Mayelife - mote og foto -
Hjem Add Facebook Tumblr

21

Da var endelig fredagen over og helgen står for tur. Dagen har egentlig vært ganske grei. Jeg har jo hele tiden trodd at det er mandag, siden jeg har vært syk de to siste dagene, så det er veldig deilig når jeg kommer på at det faktisk er fredag. Jeg har sovet så liten den høsten her at selv om jeg har sovet leeenge de to siste dagene, så er jeg fortsatt trøtt. Ikke bra...Om et par timer skal jeg i bursdagen til Andrine, så de blir nok koselig. Kameraet står på lading nå, så det skal være med! :)

Hva skal dere i dag?

 

 

 

#hverdag #bursdag #foto #selvportrett

 • 10

  I og med at jeg var syk både i går og i dag har jeg egentlig ikke hatt sånn spesielt mye å gjøre. På skolen har vi engelsktentamen i dag, men jeg har alt for vondt i hodet til at jeg uannset ville ha greid å skrive noe bra, så da ble det til at jeg holdt meg hjemme. I går kveld ble det til at jeg brukte hele to timer (sykt!) på å se på youtubevideoer. Jeg fant en del videoer av folk som covret sanger inne på en annen blogg, og da var det ingen vei tilbake. Så nå er spotifylista mi full av Boyce Avenue-sanger og covre. Så, siden det ikke skjer så veldig mye annet her jeg sitter alene på rommet mitt, tenkte jeg å vise dere noen av videoene jeg så på i går. Sorry hvis du blir avhengig! :P

  Å, jeg bare elsker stemmen til Beatrice Miller! Jeg tror jeg kan sitte å høre på henne i flere timer! Haha!

  Har du sett noen av disse før?

   

   

   

   

  #youtube #cover #coverlåt #boyceavenue #beamiller #xfactorusa #mileycyrus #katyperry #rihanna

 • 4

  Nå begynner jo jula å nerme seg, og det er vel mange som ikke helt vet hva som skal gis og kjøpes i julegaver enda. Jeg må nok si jeg er en av dem. Så hva skal man finne på da? Enten er det jo bare å ta turen innom H&M og kjøpe alt som er billig (noe jeg ofte ender opp med), eller så kan du jo gi en liten mer spesiell og kreativ gave. For eksempel et selvdesignet deksel.

  Imageware.co kan du velge mellom å lage ditt eget deksel eller kjøpe et av de superfine dekslene de allerede har designet for deg. Noe som virkelig er et pluss med denne siden er at du får lagd deksler til så utrolig mange forskjellige telefoner. Du kan få lagd til alle iPhone generasjonene helt ned til 3G, mange forskjellige modeller fra Samsung, SOny Xperia Z og HTC One. Så det er en morsom og kreativ gave som passer til de fleste!

  Her er noen av de ferdige dekslene fra høstkolleksjonen:

  "    

  Akkurat nå får du i tilleg 10% avslagg ved å skrive inn koden julegaver når du kommer til kassen. Dekslene koster 199,- og du får fri frakt.

  Har du julegavene klare? Har du kjøpt et deksel fra Imageware.co før?

   

   

   

   

  #julegaver #julegave #deksel #mobildeksel #iphonedeksel #julegaveide #rabattkode

 • 17

  Nå er det bare fire dager igjen av november, så på søndag starter årets koseligste måndte. Den er fylt med masser av selskaper, men også kos forran peisen. Jeg antar de fleste har hørt om Sheinside, og de fleste vet nok også hvor my fint det er der. Jeg har valgt ut et par ting som passer perfekt til den kommende måndten. Både til fest og hverdag.


  1.
  HER  2. HER  3. HER

  Julekvelden er jo åpenbart midtpunktet med jula, og da gjelder det å gripe anledningen og kle seg skikkelig. Både på julaften og på nyttårsaften blir det ikke for mye glitter, heller ikke på ballet for den saks skyld!


  1. HER  2. HER  3. HER  4. HER   5. HER

   Desember er den koseligste, men dessverre også den kaldeste måndten. Så varme, tykke gensere og en god jakke er greit å ha. Jeg selv har en tendens til å gå alt for mye med joggebukser. Men nå som julemåndten kommer har jeg jo en unnskyldning til å ta på meg en tykk strømpebukse og en skjørt med mørke, varme farger!


  1. HER  2. HER  3. HER  4. HER  5. HER  6. HER

  Familiemiddager blir det en del av i løpet av jula. Det er jo både lille julaften, førstedagen, andredagen, og sikkert tredje og fjerde og. Det blir rett og slett mange middager, og etter hvert begynner i hvert fall jeg å bli litt lei av å pynte meg hver dag. Så på familiemiddagene pynter jeg meg litt ned fra julaften. Det enkle er jo ofte det fineste!

  Håper du så noe du likte, hvis ikke så tror jeg nok du finner noe ett eller annet sted inne på sheinside.com.

   

  Var det noe du likte? Vet du hva du skal ha på deg i julen enda? Hva synes du om sheinside?

   

   

   

   

   

  #sheinside #mote #jul #julemiddag #kollasj #glitter #shoppingtips

 • 14

  I dag våknet jeg opp til noe av det beste jeg vet; sola skinnende inn gjennom vinduet og glitrende frost utenfor. Det eneste som er bedre er vel glittersnø. Så da tok jeg ffrem det stakkars kameraet mitt som har blitt alt for lite brukt i det siste, og tok noen bilder av det vakre synet i hagen.

  Hittil i dag har jeg egentlig bare sittet på sofaen med dyna pakket tett rundt meg og sett på film. Men nå er det vel snart slutt på den kosen. Jeg blir jo mast på hvert femte sekund om at jeg rydde rommet mitt nå, så kanskje jeg skal begynne på det? Haha, det som er mest irriterende med det er jo at jeg faktisk har lyst til å rydde rommet mitt, men jeg har et par andre ting som må gjøres. Men bare fordi de skal gjøres på pc-en må de nedprioriteres... Herlig.

  Er det snø/frost der hvor du bor?

   

   

   

  #snø #foto #vinterfoto #spotify #vinter #frost #glittersnø #vinterkos

 • 0  Nå er endelig Catching Fire-filmen redigert og lastet opp. Den har dessverre ikke like god kvalitet som videoene mine pleier å ha (i tilleg til at videoklippene har en sånn stygg svart ramme rundt seg), men siden jeg brukte en mindre filformat gikk det veldig mye raskere å laste den opp. Så hva jeg gjør neste gang vet jeg egnetlig ikke helt, det står jo mellom god kvalitet og mindre ventetid, men vi får se. Håper dere liker videoen uansett da!

   

  Hva synes du om videoen? Var du på premieren? Hvis du har lagt ut noen bilder eller videoer fra kvelden så er det kjempekoselig om du kommenterer linken til dem!

   

   

   

   

  #catchingfire #førpremiere #hungergames #hungergamesnorge #colosseum #video #youtube #kjendiser #samclaflin #elizabethbanks #jenamalone #finnickodair #effietrinket #johannamason #kino #gallapremiere #midnattspremiere

 • 12

  Heihei dere! (Herregud, jeg må finne andre måter å starte innleggene mine på!)

  Da var endelig fredagen og helgen kommet. Det skal bli så herlig å få sove lenge igjen, de to siste ukene har rett og slett vært for hektiske. De fleste har vel gjort et eller annet spennende i dag, vært ute med venner, sett Catching Fire på kino eller noe annet gøy. Jeg har brukt ettermiddagen på å sitte i sofaen med både pc-en og tv-en på. Men det var egentlig bare deilig, det er så kaldt ute nå at det bare er herlig å kunne sitte inne under et varmt pledd.

  Jeg har vel egentlig ikke så veldig mye annet å skrive om nå. Jeg har endelig fått skrevet ned ønskelista mi til jul (kan hende jeg legger den ut her) og så har jeg redigert ferdig filmen fra Catching Fire-premieren. Så den kommer frohåpentligvis i morgen. Man vet jo aldri med det internettet vi har her. Sist gang jeg skulle laste opp en video tok det jo over 12 timer! Haha, jaja, i morgen skal vi også feire bursdagen til pappa da, så det blir koselig! :)

  Hva skal dere gjøre i helgen?

   

   

   

  #helg #fri #helgekos #vinterkos #kaldt #bursdag #ønskeliste #catchingfire

 • 0

  //reklame//

   

  For litt over en uke siden fikk jeg en mail fra et firma som heter TerraCycle Norge. De jobber for resirkulering og gjennvinning, og har kommet opp med en utrolig fin og morsom idé som jeg tror mange av dere er interressert i. SOm sagt så er TerraCycle opptatt av gjennvinning og gjenbruk, og har derfor stelt i stand en konkurranse som går ut på nettop dette. De vil at vi skal lage vår egen juleklaender med materiale som vi ellers ikke gjennbruker eller gjennvinner. Høres ikke det bra ut? Dere får brukt all den gode kreativiteten deres i tillegg til at det går til en god sak!

  Dette skriver TerraCycle om konkurransen:                                                                                                                                                                                                                                                                                                       "TerraCycle ønsker at flere skal se verdien i gjenbruk. TerraCycle utfordrer deg derfor til å bevise hvilket potensiale avfallet, som vi ellers kaster, virkelig kan ha. I årets konkurranse ønsker vi at du skal lage en kreativ adventskalender av materialer og avfall som ellers ikke blir gjenvunnet. Jo mer kreativ jo bedre, kun fantasien setter grenser!"

  For å vinne bør kalenderen din bestå av for det meste ugjennvinnbart materiale, altså det du hiver i restavfallet, men kreativitet spiller selvfølgelig også en stor rolle! Hvis du trenger inspirasjon kan du jo sjekke ut noen av bidragene fra i fjor, som du finner HER.

  Så, til det mange sikkert har ventet på å få høre: <<Hva vinner jeg?>>. Jo, vinneren av konkurransen er så heldig å vinne en splitter ny Tassimo Joy kaffemaskin og 10000 TerraCycle-poeng. De poengene kan gjøres om til penger som vil bli sendt til en veldedig organisasjon eller skole som du selv velger. Vil du vite mer om poengsystemet, sjekk ut DENNE siden.                                                                                    2. og 3. plassen blir også premiert, med hver sin slitesterke kameraveske laget av resirkulerte reklametavler. Det er vel noe for oss fotoglade bloggere?

  Fristen for å levere inn bilde av kalenderen er 1. desember, så tiden er knapp. Men hvis du ikke har noen ting å gjøre på lørdag, så er vel dette en fin idé? For å vite mer om konkurransen og hvordan du melder deg på, gå inn HER. Du kan også se på TerraCycles kontorer som består av hele 90% gjenvunnet materiale HER.

  Lykke til!

  Skal du være med i konkurransen? Hva er dine meninger og vaner rundt gjennvinning og gjennbruk?

   

   

   

   

   

  #gjennvinning #gjennbruk #miljø #miljøet #terracyclenorge #gjørnoegodt #julekalender #adventskalender #konkurranse #vinn #tassimo

                                          

 • 6

  Når jeg sitter meg pc-en er det for det meste fire tinge jeg gjør; gjør lekser, blogger, ser på serier og ser på youtubevideoer. Og med youtubevideoer mener jeg enten intervjuer eller youtubers. Jeg elsker å oppdage nye youtubers, så da teknte jeg å dele mine favoritter med dere!

   Zoella

  Zoella (eller Zoe) er en av mine nyeste favoritter. Jeg elsker at hun tør å gjøre hva som helst og ikke er redd for å dumme seg ut. Hun er nydelig og er seg selv fullt ut! I tilleg til den kanalen videoen over er fra har hun også en som heter MoreZoella og en blogg som du finner HER.

   

  StilaBabe09

  Om jeg sier Meredith Foster så bør det nok ringe en bjelle hos deg. Meredith har vært en av mine største favoritter i laaang stund nå, og jeg blir aldri lei av henne. Hun er utrolig søt og har mange morsomme og inspirerende videoer. Hun har også en kanal som heter VlogsbyMeredith.

   

  Rhaea Estelle

  Rhaea er utdannet makeupartist og vet virkelig hva hun snakker om. Det er alltid et eller annet man kan lære av henne! I tilleg har hun andre videoer, som tags, fashion hauls og monthly favorites.

   

  Bethany Mota

  Bethany er alltid utrolig søt og har utrolig mange fine klær. Hun er alltid til inspirasjon og en stor hjelp på dager hvor du virkelig ikke aner hva du skal ha på deg.

   

  BeyondBeautyStar

  Megan er alltid utrolig sæt og pen i videoene sine. Hun er superflink til å sminke seg og har også en fantastisk klesstil.

   

  Lauren Curtis

  Lauren's channel er en håndbok til skjønnhet. Der finner du alt av både sminke og hår, og hauger av skjønnhetstips!

   

  Tanya Burr

  Tanya er enda en ekspert på både sminke og skjønnhet generelt, men hun elsker også å bake! Hun har for det meste sminkevideoer, men også flere vlogs.

   

  Michele Phan

  Og sist, men ikke minst, Michelle Phan. Enda en jente som virkelig vet hvordan øyenskyggen skal legges. Er du smart så sjekker du ut noen av de andre sminkevideoene hennes også, det er sjukt! (For resten så har hun på kontaktlinser i denne videoen, hun så litt sketchy ut:P)

  Dette var bare en liten håndfull av mine favoritter, men jeg har også fler, blandt annet noen gutter. Kanskje jeg skal lage en liste over favoriit gutte youtuberne mine og? Jaja, vi får se;)

  Hvem er dine favoritter? Er det noen av disse du ikke har sett før? Skal jeg lage en gutteliste også?

   

   

   

   

  #youtube #favoriteyoutubers #youtubers #zoella #stilababe09 #meredithfoster

 • 8

  Heihei dere! Jeg vet at jeg har vært helt elendig til å blogge i det siste, og jeg håper virkelig på å få gjort det bedre fremover! Denne uka har bare flydd forbi, jeg kan ikke tro at det er fredag allerede! Jeg har hatt masse skolearbeid og brukt mye tid på å forberede meg til midnattspremieren som var på onsdag, så bloggen har rett og slett gått i andre rekke. Men derfor har jeg tenkt å vise dere noen bilder fra premieren! SOm dere sikkert skjønner på overskriften var det premiere for Catching Fire, den andre filemn og boka i Dødslekene-serien. Jeg skrev jo forrige uke at jeg hadde sittet i kø ved Colloseum for å få billetter, og på onsdag var endelig dagen der!

  På tirsdag ble Lea med meg hjem for at vi skulle finne ut hva vi skulle ha på oss og sånt, mens jeg dro ned på teaterets lager på kvelden for å hente sminke med mamma. Så nå står all sminken til teateret på rommet mitt! På onsdagen var det rett hjem til meg for å få på oss kostymene, legge sminke og få oss litt mat før vi tok tbanen ned til byen. Vi var der omtrent halv seks, og da var det bare to rader med folk forran oss inntil gjerdet ved løperen!


  Resultatet!


  Colosseum var pyntet opp med store plakater og lyskastere med Mockingjay-merket.

  Etter en god stund satte de i gang et moteshow hvor de som hadde sendt inn beskjed om at de skulle kle seg ut fikk vise frem kostymene sine. Noen av dem hadde ganske vanlige klær, litt mer sånn som kostymene til meg og Lea, men noen hadde virkelig brukt tid på kostymene sine.

  Og her døde jeg! Jeg skjønner virkelig bare ike at jeg har stått helt inntil Sam Claflin, Elizabeth Banks og Jena Malone! Sam tok til og med mobilen min og la den i lomma si siden han ikke visste hvem det var sin! Han var så utrolig hyggelig, han stoppet opp og snakket direkte til meg, Nora, Azora og Lea. Bare oss! Haha, lurer på om jeg kanskje har fått en liten crush på han?


  Elizabeth Banks som spiller Effie

  Før filmen startet var det et intervju med skuespillerne hvor de fortalte litt om hvordan det var å spille inn filmen.


  En LITT trøtt meg som måtte ha et bilde før jeg la meg, haha! Vakkert! :P

  Filmen var utroooolig bra, og jeg kan bare ikke vente til den kommer på kino, for jeg må definitivt se den igjen! Den var veldig lik boka, akkurat som eneren, og det likte jeg veldig godt. Det var jo selvfølgelig noen forskjeller, men siden det sikkert er mange som ikke har lest boka eller sett filmen enda, så sier jeg ikke så mye mer om det. Men den er definitivt verdt å se, så kjøp billetter!

  Om omtrent et kvarter kommer Nora, Nora, Azora og Inga opp til meg for å dra og se teaterforestillingen til Lea i Bærum i kveld. Jeg holder på å redigere en video fra onsdagen. Da kan dere få se fra den svarte løperen (haha) og intervjuet i salen. Så gled dere!

  Var du på førpremiere eller gallapremiere? I så fall, hva syns du om filmen?

   

   

   

  #dødslekene #thehungergames #oppiflammer #catchingfire #thehungergamescatchingfire #midnattspremiere #gallepremiere #colosseum #kino #førpremiere #samclaflin #finnickodair #elizabethbanks #effietrinket #jenamalone #johannamason #quarterquel #75thhungergames #75hungergames #welcometotheseventyfifthhungergames #thereaping #maytheoddsbeeverinyourfavor #thehungergamesnorge

 • 22

  Da tenkte jeg det var på tide å vise dere noen nye headere jeg har laget. Etter at nettsiden headerplease ble lagt ned har jeg ikke fått fullt så mange henvendelser som før, men jeg får jo noen innimellom. Så hvis du vil at jeg skal lage en header til deg må du gjerne sende meg en mail eller en melding på blogsoft. Mer info finner du HER.


  //www.frknoreng.blogg.no//


  //www.hanneeim.blogg.no//


  //www.junejohansen.blogg.no//


  //www.rgc.blogg.no//

  Hva synes du?

 • 10

  Her kommer enda et glemt utkast-innlegg. Første del har jeg allerede postet, men her kommer del 2. Haha, måtte le litt når jeg så gjennom svarene mine her. Det er jo en stund siden jeg skrev dem nemlig, og jeg vet ikke om jeg ville svart det samme på alle spørsmålene nå som det jeg gjorde da. Menm, men, får håpe dere blir litt bedre kjent med meg da! :)

  1. Hva er din største drøm?
  Min største drøm er jo å bli skuespiller, men det er jo en ganske så stor ambisjon da. Jaja, never say never og believe! ;P

  2. Hvordan ser soverommet ditt ut?
  Som det største kaoset du noen gang har sett...

  3. Hvordan er din klesstil?
  Jeg har virkelig ikke noen bestemt stil, og det irriterer meg egentlig litt. Den ene dagen finner du meg i klær som alle andre går i, mens dagen etter går jeg i et litt mer avslappet country-girl antrekk. Litt som stilen til Aria i PLL egentlig (serien).

  4. Hva er dine største interesser?
  Øøø, dette kan ta litt tid... Teater, piano, sang, gitar, dyr, foto, bøker, mote, shopping...

  5. Hva er din type humor?
  Haha, jeg har verdens værste humor. Jeg kan seriøst få alt til å bli morsomt!

  6. Hvordan oppfører du deg når du liker noen?
  Vel, jeg håper da at jeg oppfører meg normalt. Det er i hvert fall det jeg prøver på ;)

  7. Hva gjør du når du har kjærlighetssorg?
  Det vet jeg egentlig ikke, for jeg har aldri hatt det før. Men jeg vil vel anta at jeg hadde hørt MASSE på musikk, lest en del og sett hauger av filmer.

  8. Hva er din favoritt-smak?
  Oj, haha, den var vanskelig. Jeg er så glad i det meste. Jeg elsker alt som er søtt, alt som er salt og alt som er surt...

  9. Hva er din favorittlukt?
  Sånn tøymyknerlukt eller noe. Du kjenner det veldig godt på nyvaskede håndklær for eksempel.

  10. Hvor ofte dusjer du?
  Annen hver dag ca. Det kommer jo helt ann på. Jeg dusjer liksom når jeg føler for det :P

  11. Mange eller få venner?
  Jeg vil nå si at jeg har ganske mange venner. Jeg kjenner jo mange folk fra forskjellige steder. Den indre kretsen min er nå ganske stor den og, så jeg har mange venner som jeg stoler på og er gald i. Og det er jo det som er viktigste ;)

  12. Kjenner vennene dine den virkelige deg?
  Haha, ja det er jeg ganske sikker på.

  13. Hva er ditt første minne?
  Jeg tror mitt første minne er fra da jeg var i Hellas når jeg var to år. :)

  14. Hvordan hilser du på folk?
  Det kommer jo helt ann på. Hvis det er noen jeg har møtt føt, så pleier jeg som oftest å gi en klem, men jeg er ikke helt håndhilsningtypen. Det blir enten et smil og et hei, eller en klem.

  15. Liker du å ta hevn på folk?
  Nei. Jeg håper da virkelig ikke det er så mange som LIKER det. Det hender jeg gjør det, men da er det mer vennskapelig, med gode venner liksom.

  16. Liker du å gå i bikini/badebukse?
  Jeg har ingen ting i mot å gå i bikini nei.

  17. Hva er den mest spilte sangen?
  Øøø, jeg vet ikke... Jeg har alltid mobilen min på miks, så det er vel ganske så jevnt mellom de fleste sangene jeg har.

  18. Er du ute etter langvarig forhold eller bare one night stands?
  Nei gjett da! Jeg vil jo selvfølgelig ha et seriøst forhold. Altså, ikke noe sånn <<Om to år så gifter vi oss, får barn og flytter til et øde sted>>, men jeg vil jo kunne stole på kjæresten min. :)

  19. Har du en hemmelighet du har tenkt å ta med deg til graven?
  Sorry folkens, men nei. De fleste hemmelighetene jeg vet om er vel egentlig ikke så veldig hemmelige. Sånn det er å bo på Bøler det vet du, folk vet jo om hemmelighetene dine i løpet av minutter!

  20. Føler du deg populær?
  Jeg er ikke liksom "skolens mest populære", men jeg er ikke upopulær heller. Jeg har mange gode venner, og er for det meste med de.

  21. Føler du deg som en taper?
  Nei.

  22. Hvordan parfyme bruker du?
  Er veldig glad i både Beyonce's Heat og Miss Dior Cherie. <3

  23. Favoritt godteri?
  Sjokolade tror jeg.

  24. Liker du oppmerksomhet?
  Det kommer jo an på hva slags oppmerksomhet det er vi snakker om her da, men de fleste har vel ikke noe i mot litt oppmerksomhet?

  Svar gjerne på spørsmålene du og, og legg igjen link til innlegget i kommentarfeltet. Jeg gleder meg til å se hva dere svarer!

   

   

   

  #spørsmålsrunde #25spørsmål #50spørsmål #spørsmål #tag

 • 6

  Nå har jo jeg selvfølgelig helt glemt av dette med ordbilder. Dette bildet skulle jo egentlig komme forrige måndte, men men. Jeg ble visst aldri ferdig med innlegget.  Denne gangen var temaet høst og da var jeg såpass kreativ at jeg tok bilder av høstblader, haha. Neida, men jeg ble faktisk ganske fornøyd med det. Quoten er jeg fortsatt ikke helt sikker på i og med at det stod mellom den som er på bildet og en av Ole Brum, men det dere ikke vet har dere ikke vondt av. ;)

  For å sjekke ut bildet til Hanne som jeg gjør dette med trenger dere bare å tryke HER for å komme til bloggen hennes.

  Har du noen forslag til neste tema for neste ordbilde? Hva syns du om bildet?

   

   

   

  #foto #ordbilde #temafoto #høst #høstfoto #bloggsamarbeid

 • 8

  //Bildet er lenket til den tilhørende bloggen.//

   

  Da var også september over og det er tid for å kåre månedens blogg! Jeg vurderer å begynne å ha dette litt oftere, men når jeg har hatt ukens blogg før så har det endte med at jeg ikke har hatt tid til det. Men jeg skal i hvert fall prøve, så alle som melder seg på nå får muligheten til å bli ukens blogger for neste uke. Kanskje jeg skal ha både månedens og ukens? Jaja, jeg får vel prøve ukens først og så får jeg heller gjøre det senere.

   Men denne månedens blogger er Stine Haugan!

   Dette skriver hun om seg selv på bloggen:"Hei! Jeg heter Stine haugan, er 17 år og kommer fra Trondheim. På bloggen vil du finne innlegg om trening, sminke, mote, hverdagen og personlige innlegg".

  Stine skriver for det meste om trening og kosthold, men også om mote, sminke og tid med venner. Hun er flink til å ta bilder og skriver mange utfyllende innlegg. Hun er virkelig til stor inspirasjon når det gjelder trening, for hun har et veldig sunt syn på hvorfor og hvordan man burde trene.  Har du lyst til å bli november's eller neste ukes blogger?

  • Lik min facebookside HER. (Dette BLIR sjekket!)
  • Kommenter i dette innlegget at du er med i konkurransen.
  • Som vinner av månedens blogg skriver jeg et kort anbefalingsinnlegg som dette om bloggen din. Det vil føre til at både jeg og andre lesere vil stikke innom bloggen din og kanskje bli fast leser.
  • Jeg ser nøye gjennom alle bloggene som melder seg, og velger den bloggen jeg synes passer best å skrive om på det tidspunktet.

   

   

   

   

  #månedensblogg #måndtensblogg #ukensblogg #konkurranse #treningsblogg #moteblogg

 • 15

  På lørdag dro mamma med toget til besta og bestefar, så til og med tirsdagen måtte vi greie oss selv. Så da ble det storinnhandling med pappa både i matbutikken og på Plantasjen.

  På Plantasjen ble nemlig pappa veldig fasinert av et pyntet fat, så da brukte vi X antal kroner på å kjøpe inn høstpynt. Haha, der har du pappaen min ja! Så på tirsdag, før mamma kom hjem, satt jeg med ned på stuegulvet og pyntet fat. Det ble jo ikke helt som det i butikken, men jeg må si jeg ble ganske fornøyd!

  Haha, vi var så innstilt på å få lagd det her at vi stoppet flere ganger på vei hjem for at jeg skulle plukke blader i veikanten!

  I dag sto det enda en overraskelse for tur til mamma. Elias hadde lagd en smørkniv i sløyden som hun fikk, og jeg hadde lagd en hylle. Hun fikk riktignok ikke hyllen, men vi pakket inn begge deler og skrev "Hylla skal jeg ha på rommet mitt, men den kommer med en gladnyhet; den er til å ha sminke i!" Så nå slipper mamma at sminken min ligge rundt overalt på badet. Jeg må bare få hengt den opp først...

  Pleier du å pynte med høstdekor?

   

   

   

   

  #plantagen #gavetilmamma #høstfat #høstpynt #høstdekor #sløyd #kunstoghåndverk #skoleprosjekt #lys #høstlys #foto #diy #oppskrift #høstdetaljer #høstblader

 • 22

  Nå skal jeg vise dere fem ting som jeg virkelig ønsker meg. Det er jo selvfølgelig andre ting jeg også har lyst på, men dette er de klare favorittene.

  1. En MacBook Pro


  For to år siden fikk jeg jo en egen pc, og den liker jeg veldig godt! Men til skolearbeid og blogging er det veldig mye mer praktisk med en Mac, rett og slett frodi det går raskere og er mye enklere enn en pc. Så derfor har jeg begynt å spare og har nå omtrent en tredjedel av de pengene jeg trenger til den. Om jeg har regnet riktig så skal jeg faktisk greie å ha spart opp nok penger om mindre enn et år!

  2. Stort rom


  Okei, jeg ser hvordan dette kan bli en litt vanskelig ting å få, men det er vel alltids lov å drømme? Det må være så herlig å bare ha plass til alt! Nå er det jo sånn at det nesten ikke er noen vits i å rydde rommet mitt; dagen etter at det har blitt ryddet strøkent er det like ille som før jeg rydda det. Jeg har rett og slett får mange ting på antall kvadratmeter. Luksusproblem? Det kan du si!

  3. Dra til USA


  Alle har vel en liten drøm om dette? Det har hvertfall jeg! Det er så utrolig mye jeg vil se der og så mange steder jeg vil dra! Jeg har jo familie flere steder der, så neste sommer står både L.A. og Salt Lake city på planen. Jeg har jo tenkt til å gå på High school i Salt Lake når jeg går andre vgs, så derfor må vi dra og besøke familien min som bor der neste sommer. Og hvis du ikke greide å se det selv, så er bildet over av den skolen High School Musical er spilt inn på. Ja, jeg skal gå i de samme gangene som Zac Efron. Du kan si jeg gleder meg litt.

  4. Dra til Asia


  Er det en verdensdel jeg virkelig har lyst til å dra til så må det være Asia. Jeg har jo vært i både Tyrkia og Abu-Dhabi, men det er jo vledig vestlige asiatiske land. Det hadde vært utrolig gøy å få dratt til Thailand, Laos, Maldivene, India... Ja, jeg kan skrive om dette i evigheter, for det virker bare så fantastisk! Mamma og pappa har jo vært der flere ganger og både Karoline og Azora har også vært der. Så man kan jo si at jeg har blitt litt mata med fantastiske historier. I tilleg så vi jo lysbilder fra Thailand forrige uke, så det hjalp jo helle ikkke så mye på reiselysten.

  5. Dra på koralldykking


  Noe jeg alltid har hatt lyst til er å dra på ordentlig koralldykking. Ikke bare sånn som du gjør på den lokale stranda i syden, men å dra til et stort og fargerikt korallrev. Det må være helt fantastisk å være omgitt av alle de fargene og vesnene!

   

  Hva ønsker du deg? Har du noen gang gjort noe av dette? I så fall hvordan var det?

   

   

   

  #challenge #15dayschallenge #ønsker #ønskeliste #macbookpro #stortrom #soverom #rommetmitt #usa #highschool #easthighschool #saltlakecity #highschoolmusical #thailand #asia #maldivene #korallrev #koraller #dykking

 • 19

  På tirsdag sa jeg jo at jeg skulle ta med meg kameraet på egentrening med Unni, og nå har jeg endelig fått lastet dem inn på pc-en min.

  Både trampolina og den ene matta var ledig, så da øvde vi litt på toetouch på trampolina og.


  Haha, søte Unni!  Jeg har også filmet litt fra treninger, men jeg vet ikke enda om jeg vil poste alt. Vi får se når jeg har filma litt mer. :)

  Går du på cheerleading?

   

   

   

  #cheerleading #cheer #trening #toetouch #araber

 • Maye - kommenterer alltid tilbake <3

  Navn: Ragnhild Knudsen Alder: 15 Bosted: Oslo Mote, foto, skjønnhet og hverdag. Driver med teater, musikk og cheerleading. Kontakt/Sponsing: mayelifeblogg@hotmail.com

  google-site-verification: google8772492bd9a8909b.html

  Kategorier

  Arkiv

  Mars' blogger