Mayelife - mote og foto -
Hjem Header Facebook Tumblr

16
Kjole H&M // Blondevest Sixtini


Sko DinSkoDisse to ukene fremover holder vi på med musikal på skolen. Eller det er vel mer en slags revy, men ja. Vi er delt opp i forskjellige grupper som jobber med å få i stand musikalen som vi skal ha neste torsdag. Jeg er på sang gruppa, så da er det hele to uker med omtrent bare synging på skolen. Jeg må si det er ganske deilig, men påskeferie hadde vært ganske greit det og. Heldigvis er det bare én uke igjen da. Og så blir det å kjøpe inn til rommet mitt på Ikea og sette opp skap på rommet mitt. Av en eller annen grunn føler jeg at selv ikke en ukes ferie kan hjelpe på meg akkurat nå. Jeg har blitt så sliten at jeg nesten ikke merker det lenger. Tidligere i vinter var jeg helt utslitt, men nå har jeg vel bare vendt meg til det. Hvis det i det hele tatt er mulig da...

 

Har dere musikal/revy på skolen? Hva synes du om antrekket?

 

 

 

 

 

 

 

 

#antrekk #outfit #ootd #highheels #musikal #revy #udv #sang #påskeferie #ferie

 • 11

  ...winter to spring!

  Og plutselig var all snøen borte og sola har kommet frem i stedet. Det er så utrolig deilig å kunne kjenne sola varme i ansiktet igjen. det er riktignok fortsatt kaldt, men jeg må si det er ganske motiverende å tenke på at sommeren faktisk ikke er så langt unna likevel. Det er jo faktisk bare 3 måneder til sommerferien! Og med tanke på at vi bruker omtrent halvparten av de månedene på å se på film og være ute i finværet så tror jeg faktisk at jeg skal greie meg gjennom resten av niende klasse.


  Cardigan fra Andrea // T-skjorte fra H&M


  Bukse fra Gina Tricot // Ring fra Kreta (venninnegave)


  Sko fra Lille Vinkel  Nå må jeg få pugget til naturfagsprøven i morgen (yey...) og så er det rett ned i kirka på konfkurs, herlig. Kunne ønsket meg en bedre kveld... Haha, neida, det er jo koselig. Og i natt kommer den neste episoden av Glee, så da har jeg noe å se frem til gjennom skoledagen i morgen! :)

  Har sola begynt å titte frem hjemme hos deg også?

   

   

   

   

   

  #sol #sommer #glee #comewhatmay #moulinrouge #vår #outfit #boyfriendjeans #konfirmasjon #glee100

 • 14  I går ble en veldig travel dag med både ekstraøvelse på musikken og begravelse av faren til venninna mi. Og når jeg kom hjem var jeg så sliten av spilling og gråting at jeg ikke greide å gjøre noe annet enn å sette meg ned å se på film. Så da ble det Biler 2 med pappa og lillebror, haha!

  I dag våknet jeg til den fineste vinterdagen hittil i år. Det var masse snø ute, sola skinte gjennom vinduet på rommet mitt og jeg hadde masse energi. Så da dro jeg med meg kamera og stativ ut i vinterkulden for å ta noen bilder. Mange ble sånn halvveis, men det var likevel noen jeg ble fornøyd med.


  //Jakke - Noa Noa //Singlet - Vero Moda //Bukse - Now and Then  //Sko - Svea //Ring - Pilgrim
  Hva syns du?

   

   

   

   

   

  #outfit #militær #militaryjacket #antrekk #foto #fotoshoot

 • 39

  De siste dagene har stort sett gått i ett. Onsdagen var jo travle som alltid, med både trening og øvelse, så da ble det åpenbart ikke så mye tid til bloggen. I går brukte jeg en del tid på å egentlig ikke gjøre noe, haha. Jeg så sikkert ti episoder av New Girl og drev litt med en ting som jeg ikke skal fortelle om. Lea hadde nemlig bursdag på onsdag, og neste helg skal hun feire den med hyttetur. Så jeg holder på med en liten overraskelse til henne i bursdagsgave. Og da hadde det vært lite granne dumt å skrive om det her, i og med at hun faktisk leser bloggen min.

  I dag brukte jeg hele to timer (!) på å ta bilder på rommet mitt, men det ble heldigvis noen gode bilder der. Jeg fikk jo fjernkontroll til kameraet mitt i julegave fra farmor og farfar, og helt siden det har jeg vært helt gal etter å ta bilder! Men siden jeg ikke har lagt ut så mange av dem skjønner dere vel at ikke alle ble helt sånn som jeg hadde planlagt, haha!

  Men i dag hadde jeg god tid og fant ut at jeg faktisk skulle ta meg litt ordentlig med tid til å ta bilder. Så da var det retting av hår, mer sminke på, fotolys og stativ.


  //Topp fra Carlings//
  I kveld har jeg vært på konfirmasjonskveld. Vi har hatt en del blikjent-leker og lignende, og i morgen skal vi tilbake i kirka igjen. Da skal vi være der i hele seks timer før jeg må rett hjem, sikkert skifte, og dra til Unni for jentekveld der. Så i morgen blir nok atter en travel dag. På søndag skal vi ha presentasjonsgudstjeneste, men etter at den er ferdig klokken ett vet jeg ikke helt hva jeg skal gjøre. Jeg antar at jeg skal ut med noen, men vi får se.

  Skal du også konfirmere deg i år? Hva synes du om bildene?

   

   

   

   

   

  #bilder #foto #shoot #fotoshoot #hjemmelagetfotoshoot #carlings #konfirmasjon #konfirmant

 • 3

  Å kjøpe julekjole over nettet nå er vel ikke helt sikkert, det er godt mulig at man ender opp med å måtte bruke en annen kjole. Men nyttårskjolen kan vi fortsatt rekke!

  Bubbleroom har de nå fått inn mange nye kjoler som er fine både til jul og nyttår. Det er jo litt forskjellig hvordan man vil ha nyttårskjolen sin. Noen liker å ha den enkel, andre vil ha masser av glitter og paljetter. Jeg må nok nøye meg med en av kjolene jeg allerede har i skapet, men jeg kan jo likevel drømme meg bort mens jeg skroller nedover sidene. Så nå har jeg rett og slett samlet noen av de glitrende kjolene jeg synes er finest, noen korte og noen lange. Så håper jeg dere kanskje finner en ny kjole eller i hvert fall blir litt inspirert! :)  Er det ikke mange fine kjoler? Jeg kunne i hvert fall tenkt meg en del av dem! Og de er heller ikke dyre, de går faktisk fra 299,- til 549,-!

  Bubbleroom har også mange andre fine ting, som accessories, sko og sminke! Så det er alltid noe å finne der! Selv har jeg ingen ting fra Bubbleroom, men jeg har flere ganger vært nær å trykke på Kjøp-knappen.

  Hva synes du om kjolene? Hva slags nyttårsjole skal du ha? Har du kjøpt noe fra Bubbleroom før?

   

   

   

  #kjoler #bubblerrom #nyttårskjole #julekjole #nyttårsantrekk #nyttår #nyttårsaften

 • 17

  Nå er det bare fire dager igjen av november, så på søndag starter årets koseligste måndte. Den er fylt med masser av selskaper, men også kos forran peisen. Jeg antar de fleste har hørt om Sheinside, og de fleste vet nok også hvor my fint det er der. Jeg har valgt ut et par ting som passer perfekt til den kommende måndten. Både til fest og hverdag.


  1.
  HER  2. HER  3. HER

  Julekvelden er jo åpenbart midtpunktet med jula, og da gjelder det å gripe anledningen og kle seg skikkelig. Både på julaften og på nyttårsaften blir det ikke for mye glitter, heller ikke på ballet for den saks skyld!


  1. HER  2. HER  3. HER  4. HER   5. HER

   Desember er den koseligste, men dessverre også den kaldeste måndten. Så varme, tykke gensere og en god jakke er greit å ha. Jeg selv har en tendens til å gå alt for mye med joggebukser. Men nå som julemåndten kommer har jeg jo en unnskyldning til å ta på meg en tykk strømpebukse og en skjørt med mørke, varme farger!


  1. HER  2. HER  3. HER  4. HER  5. HER  6. HER

  Familiemiddager blir det en del av i løpet av jula. Det er jo både lille julaften, førstedagen, andredagen, og sikkert tredje og fjerde og. Det blir rett og slett mange middager, og etter hvert begynner i hvert fall jeg å bli litt lei av å pynte meg hver dag. Så på familiemiddagene pynter jeg meg litt ned fra julaften. Det enkle er jo ofte det fineste!

  Håper du så noe du likte, hvis ikke så tror jeg nok du finner noe ett eller annet sted inne på sheinside.com.

   

  Var det noe du likte? Vet du hva du skal ha på deg i julen enda? Hva synes du om sheinside?

   

   

   

   

   

  #sheinside #mote #jul #julemiddag #kollasj #glitter #shoppingtips

 • 15

  Nå er Nelly's store høstsalg i gang, og jeg må si jeg er veldig fristet til å kjøpe noe!Jeg har plukket en del ting fra det som koster under 100kr, og der er det mye fint! Disse tingene er bare tatt fra de tre første sidene, såd et er fortsatt tretten sider til, fulle av godsaker!


  1. 91kr fra vero Moda   2. 89kr fra Vero Moda   3. 79kr fra Sally&Circle   4. 68kr fra Only (shorts)


   1. 89kr fra Elise Ryan   2. 99kr fra Sally&Circle   3. 99kr fra ClubL   4. 99kr fra Aura Boutique   5. 99kr fra AX Paris


  1. 89kr fra NLY shoes   2. 90kr fra NLY shoes   3. 79kr fra NLY shoes   4. 79kr fra NLY shoes

   

  Hva er dine favoritter fra salget? Likte du noe av dette?

   

   

   

   

  #salg #høstsalg #nellysale #nellysalg #nlyshoes #eliseryan #clubl #veromoda

   

 • 7

  Heihei!

  Dagens challenge er å vise dere smykkene mine. I og med at jeg har en god del smykker så viser jeg ikke alle, men noen. Rommet mitt er helt bomba nå siden jeg har brukt dagen på å rydde det (ironisk ja, jeg vet det), så jeg har ikke tatt noen bilder i dag. Men jeg fant likevel noen jeg tok for en liten stund siden da jeg ikke hadde noe annet å gjøre. Så det ble vel egentlig ett smykke og tre par øredobber. Men om jeg husker riktig så har jeg postet noen andre bilder av smykkene mine tidligere også, så hvis du er veldig nysgjerrig så finner du nok fler. ;)  Dette smykket fikk jeg etter at oldemor døde. Jeg vet egentlig ikke så mye om det, utenom at det er perler, men jeg skulle gjerne visst hvordan hun fikk det og slikt.  Nå har vi nettop sittet i et par timer og sett på lysbilder fra da mamma og pappa var i Thailand. Det er utrolig gøy å se, for de har jo fortalt masse om det, men jeg har bare vært nødt til å forestille meg alt. Jeg kjenner at jeg har så utrolig lyst til å dra til Thailand. Det ser ut som om det er så mye å oppleve der, og det er så fint der!  Men nå må jeg nok legge meg, så natta! :)

  Hva syns du? Liker du å se på lysbilder?

   

   

   

  #smykker #ceciliemelli #lysbilder #thailand #asia #ferie #julithailand

 • 11

  Heihei folkens! Uff av meg, enda en dag som bare har sust forbi. Hadde en halv time hvor jeg så på masterchefs med Lea, men resten av dagen har vært travel som, bare det. Som jeg sa i går så tok jeg noen bilder, så for å bevise hvilken flink blogger jeg er ;) så skal jeg legge dem ut nå.

  Jeg fikk en kommentar på inspirasjonsinnlegget mitt hvor det ble foreslått flere outfit-innlegg, og det vil jeg vel si at dette er.


  T-skjorte fra Bershka


  Denimskjorte fra Pull&Bear

  I ettermiddag var jeg på Barnas dag nede i kirka og hadde en ansiktsmalingstand med teateret, men nå er jeg virkelig så trøtt at jeg heller forteller mer om det i morgen.

  Hva syns du om antrekket? Hva har du gjort i dag?

 • 6

  Fiffit.no er en fantastisk søt nettbutikk jeg kom over for noen dager siden. De selger klær til både damer og menn, og har utrolig mye fint til begge. Jeg er jo mest fasinert av sko når det kommer til klær, så jeg trykket meg rett inn på skokategorien dems, og der fant jeg masse fint!

          
  Ballerinas HER  Pumps HER Sandaler HER

  Som du ser er alle disse skoene i duse nudetoner, noe jeg liker veldig godt. Har lenge vært på utkikk etter noen jeg liker, og på Fiffit fant jeg faktisk mange jeg likte!

    
  Pumps HER  Sandaler HER  Ballerinas HER

  Alle disse skoene er fra Ana Lublin Kaky, som er det merket som selger sko på Fiifit. Jeg fant egentlig mange andre fine sko også, men likte vel disse best. Jeg synes du virkelig burde ta deg en tur innom og se på det fine utvalget de har, ikke bare av sko, men av alle de andre fine klærne de har der også.

  Har du vært innom Fiifit.no før?

   

  //Sponset//

 • 5

  Har blitt helt gal etter å gå med bandana de siste dagene, synes håret mitt ser helt forferdelig ut uten, haha! Når jeg tenker meg om så er det jo en ganske rar trend. Man går liksom rundt med husmorsbånd, men det er jo likevel fint.
  Hva synes du om bandanaer?

 • 9


  Genser H&M  Skjorte BikBok  Bukse Gina Tricot  Haha, proff kvalitet XP

  Hva syns du?

 • 15

  Æææææ! Kom plutselig på at jeg ikke har kjøpt meg noen ny kjole til 17. mai i år, og jeg aner virkelig ikke hvilken jeg skal velge av de jeg har. Har du lyst til å hjelpe meg? (Sorry for litt store bilder, men jeg har ikke tid til å fikse det akkurat nå :P)


  Toi&Moi

  Denne er jo bare helt utrolig søt, og veldig deilig å gå med, er bare litt bekymret for at den kan bli ganske skitten siden den har hvitt stoff.


  Elise Ryan

  Jeg tror vel kanskje at det blir denne, men jeg er fortsatt ikke helt sikker.


  Sisters Point

  Denne er jo bare helt utrolig søt, men jeg brukte den i fjor og er ikke helt sikker på om jeg liker den så godt lenger.


  Elise Ryan

  Dette er jo da enda en skjønnhet fra Elise Ryan, men jeg er også litt usikker på denne siden jeg tror den blir ganske lett møkkete.

   

  Hvilken ville du valgt?

 • 7

  Som sikkert de fleste har lagt merke til, har det blirr veldig inn med militærjakker de siste måndtene. Spesielt slike med svarte ermer. Personlig syns jeg dette er en utrolig kul trend, som jeg virkelig elsker. Det er bare en grunn til at jeg ikke kjøper en sånn jakke; alle har den!


  1. BikBok 2. BikBok 3. BikBok 4. Vero Moda/Only

  Altså, jeg syns de er veldig kule, men det blir på en måte ikke like gøy når alle har samme jakke som deg. Det er sikkert mange som ikke forstår seg på meg nå, men jeg syns det er mye morsommere å ikke gå i det samme som alle andre. Altså, jeg sier ikke at man skal gå i bestemorklær eller Hello-Kitty kosedress, men hvordan skal du kunne skille deg ut og bli lagt merke til hvis du ser ut som alle andre?

  Jeg føler at konseptet med trender og moter er litt forvridd her i Norge. Her er det nemlig sånn at du ha den siste kule genseren for å være noen, og alt annet blir bare rart. Poenget med trender er jo, i mine øyne, å kunne ta inspirasjon til sin egen stil. For det er ikke så mange som har sin egen stil her. Ja, du har kanskje den nyeste, kuleste stilen, men den er ikke din. Hvis du har din egen stil, greier du å se hva det er du liker med denne nye trenden, og ta litt av den inn i dine egne klær.

  Hvis jeg skal bruke denne militærjakke trenden som eksempel, så kan man synes at konseptet med en annen farge på armene er kult, og klippe en vest av en for stor t-skjorte som du liker veldig godt, som er din stil. eller kanskje du synes lærstilen er kul, da kan du jo prøve å bruke mer lær i klærne dine. Da holder du deg fortsatt til trenden, men du gjør den til din egen.

  Hva syns du om militærjakkene? Hva er trender for deg?

 • 1

  Jupp, i morgen skjer det. Haha, jeg er egentlig ikke noe sånn veldig fan av Justin, vil ikke akkurat kalle meg Belieber. Men nå som konserten er så nærme så kjenner jeg at jeg blir utrolig spent! Får liksom litt tilbake den følelsen jeg hadde da han var her i mai, og det er en herlig følelese! Det kommer til å bli utrolig mye kaos i morgen, så jeg slenger meg på å råde alle til å reise kollektivt med bussene som blir satt opp, for da kan jeg bli kjørt. Haha, neida. Eller joda.

  Det er jo heller ikke meldt sånn veldig varmt vær i morgen, så det er greit å kle seg godt. Problemet er bare det at når man kommer inn og konserten begynner, så blir det kokvarmt. Derfor har jeg tenkt å dele min klesplan for morgendagen:

   

  Justin Bieber concert 2013 que wear

   

  Jeg og Azora kommer jo til å bli stående i kø ute en liten stund og da kommer det nok til å bli veldig kaldt. Så da tar jeg på varme og komfortable klær. Med neglelakk har jeg tenkt å male neglene hvite og skrive JB i lilla på de.
  Justin Bieber concert 2013
  Når vi kommer inn har vi tenkt å ta av oss alle de varme klærne og legge de i en bag. Under har vi tenkt å ha en shorts og en singlet og en ekstra genser i tilfelle det blir litt kaldere enn forventet. Eneste problemet er jo at vi må bære rundt på den bagen da...
  Når det kommer til sminke har jeg ikke tenkt å gjøre noe særlig spesielt, skrive JB med kajal på kinnet kanskje, men ikke noe mer enn det. Så får jeg jo bar krysse fingrene på å bli One Less Lonely Girl da! Haha!
  Skal du på konserten? Har du noen tips for i morgen?
  CRT13JDB
 • 2

  I går kveld kom BIKBOK med gladnuheten om at Olsen-søstrene har designet hele tre kolleksjoner for BIKBOK! Jeg synes søstrene er dritkule og de har en utrolig fin stil, så dette er virkelig noe jeg gleder meg til. Dette skrev BIKBOK Norge på facebook i går:

  "Bik Bok er stolte over å kunne offentliggjøre designsamarbeid med motedesignerne og stilikonene Mary-Kate Olsen og Ashley Olsen.
  Samarbeidet inkluderer tre kolleksjoner som vi bli lansert i løpet av høstsesongen 2013. Kolleksjonene bygger på Mary-Kate og Ashley´s inspirasjon og syn på nåværende trender med den skandinaviske it-jenta i tankene.
  Mer informasjon følger. ♥ /Bik Bok"


  Kolleksjonene kommer jo ikke før til høsten, men jeg gleder meg allerede. Jeg er utrolig spent på hva de har designet for oss skandinaviske jenter!

  Gleder du deg? Har du tenkt å kjøpe noe fra kolleksjonene til søstrene?


 • 0

  Jeg er jo helt forferdelig til å få kjøpt meg ting, altså, det skjer sjeldent at jeg faktisk kommer hjem med mer enn en tskjorte. Mye man kjøper nå til dags får man jo kjøpt over internett, men der er jeg bare enda verre. Jeg elsker jo å shoppe og jeg elsker å sjekke ut ny sminke og fine sko, men det ender aldri med at jeg kjøper noe av det som ligger i "handlekurven".

  Faktisk, så har jeg ordentlig kjøpt noe på nett annet enn to kjoler fra Nelly og noen øyenskyggepalletter jeg kjøpte fra Makeup Mekka for noen dager siden.

  Men, jeg har derfor tenkt å friste meg selv litt ved å fortelle dere litt om yndlings nettbutikkene mine. Jeg får vel håpe at dere finner noe dere har lyst på, og at jeg også greier å overbevise meg selv.

  I dette innlegget skal jeg skrive om den kjente butikken nelly.com.

  BILDET ER LENKET.  Jeg antar de fleste har hørt om Nelly. På Nelly kan du få kjøpt alt av mote. De selger haugevis av merker, til den opprinnelige prisen fra designeren selv. På Nelly får du også kjøpt mamma- pappa- og barneklær i tillegg til dameklærne.

   

  Kjoler:


  1. Elise Ryan 499,-  HER   2. Te Amo 499,- HER  3. Elise Ryan 499,- HER   4. Oneness 499,-  HER   5.  B.young 599,- HER   6. Sparkz 299,-  HER  7. Elise Ryan  499,-  HER  8. Vila 499,- HER

   

  Overdeler:

   
  1. AWear 799,- HER   2. NLY 899,- HER  3. Fanny Lyckman for Estradeur 699,- HER  4. Fanny Lyckman for Estradeur 899,- HER  5. ClubL 299,- HER  6. Fanny Lyckman for Estradeur 499,- HER  7. Supertrash 1049,- HER  8. Motel 399,- HER  9.  Religion 749,- HER  10. Designers Remix 1495,- HER 

   

  Jeans:

   
  1. NN.07 995,- HER  2. Current/Elliot 1995,- HER  3. Pieces 279,- HER  4. Minkpink 1095,- HER  5. Levi's 1195,- HER  6. Current/Elliot 1749,- HER  7. Issue1.3 549,-  HER  8. Just Female 799,- HER  9. Dr. Denim 399,- HER  10. Evil Twin 1895,- HER                      

   

  Skjørt og shorts:


  1. Jeane Blush 299,- HER  2. Only 239,- HER  3. (Produktet er utgått)  4. ClubL 199,- HER  5. Sparkz 249,- HER  6. Sisters Point 399,- HER  7. Three Little Words 349,- HER  8. Sisters Point 399,- HER  9. Sort Denim 299,- HER  10. Jeane Blush 299,- HER              

   

  Fant du noe du likte?

  Neste gang skal jeg skrive om MUA cosmetics.

 • 1

  Som jeg sikkert har sagt hundre ganger nå, så er jeg helt utrolig dårlig til å kjøpe meg ting. Jeg elsker å shoppe, og ender ofte opp med sånn ti plagg på prøverommet. Men jeg hater å bruke penger, så selv om jeg kanskje likte fem av plaggene, så ender jeg ofte opp med å bare kjøpe ett. Nå har jeg gått rundt i sånn et år her og hatt lyst til å kjøpe meg et par peplumtopper, men jeg finner aldri noen jeg føler er verdt pengene. Nå som vårkoleksjonene har begynt å komme, har det jo også dukket opp flere peplumtopper, så så fort jeg for tid så er det rett ute å kjøpe peplum. Jeg har funnet noen favoritter, og tenkte at jeg kunne vise dem til dere:

  Alle er fra BIKBOK.


  TL NICATO - 249,- LINK


  TV BLAKE - 249,- LINK


  1.
  TV LANA - 249,- LINK      2. KF CRAVE - 249,- LINK     3. TT STUDDA - 199,- LINK

   

  Peplumkjoler er jo også veldig fint, så jeg fant noen der og:


  1. DK DOLLY - 349,- LINK         2. DK POSH - 349,- LINK       3. DK GEMMA - 349,-  LINK

   

   

   

  Hva synes du om peplum?

  Noen favoritter? • 1

  Endelig fredag!! Å, jeg elsker helger, og om bare en uke er det vinterferie! Jeg skal til Dombås med korpset (vi drar dit hvert år) og så skal jeg til besta og bestefar og kusinene mine.

  Jeg og mamma har snart tenkt å gå ned på senteret for å kjøpe et par bukser, men hun skriver jobbsøknad, så da kan jo jeg likesågodt legge ut litt outfitbilder.

   

  Genser BIKBOK - Shorts INTERNATIONAL (England) - Foret tights BOGERUD TEKSTIL - Sko ØKONOMISKO  Pappa kommer straks hjem, så jeg må begynne på tacoen. Snakkes!

 • 0

  Jeg vet jeg har hoppet over noen dager nå, men jeg har rett og slett ikke tid til å ta dem igjen. Uanset så var det ikke spesielt interresante innlegg heller.

  Dette derimot kan jo være ganske morsomt. Jeg elsker smykker, men hater å bruke penger. Derfor har jeg en tendens til å ende opp med å ikke kjøpe dem, men noen er det jo.

   

  Halssmykker:


  Som sagt så har jeg ikke sånn veldig mange halssmykker, men tenkte å vise noen av dem:

   


  1. ?,- fra Cubus. 2. (svarte) 99,- fra Lindex. 3. 159,- fra Indiska.

  Disse tre er vel favorittene mine egentlig. Det første bruker jeg mest på sommren, men de to andre er bare brukt nå i vinter.

   


  1. Arvesmykke 2. Gave fra USA 3. Gave fra Redken

  Det første smykket her er et perlesmykke jeg fikk da oldemor døde for fem år siden.Jeg liker at det er så enkelt og fint, så du kan egentlig bruke det til det meste. Jeg bruker det jo ikke til hverdags, siden det er et arvesmykke, men det passer likevel til hverdagslige klær. Det andre fikk jeg fra tanta og onkelen min da de hadde vært og besøkt noen av slektningene våres i USA i fjor sommer. Det siste fikk pappa av frisøren sin for mange år siden, som hun sa at han skulle gi til meg.

   

  Ringer:


  Man får aldri nok av ringer, vettu!

  Fant ut at jeg har veldig mange barneringer, og mange passer sikkert ikke engang, men det gjør ikke noe. De er jo skikkelig søte! Men er det noe jeg elsker så er det ringer!

   


  1. Julegave fra Nora D. 2. 90,- fra Claire's (England) 3. 90,- fra Claire's (England)

  De to siste ringene her er definitivt favorittene mine. Jeg kjøpte dem i England i sommer, og de er bare sååå fine! Elsker den påfuglen, den er så anerledes og uvanlig liksom. ;) Den første fikk jeg til jul av Nora i år, så jeg har ikke brukt den enda, men den er veldig fin! (Den er litt mindre rød i virkeligheten enn på bildet.)

  1. Fra Eclipse samleboks. 2. Gave fra Kreta 3.Kunstnermarked i Fredriksstad.


  Den første ringen er fra en boks jeg kjøpte for sånn tre år siden. Det er Bellas forlovelsesring og sammen med den får du Eclipse filmen, postkort, plakat og masse sånt. Den andre kjøpte Azora til meg da hun og Nora var på Kreta i høst. Den siste kjøpte jeg i sommer da vi var i gamlebyen i Fredrikstad på et sånt marked som er der hver lørdag.

   


  1. Gave 2. 30,- (kjøpt i dirham) fra Love21 (Abu Dhabi) 3. Gave fra USA. 4. Gave

  Den første ringen her fikk jeg fra det som da var tante mi (hun er ikke sammen med onkelen min lenger) da vi var på ferie med dem for mange år siden. Hun sa at den var for liten til henne, så jeg kunne få den. Den var jo alt for stor da, men nå er den helt perfekt. Den andre kjøpte jeg egentlig som en venninne gave fra Abu Dhabi, men jeg har glemt å gi den, og det er snart et år siden jeg var der, så tenkte jeg like så godt kunne beholde den. Den kosta 19 dhiram, men det er ca. det samme som 30 kr. Den tredje var egentlig farmor sin. Hun fikk den fra en av våre amerikanske slektninger for mange år siden, og så har farmor siden gitt den til meg. Den siste fikk jeg frra fadderen min, Tone, som en litt sen julegave sammen med masse greier fra Yves Rocher. Den er veldig søt og enkel, så den blir brukt ofte. :)

   

  Øredobber:


  Øredobber har jeg virkelig alt for mye av, jeg har nok hvertfall hundre par. Det er bare det at jeg nesten aldri bruker øredobber. Jeg glemmer alltid å ta dem på, også har jeg funnet ut at jeg ikke tåler det, så de må tas av etter et par timer uannset. (Hvrdan skriver man egentlig uannset, uansett, uannsett?)

   


  85,- fra Claire's

  Haha, måtte bare ta med disse. De er så søte! Disse kjøpte jeg også i England i sommer. Eneste dumme med dem var at pæra mista stilken og at jeg virkelig ikke forstår hva den blåe greia skal være. :P

   

   250,- fra Cecilie Melli.

  Dette er vel yndlingsøredobbene mine. Jeg elsker de fargene og at de er litt spesielle på en måte. Azora hadde noen snøkrystaller fra Cecilie Melli som var veldig fine, så da ble jeg med henne og kjøpte et par til meg og. Nettbutikken hennes finner du HER, og butikken ligger rett ovenfor Steen og Strøm i byen. Hun har foresten lagd mye nytt nå, så det er bare å sjekke det ut!

   


  1. Barndomssmykke 2. Gave

  De blå har jeg hatt siden jeg var liten. For ca. et år siden fant jeg dem igjen og ble helt sjokka over at jeg ikke hadde brukt dem før. De er bare såå fine! De i sølv fikk jeg av tanta og onkelen min til jul i år. Jeg vet ikke helt hvor de er kjøpt (det står bare SIlver på den pakketingen, er det et merke, eller betyr det bare at de er av sølv?), så kan derfor heller ikke si noe mer om det.

   


  1. Gave 2. Gave fra Pilgrim 3. Arvesmykke

  De to første parene fikk jeg i julegave fra Azora i fjor. Det ene er smaragdgrønt mens det andre er en mørk rosafarge. Det tredje paret kjøpte mamma til meg da hun var i Danmark med tanta mi i fjor vinter. Hun kjøpte også en veldig fin silkesinglet. De er kjøpt på Pilgrim. Det fjerde paret er et par øredobber jeg arvet fra oldemor. Jeg finner ikke den andre, så det er litt trist, men jeg får vel bare fortsette og lete.

   

  Armbånd:

  Armbånd er jeg verken flink til å kjøpe eller bruke, så det er ikke så mange av dem. Men jeg greier meg helt fint med de jeg har!

   


  1.
  Gave 2. Hjemmelagd

  Det røde og grønne fikk jeg av Tone for noen år siden. Jeg husker ikke om det var bursdagsgave eller julegave, og heller ikke hvor de er fra, men jeg fikk dem hvertfall av henne. :) Sølvarmbåndet er det mamma som har lagd på et kurs. Hun lagde også noen øredobber til meg som og er i sånn vikingflette som dette armbåndet.

   


  1. 900,- (?) fra Thomas Sabo (?)

   

   

  Jeg er ganske sikker på at jeg fikk det første i dåpsgave, så det er jo alt for lite nå, men det er jo veldig søtt da! Det er et charmssmykke, så man kan kjøpe fler charms til det, men jeg har jo tydeligvis bare disse tre. Det andre kjøpte mamma også i Danmark i fjor og det er da altså også fra Pilgrim.

   

  Okey, nå føler jeg at dette ble et veldig langt innlegg, så jeg burde nok ha delt det opp, men jaja. Og jeg burde virkelig ha gjort det, for nå må jeg løpe på UR-møte her! Hade!

   

  Sorry for tull på slutten her, men den tingen her har jo klikka helt! Skulle altså være tekst til charmssmykke og et bilde til teksten som står her, men det har vist forsvunnet.

 • 6

  Oi! Hva jeg ønsker meg?! Det er et sånn typisk spørsmål som jeg ikke aner svaret på akkurat her og nå, men når jeg ser noe jeg ønsker meg, så kommer jeg på alt.

  Så det blir vel kanskje ikke helt riktig det her, men jaja.

   

  Ti ting jeg ønsker meg:

  Ten wishes


  1. Bukser fra Dr. Denim, de er skikkelig myke!

  2. Bikinier fra Victorias Secret

  3. Canon EOS 550D

  4. Sminke fra Clinique

  5. Kjoler fra Elise Ryan

  6. Neglelakker fra O.P.I.

  7. Sko fra Jeffrey Campbell

  8.  Ringer

  9. Justin Biebers parfyme, Girlfriend. Jeg er ikke belieber egentlig, men den lukter skikkelig godt!

  10. Sko fra Dr. Martens

   

  Uff, føler jeg sier dette etter hvert innlegg, men må gå nå! Skal vaske badet :( Haha, snakkes!

   

  Har du noen konkrete ønsker?

 • 0

  Nelly.com er (for dere som ikke har hørt om det før) en nettside som selger masser av klær, sko, sminke osv...

  Nå er det nyttårssalg (eller romjulssalg, januarsalg... samma det) der og dette er noen av mine wants.<3

  1. Elise Ryan Sylvia Lace Bustier Dress 199,-
  2. Elise Ryan Satin Lace Bandeau Dress 199,-
  3. Elise Ryan One SHoulder Waist Dress 149,-
  4. Jeffrey Campbell Lita Shoe 849,-
  5. NLY shoes Chris-Ann 119,-
  6. Elise Ryan Satin Bodycon Trim Mesh Dress 250,-

   

  Jeg elsker Elise Ryan, haha! Har faktisk kjole nummer 3 selv, eeeeelsker den! Også har de så deilig stoff!

 • Maye - kommenterer alltid tilbake <3

  Navn: Ragnhild Knudsen Alder: 15 Bosted: Oslo Mote, foto, skjønnhet og hverdag. Driver med teater, musikk og cheerleading. Kontakt/Sponsing: mayelifeblogg@hotmail.com

  google-site-verification: google8772492bd9a8909b.html

  Kategorier

  Arkiv

  Mars' blogger