Mayelife - mote og foto -
Hjem Add Facebook Tumblr

8

Hei alle sammen! (he, alle dere 20 lesere... uff, jeg er elendig...)

I anledning julen har jeg laget en liten sminkevideo til dere. Det er utrolig mange fine videoer med inspirasjon til julesminken, men de fleste er med ganske mye sminke og relativt "kompliserte". Jeg tenkte å vise en litt enklere look, siden det er ganske få av de, og det er litt mer anvendelig. Såååå... here goes!

 Husk å sette på 720p for best kvalitet!

Jeg startet med å legge et tynt lag med primer, for å jevne ut huden og minske porer (du kan lese mer om primeren og noen andre produkter jeg brukte i videoen HER). Når primeren hadde trukket ordentlig inn, la jeg concealer på merker, rundt nesevingen og under øynene. Concealeren jeg bruker er fra Covergirl, og den er absolutt fantaaastisk. Jeg kjøpte to stykker av den da jeg var i USA, og er nå på den andre. Den passer helt perfekt til hudtonen min, dekker bra og ser generelt veldig fin ut. Det eneste kjipe med den er jo at jeg ikke får tak i den i Norge, så akkurat nå prøver jeg bare å spare på den så lenge som mulig!

Børsten jeg bruker til å blende concealeren og senere til å gå over foundation, er fra Sephora. Jeg kjøpte den da jeg var på Hvite busser tur i høst, og er så fornøyd med den. Den er ganske kompakt, så den blender veldig godt, uten å fjerne noe av produktet ra huden.

Etter concealeren la jeg et tynt lag med foundation for å jevne ut hudfargen enda bedre.

Når jeg har lagt basen, bruker jeg bareMinerals Warmth til å legge konturer ved kinnbeina, tinningen og på nesa. Så bruker jeg den fantastiske blushen min fra Clinique. Jeg har hatt denne blushen i over to år nå, og er fortsatt like fornøyd med den nå som da. Som du ser så holder den utrolig lenge, og fargen er såpass fin, at jeg ikke har giddet å kjøpe noen flere enn den.

Etter at huden er ferdigsminket går jeg over til brynene. Der bruker jeg Too Faced's Brow Envy kit. Pinsetten i dette kitet er ikke så veldig bra, men ellers så er jeg veldig fornøyd med det. Det siste året har jeg omtrent bare brukt brynspudder. Det blir mye mer naturlig enn om man bruker penn, og er også lettere å påføre. 

Før jeg starter med øyenskyggen tar jeg på et tynt lag med primer for at skyggen skal sitte litt bedre. Øyenskyggen her er ganske enkel, med bare to forskjellige farger. Den første jeg bruker er en lys kremfarget skygge fra Hard Candy (les innlegget mitt om Hard Candy HER). Den bruker jeg på den innerste halvdelen av øyelokket for å "åpne" øyet mer. Så bruker jeg en skygge fra bareMinerals på resten av lokket. Denne blender jeg inn i den første med en blending børste fra Makeup Mekka (innlegget mitt om Makeup Mekka børstene finner du HER). 

Så legger jeg en kajal på den nederste vårlinjen og en winged eyeliner på øyelokket. Looken avsluttes med en rød leppestift fra Lancôme. 

Produktliste:

- Primer: http://eyeslipsface.co.uk/en/restofwo...
- Concealer: http://www.covergirl.com/beauty-produ...
- Face Brush: Sephora (discontinued online)
- Foundation: Maxfactor Facefinity
- Foundation Brush: http://www.makeupmekka.no/collections...
- Warmth (bronzer): http://www.bareescentuals.com/bareMin...
- Bronzer Brush: http://www.bareescentuals.com/Angled-...
- Blush: http://www.clinique.com/product/1593/...
- Brows: https://www.toofaced.com/p/brows/brow...
- Brow Wax Brush: http://www.makeupmekka.no/collections...
- Brow Highlighter Brush: http://www.makeupmekka.no/collections...
- Eyeshadow Primer: http://eyeslipsface.co.uk/en/restofwo...
- Cream Eyeshadow: http://www.ebay.com/itm/HARD-CANDY-Ey...
- Eyeshadow Brush: http://www.makeupmekka.no/collections...
- Brown Eyeshdaow: bareMinerals (included in ltd kit)
- Blending Brush: http://www.makeupmekka.no/collections...
- Eyeliner: L'oreal Paris (discontinued)
- Mascara: MaxFactor 2000 Calorie (not available online)
- Lipstick: http://www.lancome-usa.com/on/demandw...
- Eyeliner: http://eyeslipsface.co.uk/en/restofwo...

 

Håper du liker videoen, og del den gjerne videre!

Hvordan har du tenkt å sminke deg i julen?

 

 

 

 


#sminke #sminkevideo #julesminke #elf #eyeslipsface #maxfactor #makeupmekka #bareminerals #clinique #toofaced #hardcandy #bareescentuals #lorealparis #lancome #video

 • Maye - kommenterer alltid tilbake <3

  Navn: Ragnhild Knudsen Alder: 15 Bosted: Oslo Mote, foto, skjønnhet og hverdag. Driver med teater, musikk og cheerleading. Kontakt/Sponsing: mayelifeblogg@hotmail.com

  google-site-verification: google8772492bd9a8909b.html

  Kategorier

  Arkiv

  Mars' blogger