Mayelife - mote og foto -
Hjem Add Facebook Tumblr

0

Vel, klokka er bare halv elleve, det er sikkert hauger av folk som fortsatt trenger inspirasjon til nyttårs-sminken! Haha, litt sein ja, men bedre sent enn aldri vel?

Her er hvertfall årets sminkevideo for nyttårsaften.

Husk 480p for best kvalitet!

Hvordan har du sminket deg for kvelden?

 • 3

  Jeg skrev jo at jeg skulle lage en video med julegavene mine, og her er den! Jeg fikk lastet den opp i går, så de av dere som følger kanalen min har kanskje sett den allerede, men nå ligger den her og. Håper du liker den! :)

  Husk å sette på 720p for best kvalitet!

  Egentlig var det en intro på starten før tittelteksten, men den forsvant når jeg lastet den opp (?), så ja. Haha.

  I dag har jeg fått filmet en Nyttårs sminkevideo til dere som jeg skal prøve å få postet enten i dag eller i morgen. Det må jeg faktisk, hvis jeg skal rekke det. Jaja, jeg skal ikke love noe. Både pc-en og minnekortet mitt er helt stappfulle nemlig, så jeg får ikke lagt inn videoene på pcen heller! Haha, aner virkelig ikke hva jeg skal gjøre!

  Hva synes du om videoen? Hva fikk du i julegave?

   

   

   

   

  #video #videoblogg #julegaver #julevideo #jul #julaften #julepresanger

 • 2

  Da var dagen kommet, 29. desember. I dag, nærmere bestemt klokken åtte, har jeg nemlig hatt denne bloggen i et helt år. Mye har forandret seg siden da, både bloggen i seg selv, bloggingen min og jeg. Det har skjedd veldig mye og året har gått utrolig fort. Det virker som om 2013 enda bare har så vidt startet. Men jeg må si at når jeg ser tilbake på det jeg skrev de første måndtene her, har det gått ganske lang tid.

  I starten var alle innleggene korte, hadde små bilder og jeg skrev dårlig. Ved å ha hatt bloggen i bare ett år har jeg blitt mye flinkere til både å ta bilder og å skrive! Bloggen har vært en veldig fin støtte for meg, noe å holde fast ved. Men den har også endret meg veldig mye. Jeg har lest at flere blogger har blitt mye mer klar over seg selv og sine egne handlinger etter at de begynte å blogge, og det er så absolut sant. Jeg har blitt mye mer klar over meg selv, jeg tenker mer gjennom hva jeg gjør og hvordan det vil bli sett på. Det kan være en veldig god evne, men det har også gjort at jeg har vært usikker til tider. Jeg har flere ganger i år tenkt på å legge ned bloggen på grunn av dette. Jeg greier simpelthen ikke å gå rundt å tenke over hva alle synes om meg hele tiden. Og det er jo selvfølgelig ikke noe jeg gjør med vilje heller. Jeg har hele livet vært opptatt av å være meg selv og ikke bry meg om hva andre tenker, men de siste måndtene har det vært litt vanskelig. Som blogger må du passe på at det du skriver ike er for privat eller kan misforstås. Du må se gjennom det du har skrevet og prøve å se det fra en utenforståendes synspunkt. Dessverre har det ført til at jeg har begynt å analysere ALT jeg gjør. Men om to dager starter et nytt år, og jeg har bestemt meg for at dette ikke skal påvirke meg i året som kommer. Folk kan mene hva de vil om meg, for jeg vet at det er mange som er glad i meg for den jeg er.

  Så da starter jeg årskavalkaden.

   

  JANUAR

  I januar var bloggen helt ny for meg. Jeg hadde drevet med blogging før, men denne gangen skulle jeg gjøre det ordentlig. Jeg startet derfor av året med en 40 days challenge. Jeg brukte lang tid på alle innleggene mine og var bestemt på at dette skulle lønne seg. Når jeg ser tilbake nå skjønner jeg ikke at jeg orket det, eller at jeg hadde tid til det. Som sagt har bloggen endret seg mye siden den gang, og jeg blir faktisk litt overrasket når jeg ser gjennom alt jeg skrev og la ut den første måndten. Men utenom et par bursdager og en tur til Hvasser skjedde det ikke så mye i januar.


  Luis og Lea på Hvasser, vi feiret bursdagen til Lea


  Vi feiret bursdagen til Azora (nydelig bilde sweetie)


  FEBRUAR

  I februar skjønte jeg endelig at det er mye finere med store bilder som fyller ut bredden på innleggene! Å ha riktig størrelse på bildene dine er veldig viktig hvis du vil at bloggen din skal lykkes. Jeg synes i hvert fall at det er irriterende når jeg ser andre blogger som har det.

  Når det gjelder det politiske arrangerte ungdomsrådet en konferranse for alle elevrådene i bydelen. Vi hadde idemyldringer og noen få saker gikk videre til oss i Ungdomsrådet. Senere ble forslagene sendt inn til bystyret, og akkurat nå holder vi faktisk på å behandle en av sakene som ble stemt frem på konferransen. I tilleg ble Ungdommens Bystyremøte arrangert, og jeg og Elise tok turen til rådhuset de to dagene. Det var en veldig morsom opplevelse, og jeg tror nok jeg skal tilbake dit i år og.


  Jeg lagde lipscrub til mamma i morsdagsgave

   

  MARS

  I mars skjedde det litt av hvert. Jeg hadde nettop vært på vinterferie på Dombås, årets teaterfestival gikk av stabelen og det var tid for påskeferie.

  I år satt vi opp forestillingen En Midtsommernatts Drøm av William Shakespeare. Vi var alle ganske nervøse for forestillingene for, for å være ærlig, vi visste faktisk ikke om vi syntes stykket var noe særlig bra. Men der tok vi feil. Med feer, snakking i rim og lysende scenografi ble det faktisk en av de beste forestillingene vi har satt opp!

  Som sagt var det også påskeferie, og den gikk til besta og bestefar. Der ble det både skiturer og påskegodt.

   

  APRIL

  April var en måndte med mange morsomme hendelser. Jeg leste Hunger Games-bøkene og ble fullstendig hekta. Leste faktisk ut alle sammen på bare noen få dager, og nå er jeg i gang med de igjen! Den tredje boka husker jeg riktignok ikke så veldig mye fra, for når jeg leste den hadde jeg nemlig årets sykdomuke. Jeg kan rett og slett ikkke huske sist gang jeg følte meg så elendig. Men med halsbrann og verkende hode kjempet jeg meg gjennom boka. Ikke smart. Men jeg ble frisk (åpenbart), og senere i måndten kom den første traileren til Catching Fire ut. Jeg fikk også sett The Host (som er en av mine absolutte yndlingsbøker) på kino sammen med Azora.

  14. april hadde mamma bursdag, og det feiret vi med både familieselskap her hjemme og en middag på Jewel of India nede i byen. Når jeg tenker meg om har 2013 vært et år med veldig mye indisk mat. Både tandoori chicken, tikka masala og korma chicken har blitt del av hverdagsmenyen.

  Og 16. april var dagen for årets første konsert. Rett etter skolen kjappet jeg og Azora oss hjem, gjorde oss klare og ble kjørt ut til Telenor Arena. Og etter å ha sittet i kø der i mer enn fire timer ble vi sluppet inn på Justin Bieber's første konsert i Oslo. Det var en veldig fin konsert, med både tårer, latter og sang, og jeg kommer nok ikke til å glemme den med det første! Man kan vel si at både jeg og azora ble virkelig omgjort til beliebere den dagen.

  Jeg ble også valgt ut til Ukens blogg den måndten (noe som virkleig skøyt lesertallene til værs!) og tentamenstiden var i gang.


  Vi feiret også bursdagen til Sara

   

  Som du ser har det skjedd litt av hvert i løpet av året, alt fra sykdom til JB-konsert. Og dette var bare den første tredjedelen av året! De to neste innleggene kommer litt utover i januar, men jeg ville ha på plass det første i dag siden det har gått akkurat ett år.

  Snart kommer Nora, Azora og Andrine over for å se på film, spise pizza og spise pepperkaker.

  Hvordan har året ditt vært?

   

   

   

   

  #ettår #jubileum #årskavalkade #ettårmedbloggen

 • 8

  Og plutselig var denne julaftenen over også.

   

  Lille julaften

  På mandag var det fult ryddekaos her i heimen. Alt skulle gjøres klart til kvelden den 24. Hvert år sitter jeg på lille julaften og gleder meg som et lite barn til at natta skal komme og jeg kan våkne opp til julekosen neste morgen. Og hvert år går alt like fort. Først sitter du der og kan bare ikke vente til det skal starte, og så er alt plutselig over. Julematen er spist og gavene er pakket opp.

  Mandagen gikk som sagt med til å gjøre klart for jula her hjemme. Jeg fikk pyntet ferdig rommet mitt, lakket neglene mine til jul og vaska ordentlig på rommet. På kvelden tok vi også inn juletreet, pynta det og satt oss og så på Alene Hjemme.Men mellom all ryddingen og pyntingen fikk vi også spist julegrøten med mandel i. I familien til mamma har de alltid spist julegrøt på lillejulaften og lutefisk på julaften. Så da blir det julegrøt den 23. Og pappa har alltid spist riskrem med mandel i på julaften, så da blir det det og. I år var det jeg som vant mandelen på lille julaften, men for å være ærlig kunne jeg gjerne stått over. Pappa hadde jo kommet opp med den fantastiske idéen om at mandelpresangen skulle være tannkrem med baconsmak. Det er virkelig det værste jeg har smakt. Og jeg har spist Harry Potter jellybeans, de som smaker mark og bleie.

   

  Julaften

  Og så kom endelig den store dagen. På morningen kom Elias inn på rommet mitt for å vekke meg. Det var nok ikke så lett, men etter hvert var også jeg ute av senga. Da kjappet vi oss ut i stua og gjorde det vi alltid gjør først på julaften; tenner treet. Det er så utrolig fint å se på det glitrende treet når du enda ikke er helt våken og alt fortsatt er litt uklart. Da får jeg virkelig julestemning. Så var det tid for kalendergave og skattejakt. Jeg aner ikke om det er noe man pleier å ha, skattejakt altså, men vi har i hvertfall det. Da har mamma og pappa lagd en liten rebusløype for oss, og så må vi løse den for å finne skatten. Altså julehefter. Så blir det godteri og julekaker i sofaen i mens vi ser på Tre nøtter til Askepott.

  I år ble det også til at vi gikk i kirka på julaften. Vanligvis pleier vi bare å gjøre det når vi feirer jul hos besta og bestefar, men i år dro vi i kirka her i Oslo og. Jeg skulle nemlig lese tekst under gudstjenesten. Ikke noen store greier akkurat, tror det var sånn fem linjer eller noe, men det var jo gøy likevel.

  Etter at vi kom hjem fra kirka var det med en gang å skru på tven for å se Kalle Anka's jul på svensk tv. Ja, vi ser den på svensk. Jeg vet egentlig ikke helt hvorfor, men jeg antar at det bare er fordi det er det vi er vandt til. Pappa har jo alltid sett det på svensk.

  Etter et par timer hvor jeg ikke en gang husker hva jeg gjorde var maten endelig klar. Da hadde stakars mamma stått i flere timer for å få ferdig ribbe, medisterpølser og frikadeller.
  Det ferdigpyntede bordet  Og etter riskremen var det til slutt endelig tid for å pakke opp julegavene.

  Vi endte alle opp med mange fine ting, men jeg tar ikke det akkurat nå. Jeg har heller tenkt til å lage en video med tingene jeg fikk!

  Hvordan var din jul? Har dere noen spesielle juletradisjoner?

   

   

   

   

  #jul #julaften #julemiddag #julegudstjeneste #ribbe #juletre #julepynt #julegaver #juletradisjoner #tradisjoner

 • 2

  God jul alle sammen!
  Dette blir ikke noe veldig langt innlegg, men jeg tenkte det var greit å gi litt lyd fra seg på juledagen. Hittil i dag har vi vært en tur i kirka, og akkurat nå gjør vi klar juleribba. Huset er vasket og treet er pyntet, så nå er julestemningen på topp!

  Jeg skriver heller litt mer om gårsdagen og dagen i dag i morgen.

  God jul alle sammen og kos dere masse!

 • 6

  Heihei, og god jul alle sammen!

  Som mange av dere nok vet går jo jeg på cheerleading. Jeg startet i høst og har nå gått et halvt år på det fantastiske laget Viqueens Fresh. I går hadde vi vår første oppvisning (siden vi droppet å være med i NM), nemlig på juleshowet til Viqueens. Det er en koselig og litt uhøytidelig oppvisning for å familie og alle andre som ønksker å komme. Vi har de siste to måndtene jobbet med å sette sammen et show som faktisk ble ganske bra. Alt gikk jo ikke helt som planlagt på fremføringen, men sånt skjer. Litt usynkronisert, twisten gikk ikke så bra og sånne ting. Men det var jo bare det første showet vårt og da!

  Jeg kjøpte meg også en ny gymbag og en sløyfe!

  I dag har jeg jobbet med å rydde rommet mitt, levert noen gaver til venninner og vært på besøk hos kusinene mine i Asker. Jeg ligger vel ikke helt i rute når det kommer til rommet mitt, så det blir nok en del rydding i morgen og. Og så skal vi jo pynte juletre i morgen!

  Går du på cheerleading? Så du på juleshowet? Hvordan går julepyntingen hos deg?

   

   

   

  #cheerleading #cheer #viqueens #juleshow #juleavslutning #jul #julepynting #julerydding #juletrepynting

 • 3

  Å kjøpe julekjole over nettet nå er vel ikke helt sikkert, det er godt mulig at man ender opp med å måtte bruke en annen kjole. Men nyttårskjolen kan vi fortsatt rekke!

  Bubbleroom har de nå fått inn mange nye kjoler som er fine både til jul og nyttår. Det er jo litt forskjellig hvordan man vil ha nyttårskjolen sin. Noen liker å ha den enkel, andre vil ha masser av glitter og paljetter. Jeg må nok nøye meg med en av kjolene jeg allerede har i skapet, men jeg kan jo likevel drømme meg bort mens jeg skroller nedover sidene. Så nå har jeg rett og slett samlet noen av de glitrende kjolene jeg synes er finest, noen korte og noen lange. Så håper jeg dere kanskje finner en ny kjole eller i hvert fall blir litt inspirert! :)  Er det ikke mange fine kjoler? Jeg kunne i hvert fall tenkt meg en del av dem! Og de er heller ikke dyre, de går faktisk fra 299,- til 549,-!

  Bubbleroom har også mange andre fine ting, som accessories, sko og sminke! Så det er alltid noe å finne der! Selv har jeg ingen ting fra Bubbleroom, men jeg har flere ganger vært nær å trykke på Kjøp-knappen.

  Hva synes du om kjolene? Hva slags nyttårsjole skal du ha? Har du kjøpt noe fra Bubbleroom før?

   

   

   

  #kjoler #bubblerrom #nyttårskjole #julekjole #nyttårsantrekk #nyttår #nyttårsaften

 • 18

  Nå har det endelig blitt snø her i Oslo, og forrige "feiret" jeg det med å ha det litt gøy med teatersminke. Jeg lånte jo sminken til teateet før premieren til Catching Fire, men jeg har ikke fått tatt det med på lageret enda. Så da lagde jeg en liten snø-fe-dronning-aktig look med den sminken. Jeg lagde også en video til det som nok kommer i løpet av vinteren. Jeg har også tenkt å lage en litt mer normal vintersminkevideo i tillegg til enten en julevideo eller en nyttårsvideo.

  Men jeg tok jo en del bilder av sminken og det ene har jeg jobbet litt med å redigere. Jeg har gått litt frem og tilbake med hva jeg syns om det og om jeg skulle poste det, men nå vil jeg si jeg er ganske fornøyd med det.  Som du ser så snakker vi litt vel alternativ sminke, men det var morsomt å lage en litt annerledes video.

   Grunnen til at jeg ikke har gitt så mye lyd fra meg de siste dagene kommer rett og slett fra utmattelse og at jeg har vært opptatt med andre ting. Det er tydelig at de ti lange høstukene snart er over, for det går ikke en dag uten at jeg er sliten og har vondt i hodet. Så har vi jo også greid å skaffe oss Netflix, og det og en sliten jente passer nok litt for bra sammen. Det har altså gått et par timer til Apple-TV'en. I tillegg har blogglysten vært ganske så nede i det siste, så det er egentlig bare deilig å ta en liten pause. Men nå som jeg sitter her og skriver kommer jeg jo på mange ting jeg blogg om. Og nå har jeg faktisk dårlig tid og, siden nesten alt av det må postes før jul! Haha!

  Hva syns du om bildet? Har noen froslagtil hva jeg kan gjøre mer/mindre med redigeringen?

   

   

   

  #foto #fotografering #sminke #teatersminke #teater #snødronning #snø #icequeen #vinter #jul #netflix #redigering #fotoredigering

 • 14

  //Alle bildene er lenket til de tilhørende bloggene//

   

   

   

   

  Hei!

  Som dere sikkert vet så lager jeg ikke bare headere til meg selv, men også til andre. I det siste har forespørslene bare strømmet på, og jeg har faktisk et par som jeg ikke er helt ferdig med enda. Her er noen av de jeg har laget de siste ukene:


  www.kamiie.blogg.no


  www.katharosa.blogg.no


  www.junejohansen.blogg.no


  www.heartsmile.blogg.no


  www.auroracb.blogg.no


  www.aned.blogg.no


  www.amalieogbirgit.blogg.no

  Som du ser er det en skrifttype som går igjen, nemlig den jeg hadde i min forrige header. Jeg syns den er veldig kul, men hvis du vet om noen som du liker/pleier å bruke hadde det vært veldig gøy å høre. Man får jo aldri nok fonter!

  Hvis du vil at jeg skal lage en header til deg, gå inn HER for å se hva du må gjøre.

  Hva syns du om headerne? Har du noen fine fonter å anbefale? Legg gjerne igjen en link! :)

   

   

   

   

   

  #header #gratisheader #headeretilandre #lagerheadere #vilduhanyheader #jeglagerheadertildeg

 • 23

  Heihei alle juleglade mennesker!

  Haha, i dag har jeg vært i skikkelig julestemning. I går spiste vi søtgrøt med mandel i, en veeeldig uvanlig tradisjon, men likevel en tradisjon. 6. desmber er det nemlig både søtgrøtdagen i Jul på Månetoppen og halvtårsdagen min! Så feiring med mandel i grøten har vært en tradisjon i mange år. I tilleg fikk jeg opp lysstjerner i vinduet i går kveld, og nå er også julessengetøyet og gardinene på plass. Så rommet mitt blir bare mer og mer julete. Huff, som jeg elsker denne tida! Og i kveld har julestemningen blitt toppet med både julebakst og ønskelisteskriving. Vi har bakt colakaker som er noe lignende sirrupssnipper, eller brune pinner, bare de etter min mening smaker mye bedre. Jeg tror veld et egentlig er en svensk oppskrift, og i sverige betyr cola karamell. Så det er vel egentlig karamelkaker!

  Men, siden ønskelista nå er på plass har jeg tenkt å vise den til dere her. Det ble faktisk en del ting i år siden jeg har vært så flink (klapp på skuldra) til å skrive ting når jeg kommer på at jeg ønsker meg dem. Så lista består egentlig av ønsker fra hele året!


  501 Aztec shorts fra Levi's //  Beige lakk pumps  //  501 shorts fra Levi's  //  Trenchcoat  //  Velurdress, denne fra Juicy Couture  //  Pysj, denne fra H&M  //  Kosepledd  //  Veske  //  Primer, denne fra BareMinerals


  "Sy om", bok av Jenny Skavlan  //  Foundation fra Bobbi Brown  //  Løpetights fra 2xu  //  Concealer, denne fra L'oréal  //  MacBook Pro  //  Diverse parfymer  //  Løpesko, disse fra Nike (Free run)  //  Teddybear jakke med Viqueenslogo fra Sefa  // $Penger$


  Delirium (bok)  //  Brynspudder fra Bobbi Brown  //  Uglies (bok)  //  The 39 clues (bok)  //  PC-matte med vifte  //  Lauren Conrad bøker  //  Downton Abbey sesong 1-3  //  MAST krøllstav  //  Island Fantasy, Britney Spears parfyme  //  50-200mm objektiv, dette med f/4.0-5.6 og bildestabilisator

  Ja, 29 ting, det er vel ikke så verst det? Jeg håper du skjønte det jeg skrev under bildene, jeg burde vel egentlig ha satt inn numre, men det orket jeg rett og slett ikke, haha! Klokka er jo faktisk elleve nå, så det er kanskje på tide å legge seg snart? Håper du likte innlegget og at du kanskje selv har funnet et par fler ting som du ønsker deg til jul!

  Ønsker du deg noe av det samme? Har du lagd et ønskelisteinnlegg? Del det i kommentarfeltet! :)

   

   

   

   

   

   

  #jul #julekos #julestemning #julegrøt #mandeligrøten #julpåmånetoppen #julebakst #ønskeliste #ønskelistetiljul #kollasj #levis #levis501 #pumps #trenchcoat #velurdress #juicy #juicycouture #pysjamas #kosepledd #pelspledd #primetime #syom #syomjennyskavlan #bobbibrown #bobbibrownfoundation #løpetights #treningstights #concealer #loreal #truematch #mac #macbook #macbookpro #apple #parfyme #joggesko #nike #nikefreerun #tweedkåpe #ullkåpe #teddybearjacket #teddybearjakke #bamsejakke #viqueens #viqueenscheerleaders #penger #delirium #bøker #brynspudder #bobbibrownbrynspudder #uglies #the39clues #pcmatte #laurenconrad #laurenconradstyle #laurenconradbeauty #downtonabbey #mast #mastkrøllstav #makestyle #islandfantasy #islandfantasybritneyspears #britneyspears #objektiv #kameraobjektiv

 • 14

  Hei!

  Nå er desember i gang og jeg tenkte å vise dere noen av innkjøpene mine fra forrige måndte. Nå som jeg har sett over det innser jeg at det egentlig ikke var så veldig mye, men jaja. Jeg har sikkert glemt noe uansett! :)


  Kjempefin genser fra New Yorker 149,-  //  Verdens deiligste joggebukse (som faktisk er utrolig varm selv om den er tynn) fra New Yorker. Jeg ikke den i kalenderen, så jeg vet ikke helt hva den kosta.


  Tidenes søteste og mykeste kosebamse fra Kid, tror den kosta 79,-  //  "Drøm søtt" varmeflasketrekk som jeg fikk av mamma. Så jeg vet ikke hvor det er kjøpt og eller ikke hva det kosta.  //  Nydelig nattkjole fra New Yorker, husker ikke om den kosta 149,- eller 199,-


  Tidenes beste cheersko! Jeg elsker dem! Dessverre lurer jeg på om de er litt for store siden vi greide å bestille en halv størrelse større en det jeg egentlig hadde tenkt til. Jaja, vi får se, men de er i hvert fall kjempefine og utrolig deilige å ha på! Jeg brukte dem jo på treninga på onsdag og de var helt fantastiske! Hoppene mine ble mye høyere, og det ble også mye lettere å turne med de på. Så hvis du trenger cheersko, kjøp disse! Du får dem på nettsiden til cheermania til 850,-
  Min go-to sminkefjerner fra Nivea (kjøpt på Lindex) 50,-  //  Boka Divergent som teknisk sett ikke er kjøpt, men jeg tok den med likevel. Den var nemlig i goodiebagen på premieren til Catching Fire. Jeg fikk jo et par andre ting i de og da, men jaja. Jeg antar du får kjøpt den i de fleste bokhandlere, og den koster vel rundt 200,-


  Og sist, men ikke minst de nydelige pulsvarmerne som jeg fikk av tanta mi. Hun har strikket dem selv og også spunnet og farget litt av garnet i dem. Elsker dem!

  Som sagt så har jeg sikkert glemt et eller annet. Jeg var jo helt overbevist om at jeg hadde kjøpt masse, så dette kan da ikke være alt! Men så er jo det viktigste at jeg er fornøyd med det jeg har kjøpt da, ikke hvor mye jeg har kjøpt.

  Hva synes du om innkjøpet?

   

   

   

   

  #innkjøp #haul #newyorker #genser #joggebukse #kosebamse #barnsligøyeblikk #drømsøtt #nattkjole #cheersko #nfinity #nfinityvengeance #cheer #cheerleading #nivea #divergent #bok #lesetips #hjemmestrikket #pulsvarmere

 • 4

  //Bilder fra Weheartit//

   

   

   

  Heihei!

  Helga og uka hittil har egentlig vært ganske travel, så jeg må nok unnskylde mitt lille opphold med det. MEN i dag er jeg tilbake igjen og jeg skal prøve å holde meg her hvor jeg er nå. I morgen er riktignok ukas mest travle dag, så jeg tør ikke helt å love noe til da. Men jeg skal prøve!

  Nå har vi jo endelig kommet inn i årets koseligste måndte, nemlig desember! Jeg liker faktisk desember minst like godt som sommermåndtene, men januar og februar er jeg ikke helt fan av. Da begynner jeg etter hvert å bli litte granne lei av å gå rundt og fryse hele dagen. Så derfor skal jeg nå være så smart og tenke litt fremover. Februar kommer, enten jeg vil det eller ikke, så da kan det være greit med litt inspirasjon. Og hva slags inspirasjon er vel bedre enn den du fant da du var inspirert?! Så her kommer årets første (for det kommer nok fler) Winter Wonderland inspirasjonsbilde! Enjoy!

  Jeg vil også bruke dette innlegget til å be dere om en liten tjeneste. Nemlig å hjelpe meg med å inngå en sponsoravtale med Sheinside. Noen har vel (forhåpentligvis) sett innlegget mitt hvor jeg viser klær fra Sheinside HER. For at jeg skal bli godtatt som afilliate må jeg få 100 klikk på lenkene mine innen søndag. Jeg selv aner ikke hvor mange klikk jeg har, så det kan jo hende at jeg allerede har greid det, men det hadde betydd så utrolig mye for meg om du bare kunne brukt to minutter på å trykke på en liten lenke. Det kan være hvilken som helst av lenkene som leder til Sheinside's sider og du trenger heller ikke å kjøpe noe. Det er bare å trykke. Og hvis de velger å sponse meg, så er det jo godt mulig det kommer et par konkurranser! ;) Så vær så snill å gjøre det, for det hadde vært utrolig hyggelig av deg!

  Hva er din favoritt måndte? Hva synes du om kollasjen? Legg gjerne igjen en kommentar hvis du har trykket på en av lenkene! Jeg kommenterer bloggene til alle som kommenterer min. :)

   

   

   

   

  #desember #hellodesember #kollasj #kollage #inspirasjon #sheinside #sponsing #sponset #hjelp #jul #vinter #winterwonderland #weheartit

 • Maye - kommenterer alltid tilbake <3

  Navn: Ragnhild Knudsen Alder: 15 Bosted: Oslo Mote, foto, skjønnhet og hverdag. Driver med teater, musikk og cheerleading. Kontakt/Sponsing: mayelifeblogg@hotmail.com

  google-site-verification: google8772492bd9a8909b.html

  Kategorier

  Arkiv

  Mars' blogger