av Hannah Montana kom. Derfor greier jeg bare ikke å ha noe i mot henne.

   

  3. Write your name av Selena Gomez

  Jeg tror ikke det er én sang fra Stars Dance jeg ikke liker, og akkurat nå er det denne og Stars Dance som er favorittene.

   

  Hva er dine yndlingssanger?

   

   

  #musikk #youtube #simpleplan #summerparadise #wreckingball #mileycyrus #selenagomez #writeyourname #starsdance #challenge #15dayschallenge

 • 2

  Hei søte dere!

  Da var endelig den første videoen lastet opp (det tar jo evigheter å laste opp ting på youtube!) og er klar til å legges ut.

  SOm overskriften sier så er dette videoen fra Selena Gomez konserten. Jeg filmet de fleste sangene, noen med mobilen og noen med kameraet. Det ble ikke til at jeg tok med alle her, men mesteparten hvertfll! Håper du liker den og husk å stille inn kvaliteten!

  Uff, savner den kvelden!

  Hva synes du?

 • 23

  Heihei dere!

  Haha, føler at jeg starter alle innlegg sånn, kreativt altså! Neinei, men nå skal jeg hvertfall vise dere bildene jeg tok på konserten på søndag! Det ble ikke sånn veldig mange bilder, mer film egentlig, mend et er vel bare en gladnyhet? Jeg har ikke fått tid til å begynne å redigere videoen enda, og jeg er nok redd for at dere må smøre dere med litt tålmodighet i forhold til når den kommer, men den kommer i hvert fall!

  Konserten var helt utrolig bra, selv om journalisten i aftenposten er uenig med meg. Selena virket så utrolig hyggelig og jordnær og det virket som om hadde det veldig gøy på scenen. Akkurat det savnet jeg på Justin Bieber-konserten, for der var alt veldig planlagt. Han gjorde akkurat som han skulle og gjorde jo en fantastisk konsert, men det var litt stivt i forhold til Selena sin. Helt ærlig tror jeg faktisk dette er en av de beste konsertene jeg har vært på. Det var så utrolig god stemning, spesielt under Love will remember. Haha, jeg har gått rundt med den og Stars dance på hjernen i to dager nå!


  He, ikke uklart eller noe da!

  Så har jeg jo haugevis av bilder av scena, men jeg antar at det ikke er sånn ekstreeeemt interressant akkurat...


  Selv her er scena i fokus -.-

  Var du på konserten? Gleder du deg til video? ;)

 • 8

  Heisan dere!

  I går kveld kom jeg endelig hjem fra Danmark i nitiden. Da ble det pizza til middag, skjærgårdsdoktorn på TV-en og Pirates of the caribbean med Elias på Wii-en hans. For ganske nøyaktig en time siden sto jeg opp, og det første jeg gjorde var å løpe bort til bagen min og hente frem pc-en. Om du også leser bloggen til Erica Kvam (l0ve), så har du nok allerde sett denne videoen, men jeg er simpelthen nødt til å dele den med dere likevel. Det er virkelig sinnsykt!

  Den gutten her er altså bare fjorten år! Og etter min mening (nå får jeg sikkert bøtter av hate, men jaja) så er han mye flinkere enn hva Justin var da han var fjorten. Han her skal jeg virkelig følge!

  Og Fall er jo til og med yndlingssangen min! Haha, blir aldri lei av disse videoene!

   

  Har du hørt om Jai Waetford før?

 • 4

  Jeg har fått veldig mange nye yndlingssanger nå i juni. Det er endelig sommer, så da hører man på mer og høyere musikk. Dermed kommer det også fler sanger, her er noen av mine favoritter!

  Liker veldig godt den sangen her. Jeg har en venn som er helt gal etter Selena Gomez (en Selener eller noe? Haha), så jeg får alltid høre det hver gang hun kommer med noe nytt. Vi hørte veldig mye på denne på teltturen vi hadde for et par uker siden og den er fortsatt en favoritt!

  Den nyeste sangen til The Wanted er utrolig fengende og også ganske morsom. Jeg vet det er tusen directioners som vil drepe meg nå, men jeg liker faktisk de gutta veldig godt! Irriterer meg bare noe helt sykt at jeg ikke får dratt på VG-lista og sett dem!

  OK, uten om at denne videoen egentlig er veldig grotesk og bare helt feil i forhold til sånn jeg ser Miley  så er det faktisk en ganske bra sang. Jeg vet det er en del som er uenige med meg her, men dumt. Jeg liker den! Blir bare litt sjokket over videoen. Altså, det er greit at hun liksom har blitt voksen og sånt, men dette går litt vel langt.

  Haha er litt stolt her, men besta var læreren til Astrid! Haha, jeg har kjendiskontakter og sånt! Haha neida, men jeg liker veldig godt den sangen her OG Astrid. Håpet egentlig på at hun skulle vinne Idol i år jeg, men neida. Det har faktisk ikke skjedd én gang at den jeg har heid på i Idol har vunnet. Hm... kanskje jeg må begynne med omvendtpsykologi? Haha nå babler jeg her, men det er hvertfall en bra sang!

  Vel dette er nok mer en april/mai favoritt, men jeg liker den fortsatt jeg! Den er vel litt vel alternativ for enkelte, men jeg elsker egentlig sånn her musikk. Man blir så utrolig glad av denne sjangeren! Haha, tapere som ikke liker rock! :P

  OK, sorry folkens, men det måtte bli litt Justin og. Beauty and a beat er jo en definitiv sommefavoritt og jeg har hørt utrolig mye på den i det siste. Den er så glad og sommerlig!

  Nå har jeg selvfølgelig tusen andre sanger nå og, men har ikke tenkt til å dynke dere helt i videoer, så jeg stopper her jeg. ;)

   

   Hva synes du om disse sangene? Hva er dine yndlingssanger?

  Minner forresten om månedens blogg HER! Trekker vinneren enten i dag eller i morgen!

 • 2

  Ja, jeg skal faktisk ha et innlegg om Justin Bieber, men det får du bare leve med :)

  Som du sikkert vet, kom Justin nylig ut med acoustic versjonen av Believe albumet. Jeg har virkelig ingen ting å gjøre nå, så da tenkte jeg å skrive litt om det.

  Først og fremst må jeg bare si at Believe er et veldig bra album. Jeg bryr meg ikke med hva du tenker om Justin, men albumet er uannset bra. Jeg er ganske sikker på at hvis du ikke visste at det var han som sang, så ville du ha likt sangene, for de er utrolig bra.

  Men nå var det acoustic. For dere som ikke vet det vil acoustic versjon si at albumet er spilt inn på nytt, bare uten redigering av stemmen, lydefekter og sånt. Så det er egentlig artisten, gjerne en gitar eller et piano og ikke noe redigering. Grunnen til at det blir brukt mye gitar, spesielt på det albumet her, er at på de fleste sangene nå for tiden er det meste lagt til med en datamaskin. All melodien er som oftest effekter, og da er det alltid fint å bytte ut den melodien med gitarspill.

  Justin har også gjort om litt på sangene fra originalversjonen. Boyfriend for eksempel har en helt annen melodi på acoustic versjonen. Egentlig liker jeg vel bedre originalversjonen av denne. Verset har mer melodi på akustisk, og det liker jeg, men melodien i refrenget syns jeg ikke er like bra. Men det er jo opp til deg selv selvfølgelig.

   Mens andre sanger er veldig fine, kanskje bedre en originalen. Be alright syns jeg nok er finere i acoustic, syns det er så fint med piano.

  Uannset er akustisk veldig fint, og dette er et veldig bra akustisk album. Det jeg liker best med akustisk er vel at du hører hvordan artisten faktisk synger, og etter å ha hørt det albumet her, kan du rett og slett ikke si at han ikke er flink til å synge. Så liker jeg også at sangen blir mer ekte, det blir liksom lettere å tro på det han synger. At han mener det.

 • 0

  Bare legger ut det innlegget her nå jeg, for jeg får ikke lagt det ut fra mobilen i morgen, så da blir pakkinga enda mer utsatt! Yey!

  Favoritt artist, hmm.... Denne var litt vanskelig. Liker jo mange rtister egentlig, menjeg tror jeg ender på Kelly Clarkson.

  Kelly er fra USA, og ble kjent gjennom American Idol i 2003. World Idol ble faktisk arrangert bare fordi USA var så sikre på at Kelly skulle vinne. Så var det jo Kurt og Norge som endte opp med seieren da;) World Idol er aldri blitt arrangert igjen.

  Men Kelly er likevel blitt stor, jeg tror de fleste her har hørt Stronger som kom tidligere i år. (Eller i fjor da, men samma det)

  Grunnen til at jeg liker henne så godt er vel fordi hun virkerveldig kul, sangene hennes er utrolige når du er litt nedfor, og jeg har ikke hørt én sang av henne som jeg ikke har likt. Dette er jo selvfølgelig en smakssak, men jeg er i hvertfall fornøyd!

   

  bilde

  Vil virkelig anbefale alle å høre litt på henne, for hun er kjempeflink!

   

  musicnodes
  Kelly Clarkson: Breakaway

   Dette er tittelsangen til den første CD-en hennes.

   

  musicnodes
  Kelly Clarkson: Stronger (What Doesn't Kill You)

  Stronger var veldig populær i sommer, og er da en av Kellys nyeste sager. • 1

  Når det gjelder musikk så liker jeg egentlig det meste. Jeg elsker sangene fra One Tree Hill, men Justin Bieber er likevel en favoritt han og. Akkurat nå er vel favorittene mine ganske normale, og det er sikkert mange som liker  de samme.

  1. Diamonds av Rihanna. Jeg elsker virkelig denne sangen! Den er så ekstremt fin, men kul i tilleg. Så elsker jeg hvordan teksten er formulert, og melodien, og egentlig alt mede den!

   2. Nummer to er en veldig fin sang av Lupe Fiasco og Guy Sebastian. Den heter Battle Scars og handler om "sårene" som følger med kjærlighet, og at de alltid kommer til å være der. (Kjærlighetssorg på en måte.) Han synger refrenget på en sånn inderlig måte og melodien er bare så fin!

  3. Nummer tre på listen min var jeg litt usikker på, men kom frem til denne:

   Denne har også et veldig fint refreng, og en motiverende handling. (Veldig fint når du er litt nedfor;) )

  Jeg syns likevel jeg har hørt den pianomelodien et sted før...

   

  Hva er dine yndlingssanger?

  Hva synes du om disse sangene?

   

 • Maye - kommenterer alltid tilbake <3

  Navn: Ragnhild Knudsen Alder: 15 Bosted: Oslo Mote, foto, skjønnhet og hverdag. Driver med teater, musikk og cheerleading. Kontakt/Sponsing: mayelifeblogg@hotmail.com

  google-site-verification: google8772492bd9a8909b.html

  Kategorier

  Arkiv

  Mars' blogger