Mayelife - mote og foto -
Hjem Header Facebook Tumblr

0

Så flink som jeg er endte porsjonen min med havregryn under vannkrana i dag. Og havregryn, sukker og vann var ikke veldig godt sammen. Så da rasket jeg sammen litt frukt fra fryseren og lagde en smoothie i stedet. Jeg lager for det meste skogsbærsmoothier, men det var veldig gøy å lage noe annerledes for en gangs skyld. Og den ble faktisk veldig god og!Du trenger:

Mango, appelsin og vannmelon: Frukten jeg brukte var fra en smoothiepose fra Coop. Og nå fant jeg ut at den inneholder Ananas, mango og papaya. Men jaja, den smakte mango, appelsin og vannmeln, haha!

Appelsinjuice: Jeg bruker alltid noe juice i smoothiene. Og som oftest blir det appelsinjuice. Det funker alltid.

Granateplejuice: For å få litt variasjon tok jeg oppi litt granateplejuice. Men den er veldig bitter, så bare litt.

Druejuice: Og så fant jeg litt druejuice i kjøleskapet og, så da tok jeg oppi det og. Haha

Vaniljeyoughurt: Det er alltid greit å ha oppi litt youghurt eller is, og siden bærene var frosne tok jeg oppi litt vaniljeyoughurt.

Havregryn: Og så til slutt den herlige blandingen min av havregryn, sukker og vann. Deilig.

 

Hva slags smoothier pleier du å lage?

 

 

 

 

 

#oppskrift #smoothie #smoothieoppskrift #mangosmoothie

 • 8

  Nå er fredagen kommet og uka er endelig over! Etter at jeg kom hjem fra skolen har jeg egentlig bare ligget på sofaen og slappet av litt, sett på Cheer Perfection og tatt meg en liten matbit. Og apropos matbit så skal jeg fortelle dere om favorittretten min!

  Ettersom vi har hatt taco hver fredag i flere år nå, så er nok ikke det lenger yndlingsmaten min. Men jeg er derimot helt forelska i indisk mat! I en stund nå så har Tikka-Masala definitivt vært favoritten, men etter at jeg smakte Korma har jeg forandret mening. Jeg skulle lage middag en kveld, og tenkte jeg kunne lage Tikka-Masala. Men så så jeg Korma Chicken i butikken og tenkte at jeg kunne prøve ut det. Jeg kjøpte et kit som bestod av krydder til kyllingen,ris, krydder til en rømmedip og et toppkrydder til å ta oppå tingene hvis man vil ha litt mer smak.

  Grunnen til at jeg likte Korma bedre enn Tikka-Masala er rett og slett fordi jeg synes det smaker mer, og at det er en litt mer spennende smak. I Korma har du også kokosmelk i tilleg til det salte krydderet, og det likte jeg veldig godt. :

  Hva er din yndlingsrett?

   

   

   

  #indisk #indiskmat #chickentikkamsala #tikkamsala #kormachicken #korma #oppskrift #mat #middagstips

 • 11

  Heihei!

  Nå har jeg nettop satt meg ned ved TV-en med en herlig skål yoghurt og havregryn. Og det er akkurat denne skålen dette innlegget skal handle om!

  Nå er hverdagen i gang igjen og dermed også skolen. Vi kan ikke lenger stå opp sent og spise hva vi vil til frokost. Dagen starter klokken sju og før klokka åtte må man ha fått i seg en frokost. I og med at neste måltid ikke er før klokken elleve, så kan det være lurt å få i seg en litt mettende og næringsrik frokost. Så har du jo heller ikke så veldig god tid, så det kan ikke være noe komplisert. Personlig er jeg ekstreeeemt lei av brødskiver og spiser ALDRI det til frokost. Etter hvertfall to år med frokostblanding til frokost så må jeg si jeg har blitt litt lei av det også, så derfor har jeg begynt med noe helt utrolig godt. Haha, jeg vil vel ikke si det er noe sånn veldig orginalt som jeg liksom er den første i verden til å oppdage, men jeg er engasjert. De siste dagene har bestått veldig mye av diverse yoghurter med både havregryn og All-Bran. Det er helt utrolig godt, superenkelt og samtidig nokså mettende! Det er også et utrolig godt alternativ til maten etter skolen i og med at maaange faller for fristelsen med det usunne i skuffa på kjøkkenet.  Har du noen gode mattips for en hektisk hverdag?

   

 • Stikkord:
  8

  Nåhar jeg nettop spist  verdens herligste lunsj; pannekaker med is og jordbær! Haha, veldig sunt, jeg vet. Nei, men vi hadde igjen litt pannekaker fra vi spiste det til middag her om dagen, så da tok vi sommerens siste lunsj helt ut. Herregud, tenk på det da! Neste gang jeg spiser lunsj så er det en brødskive på skolen! Uff, sommeren har gått så utrolig fort. Det kjennes ut som om det er evigheter siden jeg var hos besta og bestefar i starten av ferien, men det kjennes ut som det var i går jeg sa at <<Nå har vi hele åtte uker ferie!>>. På det tidspunktet ville jeg vært overlykkelig bare med én ukes ferie, så åtte virket helt fantastisk. Men når jeg legger meg i kveld er den åttende uka over. I morgen ringer mobilen klokka sju for å fortelle meg at jeg må våkne til seks uker med skole før neste ferie. Jeg har jo allerede fått en smak av hverdagen i og med at jeg gikk på sommerskole forrige uke, men jeg er faktisk allerede lei av å stå opp tidlig. Haha, hvordan skal det gå med meg?!

  Vel, som den fantastiske bloggeren jeg er så måtte jeg jo ta bilder av lunsjen min!  Haha, uff, ser nå at klokka er over fire! Litt sen lunsj eller?

 • Stikkord:
  9

  Heihei snupper!

  Haha, dagen i går ble vel ikke akkurat helt som planlagt.... I ettiden løp jeg ned til Nora som fortsatt sov. Jeg vekket henne og var hos henne til klokka fire da jeg måtte hjem og spise middag (tikka masala, elsk!). BikBok lanseringen startet klokka fem, men det ble til at vi ikke dro på den likevel. (Angrer litt på det ja!) Unni kunne ikke overnatte, så da ble det til at Nora gjorde det i stedet. Vi kjøpte inn en pakke med cupcakes og bakte dem før vi kobla pc-en til TV-en og satte på Karate Kid. Haha vi er noen enorme tapere! Ingen av oss hadde sett den og begge satt og gledet oss til Never say never skulle komme. Selvfølgelig kom den på rulleteksten, men hva tror du ikke den smartingen som har lagt ut videoen har gjort? Jo, kuttet vekk rulleteksten! Haha, standard oss!

  Nora dro for ca. tre timer siden, så hva jeg skal bruke dagen på aner jeg egentlig ikke. Herrgeud! Tre timer! Uff, jeg har seriøst brukt to timer på dette inlegget! Jeg hater virkelig nettet vårt, det kobler ut hele tiden!

  Haha, hva skal du i dag? Har du lagd Magnolia cupcakes før?

 • Stikkord:
  7

  Hei og hopp!

  Da jeg våknet i halv titiden i dag kjente jeg sola stråle mot ansiktet mitt. Jeg spratt fort opp, tok på meg en topp og en shorts og løp ut på kjøkkenet. Rommet var fylt av strålende sol, så inspirasjonen til en god frokost kom fort. Jeg tok frem noen ingredienser og heiv sammen en smoothie til skålen min med havregryn og melk. En sunn og god frokost!

  Pære- og skogsbærsmoothie:

  • 1 porsjonspose skogsbærblanding fra Rimi (bringebær, jordbær, blåbær og banan)
  • 1 oppskjært pære
  • 3 spiseskjeer yoghurt
  • ca. 4 dl. juice

  I akkurat denne smoothien brukte jeg tyrkisk yoghurt og appelsinjuice, men hvis du vil ha en tydeligere smak ville jeg tatt oppi frokostjuice i stedet. Hvilken yoghurt du bruker kommer jo helt ann på hva du liker og hva du synes passer.
   

 • Stikkord:
  7  Heihei dere! Håper dere hadde en god 17. mai i går og at dere har like mye sol som jeg har akkurat nå! Har nettop spist en herlig, sen frokost med familien ute på balkongen. Det er så utrolig deilig vær nå at jeg ikke greier å beskrive hvor godt det føles. Jeg bare elsker sol og sommer!

  Hva jeg skal gjøre i dag har jeg ingen anelse om, men det blir vel litt trening og soling i det fine været, samt en del rydding ettersom rommet mitt er et eneste kaos. :P


  Hva skal du i dag?

 • Stikkord:
  Maye - kommenterer alltid tilbake <3

  Navn: Ragnhild Knudsen Alder: 15 Bosted: Oslo Mote, foto, skjønnhet og hverdag. Driver med teater, musikk og cheerleading. Kontakt/Sponsing: mayelifeblogg@hotmail.com

  google-site-verification: google8772492bd9a8909b.html

  Kategorier

  Arkiv

  Mars' blogger