Mayelife - mote og foto -
Hjem Add Facebook Tumblr

28

Hei!

Omtrtent klokka halv ti i går kjørte vi inn på gårdsplassen her hos besta og bestefar. Da hadde vi kjørt i seks timer fra Oslo og var ganske så klare for å legge oss. Det ble til at vi tok oss litt etterlengtet besta-middag før vi gikk opp i gjestehuset og la oss.

Nå sitter jeg i sofaen nede hos besta og bestefar med den nest yngste kusina mi ved siden av meg. Det har nettop vært tælknøl til middag (nei, jeg forventer ikke at du skal vite hva det er), og forhåpentligvis kommer det dessert snart ;)

I morgen går turen ut til en leirskole på Hitra som onkelen min har leid. Vi skal være der i et par dager sammen med kusinene mine, onkelen og tanta mi og besta og bestefar. Jeg vet ikke helt om det er internett der, men jeg har jo alltids mobilen min. Jeg har tatt et par bilder i dag, så da legger jeg med dem :)


Haha, det var så utrolig fint lys i går kveld, men vi så alle så trøtte ut. Så da ble skoene mine motiv i stedet :P


Det tradisjonelle bildet ved Elgstua.
Kusinene mine Elvira og Anna.


Den utrolig skjønne solnedgangen i dag! Den var egentlig litt mer rosa, men jeg fikk det ikke inn i bildene...

Nå sitter vi klare for nyheter om regjeringen, så da har jeg egentlig ikke så mye mer å si. Jeg skal prøve å få oppdatert litt utover uka, vi skal jo tross alt være masse i fantastisk natur hele tiden, men jeg vet enda ikke hvor lett det blir.

Har du høstferie nå? Hva bruker/skal du bruke ferien din på? Hva synes du om bildene?

 • 7

  Da var det endelig helg og ferie, og lørdagskvelden er snart i gang! Her har vi tent opp i peisen, tatt på oss både tøfler og kosejakker og er klare for kvelden. Jeg må faktisk si at jeg gleder meg litt til vinteren, det er så koselig å sitte sånn som det her når det mørkt ute!

  Da vi hadde loppemarked for et par uker siden ble det jo til at jeg kjøpte litt. Ble en god del spill, noen bøker, et par nydelig sko og den skjønne porselensdukka som jeg skal vise dere nå. Ja, jeg vet hva du tenker; hvordan får du til å sove om natten?! Og jeg er enig, det er ett eller annet veldig skummelt med porselensdukker, men jeg syntes hun var så utrolig fin.  Men nå er biffen klar her, så vi snakkes heller i morgen. :)

   

  Hva synes du om dukken og bildene? Gleder du deg til vinteren?

 • 24

  Heihei!

  Inatt ble det til at både jeg og Unni overnattet hos Lea i og med at foreldrene hennes ikke har vært hjemme den uka her. Det ble vel egentlig til at vi brukte kvelden på å gi hverandre ansisktsmasker, se film og å snakke sammen. VIl ikke si det ble sånn veldig mye søvn akkurat... (Satser på at mamma og pappa ikke leser dette :P)

  Så fra klokka seks i dag tidlig var vi i gang med å ordne oss. FIkk bruke litt ekstra tid på sminken og brukte vel omtrent en time på å ta bilder av hverandre, haha.
  Haha, det bloggbildet da!


  Vi kasta hauger med dyner og puter på sofaen før vi så film!

  Det ble til at jeg sovna i et par timer når jeg kom hjem fra skolen i dag, så kan vel si at jeg har litt vondt i hodet nå. Jeg synes det er så ekkelt når man sovner midt på dagen etter å ha døgna. For når du våkner da, så føler du at du har sovd i mange timer! Man får liksom den følelsen av at alt som skjedde for bare to timer siden egentlig skjedde et helt døgn tidligere.

  Nå starter snart kveldens TV-programmer, så da blir det potetgull, brus og familiekos.

   

  Hva har du gjort i dag?

 • 14

  ...en personlig almanakk!

  Haha, jeg har jo egentlig planlagt å kjøpe en, men har meldt meg på så mange konkurranser som jeg har kommet over. Og nå vant jeg faktisk en!

  Fant konkurransen på den utrolig fine bloggen til Silje Merethe (HER) som du absolutt burde ta en titt innom. Med så mange konkurranser som jeg har meldt meg på hadde jeg vel egentlig ikke noen store forhåpninger, men det er vel som oftest sånn det skjer? Jeg har jo allerede laget et design på nettsidene til personlig almanakk, så jeg antar dere får se den ganske så snart.

   

  Haha, kjenner jeg gleder meg helt sykt til å få den!

  Resten av dagen skal jeg bruke litt her hjemme før jeg skal på musikkøving og overnatte hos Lea. Og det er heller ikke umulig at det blir lagd en del videoer ;)

   

  Har du en personlig almanakk? Hva skal du i dag?

 • 23

  Hei!

  Da var skolen ferdig for i dag og og det er bare tre dager til høstferie! Haha, kan bare ikke vente! Vi har tenkt oss på en leirskole ved Trondheim som onkelen min har leid. Så meste parten av den nærmeste familien på morssida skal opp der og ha leirskole sammen! Jeg har egentlig ingen anelse om hva vi skal gjøre der, men det blir nok gøy. ;)

  Nå har du sikkert helt glemt hva jeg skrev i overskriften, men det var altså "from beneath". Før sommerferien i år var jeg ute i hagen og tok en del bilder, fikk plutselig veldig mye inspirasjon til å lage et fotoinnlegg. Men det ble jo ikke noe av dette innlegget, så derfor tenkte jeg å poste det nå. Hage og blomster er kanskje ikke helt riktig for sesongen, men jaja.
  Hva skal du i høstferien? Hva synes du om bildene?

 • 25

  I dag tidlig gikk alarmen til klokka sju igjen, men jeg fant fort ut at jeg skulle bli hjemme i dag. Følte meg dårlig i hele går kveld og angrer faktisk på at jeg dro i onkelen min sin bursdag på kvelden. Så i dag har jeg blitt hjemme sammen med mamma som hadde fri i dag og pappa som også har vært syk. Meste parten av tiden har jeg egentlig brukt på å sitte på pc-en (hehe), har sett hauger med you-tube videoer, lest en del blogger, og egentlig gjort så lite som mulig. I løpet av helgen har jeg jo endelig greid å få rommet mitt helt ryddig igjen, så jeg har faktisk sittet på rommet så og si hele dagen! Haha, ja, dette er stort for meg i og med at rommet alltid er så rotete at det ikke går an å være der inne :P


  Min utrolig oppfinsomme lunsj ;)

  Nå har vi nettop spist Tikka Masala her (eeelsk) og Elias har dratt på teater. Har planer om å dra jeg og, så det blir nok skole på meg i morgen. Uff, kjenner jeg gleder meg til høstferie!

   

  Har du fått noe høstforkjølelse enda? Hva skal du i høstferien?

 • 6

  God mandag!

  Etter enda noen timer i går ble videoen lastet opp. Nærmere klokka halv ti! Jeg skjønner ikke at det er mulig, den brukte til sammen 23 timer på å lastes opp! Uff, hva gjør jeg vel ikke for dere? Haha, neida. Men hvis du har noen tips til hvordan jeg kan få fikset opp i det her, så rop ut!

   

  For noen uker siden overnattet jo Lea og  Unni hos meg. Da filmet jeg og Unni en sminkevideo før Lea kom. Ikke en helt normal sminkevideo riktignok. Vi tok bind for hverandres øyne og sminket hverandre i blinde. Det var faktisk veldig vanskelig, mye vanskeligere enn jeg hadde trodd! Og resultatet ble vel ikke akkurat så veldig mye å være stolt over det heller... Jaja, du får jo se selv i videoen!

  Husk å sette på 1080p for best kvalitet!

  Hva synes du? Har du noen gang gjort dette før?

   

 • 9

  God morgen!

  Vel, klokka er jo kvart over to nå, så morgen er kanskje ikke helt det passende ordet, men jaja. Hittil har jeg brukt dagen på en herlig frokost med familien, litt rydding av rommet mitt og på å ta en del bilder. I går falt verden litt sammen da jeg greide å slette alt jeg hadde på minnebrikken fra kameraet. Hadde egentlig lagd en sminkevideo, men nå har jeg bare halvparten igjen. Jeg antar jeg blir nødt til å filme den igjen, men det blir nok ikke før på fredag. Og når vi snakker om video så kan jeg jo fortelle litt om videoen jeg sa skulle komme på onsdag. Nå er det altså sånn at nettet vårt er utrolig treigt, så å laste opp youtubevideoer tar ufattelig lang tid. I går holdt den på i elleve timer og fikk bare lastet opp 60 prosent! Akkurat nå ligger den på omtrent 70%, så jeg vet egentlig ikke helt når den er klar til å legges ut.
  Men, til overskriften. Jeg har brukt den siste halvtimen nå til å sitte og se litt på andre blogger, og kom over en test fra NRK. Den går ut på at du skal svare på spørsmål som testen kalkulerer til å vise hvor lykkelig du er. Det høres litt sprøtt ut spør du meg, for en enkel test på nettet kan da ikke fortelle meg hvor lykkelig jeg er! Men den fungerte faktisk ganske bra! På slutten av testen får du tips til hvordan du kan gjøre deg selv lykkeligere, og disse tipsene passet faktisk ganske bra med ting jeg vet jeg må forbedre med meg selv!

  Dette var resultatet mitt:

  • Lykken min ligger på ca. 71. Skalaen går fra 0 til 100. Gjennomsnittet i Norge er 62.
  • Jeg må bli flinkere på å leve i nuet. Jeg er veldig opptatt av å planlegge ting og å ha alt klart foran meg. Jeg vil vel si at jeg er grei nok til å leve i nuet, men kan så absolut forbedre meg!
  • Jeg må bli flinkere til å få såkalte flytopplevelser. det går ut på at jeg må bli flinkere til å kunne konsntrere meg om bare én ting om gangen.

  Hvis du også vil ta testen, så finner du den HER.

   

  Har du tatt testen? Hva ble resultatet ditt?

 • 7

  Nå har Cesilie (som også ble månedens blogg her) satt i gang en konkurranse hvor du kan hvinne en tannblekningspenn fra Swiss Clinic! Jeg skal definitivt melde meg på!

  Hun har tidligere testet øyenvippeserumet fra Swiss Clinic, og holder nå på å teste denne pennen. Likevel vil hun gi en av oss heldige lesere sjansen til å teste den ut vi og! For å komme til innlegget hennes tregnger du bare å trykke HER.

  Har du tenkt å melde deg på? Har du noen erfaringer med Swiss Clinic?

 • 22

  Hehei!

  Det ser dessverre ut som om videoen ikke kommer før i morgen i og med at den har lastet seg 1% opp på You-tube og har igjen 641 minutter... SÅ da tenkte jeg å skrive et lite innlegg om en pakke jeg fikk i posten for et par uker siden.

  For noen uker siden var det nemlig salg på Makeup Mekka's 12 pcs Pro Brush Set. Det koster egentlig over 1000 kroner, men jeg greide å få det for bare 199! Jeg har hatt veldig lyst på det veeeldig lenge, men har aldri kjøpt det i og med at det er så dyrt. Men da jeg fikk en melding fra Makeup Mekka som sa at det var salg på den ringte jeg mamma med en gang og fikk henne til å kjøpe det for meg. Måtte selvfølgelig betale det selv, men det var jo egentlig bare to uker uten ukepenger! (Noe som minner meg på at mamma og pappa skylder meg ukepenger...)

  Så, omtrent fire dager senere lå pakken i postkassa. Har bestilt derfra mange ganger før også og får ALLTID produktene raskt. Makeup Mekka er vel et av mine desiderte favorittmerker. Det er billig, de har hauger av salg, man får alltid med en liten ekstragave OG det er kort leveringstid!

   

  Pakken inneholdt disse børstene:

  Large Powder Brush:

  Verdens mykeste all-over børste. Jeg bruker en annen som er litt hardere til å blende ut sminken, og denne til å matte.

  Foundation brush:

  Denne bruker jeg hver dag til å påføre foundationen min med. Den gir et jevnt og dekkende resultat, uten at man får "penselmerker" i ansiktet.

  Blush brush:

  Til blush bruker jeg for det meste børsten som følger med blushen, men denne er perfekt til eplekinnene!


  Shader Brush 222:

  En stor skyggebørste perfekt til å legge baseskyggen!

  Shader Brush 212:

  En litt mer kompakt børste for bedre presisjon.

  Pencil Brush:

  Denne penselen er perfekt til å legge skygge i globalen og å smudge ut skygger i ytre øyekrok.


  Concealer brush:

  En myk og fin concealerbørste som gjør det lett å påføre concealer/foundation rundt øynene og på urenheter.

  Blending Brush:

  Denne bruker jeg for å blende ut øyenskyggen. Gjøre overgangene mer gradvise og myke ut kantene.

  Mini Shader Brush:

  Denne er også fantastisk til å legge skygge i globalen og ikke minst for å legge en tynn linje meg skygge rundt øyet!
  Angled Brow Brush:

  Perfekt om du har et brynpudder eller en kremet brynfarge! Den er akkurat passe stor, så du får enkelt fylt ut brynene.

  Small Angled Brush:

  Denne kan du bruke både til bryn, skygger og kremliner.

  Eye Liner Brush:

  Har du en kremliner er denne virkelig perfekt. Den holder formen veldig godt og gjør det lett å legge en tynn linje. Det følger også med et "plastikklokk" som passer på at den skal holde formen bedre.

   

  Alt i alt er superfornøyd med dette settet, og sååå glad for at jeg kjøpte det. Jeg bruker fler av børstene hver dag, og har virkelig bare falt pladask for dem! Akkurat nå er de faktisk på salg for 399 kroner, så kjapp deg innom og kjøp et sett. Det er virkelig verdt det!

   

  Har du børstene eller noe annet fra Makeup Mekka? Hva synes du i så fall om de produktene?

 • 5

  God mandag! Da var helgen over, og jeg har ett ord som beskriver meg akkurat nå; utslitt. Haha, det burde ikke være sånn at det er søndag og du allerede gleder deg til neste helg fordi du er SLITEN. Men sånn hadde jeg det i går. Jaja, det har vært en vedlig koselig helg da. Det er jo veldig sosialt og! På lørdag kom Sigurd bort dit, så da var jeg og Nora med han mesteparten av tiden. Haha, her snakker vi to timer jobbing og fire timer hvor vi løper rundt med hver vår sparkesykkel. IKKE bra! I går måtte vi jo også pakke sammen og flytte alt vi hadde igjen fra klasserommene og over til lastebilen som akkurat nå kjører til/er i Polen for å lever ting til fattige familier der. Så det var ikke veldig deilig å måtte stå opp klokka sju i dag, for å si det sånn!

  Etter at jeg kom hjem fra skolen i dag har jeg brukt meste parten av tiden på å redigere neste video, så den kommer nok i morgen en gang. You-tube bruker jo evigheter på å laste opp!Har også lest ferdig den siste PLL-boka, og jeg er rett og slett i sjokk. Jeg skal ikke fortelle hva som skjer, for det er kjipt for dere som ikke har lest den, men jeg kan si at Ian har helt rett. Rosewood som vi kjenner det blir virkelig snudd på hodet. Så les den!

  Om en time ca. skal jeg på teater, og det kan hende vi får vite stykket i dag! Ok, antar entusiasmen ikke er akkurat like stor fra din side, men jeg synes det er spennende.

  I kveld har jo også Top Model premiere, så det må jeg jo se! Haha, blir vel en sen kveld i dag og...

   

  Greit, jeg skjønner, jeg er elendig til å skrive hverdagsinnlegg, men hverdagen min er så utroooolig kjedelig for tida. Så da må jeg jo prøve å få den til å høres litt morsommere ut! (Går vel ikke så bra det antar jeg...)

  Hva har du gjort i dag?

   

 • 10

  Hei!

  He... Nå er det vel bare en måned siden siste instgrambilde da... Og jeg som sa jeg skulle bli flinkere til å gjøre dette oftere!

  Haha, jaja, bedre sent enn aldri vel? ;)

  I og med at jeg har lagt ut nesten 30 bilder siden sist så tar jeg bare de siste, men du kan gjerne ta en titt innom profilen min HER og se hva jeg har lagt ut siden sist. Med 30 bilde på en måned skjønner du vel at jeg legger ut bilder så og si hver dag, så selv om jeg ikke alltid har tid til bloggoppdatering er det bare å følge meg på Instagram! :)

  Mange av bildene jeg legger ut tar jeg fra bloggen, så jeg viser ikke dem nå.


  1. Bare elsker nærbildefunksjonen på det ene dekselet mitt! Det gjør at jeg kan ta bilder helt nærme ting uten at det blir ufokusert!
  2.
  Var og bada på Nøklevann med Unni!   3. Første dag på sommerskole!


  4. Og enda mer sommerskole!   5. Roger Waters konserten!   6. Haha, vi er kule! XD


  7. Bare fem dager til konsert!!!   8. Back to school...    9.  Familiemiddag på takterrassen på Tjuvholmen!


  10. Da vi var på museet hvor tante May-Liss jobber, med besøket fra USA.   11. På vei til konfirmasjon!  
  12.  That's why I love you! Haha, vakre Lea!


  13. Vi er sunne jo!   14. Bursdagen til Nora.   15. Enda et bilde av Lea... Jeg burde virkelig endre kode på mobilen min...


  16. Beste kvelden på leeeeenge!    17. Jeg har herlige venner!   18. Facepainting


  19. Det fantastiske vannet jeg bor ved!    20. Det du får for 40 kroner på Ikea!    21. Skjer sånn ca. hver fransktime...


  22. Søte ELine! :*   23. Lonershopping på Lambertseter senter! XD    24. The perks of having a grocerystore right next to your school...

  Og det var vel egentlig det! Nå skal jeg straks ned på Ulsrud får å gjøre klar til loppemarkedet i helgen, så da må jeg stikke. Blir nok litt tett program denne helgen og, så må nok dessverre si at det kan komme til å bli ganske så lite blogging. Men skal så absolut prøve!

  Hva synes du om bildene? Hva er instagramen din? Kanskje jeg følger deg! :)

 • 2

  Hei søte dere!

  Da var endelig den første videoen lastet opp (det tar jo evigheter å laste opp ting på youtube!) og er klar til å legges ut.

  SOm overskriften sier så er dette videoen fra Selena Gomez konserten. Jeg filmet de fleste sangene, noen med mobilen og noen med kameraet. Det ble ikke til at jeg tok med alle her, men mesteparten hvertfll! Håper du liker den og husk å stille inn kvaliteten!

  Uff, savner den kvelden!

  Hva synes du?

 • 4

  Hei dere!

  Uff, har forferdelig dårlig samvittighet for at jeg har vært borte de siste dagene, men det får jeg vel ikke gjort så mye med akkurat nå. Helgen har jeg egentlig bare brukt på å være med venner og familie, sett maaaasse på TV, sett et par filmer, lagd mexikansk gryte og egentlig bare tatt det litt med ro. I går kom både Lea og Azora opp til meg, så da lagde vi mexikansk gryte til hele familien. Haha, kjente at det var lenge siden jeg hadde spist det, for det var godt!

  I dag var vi på Nobels freds-senter med klassen, noe som var sånn halveis. Nå var jo jeg der for bare noen uker siden og da, så det kan jo hende at det var derfor jeg syntes det var litt kjedelig. Men det ble veldig mye fakta proppa inn i hodet på bare en time, for å si det sånn. Da vi var ferdig der tok vi oss en tur på Macern hele klassen. Elsker å dra til byen med klassen, for vi går alltid innom macern på vei hjem! :P

  Akkurat nå sitter jeg her med en skål Cheerio's i hånda og tar det litt med ro før marerittet intreffer; jeg må rydde rommet mitt. Haha, neida, jeg liker egentlig å rydde rommet mitt jeg, det er bare at jeg bruker så utrolig lang tid på det! I kveld skal jeg og mamma på Ikea da, så da kommer jeg hvertfall et skritt nærmere en bedre løsning på rommet mitt og et nytt garderobeskap! :)
  Men, som overskriften sier så har jeg lagd en del videoer til dere i helgen! Har faktisk hele tre (eller fire!) videoer på lur! Den første holder faktisk på å lastes opp på youtube akkurat nå! Noen som kan gjette hvilken det er? (Ja, jeg har skrevet om den før)

  Hva har du brukt langhelgen på? Gleder du deg til video? Hvilken video tror du kommer først?

 • 28

  Heihei dere!

  I dag tok jeg meg endelig tid til å lage en header til meg selv. Den gamle har jeg jo hatt i flere måndter nå, så jeg er jo "litt" lei av den kan man si. Vanligvis lage jeg bare headere til andre, men i dag fikk jeg vedlig lyst til å lage en til meg selv, så da gjorde jeg det!

  Resten av dagen blir jeg veldig opptatt, så du får nok ikke høre så mye fra meg. Luis kom fra Tjømme i går da, så hvis Lea bare kan få skrudd på mobilen sin så skal jeg høre om jeg kan overnatte hos henne i natt. :)  Hva syns du?

 • 9

  //Bildet er lenket til den tilhørende bloggen//

   

   

  Da var også august over og vi er faktisk nesten en uke inn i september allerede! Kom faktisk på at det er akkurat tre måndter siden bursdgan min i dag, herregud så fort som tiden går! Husker at mars og syntes det fortsatt var en stund til den store dagen, og nå er det like lenge siden som det da var til!

  Jaja, du er sikkert spent på denne månedens blogg. Denne gangen var det ikke så veldig mange finalister (dessverre), men det var likevel et vedlig vanskelig valg. Etter litt frem og tilbake har jeg nå endelig bestemt meg og valget falt på bloggen til denne jenta:

  Første gang jeg var innom bloggen til Cesilie var vel ganske så rett etter at jeg begynte å blogge. Hun har fulgt bloggen min helt fra jeg startet i januar og er fortsatt flink til å kommentere innleggene mine. Hun har en fantastisk god blogg som jeg er inne på så og si hver dag. Hun tar kjempefine bilder, har en fantastisk personlighet og er utrolig flink til å skrive! På bloggen hennes finner du som oftest antrekksinnlegg og innlegg om Cesilie's egne meninger om ting.Hun er vedlig åpen på bloggen sin noe som gjør det til en veldig koselig og ærlig blogg.  Cesilie lager også design, og gratisdesignene hennes finner du HER.

   

  Har du lyst til å bli august's blogger?

  • Lik min facebookside HER. (Dette BLIR sjekket!)
  • Kommenter i dette innlegget at du er med i konkurransen.
  • Som vinner av månedens blogg skriver jeg et kort anbefalingsinnlegg som dette om bloggen din. Det vil føre til at både jeg og andre lesere vil stikke innom bloggen din og kanskje bli fast leser.
  • Jeg ser nøye gjennom alle bloggene som melder seg, og velger den bloggen jeg synes passer best å skrive om på det tidspunktet.
 • 7

  Hei dere!

  Da var siste skoledag over for denne uka, og det er utrooolig deilig! Kom hjem for ca. en

  time siden og har brukt tiden siden det på å rydde rommet mitt. Det har virkelig vært rotete siden skolestart, så det er veldig deilig å endelig få det ryddig. Nå har jeg tenkt å ta meg litt å spise her før jeg kjører i gang med litt styrketrening. For resten så har jeg begynt på Selena Gomez-videoen, så forhåpentligvis kommer den i løpet av helgen!  Kårer også vinneren av månedens blogg i kveld, men du kan fortsatt melde deg på HER!:)

 • 9

  Hei alle dere herlige mennesker!

  Akkurat nå føler jeg meg godt plassert i det kreative hjørnet. Se bare på overskriften min! Vel, nei, jeg føler meg ikke kreativ i det hele tatt. Jeg hadde en idé til et kjempebra innlegg i går, men jeg fikk ikke tid til å skrive det før jeg dro på trening og nå husker jeg det selvfølgelig ikke! Herlig!

  Så, ved min dårlig samvittighet over dere som ikke får noe å lese og bloggen som ikke får blitt oppdatert, så prøvde jeg meg nettop på å spille av andre del av videoen fra Spania, men hva tror du ikke har skjedd med den? Jeg har jo sagt tidligere at jeg ikke har fått den til å fungere. Det var fordi at noen av klippene ikke ble spilt av, og at skjermen bare forble svart gjennom hele det klippet. Jeg tenkte vel at det bare var et enganstilfelle og at det ville være fikset nå, men neida! For nå var alle klippene ødelagt! Så da kasta jeg bort de to timene jeg brukte på å redigere den videoen! Haha, jaja, jeg skal prøve å få fikset opp i den, men det har jeg dessverre ikke tid til akkurat nå. Uff, noen ganger så synes jeg det er litt dumt at jeg gjør så mye på fritiden, for jeg får aldri noe særlig mye tid med familien min og bloggen. Men jeg vil heller ikke slutte på noe. Dilemma der altså...

  Jaja, nå skal jeg slutte å bable og avslutte med et fantastisk fint bilde av pc-en min! :)

   

  Hva har du gjort i dag?

 • 23

  Heihei dere!

  Haha, føler at jeg starter alle innlegg sånn, kreativt altså! Neinei, men nå skal jeg hvertfall vise dere bildene jeg tok på konserten på søndag! Det ble ikke sånn veldig mange bilder, mer film egentlig, mend et er vel bare en gladnyhet? Jeg har ikke fått tid til å begynne å redigere videoen enda, og jeg er nok redd for at dere må smøre dere med litt tålmodighet i forhold til når den kommer, men den kommer i hvert fall!

  Konserten var helt utrolig bra, selv om journalisten i aftenposten er uenig med meg. Selena virket så utrolig hyggelig og jordnær og det virket som om hadde det veldig gøy på scenen. Akkurat det savnet jeg på Justin Bieber-konserten, for der var alt veldig planlagt. Han gjorde akkurat som han skulle og gjorde jo en fantastisk konsert, men det var litt stivt i forhold til Selena sin. Helt ærlig tror jeg faktisk dette er en av de beste konsertene jeg har vært på. Det var så utrolig god stemning, spesielt under Love will remember. Haha, jeg har gått rundt med den og Stars dance på hjernen i to dager nå!


  He, ikke uklart eller noe da!

  Så har jeg jo haugevis av bilder av scena, men jeg antar at det ikke er sånn ekstreeeemt interressant akkurat...


  Selv her er scena i fokus -.-

  Var du på konserten? Gleder du deg til video? ;)

 • 7

  //Sponset//

  Med det ganske så kalde været de siste dagene og bladene som tydelig har begynt å bli gulere kan vi vel trygt si at sommeren er over. Derfor tenkte jeg å vise dere noen av produktene jeg har likt best i sommer.

  Alle dissene produktene har vært flittig brukt gjennom ferien, og er virkelig et godt kjøp. Så må jeg bare forsikre dere om at dette er et ærlig innlegg. Jeg har ikke fått produktene sponset, men får en belønning for dette innlegget. Grunnen til at jeg skriver det er fordi jeg selv har kjøpt disse produktene og er veldig fornlyd med dem.

  Det første produktet jeg vil vise dere er denne fantastisk eyelineren. Det er en 3-i-1 liner, noe som vil si at det er både en kajal, eyeliner og en øyenskygge. Med øyenskygge mener jeg at den kan smudges utover øyelokket for å se ut som en sort skygge. Derfor er jo lineren også veldig myk, noe jeg synes er et kriterie til alle linere jeg kjøper. Den er lett å påføre, god å holde i og gir et fantastisk resultat!
  Den finnes i flere forskjellige farger, både med og uten shimmer. Du finner den HER til den herlige prisen av 59 kroner.

  Denne glossen er virkelig en av favorittglossene mine. Den er lett å påføre, holder lenge og blir ikke "klissete". Den gir utrolig mye glans og fungerer egentlig som en lip pump. På denne er til og med aplikatoren et pluss. Den er delt inn i to, noe som gjør at det er lett å gli den over leppene. I tilleg lukter den deilig av bringebær og vanilje!
  Den finnes i fem forskjellige farger (min er i fargen Lys rosa, men flaskene har endret design siden jeg kjøpte den), og du finner den HER til kun 49kr.  Og sist, men så absolut ikke minst, verdens mest fantastiske sololje! Denne har vært en favoritt i familien fra lenge før jeg ble født, og er ALLTID med på ferien. Det er en transparent sprayolje som er perfekt på sydenturen. Den har bare solfaktor to, så den er nok grei å holde seg unna i starten, men etter omtrent en uke er den gull! Den gjør huden din helt utrolig myk og kan faktisk brukes i håret og. Men det beste med den må vel være lukten. Den har lagd på monoï fra Tahiti og har verdens herligste duft! Det er ikke ordentlig sydenferie før du kjenner lukten av monoï.
  Denne herligheten er dessverre utsolgt for øyeblikket (noe den ofte er, så det er bare å være frempå!), men du får den HER til kun 109kr!

  Yves Rocher legger mye vekt på miljøvennlighet og har mange gode kampanjer for dette. Den utrolige prisen er en del av dette. De har også en "100% fornøyd eller pengene tilbake" avtale, som gjør at du aldri trenger å være redd for å bli misfornøyd når du handler hos dem. I tilleg får du gratis frakt etter bare 150 kroner! Hver gang du kjøper noe fra nettsiden deres får du også med en bonusgave.

  Hvis du skriver inn koden SUMMEROFFER ved kassen får du også hele 20% avslag OG en aftersun med på kjøpet!

 • 19

  Hei!

  Da var august over og det er endelig tid for måndtens ordbilde! Om du lurer på hva dette konseptet er, så kan du lese dette innlegget.

  Månedens ord er fantasi. Det var et ganske vanskelig tema, men jeg syns det var veldig gøy. Fantasi er et veeeldig vidt tema, så jeg kunne jo egentlig ta bilde av alt mulig rart! Ideen til det endelige bildet fikk jeg mens vi hadde besøk fra USA. Vi var på museet der hvor tanta mi jobber og så på laben hennes. Der jobber de med å pusse og preparere dinosaurfossiller, så bakgrunnen i bildet mitt er rett og slett restene av et eldgammelt dyr! Haha, jeg syntes det var så utrolig kult å tenke på!

  Som du ser så var dette mer et redigeringsprosjekt enn et fotoprosjekt, men temaet var jo fantasi. Jeg har satt inn et bilde av meg selv på en gressplen, et bilde av en elv oppe hos besta og bestefar, en regnbue fra Spania og et himmelbilde fra Spania. Jeg brukte evigheter på å klippe meg inn, og jeg kunne nok ha gjort det nøyere, men jeg tenkte at det var bra nok. Jeg ble veldig fornøyd med vannet da! Steinene i vannet falt liksom perfekt på plass med knoklene på fossillet. Og ja, fossillet er for resten "hånda" til en havdinosaur funnet på Svalbarg.

  Dere må huske å gå innom bloggen til Hanne som jeg har dette prosjektet med for å se hennes bilde! Dere finner bloggen hennes HER.

  Hva synes du? Har du noen forslag til hvilket tema vi kan ha neste gang?

 • 20

  Hei og hopp!

  På fredag var jeg i bursdagen til kjære Nora Davidsen, noe som var utrolig koselig. Jeg kom til henne en og en halv time tidligere for å hjelpe til med å ordne ferdig til bursdagen. I femtiden kom også de andre gjestene. Vi spiste pizza til middag, og den var helt sykt god! Haha, jeg må begynne å spise pizza der oftere! Etter det hadde vi brownie, muffins, masser av godteri og snacks.   

  Haha, flink Lea greide å lage litt vel store cupcakes, så da ble det en halv på hver i stedet!
  2900 kroner! Det er helt sjukt jo! Dagen etter kom hun hjem med både rettetang OG krøllstav...

  Etter bursdagen fulgte jeg, Nora D og Azora Nora E hjem. Vi hadde egentlig tenkt å gå ut og møte noen etter det, men det ble heller til at vi var hos Nora en stund. I halv tolv tiden dro Nora og Azora hjem, mens jeg ble igjen for å overnatte hos Nora. (Haha, sorry hvis du blir forvirra med alle disse Noraene!)

  På lørdag våknet jeg og Nora i tolvtiden, spiste frokost og dro ned på kunstgresset for å turne. Jeg har endelig overtalt henne til å begynne på cheerleading, så vi måtte øve litt på araberne våres. På kvelden dro mamma og pappa på konsert, så jeg ble hjemme med Elias. Unni kom bort også, så da ble det en liten video til dere! Aner ikke når den kommer, men skal prøve å få den ut i løpet av uka. Rett etter at vi var ferdig med å spise tandoorikyllingen vår (haha, følte meg utrolig prof som greide å lage det! XD) kom Lea bort også. Vi lagde oss banan- og honningsmaske som vi masserte inn i huden vår. Hvor vidt den fungerte vet jeg ikke da, fikk ikke noe sånn spesielt resultat egentlig. Men jaja. Etter det spilte vi en runde med Cluedo. Og hvem vant? Haha, moi!

  I går brukte vi mesteparten av dagen på å filme en krim kortfilm. Haha, jeg drepte meg selv med en vifte! Tragisk, vet ikke helt om den havner her for å si det sånn! Jaja, kanskje... Vi får se.

  På kvelden kom Lea hjem til meg igjen før vi løp ned til tbanen for å rekke Selena Gomez-konserten. Det kommer nok et innlegg om den ganske så snart. Jeg filmet også en god del, så tenkte å lage en sånn film som jeg gjorde etter Justin Bieber-konserten.

  Hva brukte dere helgen på? Var du på SG-konserten?

 • Maye - kommenterer alltid tilbake <3

  Navn: Ragnhild Knudsen Alder: 15 Bosted: Oslo Mote, foto, skjønnhet og hverdag. Driver med teater, musikk og cheerleading. Kontakt/Sponsing: mayelifeblogg@hotmail.com

  google-site-verification: google8772492bd9a8909b.html

  Kategorier

  Arkiv

  Mars' blogger