Mayelife - mote og foto -
Hjem Add Facebook Tumblr

0

Da er det nye året snart i gang, og i år tror jeg faktisk jeg har greid å huske hva jeg må forbedre meg på:P

Haha, iPoden tar forferdelige bilderMine nyttårsforsetter for 2013:

 •  Bli flinkere til å spare.
 •  Bli flinkere til å bruke penger på ting jeg har lyst på. (Vet jeg motsier meg selv, men er så forferdelig flink til å ikke kjøpe ting og så angre på det etterpå.)
 • Få meg en jobb.
 •  Ha minst en egentrening i uka. (Gjelder ikke tøying for det gjør jeg hver dag uansett.)
 • Komme ned i herrespagaten. (Smartingen her tøyer jo bare dame-.-)
 •  Bli mindre lettirritert, haha!
 • Være mer med de vennene jeg ikke er så mye med.


Ja, det var vel det! Har ikke så mye tro på enkelte av dem, men vi får vel se!

Snakkes!

Hva er dine nyttårsforsetter?

 • 11

  Jeg lager headere til andre bloggere, og jeg vil veldig gjerne lage en til deg også!

  Jeg har tidligere lagd headere gratis mot innlegg, men siden jeg har fått så mange ønsker har jeg bestemt meg for å ta betalt for headerne. Jeg bruker såpass lang tid på hver header at jeg ikke lenger føler jeg får så mye ut av å lage de gratis. Jeg har lagd headere i omtrent ett år, så jeg lærer ikke lenger så mye nytt av å lage headere. Det hender jo selvfølgelig at jeg oppdager nye ting, men for det meste blir det de "samme gamle" tingene. Og siden jeg faktisk trenger penger, tar jeg nå betalt for å lage headerne.

  NB! Siden jeg har vært så dårlig til å blogge og svare på mail i det siste er headere nå gratis igjen!


  Jeg har noen få kriterier for at jeg skal kunne lage en header til deg;

  • Headeren koster 50kr. Du får betalingsinformasjon av meg når jeg svarer på mailen din. 50kr er ikke så mye for en header, og jeg vil jobbe med den helt til du blir fornøyd.
  • Du må sende meg bildene du vil ha på mail til meg; mayelifeblogg@hotmail.com. Emne for mailen må være Header (med stor H).
  • I mailen må du også ha med størrelse på headeren.
  • Gi meg gjerne også en beskrivelse på hvordan du vil at headeren skal se ut. Da blir det lettere for meg å lage den, og du blir nok mer fornøyd med resultatet!
  • Hvis du trenger hjelp med å finne størrelse eller sette inn headeren kan jeg også hjelpe deg med det, da er det bare å skrive det i mailen.

   For at headeren skal bli best mulig vil jeg anbefale å bruke bilder i god kvalitet og gjerne med en lys/hvit bakgrunn. Bakgrunnen kan også være andre farger, men da bør det helst ikke vær så mye annet der. (Plakater, bilder, trær...) Dette er selvfølgelig ikke et kriterie, bare et lite tips. :)

   

  For å se andre headere jeg har laget, trykk HER.

 • 0

  Nelly.com er (for dere som ikke har hørt om det før) en nettside som selger masser av klær, sko, sminke osv...

  Nå er det nyttårssalg (eller romjulssalg, januarsalg... samma det) der og dette er noen av mine wants.<3

  1. Elise Ryan Sylvia Lace Bustier Dress 199,-
  2. Elise Ryan Satin Lace Bandeau Dress 199,-
  3. Elise Ryan One SHoulder Waist Dress 149,-
  4. Jeffrey Campbell Lita Shoe 849,-
  5. NLY shoes Chris-Ann 119,-
  6. Elise Ryan Satin Bodycon Trim Mesh Dress 250,-

   

  Jeg elsker Elise Ryan, haha! Har faktisk kjole nummer 3 selv, eeeeelsker den! Også har de så deilig stoff!

 • 0

   

  Da har jeg nettop kommet hjem fra kinoen her og slått meg ned på rommet. <3

   

  Boka er jo på ca. 300 sider, og som mange dere sikkert allerede vet, blir det lagd tre filmer. Tre filmer som hver enkelt varer i ca. to og en halv time!

  Jeg ser ikke egentlig noe særlig negativt i det, jeg skjønner bare ikke helt hvorfor den korte bok skal få tre filmer? Men jaja, liker Ringenes Herre jeg, så det går fint!

  Det som er veldig bra med at den er delt er jo at de må jo tross alt ha noe å fylle disse 2-3 timene med. Derfor er scenene ganske lange, og sikkert likere boka også. Så du får med mye informasjon, som jeg ellers klager veldig på når det kommer til filmer.
  Ta Harry Potter og fangen fra Azkaban for eksempel; filmen er jo skikkelig bra i seg selv... Når du ikke har lest boka. Jeg så filmen først og syntes den var veldig bra, men da jeg leste boka skjønte jeg at det var ekstremt mye som var utelatt. Ting som ikke virker særlige viktig når du ser filmen, men når du leser boka er det jo som om hele historien hadde vært annerledes uten!

  Okey, men tilbake til Hobbiten. Det skjer ganske mye, men jeg syns de har vært flinke til å få det mer "naturlig". Mamma og pappa er nok ikke helt enig, de syns nok at det skjedde alt for mye og at det ble litt vanskelig å følge med. Men når du er på et eventyr (their words, not mine) for å finne et tapt rike, blir etterfulgt av stygge onde vesner og må takle norrøn mytologi, ja da er det ikke sååååå mye som skjer. Siden scenene er så lange så blir det likevel en grei pause mellom alt styret, hvertfall så du greier å slappe av igjen. :P

  Alt i alt syns jeg det er en veldig bra film, men seriøst, 11 års aldersgrense?! Du tuller ikke sant? Okey, jeg hadde sikkert greid å se det da jeg var 11, men med en forelder så kan du gå på filmer som er en grense over det du får lov til å se. Så jeg ble jo sittende og holde broren min på ni i hånda gjennom nesten hele filmen.

  Uff, mye tekst, men ja.

  Snakkes!

  Har du sett hobbiten?

  Hva syns du om den?

  Syns du det er bra eller dårlig når filmer har mange likheter med bøkene?

   

 • 1  Skulle egentlig kjøre til besta og bestefar i dag, men var så dårlig føre på veiene mot Trondheim, så da blir det nyttår her i Oslo!

  Som en liten "trøst" bestilte vi biletter til Hobbiten (skrev det sikkert feil :P ), så drar nå straks.

  Blir vel en liten filmanmeldelse når jeg kommer hjem da ;)

   

   

  Den har jo fått litt sånn passe annmeldelser, men den skal visst være veldig bra i forhold til boka (ikke bedre, bare veldig bra), så er veldig spent.

   

  Snakkes!

 • Stikkord:
  Maye - kommenterer alltid tilbake <3

  Navn: Ragnhild Knudsen Alder: 15 Bosted: Oslo Mote, foto, skjønnhet og hverdag. Driver med teater, musikk og cheerleading. Kontakt/Sponsing: mayelifeblogg@hotmail.com

  google-site-verification: google8772492bd9a8909b.html

  Kategorier

  Arkiv

  Mars' blogger