Mayelife - mote og foto -
Hjem Add Facebook Tumblr

2

OD

Heihei!

For et par timer siden kom jeg hjem etter å ha jobbet en dag på den gamle skolen min. Som sikkert de fleste vet har det vært Operasjon Dagsverk i dag, og jeg har jobbet i 1A på Nøklevann Skole. Det er jo der jeg gikk på barneskolen, så jeg kjente jo allerede lærerne i klassen min. Jeg har jobbet som hjelpelærer, så jeg har hjulpet de som trenger litt ekstra hjelp og de som ligger på et litt høyere nivå enn de andre. Jeg må si jeg ble veldig imponert av noen av barna der. Da jeg gikk i første lærte vi jo en stor bokstav hver uke, men nå begynner de rett på de små. Jeg kunne jo skrive og lese med både store og små bokstaver da jeg startet i første, men vi lærte ikke små bokstaver på skolen før i andre klasse. Vi hadde også veldig mye mere frilek enn det de har nå, i tilleg til at vi hadde kortere dager.I fjor begynte de med å ha fag for førsteklassingene, så nå har de faktisk bare to timer i uka i tillegg til gym hvor de ikke har fag i klasserommene. Jeg synes egentlig at det er litt dumt, for jeg har så mange gode minner fra leketimene vi hadde i første klasse. Jeg tror også at disse barna kommer til å bli lei skolen veldig mye fortere når de starter med fag helt fra første klasse. Og hun ene læreren der, som også var læreren min i første klasse, mente at vi lærte like mye som det de gjør nå. Selv om vi hadde kortere dager og mindre tid med skolebøker.

Jeg ble kjent med så mange søte unger, og det var nesten litt trist å dra derfra i dag! De er så glade og forventningsfulle alle sammen, mens jeg er vant til en skoeldag hvor du hele tiden går rundt og venter på å få komme hjem. Kanskje en liten lærepenge? Haha, jaja, det var i hvert fall veldig gøy! Jeg skulle faktsk ønske jeg kunne jobbe der hver dag. Jeg har jo aldri hatt noen særlig lyst til å bli lærer, men hvem vet?

Hadde du OD i dag? Hvor jobbet du?

 

 

 

#od #operasjondagsverk #mittod #minhalloween #hjelpelærer #fremtidsplaner

 • 19

  I dag skulle jeg vise dere håndskriften min. Jeg har vel egentlig ikke så mange bilder av håndskriften min utenom disee to i dette innlegget, og kameraet mitt har ikke strøm. Så da får dere vel bare nøye dere med disse vakre mobilbildene ;)

  Jeg synes vel egneltig ikke at håndskriften min er så veldig fin med mindr ejeg fokuserer på å skrive fint. Jeg skriver ganske slurvete og bytter hele tiden mellom å skrive i kursiv og rett. Jeg har så lyst på sånn søt boblete skrift! Haha, det er sikkert ingen som skjønner hva jeg mener, men jaja! :P

  Det første bildet er vel egentlig bare et resultat av min kjedsomhet i en eller annen historietime, mens det andre er fra den fantstiske boka Mockingjay i Hunger Games-serien.  Om en liten stund har jeg tenkt å dra og trene litt med Unni i hallen. Jeg holder på å lade opp kameraet, så kanskje (bare kanskje) får dere noen bilder i kveld eller i morgen. :)

   

  Hvordan er håndskriften din?

   

   

   

   

  #challenge #15dayschallenge #håndskrift #instagram #minhalloween #mockingjay #dødslekene #thehungergames

 • 15

  Nå er Nelly's store høstsalg i gang, og jeg må si jeg er veldig fristet til å kjøpe noe!Jeg har plukket en del ting fra det som koster under 100kr, og der er det mye fint! Disse tingene er bare tatt fra de tre første sidene, såd et er fortsatt tretten sider til, fulle av godsaker!


  1. 91kr fra vero Moda   2. 89kr fra Vero Moda   3. 79kr fra Sally&Circle   4. 68kr fra Only (shorts)


   1. 89kr fra Elise Ryan   2. 99kr fra Sally&Circle   3. 99kr fra ClubL   4. 99kr fra Aura Boutique   5. 99kr fra AX Paris


  1. 89kr fra NLY shoes   2. 90kr fra NLY shoes   3. 79kr fra NLY shoes   4. 79kr fra NLY shoes

   

  Hva er dine favoritter fra salget? Likte du noe av dette?

   

   

   

   

  #salg #høstsalg #nellysale #nellysalg #nlyshoes #eliseryan #clubl #veromoda

   

 • 7

  Heihei!

  Dagens challenge er å vise dere smykkene mine. I og med at jeg har en god del smykker så viser jeg ikke alle, men noen. Rommet mitt er helt bomba nå siden jeg har brukt dagen på å rydde det (ironisk ja, jeg vet det), så jeg har ikke tatt noen bilder i dag. Men jeg fant likevel noen jeg tok for en liten stund siden da jeg ikke hadde noe annet å gjøre. Så det ble vel egentlig ett smykke og tre par øredobber. Men om jeg husker riktig så har jeg postet noen andre bilder av smykkene mine tidligere også, så hvis du er veldig nysgjerrig så finner du nok fler. ;)  Dette smykket fikk jeg etter at oldemor døde. Jeg vet egentlig ikke så mye om det, utenom at det er perler, men jeg skulle gjerne visst hvordan hun fikk det og slikt.  Nå har vi nettop sittet i et par timer og sett på lysbilder fra da mamma og pappa var i Thailand. Det er utrolig gøy å se, for de har jo fortalt masse om det, men jeg har bare vært nødt til å forestille meg alt. Jeg kjenner at jeg har så utrolig lyst til å dra til Thailand. Det ser ut som om det er så mye å oppleve der, og det er så fint der!  Men nå må jeg nok legge meg, så natta! :)

  Hva syns du? Liker du å se på lysbilder?

   

   

   

  #smykker #ceciliemelli #lysbilder #thailand #asia #ferie #julithailand

 • 8

  Nå er fredagen kommet og uka er endelig over! Etter at jeg kom hjem fra skolen har jeg egentlig bare ligget på sofaen og slappet av litt, sett på Cheer Perfection og tatt meg en liten matbit. Og apropos matbit så skal jeg fortelle dere om favorittretten min!

  Ettersom vi har hatt taco hver fredag i flere år nå, så er nok ikke det lenger yndlingsmaten min. Men jeg er derimot helt forelska i indisk mat! I en stund nå så har Tikka-Masala definitivt vært favoritten, men etter at jeg smakte Korma har jeg forandret mening. Jeg skulle lage middag en kveld, og tenkte jeg kunne lage Tikka-Masala. Men så så jeg Korma Chicken i butikken og tenkte at jeg kunne prøve ut det. Jeg kjøpte et kit som bestod av krydder til kyllingen,ris, krydder til en rømmedip og et toppkrydder til å ta oppå tingene hvis man vil ha litt mer smak.

  Grunnen til at jeg likte Korma bedre enn Tikka-Masala er rett og slett fordi jeg synes det smaker mer, og at det er en litt mer spennende smak. I Korma har du også kokosmelk i tilleg til det salte krydderet, og det likte jeg veldig godt. :

  Hva er din yndlingsrett?

   

   

   

  #indisk #indiskmat #chickentikkamsala #tikkamsala #kormachicken #korma #oppskrift #mat #middagstips

 • 13

  Jeg hater å måtte skrive to beklagelsesinnlegg på rad, så jeg prøver å korte litt på den delen akkurat nå. Men pc-en min har altså vært nede, og dermed har bloggen det og. Jeg er ikke så veldig fan av innlegg hvor man bare sier hvor lei seg man er for å ha blogge bedre, og at det kommer til å bli bedre. Som oftest blir det ikke det. Så jeg prøver alltid å unngå slike innlegg.

  Mesteparten av fritiden min den uka her har gått til trening, diverse fritidsaktiviteter, være med venner og å kose meg her hjemme. På mandag fikk jeg vite rollen min på teateret, men jeg antar Marion Kleppe ikke sier dere så mye? Nei, nettop. Men det er i hvert fall hun jeg spiller. På cheertreninga øvde vi mest på stunting og hopp, så det er vel ikke så veldig mye spennende å fortelle derfra heller.

  Jeg vet for resten at challengen har vært litt off den og, men som sagt så har pc-en min vært nede. Så jeg starter på den igjen i morgen. Jeg har også en del idéer til andre innlegg, så nå er det bare å glede seg ;)

  Hva har du gjort den uka her?

   

   

  #pause #kissyou #kissyouinsideout #foto #lips

 • 10

  Nå har jeg dessverre vært borte noen dager, men det er rett og slett fordi det ikke har vært mulig for meg å blogge! Torsdag kveld ble brukt på å gjøre lekser og å pakke til helgen. For den brukte jeg nemlig på klassetur ute i skogen!

  I år har vi et valgfag som heter Natur og Friluftsliv, som jeg har valgt. Vi har hatt fri alle de timene de andre har brukt på valgfag og så har vi heller brukt timene på en helgetur i skogen. Vi dro til  Hauktjern (som ligger rett ved Nøklevann og Bøler) rett etter skolen på fredag og kom ikke hjem før klokken tolv i dag. Vi har sittet rundt et utrolig varmt og koselig bål hver kveld og hver morgen, sunget sanger og hatt leker. Nettene tilbrakte vi i en gapahuk, noe som dessverre ble en litt kald fornøyelse. I går hadde vi satt opp tau på tre forskjellige klatrebaner, så de fleste av oss har  nå klatret 4+ ruter. (Som er ganske vanskelige ruter.) Vi hadde også hengt opp en taubane over en liten "dal". Så vi hoppet altså ned fra et berg, ble dratt opp igjen og bråstoppet på slutten. Det høres vel egneltig ikke veldig gøy ut, men det var virkelig noe av det morsomste jeg har gjort.


  Taubanen

  Da vi våknet i dag tidlig tror jeg alle var ganske innstilte på å komme seg hjem, så vi brukte ikke lang tid på å pakke sammen sekkene og komme oss av gårde. Nå har jeg vært hjemme i ca. syv timer, og brukt tiden på å slappe av her hjemme. Eller det vil si etter at jeg hadde brukt en time på å få ut flokene mine i håret da :P

  Nå har jeg tenkt å lage et par headere før det blir Robinson på tv-en. :)

  Hva har du gjort i helgen? Har du tatt taubane før?

   

   

   

  #skole #helg #skoletur #skogstur #valgfag #friluftsliv #taubane #fjellklatring

 • 15

  Da var det tid for dag tre, som er et tre år gammelt bilde av meg selv. Jeg må si at det var ganske vanskelig å finne et bilde fra tre år siden, siden meste parten av de bildene ligger på familie-pcen og ikke min. Men det er vel derfor man har facebook eller hva? Haha, jaja, fant i hvert fall et bilde der fra da jeg var i Portugal i 2010.Det ble tatt på Cabo da Roca, som visst nok skal være Europa's vestligste punkt.

  Forandre meg litt vel? Haha, men nå må jeg bare kjappe meg å spise før jeg skal på trening, så hade!

   

 • 13

  Haha, for å være ærlig så vet jeg ikke helt hva jeg skal skrive her. Det eneste jeg kan komme på er noe edderkopp-greier, men jeg greier bare ikke å google bilder av det. Men jeg får vel finne på noe da ;)

   

  1. Jeg kommer aldri til å hoppe i Holmenkollenbakken med ski på beina.

   2. Jeg kommer aldri til å hoppe i fallskjerm uten fallskjerm. Vel, med mindre jeg har på sånn stygg drakt da :P

  3. Jeg kommer aldri til å reise tilbake i tid.

  4. Jeg kommer aldri til å spille en prof fotballkamp.

  5. Jeg kommer aldri til å være inne i en lavalampe.

  Haha, håper du likte innlegget og fikk noen idéer til hva du ikke vil gjøre med livet ditt! :)

  Hva kommer du aldri til å gjøre? Flere som bare ikke takler edderkopper?

   

   

  #challenge #15dayschallenge #tingjegaldrikommertilågjøre #skrekk #edderkoppfobi

 • 23

  Heihei!

  Dagen startet vel ikke helt med et smil, da jeg ble nødt til å løpe for å rekke skolen. Men resten av dagen har faktisk vært en av de bedre! Nå har jeg nettop kommet hjem fra konferransetime og der ble jeg jo grilla som vanlig, haha neida. Alt gikk egentlig veldig fint og vi greide for en gangs skyld å ikke snakke i en halv time mer enn det møtet egentlig varer!

  Nå har jeg tenkt å sette meg ned å skrive litt på nynorskleksa (blæ) før jeg kanskje rekker å se en episode av Pretty Little Liars. Så blir det teaterøvelse.

  Hva har du gjort/skal du i dag?

   

   

  #skole #lekser #nynorsk #teater

 • 8

  Da var det mandag, og challengen er i gang! I dag skal jeg vise dere mine tre yndlingssanger akkurat nå.

  Uff, hadde du spurt meg om dette for type to uker siden hadde jeg sikkert funnet et bedre svar, men akkurat nå vet jeg faktisk ikke helt hva som er yndlingssangene mine... Ingen av de sangene jeg har kommet frem til er egnetlig noe særlig nye, men jeg har alltid sånne perioder emd sanger. Så plutselig liker jeg veldig godt en sang jeg hørte på for liksom et år siden! Det er litt sånn med disse tre sangene, selv om de ikke er så gamle alle sammen.

   

  1. Summer Paradise av Simple Plan

  Haha, ikke spør meg hvorfor jeg hører på denne sangen nå, det er rene torturen! Uff, savner sommeren allerede jeg...

   

  2. Wrecking Ball av Miley Cyrus

  Jeg bare elsker denne sangen OG Miley! Jeg skjønner at mange har mye i mot henne, og jeg synes også at det blir litt mye noen ganger. Men hun er jo egentlig bare som alle andre. Miley har vært et forbilde for meg siden jeg var syv år og første sesong av Hannah Montana kom. Derfor greier jeg bare ikke å ha noe i mot henne.

   

  3. Write your name av Selena Gomez

  Jeg tror ikke det er én sang fra Stars Dance jeg ikke liker, og akkurat nå er det denne og Stars Dance som er favorittene.

   

  Hva er dine yndlingssanger?

   

   

  #musikk #youtube #simpleplan #summerparadise #wreckingball #mileycyrus #selenagomez #writeyourname #starsdance #challenge #15dayschallenge

 • 5

  Da tenkte jeg å kjøre i gang en liten cahllenge! Denne challengen er egneltig på 30 dager, emn jeg valgte å korte den ned både fordi at challenger blir veldig kjedelige i lengden og fordi mange av de som sto der var ganske uinterressante. Jeg tenker at jeg begynner med den i morgen, og da skal jeg vise dere mine tre yndlingssanger!

  ♥  day 1:  Dine 3 yndlingssanger akkurat nå
  ♥  day 2: En ting du aldri kommer til å gjøre
  ♥  day 3: Et 3 år gammelt bilde av deg
  ♥  day 4: Favorittmaten din
  ♥  day 5: Smykkene dine
  ♥  day 6: Et bilde av håndskriften din
  ♥  day 7: 5 ting du ønsker deg
  ♥  day 8: Noe du er redd for
  ♥  day 9: Rommet ditt
  ♥  day 10: 10 personer/gjenstander du ville tatt med på en øde øy
  ♥  day 11: Innholdet i vesken din
  ♥  day 12: Parfymen du bruker
  ♥  day 13: Favorittproduktet ditt akkurat nå
  ♥  day 14: En sang som beskriver hvordan du føler deg i dag
  ♥  day 15: En kjendis du ligner på

   

  Har du hatt challenge før? Hva synes du om challengen?

   

   

  #challenge #fotballfrue #15dayschallenge #yndlingssang

 • 0

  Hei!
  Denne uken har vært veldig travel med både skole, trening, prøver og lekser, så bloggen har dessverre gått i andre rekke. Men jeg kan jo likevel gi dere en liten oppdatering på hva som har skjedd.

  Mesteparten av uka har egentlig bare gått sånn som den pleier, men på fredag var jeg, Lea og Unni på venninnekveld hos Aysu hvor vi spiste taco, så to filmer og hadde dansekonkurranse. Må si det ble mange fine opptredener der...

  I går dro jeg med meg mamma ut av huset og ned i byen. Vi tok først turen innom et par butikker før vi gikk bort på saga og så den nye filmen About Time. Den er reggisert av han samme som har lagd Love Actually, men dene var faktisk mye bedre. Jeg må si at det var en ganske så tydelig jentefilm, men denne hadde et vedlig godt poeng. Så på tbanen hjem greide jeg og mamma nesten ikke å snakke fordi vi hadde så mye å tenke på . :P

  På kvelden fikk jeg også lagd meg noe som heter Korma, en kyllingrett som minner litt om Tikka-Masala, som var helt utrolig godt!

  Hvordan har uken din vært?  Har du sett About Time? Har du lagd Korma kylling før?

   

   

   

  #venner #venninnekveld #tacokveld #mordatterdag #kino #abouttime #bytur #indiskmat #kormakylling

 • 27

  Da var skoleuka i gang, og det gjenstår bare ti før juleferien! Haha, det er ikke bra når du gleder deg til neste ferie mens det fortsatt er ferie.

  Etter at jeg kom hjem fra skolen i dag har jeg brukt tiden til å spise en herlig middag, biff-wok, og sett på Miley: The Movement. Altså, folk kan mene hva de vil, men jeg har alltid syntes at Miley er kul. Jeg er enig i at det kan gå litt langt i blandt, men jeg tror egentlig bare at hun er erlig. Jeg mener, alle er jo sånn, det er bare at hun velger å skille seg ut og vise det.

  MEN, nå er det jo sånn at jeg av en eller annen mystisk grunn ikke greier å få kjøpt meg en ny foundation, så i dag tok jeg hvertfall og ordnet meg et alternative. Jeg må si jeg var veldig skeptisk før jeg begynte, ja, jeg var faktisk skeptisk helt til jeg hadde fått den i fjeset mitt. Men resultatet ble overraskende nok ikke så værst! Så da tenkte jeg at hvorfor ikke, jeg hviser dere hvordan jeg gjorde det! Nå er det jo sånn at alle som kan tenke greier å finn ut selv hvordan man skal gjøre dette, men jeg viser hvertfall hvordan jeg gjorde det.  Det du trenger er altså er fuktighetskrem (min er fra Nivea), et pudder (mitt er fra Tiger) og en krukke til å ha det i.  Hell litt av fuktighetskremen i krukka.

  Knus pudderet og hell det oppi krukken med fuktighetskrem i.

  Bland alt sammen, og voila! Nå er det ikke sånn at jeg vil bytte ut dette med foundationen min, men det er jo forskjellig fra person til person. Det funket hvertfall ganske bra, og det er jo alltid greit å ha et alternative!


  Har du prøvd dette før? Hva synes du?

   

   

  #DIY #bbcream #lagdinegenbbcream

 • 28

  I sjutiden i går kom vi endelig hjem fra høstferien. Litt kjipt med tanke på at det er skole igjen i morgen, men det alltid deilig å komme hjem til sin egen seng igjen. På tirsdag tok vi turen opp til Skårøya, en liten øy tilhørende Hitra. Der har de en leirskole som onkelen m,in har leid hver høstferie i mange år. Det hadde han i år og, og vi fikk være med. Skårøya var et helt fantastisk nydelig sted, og jeg tror jeg endte opp med å ta over 500 bilder i løpet av de fire dagene vi var der! Det var herlig vær og vi hadde det egentlig så bra som man kan få det.

  I tilleg til oss og onkelen og tanta mi var ogå besta og bestefar der. Tanta mi hadde med seg tanta og onkelen sin, og nevøen hennes og vennen hans. Tre av kusinene mine (Aila, Anna og Amalie) var også med.


  Den utrolig skjønne kusina mi, Amalie.


  Onkel Olav, tante Helga, Tord og Anders som er klare for fridykking.


  Onkel Olav hadde med seg Aquarell-malinga si, så det ble en god del malerier til slutt.


  Sånn jeg ser ut to minutter før jeg skal ut i det iskalde vannet :P

  Hittil i dag har jeg greid å få med meg en liten skogstur, og har egentlig tenkt til å bare bruke dagen på åå slappe av før skolen starter igjen i morgen.

  Hva gjorde du i ferien? Hva synes du om bildene?

   

   

   


  #ferie #høstferie #familie #leriskole #friluftsliv #båt #hav #fridykking #dykking

 • Stikkord:
  Maye - kommenterer alltid tilbake <3

  Navn: Ragnhild Knudsen Alder: 15 Bosted: Oslo Mote, foto, skjønnhet og hverdag. Driver med teater, musikk og cheerleading. Kontakt/Sponsing: mayelifeblogg@hotmail.com

  google-site-verification: google8772492bd9a8909b.html

  Kategorier

  Arkiv

  Mars' blogger