Mayelife - mote og foto -
Hjem Add Facebook Tumblr

4

Sommeren 2014 var en sommer fylt med veldig mye forskjellig. I løpet av ferien tror jeg ikke at jeg var hjemme mer enn et par uker. Jeg fikk reist masse og opplevd så utrolig mye fint. Jeg fikk en del nye venner og ble bedre kjent med gamle venner. Rett og slett en ganske god sommer.

 

Spania

Allerede én dag etter at skolen var ferdig var det opp klokken tre om natta og kjøre ut til Gardermoen. Den første ferieuka tilbrakte jeg i Spania sammen med korpset. Vi hadde grillfest, shoppingturer og bading i bassenget på hotellet. Vi hadde noen kjempekoselige kvelder ute og spiste noen ganske så gode middager. Trondheim

Etter at vi kom hjem fra Spania var i hjemme i en ukes tid, rydda litt og bare slappet av. Så dro vi opp til besta og bestefar og på en liten tur tre dags tur til Trondheim. Vi gikk en tur på Solsiden, så i noen butikker, var på Rockheim og dro ut til Munkholmen.

 

USA

Bare få dager etter at vi kom hjem fra Trondheim var det ut til Gardermoen igjen og sette oss flyet til New York. Etter to lange flyturer og omtrent et døgn reise var vi fremme i huset til Lee og Shirin, slektningene våres i LA. 

Vi var i LA første dag og så kjørte vi videre til Phoenix i Arizona. Der bodde vi hos fetteren til pappa, Lars, i to dager.

Så gikk turen videre til Williams. Vi sov der en natt og dro opp til Grand Canyon dagen etter.

Grand Canyon er uten tvil noe av det mest fantastiske jeg har sett. Hele stedet har et helt spesielt lys som er umulig å få frem i bilder. Soloppgangen er fantastisk og solnedgangen (etter min mening) er enda bedre. Det var så nydelig hvordan fargene hele tiden forandret seg og viste frem nye sider av canyonen hver gang skyggene flyttet seg.

Etter Grand Canyon dro vi opp til Utah hvor meste parten av familien vår bor. Vi bodde der i omtrent en uke; shoppet i Salt Lake City, feiret Pioneer Day i Provo, red hestene til Lauren og Amanda og så Wicked på Broadway Across America.Før vi dro tilbake var vi et par netter i Las Vegas for å se Beatles showet på Cirque du Soleil. Den siste uka var vi i LA med Lee, Shirin, Mikailey og Ethan. Vi hadde et par dager til å bare slappe av ved bassenget og shoppe. To av dagene ble brukt på DIsneyland og den siste dagen var vi i Universal Studios.Da vi kom hjem hadde jeg et par dager fri (you know what I mean) før jeg dro på fransk sommerskole den siste uka. Og så var det tilbake på skolebenken.

Kort sagt så var det en veldig travel, men utrolig morsom og innholdsrik sommer. Jeg fikk ikke så mye tid med vennene mine her hjemme, men jeg tror all reisinga veide opp ganske godt mot det.

Hva gjorde du i sommer? 

 

 

 

 


#sommer #usa #spania #trondheim #california #losangeles #utah #phoenix #lasvegas #disneyland #universalstudios #hollywood #batesmotel #tiffany #bareminerals #saltlakecity

 • 0

  Som et resultat av min og Leas fantastiske kombinasjon av kjedsomhet og kreativitet får dere denne videoen! Vi lå på sengen min en dag hvor vi ikke hadde en ting å gjøre og bestemte oss for at vi skulle lage en video. Da endte vi selvfølgelig opp med mac'en i fange og pen og papir klart. Vi bladde gjennom et par sider med forskjellige idéer til videoer og bestemte til slutt at vi var mye flinkere til å komme på ting selv. Så da kombinerte vi to av idéene vi fant; nemlig "how to smash a watermelon" (jeg vet, ekstremt komplisert) og "how to be a ninja". Altså, Fruit Ninja.

   

  Den beste videoen som noen gang har blitt laget! *nervøst smil* 

   

  Hva synes du om videoen?

   

   

   

   

   


  #video #videoblogg #fruitninja #reallifefruitninja #collab

 • 0

  Hei alle sammen!

  Etter litt frem og tilbake så har jeg nå endelig bestemt meg for å starte en blogg til. Nemlig en engelsk blogg. Dette er fortsatt hovedbloggen min, men jeg skal bruke den andre i tillegg..

  Den ser helt annerledes ut enn denne, men har det samme innholdet. Jeg har utenlandske lesere hver dag, og siden vi alle vet at google translate er mindre enn ideelt, så har jeg bestemt meg for å oversette selv. I utgangspunktet har jeg tenkt til å poste først her og så på den andre bloggen, men det blir nok litt av begge deler. Jeg synes det er mye lettere å skrive tekster på engelsk enn på norsk, så jeg foretrekker egentlig å skrive original postene på engelsk. Men det er også mye lettere å oversette fra norsk til engelsk, så vi får se. 

  Jeg har allerede lagt ut et par poster på den internasjonale bloggen som du kan sjekke ut. Den siste ble skrevet først på engelsk og så på norsk, så du kan jo se der hvilken rekkefølge du synes funker best.


   

  Hello everyone!

  After going back and forth for a little while, I have finally decided to start a new blog. An english blog. This will still be my main blog, but I'm going to use the other one too.

  The design is completely different from the one that I have here, but the content is the same. I have international readers every day, and since we all know that google translate is less than ideal, I have decided to translate myself. The plan is to post here first, and then on the other blog, but I will probably do a bit of both. Writing in english is so much easier than writing in norwegian, so I prefer writing the original posts in english. But it's also a lot easier to translate from norwegian to english, so we'll see.

  I have already uploaded a couple of posts over there that you can check out. The last one was written in english first and then translated to norwegian, so that you can see what order you prefer.


     Og der har dere også en bitte liten smakebit! Som sagt så vet jeg ikke helt hvordan jeg skal gjøre dette enda, så litt hjelp hadde vært fantastisk!

  Burde jeg skrive original postene på norsk eller engelsk? (->dette<- innlegget er skrevet originalt på engelsk) Hva synes du om den nye bloggen?

  http://mayelifeinter.blogspot.no

   

   


  #nyblogg #international #blogger #blogspot

 • Maye - kommenterer alltid tilbake <3

  Navn: Ragnhild Knudsen Alder: 15 Bosted: Oslo Mote, foto, skjønnhet og hverdag. Driver med teater, musikk og cheerleading. Kontakt/Sponsing: mayelifeblogg@hotmail.com

  google-site-verification: google8772492bd9a8909b.html

  Kategorier

  Arkiv

  Mars' blogger