Mayelife - mote og foto -
Hjem Add Facebook Tumblr

18

Hei!

I går var jeg jo nede i kirka på barnas dag. Teateret hadde sin egen stand der, hvor jeg, Nora D, Nora E, Azora, Unni og Lea jobba. Vi starta med å sminke noen fra barnegruppa som skulle opptre på konserten der, og innen vi var ferdig med dem hadde vi fått en laaaang kø. Jeg synes det er kjempegøy å sminke med teatersminke. Jeg synes jo det er gøy å sminke med vanelig sminke også, men med teatersminke kan du gjøre så mye mer! Dessverre hadde vi bare tre farger i går da, så det ble jo litt ensformig, men jeg tror nok barna var mer en fornøyde med tigre og røde sommerfugler! 

 • 11

  Heihei folkens! Uff av meg, enda en dag som bare har sust forbi. Hadde en halv time hvor jeg så på masterchefs med Lea, men resten av dagen har vært travel som, bare det. Som jeg sa i går så tok jeg noen bilder, så for å bevise hvilken flink blogger jeg er ;) så skal jeg legge dem ut nå.

  Jeg fikk en kommentar på inspirasjonsinnlegget mitt hvor det ble foreslått flere outfit-innlegg, og det vil jeg vel si at dette er.


  T-skjorte fra Bershka


  Denimskjorte fra Pull&Bear

  I ettermiddag var jeg på Barnas dag nede i kirka og hadde en ansiktsmalingstand med teateret, men nå er jeg virkelig så trøtt at jeg heller forteller mer om det i morgen.

  Hva syns du om antrekket? Hva har du gjort i dag?

 • 6

  Heihei!

  Som overskriften tilsier så har dette vært en utrolig travel dag. Da faktisk gått i ett sett hele dagen. Startet selvfølgelig med skole klokka halv ni og etter at jeg kom hjem fra gymtimen i siste time så har jeg bare hatt minutter med hvile. Det første jeg gjorde når jeg kom hjem var å skru på pcen, ta frem kameraet og ta noen bilder som nok kommer i morgen. Plutselig kom jeg på at jeg hadde dårlig tid, løp til butikken, kjøpte tre pizzaer og løp hjem i gjen. Etter at jeg var ferdig med pizzaen var det bare på med treningstøyet og løpe ned på fløytetime.


  Pent med beskyttelsesbriller vettu!


  Da timen var over kom mamma og hentet meg og kjørte meg til cheerleadingtreninga på Ryen. Med en gang den var over var det rett i bilen igjen og ned på enda en fløytetime.

  Nå har jeg gått hjem, tatt meg en herlig dusj og tatt meg en porsjon med Al-Bran.

  Hva har du gjort i dag?

  Tusen takk for alle forslagene på det forrige innlegget mitt, tror faktisk det hjalp en del! :)

 • Stikkord:
  13

  Ææææææ! Jeg har ikke noe å skrive om! Haha, personlig mener jeg vel at om man ikke er motivert så burde man ikke blogge. Men det er nettop det; jeg er motivert! Jeg har kjempelyst til å skrive et langt og nyttig innlegg til dere, men jeg kommer ikke på noe! Føler liksom at de tikke er så morsomt å høre om hva jeg gjorde på skolen i dag... Hvis du har et lite tips å gi meg så rop ut for jeg trenger inspirasjon!!!


  Der har du skoledagen min liksom! ↑

  Hvis du kommer på noe jeg kan blogge om så vær så snill å legge igjen en kommentar! Da blir jeg glad ;)

 • Stikkord:
  1

  Jupp, da var det på'n igjen! Haha, har allerede begynt nedtellingen til høstfeien jeg! Uff, hvordan skal dette gå?

  Jaja, nå sitter jeg på kjøkkenet med en herlig porsjon fløyelsgrøt og leser pretty little liars. Om ganske nøyaktig tre timer skal jeg være nede i kirka for første teaterøvelse, så det blir jo selvfølgelig gøy! Blir så herlig å møte igjen alle sammen, mange har jeg jo ikke møtt siden forestillingene i mars!
  I min mangel på inspirasjon legger jeg med noen bilder fra skoledagen:

  Kommer for resten til å legge ut andre del av videoen fra Spania snart, må bare få moviemaker til å fungere igjen, haha!

  Hva skal du i dag?

 • 4

  OK, hvor mange ganger har jeg brukt den overskriften nå? Haha, jaja.

  I går kveld var jeg i hvertfall i konfirmasjonsfest til kusina mi. Hun blir seksten i desmeber, så hun skulle egentlig konfirmert seg i fjor høst, men da holdt storesøstra hennes (som er 17) konfirmasjonsfesten sin. De har nemlig bodd syv år i Abu-Dhabi, så da fikk Emilie holde konfen sin først når de kom hjem i og med at hun er eldst. Så i går var det altså Caroline sin tur. De hadde satt ut et stort partytelt i hagen dems, leid catering og grilling og invitert hauger av gjester. Ja, vi var hvertfall 40 stykker!

  På plenen hadde de satt ut kubbespill, så det ble flittig brukt mens vi ventet på maten.


  Haha, blinkskudd!
  Caroline og Emilie


  Akkurat nå sitter jeg i fjerde familieselskap på rad, med fire små barn rundt meg. Og der forsvant mobilen min, haha, jeg må nok gå jeg da!

 • Stikkord:
  4

  Uff, nå har det gått to hele dager uten det minste livstegn fra meg. Helt siden onsdag kveld har jeg hatt det veldig travelt her. Mye av grunnen til det er som overskriften tilsier; vi har fått besøk fra Salt Lake City! Jeg tror det var en av søstrene til farmor som flyttet til USA for mange år siden. Nå har vi fått veldig stor slekt der borte og har faktisk familie hele fem steder i USA. I fjor fikk vi besøk fra farfars familie som bor i LA og i år fikk vi besøk fra Salt Lake hvor mesteparten av slekta fra farmors side bor. Klokka tre torsdag ettermiddag landet flyet fra Amsterdam på Torp. Om bord satt det tre amerikanere som nettop hadde reist i mer enn femten timer for å komme til Norge. Farfar dro og hentet dem og kjørte dem hjem til tanta og onkelen min, hvor de skal bo uder hele oppholdet. På kvelden ble det familiemiddag der hvor vi fikk hilst på slektningene våres. Julie har vært her to eller tre ganger før, men det har vært med foreldrene hennes. Denne gangen dro hun med mannen sin Lee, og broren til Lee, Jarred.


  Middagsbordet


  Haha, supersøte Jonathan og Sandra!


  Yummy! Haha, elsker fruktdesserter! <3  Haha, ser nå at jeg ikke tok et eneste bilde av besøket vårt på torsdag! Men jaja, så fort jeg får kameraet mitt til å ville overføre bildene fra i går, så kommer det nok det og.

  Har du slektninger i USA?

 • Stikkord:
  11

  Heihei!

  Nå har jeg nettop satt meg ned ved TV-en med en herlig skål yoghurt og havregryn. Og det er akkurat denne skålen dette innlegget skal handle om!

  Nå er hverdagen i gang igjen og dermed også skolen. Vi kan ikke lenger stå opp sent og spise hva vi vil til frokost. Dagen starter klokken sju og før klokka åtte må man ha fått i seg en frokost. I og med at neste måltid ikke er før klokken elleve, så kan det være lurt å få i seg en litt mettende og næringsrik frokost. Så har du jo heller ikke så veldig god tid, så det kan ikke være noe komplisert. Personlig er jeg ekstreeeemt lei av brødskiver og spiser ALDRI det til frokost. Etter hvertfall to år med frokostblanding til frokost så må jeg si jeg har blitt litt lei av det også, så derfor har jeg begynt med noe helt utrolig godt. Haha, jeg vil vel ikke si det er noe sånn veldig orginalt som jeg liksom er den første i verden til å oppdage, men jeg er engasjert. De siste dagene har bestått veldig mye av diverse yoghurter med både havregryn og All-Bran. Det er helt utrolig godt, superenkelt og samtidig nokså mettende! Det er også et utrolig godt alternativ til maten etter skolen i og med at maaange faller for fristelsen med det usunne i skuffa på kjøkkenet.  Har du noen gode mattips for en hektisk hverdag?

   

 • Stikkord:
  0

  Heihei!

  Ser det er en stund siden mitt forrige bloggtips nå, så jeg kjører på med et til! Jeg fikk veldig gode tilbakemeldinger på det forrige tipset mitt (HER), så jeg håper på at dette blir like godt motatt :)

  Dette innlegget skal da handle om bildene du legger ut på bloggen. Til meg selv har jeg noen få bestemte regler til dette:

  • Unngå mobilbilder
  • Ikke bruk bilder med synlig blits, spesielt ikke mobilblits
  • Ta bildene på et lyst sted, still inn kameraet til å ta lysere bilder eller rediger bildene lysere etterpå
  • Og alltid ta bilder med profesjonell oppsetning

   

  1. Unngå mobilbilder

  Grunnen til at jeg ber deg om dette burde være ganske åpenbar; mobilbilder har forferdelig dårlig kvalitet. Om du har bilder med dårlig kvalitet synker automatisk bloggens kvalitet også. Du har kanskje ikke råd til et dyrt speilreflekskamera, men de fleste familier har et digitalkamera ett eller annet sted. Husk også å være på utkikk på finn og lignende sider! Du vet aldri når du finner et bra kamera til en billig penge!

   

  2. Ikke bruk bilder med synlig blits

  Jeg synes personlig at blitsbilder som oftest blir mye dårligere enn bilder uten blits. Det hendeer jo selvfølgelig at man må ha blits for å få et klart bilde, men prøv likevel å unngå det. Grunnen til at jeg ikke liker blitsbilder er for det første fordi det er utrolig lite flatterende på ansikter, men mest fordi det ser uproft ut. Med blits får du masser av varme på alt som er i fokus, mens resten av bildet blir mørkt og kaldt.

   

  3. Ta lyse bilder

  Lyse bilder er en STOR fordel på en blogg da hele bloggen føles lettere, proffere og hyggeligere ut da. Første alternative er å ta bildene på et lyst sted. Dette er jo det beste alternative i og med at lyset blir mest naturlig på denne måten. Hvis du vil ha bildet ditt enda lysere kan du alltids stille inn blender, lukker og ISO på kameraet ditt får å få mer lys inn i bildet. (På speilreflekskameraer) Siste alternative er å redigere bildene lysere. Dette kan for noen høres litt komplisert ut, men det er det virkelig ikke. Hvis du ikke vil bruke hauger med penger på Photoshop finnes det  mange gratisprogram som picmonkey, pixlr, etc. I disse programmene kan du til å med få lyset stilt inn automatisk! Jeg har tenkt å lage en video om hvordan jeg redigerer bildene mine til vanlig, så jeg viser der hvordan jeg redigerer lys i photoshop.

   

  4. Ta bilder med profesjonell oppstilling

  Uff, det hørtes veldig komplisert ut, men det handler egentlig bare om å se seg litt rundt og å eksprimentere med vinkler. Jeg liker å si at hvilket utstyr man har ikke spiller noen rolle så lenge det er en god fotograf som tar bildet. Om du har et godt øye for foto kan må få alt til å se ut som kule motiver på bilder. Og har man ikke det naturlig kan man alltids lære det! Se på disse bildene for eksempel:


  Det første bildet ser ut som et bilde som bare ble tatt i farten. Her står jeg helt vanelig og ser ned på stativet. Det andre bildet er mer gjennomtenkt fordi jeg her har funnet ut at om jeg sitter på bakken får jeg en bedre vinkel som ser mer proff ut. Jeg vet ikke om dette var til noen slags hjelp, for jeg aner virkelig ikke hvordan jeg skal lære folk sånt som dette. For meg faller det bare naturlig, men det går jo ut på å prøve seg frem. Ta MASSE bilder fra forskjellige vinkler, så finner du til slutt ut hva som så best ut!

   

  5. Opplastning på bloggen

  Dette er noe jeg ofte irriterer meg over på en blogg, nemlig størrelsen på bildene. Det sier seg selv at det er finere når bildene fyller ut bredden på innleggene i stedet for å være små borte på venstre side. Når du laster opp bilder kan du stille inn størrelsen på bildene. Hvis du lurer på hvilken størrelse du skal ha kan du enten prøve deg litt frem og se hva som passer (jeg har 800px, det som er det vaneligste), eller så kan du finne ut hva størrelsen er. Mange som lager design opplyser om størrelsen på bildene der hvor du finner designet, men hvis det ikke er slik med ditt design kan du finne det ut ved å se i CSS-kodene til designet. Da går du altså inn på Desgin -> Rediger -> Stilsett. På PC trykker du ctrl+F for å få opp en liten søkeboks nederst på siden. (Jeg vet ikke helt hva man trykker på Mac, men det er vel cmnd+F?) Der skriver du inn .entry img { max-width:. Etter widht: vil det stå et tall, det er dette tallet som viser størrelsen på bildene dine.

   

  Jeg håper virkelig at disse tipsene var til hjelp og at du har lært noe nytt. Som sagt så kommer jeg til å lage en video om hvordan jeg redigerer bildene mine. Jeg vet ikke helt når den kommer, men dere skal nok få slippe å måtte vente alt for lenge. ;)

   

  Hva synes du om tipsene? Har du noen tips angående bilder?

 • Stikkord:
  4

  //Alle bildene er lenket til de tilhørende bloggene//

   

  Hehei!

  I går gikk hele dagen til å sitte på pcen i og med at det til å begynne med var så dårlig vær. Til å begynne med! Haha, plutselig oppdaget jeg at det var sol ute! Vel, siden jeg ikke hadde så mye å gjøre så lagde jeg et par headere. Jeg fant to jenter på headerplease som hadde gode bilder og så ut til å være morsomme å lage headere til.


  Det er vel denne jeg ble mest fornøyd med. Jeg gikk også innom bloggen hennes (som jeg gjør med alle ejg lager headere til) og synes den var veldig bra! Så trykk på bildet!  Husk at jeg lager headere for HVEM SOM HELST, så hvis du vil ha en header så er det bare å trykke på knappen øverst på siden merket HEADER. :)

  Hva synes du om headerene?

 • Stikkord:
  8

  Nåhar jeg nettop spist  verdens herligste lunsj; pannekaker med is og jordbær! Haha, veldig sunt, jeg vet. Nei, men vi hadde igjen litt pannekaker fra vi spiste det til middag her om dagen, så da tok vi sommerens siste lunsj helt ut. Herregud, tenk på det da! Neste gang jeg spiser lunsj så er det en brødskive på skolen! Uff, sommeren har gått så utrolig fort. Det kjennes ut som om det er evigheter siden jeg var hos besta og bestefar i starten av ferien, men det kjennes ut som det var i går jeg sa at <<Nå har vi hele åtte uker ferie!>>. På det tidspunktet ville jeg vært overlykkelig bare med én ukes ferie, så åtte virket helt fantastisk. Men når jeg legger meg i kveld er den åttende uka over. I morgen ringer mobilen klokka sju for å fortelle meg at jeg må våkne til seks uker med skole før neste ferie. Jeg har jo allerede fått en smak av hverdagen i og med at jeg gikk på sommerskole forrige uke, men jeg er faktisk allerede lei av å stå opp tidlig. Haha, hvordan skal det gå med meg?!

  Vel, som den fantastiske bloggeren jeg er så måtte jeg jo ta bilder av lunsjen min!  Haha, uff, ser nå at klokka er over fire! Litt sen lunsj eller?

 • Stikkord:
  10

  Hola!

  Da var videoen ENDELIG lastet opp på youtube. Herregud jeg tuller ikke en gang, det tok SEKS timer å laste opp en tre minutters video! Uff av meg, dette var jo bare del en av enten to eller tre! Jaja, jeg håper virkelig dere liker den, for det var litt av en jobb å få den til for å si det sånn! :)

  Det var utrolig gøy å se gjennom alle disse filmene og se hvor bra vi hadde det der nede. Må virkelig si jeg savner det! Dessverre så er det nok en stund til jeg skal ned dit igjen. Neste sommer blir i Norge fordi vi skal til USA om to år. Etter det skal vi også til Frankrike, Thailand, India... Tror faktisk jeg har flytta ut før jeg skal dit neste gang jeg! Haha, jaja.

  Hva synes du om videoen? :)

 • Stikkord:
  6

  Hei igjen!

  Siden sist har jeg fått løpt meg en tur som dessverre ble litt kortere enn planlagt (kjenner formen er litt nede etter sommeren...), trent både armer, ben, mage og rygg og fått sol og varme ute på plenen. Etter en herlig dusj tok jeg med meg boka mi og satt meg ute i sola. Må friske opp fargen før skolestart vet du! ;)

  Den siste timen har jeg brukt på noe jeg virkelig skulle ha gjort før; jeg har redigert filmene fra Spania! Hvis alt går etter planen kommer faktisk første del allerde i morgen! Jeg ser nå at jeg filmet veldig mye mens jeg var der nede, så jeg deler det inn i enten to eller tre videoer.  Nå skal jeg ned og bade på Nøklevann, så snakkes vi i morgen! :)

 • 7

  God morgen!

  Måtte bare ha med den snagen her i ett eller annet innlegg, jeg har seriøst blitt avhengig av den! Nå passer kanskje ikke denneoverskriften helt til akkurat dette innlegget, men dumt.

  Planen for dagen er nemlig ikke akkurat å ta det med ro, men en god del trening og familiekos. Så fort jeg får våkna litt ordentlig her så skal jeg ut å ta meg en liten løpetur i det fine været, før jeg trener litt styrke. Etter det vet jeg ikke helt hva jeg skal bruke dagen på, men tror nok jeg skal ned på Nøklevann og bade i det fne været! Så burde jeg nok også begynne å finne frem skolesakene mine, første skoledag på mandag vet du!  Hva skal dere i dag?

 • Stikkord:
  6

  Da jeg klikket meg inn på bloggen til Emilie Nereng i dag var det første som møtte meg et utrolig meningsfult innlegg som jeg synes det er viktig at folk får med seg. Så jeg bestemte meg rett og slett for å poste det her på bloggen min og. Personlig har jeg ikke opplevd så mye av dette, men nå har jeg jo ikke holdt på så lenge heller. JEG HÅPER DERE ALLE TAR DERE TID TIL Å LESE DETTE OG TENKER DERE OM NESTE GANG DERE KOMMENTERER ET INNLEGG, for hver kommentat har ekstremt mye å si for enhver blogger!  "EN SKIKKELIG DÅRLIG ERFARING

  Som faktisk har gjort meg litt redd.

  En ting som alltid har forundret meg, er stygge kommentarer. Hvem er det egentlig som sitter og skriver dem? Hvem har så lite respekt for andre at de ikke tror det gjør noe å legge igjen noen stygge ord på en annens blogg eller Facebook? Jeg er sikker på at det pyser. De hadde i hvert fall ALDRI turt å si det samme i virkeligheten, det jeg sikker på.

  Stygge kommentarer gjorde meg redd for å være meg selv en stund. Jeg fikk negative tilbakemeldinger ved alt jeg gjorde, så i hodet mitt, var alt jeg gjorde feil. Konstruktive tilbakemeldinger er bra (så lenge de er skrevet hyggelig), men når jeg snakker om stygge kommentarer, mener jeg de meningsløse kommentarene med fæle og nedverdigende ord. Jeg har ikke fått NOEN sånne etter at jeg startet å blogge igjen (♥leserne mine♥), men jeg er hver dag redd for at de skal dukke opp igjen.

  Å få stygge kommentarer på outfit er som regel misunnelse, så det er litt lettere å overse. Men noe jeg alltid har syntes har vært rart, er de som kommenterer dritt når man skriver om meningene sine. Det er helt greit å ikke mene det samme, men jeg har alltid ment at med mindre jeg har skrevet noe nedverdigende om andre, fortjener jeg ikke å få noe nedverdigende tilbake. Jeg fikk noen ganger utrolig mye unødvendig og stygt da jeg skrev om viktige temaer på den forrige bloggen, at jeg ble «redd» for å skrive seriøse innlegg. Jeg fikk høre at jeg var «dum blondine» og at jeg «ikke burde få lov til å uttale meg». Sistnevnte fikk jeg til og med høre da jeg frontet Amnestys kampanje mot voldtekt. Eh, hallo?

  Jeg vet at det er lett å hisse seg opp hvis man er uenig i noe som blir skrevet eller sagt. Men jeg har lært at det ALDRI lønner å uttale seg når man er sint. Tell til 10, tenk over hva du har lyst til å si, før du bestemmer deg om du vil skrive det/si det til vedkommende.

  Jeg har så utrolig mange meninger jeg ønsker å skrive om, men jeg tør ikke, og det plager vettet av meg. Jeg har startet på så mange innlegg, men så slår tanken meg: «kanskje det bare er best at jeg holder kjeft, slik at jeg slipper drittet?». Sånn burde det ikke være.

  Jeg har fått mange mail fra lesere som har blitt nettmobbet, og det er ikke greit. Jeg vet at de aller fleste er enige i det, men hvorfor er ikke alle enige i det? Det er det jeg ikke klarer å forstå.

  Jeg vil til slutt takke for all den fantastiske støtten jeg har fått fra dere lesere opp igjennom tiden. Selv hvis jeg får en random, teit kommentar på Instagram er dere der og støtter meg!! Dere får meg til å beholde troen"

   

  Så tenk på det neste gang du leser en blogg; TENK over hva du skriver. Og skriv! For en hyggelig kommentar kan virkelig gjøre dagen mye bedre!

 • Stikkord:
  0

  Heihei!

  For omtrent fire timer siden (herregud er klokka så mye?!) kom jeg hjem fra siste skoledag på sommerskolen. Det har vært utrolig gøy alt sammen egentlig! Jeg har lært utrolig mye, mer enn jeg har i naturfagen på et helt år faktisk! Jeg har fått meg mange gode venner som jeg virkelig håper jeg greier å holde kontakten med, for de er alle sammen noen utrolig mennesker. Alle dagene har vært fylt med morsomme og lærerike prosjekter og utrolig morsomme timer. Vi har hatt en fantastisk lærer som vet utrolig mye og er veldig god til å formidle stoffet på en morsom måte. Selv om jeg hver dag har våknet og tenkt <<Hvorfor i huleste gidder jeg å være med på der når jeg må stå opp så tidlig?!>> så har jeg ikke angret et sekund på at jeg meldte meg på dette.

  Vi har hatt prosjekter som å bygge klinkekulebaner av papp, tårn av spaghetti og marsmallows og drugtest. Vi har lært ting om universet jeg aldri har tenkt over at har vært en mulighet, men også et nytt frisbeespill. Vi har sittet ved pultene og notert så fort som overhode mulig under engasjementet til læreren vår, Dave. Jeg har lært mange nye engelske ord som forhåpentligvis blir nyttige for meg i fremtiden og også lært Dave mange norske ord.

  Her er noen bilder fra uka:


  Utsikten utover Oslofjorden fra Akershus festning
  Og her er vi på Aker Brygge


  Og Wayne's coffe <3


  Så tok vi turen til Frognerparken


  Og Dave måtte jo selvfølgelig ha et bilde med Sinnataggen (selv om han virkelig ikke skjønte hvorfor akkurat den statuen er så kjent)


  Og så må jeg jo ha med wrapen min fra lunsjen i dag! ;)

  Som du kanksje har skjønt så dro vi ned til byen og viste David litt rundt den ene dagen. Vi var innom Nobels fredssenter, Aker brygger, Akershus og Frognerparken. Vi lærte Dave å synge Hurra for deg (prøvde i hvertfall) og hadde det egentlig veldig gøy!

  Vel, nå skal jeg slutte å bable i vei om sommerskole, men jeg må virklig si at sommerskolen er undervurdert og virkelig er noe å være med på! :)

 • Stikkord:
  2

  De to ordene forklarer utrolig godt hvordan jeg følte meg ca. klokka halv elleve i går kveld. Inntrykkene fra kvelden hadde nok ikke trukket seg helt innenda, men munnen min var likevel konstant åpen. Jeg bablet i vei om de siste to timene og fortalt pappa alt jeg vet om historien til konserten. Litt meningsløst egentlig, med tanke på at det er pappa som har fortalt meg alt sammen, men akkurat da var jeg så glad at jeg måtte bare få ut alt!

  De fleste under sånn 30 år skjønner vel neppe hva jeg snakker om, men i går og i dag er Roger Waters i Norge. Roger Water sa du? Hvem er det? Roger Waters er en av medlemmene i nå oppløste Pink Floyd. I flere år har han reist rundt og spilt konserten The Wall. The Wall er på en måte en selvbiografi om livet til Roger Waters, så det er mer en teaterkonsert enn en faktsik konsert.

  Han var her for to år siden også og da ble jeg egentlig bare med fordi vi hadde en billett ekstra. Jeg må si jeg var ganske skeptisk og visste vel egentlig ikke hvor mye jeg hadde lyst til å være der, men når det først var begynt så angret jeg ikke et sekund! Den kvelden var virkelig en av de beste jeg har hatt. Jeg var helt overelmet over hvor gøy det var. Jeg synes faktisk det var så gøy at jeg MÅTTE ha en t-skjorte før vi dro. Haha, den har jeg sovd i og gått med så utrolig mange ganger de to siste årene!

  Jeg kunne virkelig bare ha snakket/skrevet (?) i vei om dette i evigheter, men det ville nok bare blitt interressant for spesielt interesserte, så jeg legger heller til noen bilder!  Basically handler det om en mann som heter Pink Floyd som det skjer mange vonde ting med. Etter hvert som vonde ting fortsetter å skje bygger det seg opp en mental mur rundt ham. Han blokker seg dermed ute fra resten av verden og ender med å bli rimelig gal. Han har mistet faren sin i krig og kona har gått fra ham, så han føler egentlig at han ikke har noen mening. Han sitter lenge helt alene for seg selv i leiligheten sin før galskapen tar over. Til slutt ender det med at han greier å bryte seg ut av muren. På bildet over ser dere når muren er ferdig oppbygd og på bildet under har den rast, det som er det siste som skjer under konserten.

  Haha jeg elsker faren min! Vi satt jo oppe på tribunen, og etter konserten så hadde jeg veldig lyst til å se scena, for den er jo gigantisk. Så da tok pappa meg i hånda og pressa seg gjennom 5000 mennesker som var på vei i motsatt retning enn det vi var.Vi fan togså ut at mursteinene er lagd av papp og ikke isopor som vi trodde! Haha!

   

  Har du noen gang vært på en konsert liknende denne?

 • Stikkord:
  0

  Aaaargh!!! Jeg kjenner jeg har lyst til å bare slå til internettet vårt! Helt siden i fjor høst (og ikke spør hvorfor ikke bare har byttet leverandør, for jeg aner virkelig ikke) har internettet vårt hoppet ut og inn hele tiden. I det ene sekundet fungerer det helt fint, i det neste ser du en gul varseltrekant nede i høyre hjørne som sier at internettet ikke virker. Etter noen minutter forsvinner den, og nettet fungerer igjen, før den kommer tilbake en liten periode til. Det er seriøst til å bli gal av!

  I tilleg så har jo Telenor bare verdens mest inkompetene mennesker til å sitte på den skitdyre servicetelefonen! Hver eneste gang vi spør dem om hjelp til noe, om det gjelder nettet eller mobilene våres, så har de ikke peiling på hva vi i det hele tatt snakker om! Hva slags kundeservice er det da?!

  Nå skulle jeg bare kjapt innom for å skrive litt om i dag og hva jeg skal gjøre resten av kvelden, men neida. Nå kom det ikke en gang noen varseltrekant, det bare fungerte ikke! Uff, jaja, jeg antar kveldens planer bare får bli en hemmelighet til i morgen da...
 • 4

  Hei og hopp søte lesere!

  I dag ringte alarmen allerede så tidlig som kvart på sju! Heldigvis har jeg ingen problemer med å stå tidlig opp etter en lang ferie, jeg tror faktisk det skal bli litt deilig å komme inn i de gamle rutinene igjen.
  Grunnen til at jeg måtte stå opp så tidlig er at dette var min første dag på sommerkurset jeg går denne uken. Kurset er på Nydalen vgs og går ut på å lære naturfag på engelsk med engelske lærere som ikke skjønner en døyt norsk. Hvorfor gidde jeg dette? Vel, for det første så synes jeg faktisk at sommerskole er ganske gøy. Man har kule lærere, gjør morsomme ting og får mange nye venner. Sommerskole er jo absolutt ikke det samme som vanlig skole! Den andre grunnen er at jeg har tenkt å gå andre året mitt på High School i USA og da må jeg jo forberede meg!

  I dag hadde vi fysikk som emne, så vi lærte en del om lys og lysspektrum og rakettforskning. Haha, ja det høres kjedelig ut, men det var faktisk veldig gøy! Vi fikk dessverre ikke gjort to av forsøkene våres siden det regnet så mye, men jeg tror nok vi skal få gjort dem en annen dag.
  På slutten av dagen hadde vi litt kjemi hvor vi lagde vår egen iskrem. Haha! Jeg tror jeg forteller dere hvordan i et annet innlegg.

  Akkurat nå har jeg ingen anelse om hva jeg skal bruke tiden på. Få i meg litt mat kanskje og se litt Pretty Little Liars?

  Har du vært på sommerskole noen gang? Hva synes du om det?

 • 5

  Nå er det jo en stund siden jeg har delt headerene mine med dere, ja det er egentlgi en stund siden jeg har lagd noen headere i det hele tatt. Men jeg tenkte å vise dere de jeg er mest fornøyd med som jeg har lagd siden sist gang.

  //Alle bildene er lenket til de tilhørende bloggene//


  Haha, her ser dere et resultat av hva jeg gjør når jeg kjeder med
  ; lager headere til toppbloggere ;)


  Det var her jeg fikk ideen til fuglen som jeg har i headeren min. Hun ba meg om å legge inn en sommerfugl, og dermed tenkte jeg at jeg likesågodt kunne gjøre det til meg selv og!

  Rett før sommeren lagde jeg to headere til Jeanette som hun brukte på bloggen sin etter å ha spurt leaserne om å lage til henne.
  Det var vel egentlig de jeg har for øyeblikket, men det kommer sikkert fler snart!

  Hvis du vil at jeg skal lage en header til deg kan du gjerne sende meg en mail på mayelifeblogg@hotmail.com. Se HER for mer informasjon. :)


 • Stikkord:
  0

  Heisan sveisan!

  Da var det endelig tid for å svare på spørsmålsrunden! Jeg vet at jeg er litt sen (*kremt* bare en måndte da!), men det har ikke blitt så mye tid til å verken spille inn eller redigere video. Nå har jo jeg selvfølgelig en pc da og er heller ikke sånn superfornøyd med Moviemaker, så hver gang jeg skal redigere en video så blir det til at jeg må romstere hele internettet for å finne et bra program. Jeg har enda ikke funnet noe jeg synes kan måle seg med iMovie (uten om Adobe Pro, men det skjønner jeg ingenting av), men nettsiden FileLab fungerer ganske bra. Eneste problemet der er at tekst-verktøyet ikke fungerte og at det ikke går an å legge til musikk, så da havna jeg litt i Moviemaker likevel. Uff, må si jeg gleder meg til å få Mac jeg!

  Haha, ok nok snakk, håper du liker videoen!

  Husk å skru tannhjulet på 750 for best kvalitet!

 • 2

  Uff av meg, da har det gått enda to dager uten blogging. Jeg kommer virkelig ikke inn i to-innlegg-per-dag-rutinen min igjen. Du tenker sikkert at det må være kjempelett å være blogger om sommeren; det er fint vær, det er mye å gjøre pg inspirasjonen er på topp. Dessverre er det akkurat det som er problemet - det er så utrolig mye å gjøre. Plutselig har dagen gått og bloggen er helt glemt. Haha, på akkurat dette punktet så gleder jegeg egentlig til skolen starter igjen, slik at jeg kan komme tilbake i rutinene mine.

  Men jaja, jeg får vel fortelle litt hva jeg har brukt de siste dagene på. I går dro jeg ut til badeparken i Drøbak og var der i noen timer med familien. Sola stekte og vi lå egentlig bare og kosa oss med musikk, jordbær og hver vår bok.

  (Hvis du lurer på hva den stygge vignett-tingen rundt alle mobilbildene mine er, så er det dekselet. Godt kjøp, jeg vet.)

  Etterpå tok vi oss en tur innom Norwegian Outlet for å kjøpe Levi's bukse til pappa. Fikk meg selvfølgelig en liten ting jeg og??
  På kvelden kom Lea til meg. Vi var litt hjemme hos meg før vi bestemte oss for å gå ut og finne noen å finne på noe med. Typisk nok var Bøler helt øde akkurat da; vi var de eneste ved fotballbanen, vi var de eneste på senteret, ja det var til og med bare et par andre mennesker på bensinstasjonen! Og det var hvertfall ingen på vår alder ute!
  Vel, da vi hadde finkjemmet hele Bøler på jakt etyer mennesker bestemte vi oss for rett og slett bare å gå inn til Lea.
  Da klokka var tre og vi hadde sett åtte ( eller var det ni?) episoder med H2O (haha, vi har ikke lite liv eller noe) fant vi ut at det kanskje var på tide å legge oss. Tror nok det var smart, for i dag våknet vi ikke før klokka to!
  Haha, i dag brukte vi egentlig meste parten av dagen nede i byen. Vi dro og så Kyss meg for faen i helvete på kino (den var kjempebra!) og kjøpte oss hver vår frappe på Oslo Citys kuleste butikl, Starbucks.

  Vel, nå orker jeg ikle å skrive mer, og du har vel egentlig ikke orket å lese så mue som jeg har skrevet hittil heller, så tenker jeg stoppet nå jeg. Egentlig skjønner jeg ikke hvorfor jeg skriver dette, for sånn ca ingen kommer til å lese det uannset, men jaja. Du gjør det jo nå!

  Haha, hva har du gjort de siste to dagene?

 • 6

  //Trykk på bildene for å komme til bloggene//

   

  Haha, er klar over at dette innlegget kommer litt sent, men med to ferieturer har jeg vært altfor opptatt til å tenke på akkurat dette. Jeg vet også at designet mitt på forsiden har gått i stykker. Hvordan det skjedde vet jeg ikke. Jeg dro til Spania og alt var greit, men da jeg kom hjem igjen var det ødelagt! Men jeg skal prøve å fikse det!

  OK, tilbake til innlegget. Denne måndten har jeg valgt ut to blogger til månedens blogg. Den ene valgte jeg vel for det meste fordi det er to gode venner av meg som skriver den, men jaja. Må jo ha noen vennefordeler og!

  Den første bloggen er en utrolig fin blogg skrevet av en jente på 18 som heter Vilde. På bloggen hennes kan du lese om hverdagen hennes, tankene hennes og se de utrolig fine bildene hennes! Vilde sliter med depresjoner noe hun ofte får inn i innleggene sine på en kjempefin måte. Hun er utrolig flink til å skrive og greier å forklare følelsene sine på en helt spesiell måte. Jeg synes virkelig at du burde ta en titt innom her, enten du selv sliter med depresjoner eller ikke. Hun gir et vledig klart bilde av hvordan det er å gå gjennom en depresjon, og det synes jeg er noe alle burde vite litt om.  Som sagt; UTROLIGE bilder! Vilde finner mye trøst i bildene sine og å uttrykke seg gjennom fotografi. Dette skrev hun i innledningsinnlegget til bloggen hennes:

  "Jeg har sagt til meg selv at det å starte en blogg etter perioden jeg hadde som blogger i 14-års alderen, ikke var aktuelt. Alikevel prøver jeg på nytt. Denne gangen handler det ikke om hva jeg har på meg eller hva jeg har kjøpt, men hva jeg mener og hva jeg tenker. I hovedsak skriver jeg for meg selv, kun fordi jeg har for mange tanker i hodet. I og med at jeg skriver for å få noen tanker ut, er jeg ærlig. Jeg kommer til å skrive om hvordan det er å ha en psykisk sykdom, som er hovedgrunnen til at jeg skriver i det heletatt. Jeg tar også mye bilder, som jeg kommer til å publisere med meningsløse, og noen ganger, meningsfulle tekster. Jeg er ingen rosablogger, så denne bloggen lever sitt eget liv, ut i fra når jeg trenger den. Ellers kommer jeg til å skrive om meg, meg og litt mer meg. "

   

  Den andre bloggen er bloggen til Lea og Luis (selv om det for det meste er Luis som bruker den). De begynte å blogge i starten av juni, så man kan vel si de er ganske nye på det her. Men likevel synes jeg de har en ganske fin blogg som blir oppdatert jevnlig. Luis har et Canon 1100D som mesteparten av bildene er tatt med. Innleggene dems går mest ut på hverdagen deres, musikk, filmer og hva enn annet de måtte komme på!

  Dette skriver de i innledningsinnlegget sitt:

  "Vi er to plagsomme unger fra et øde sted midt i huttiheiti... også kjent som Hvasser. Vi måtte skrive at vi var fra Tjøme, fordi Hvasser er så øde at det ikke fantes på den greia.
  Akkurat nå sitter vi her og spiser toblerone, Yey!

  Uansett, det vi kommer til å blogge om er Dagens sang (hehe, tror Luis kommer til å blogge mest om det) , Litt foto kanskje, men mest RANDOMNESS!!"

   

   

  Har du lyst til å bli august's blogger?

  • Lik min facebookside HER. (Dette BLIR sjekket!)
  • Kommenter i dette innlegget at du er med i konkurransen.
  • Som vinner av månedens blogg skriver jeg et kort anbefalingsinnlegg som dette om bloggen din. Det vil føre til at både jeg og andre lesere vil stikke innom bloggen din og kanskje bli fast leser.
  • Jeg ser nøye gjennom alle bloggene som melder seg, og velger den bloggen jeg synes passer best å skrive om på det tidspunktet.
 • Stikkord:
  9

  Heihei snupper!

  Haha, dagen i går ble vel ikke akkurat helt som planlagt.... I ettiden løp jeg ned til Nora som fortsatt sov. Jeg vekket henne og var hos henne til klokka fire da jeg måtte hjem og spise middag (tikka masala, elsk!). BikBok lanseringen startet klokka fem, men det ble til at vi ikke dro på den likevel. (Angrer litt på det ja!) Unni kunne ikke overnatte, så da ble det til at Nora gjorde det i stedet. Vi kjøpte inn en pakke med cupcakes og bakte dem før vi kobla pc-en til TV-en og satte på Karate Kid. Haha vi er noen enorme tapere! Ingen av oss hadde sett den og begge satt og gledet oss til Never say never skulle komme. Selvfølgelig kom den på rulleteksten, men hva tror du ikke den smartingen som har lagt ut videoen har gjort? Jo, kuttet vekk rulleteksten! Haha, standard oss!

  Nora dro for ca. tre timer siden, så hva jeg skal bruke dagen på aner jeg egentlig ikke. Herrgeud! Tre timer! Uff, jeg har seriøst brukt to timer på dette inlegget! Jeg hater virkelig nettet vårt, det kobler ut hele tiden!

  Haha, hva skal du i dag? Har du lagd Magnolia cupcakes før?

 • Stikkord:
  2

  Heisan!

  Kom på her i går at jeg ikke hadde postet instagraminnlegg på leeeenge, så det var kanskje på tide nå?!

  I går var jeg mesteparten av dagen hos farmor og farfar og besøkte dem før jeg var litt med Unni på kvelden. I dag har jeg tenkt å dra ned til byen sammen med Nora for å dra på åpningen av Olsen-kolleksjonen på BikBok. Senere på kvelden kommer Unni og overnatter da vi skal sitte "barnevakt" for Elias mens mamma og pappa er på konsert.


  1. Bare 4 dager igjen til Spania!!!!!  2. Mojito!  3. Standard Instagrambilde, faktisk blitt brun jo!


  4. Søte Lea i drosja i Barcelona!  4. Desserten til Elias i Barcelona  5. Himmel på jord!


  6. Det herlige været i Baecelona!  7. Syyyyykt! Mennesketårn på Cap Roig festivalen!  8. Haha, fikk et litt bedre bilde så måtte poste det og :P


  9. Kule mennesker;) SIste badet i Spania :'(  10. Den siste timen i Barcelona. Og nei, jeg aner ikke hva hun har i munnen...  11. Det jeg gjør når jeg kjeder meg... Ikke bra


  12. Årets første (og eneste) løpetur i Danmark  13. Lunsjen til meg og Elias den ene dagen, naaaam!  14. Løkken<3


  15. Den ene dagen dro vi til Århus og gikk litt i gatene der  16. Selve definisjonen på klisje, haha!  17. Da man er så kald på føttene at man angrer på kveldsbadet


  18. Tusenfryd!!!  19. Herregud så varmt det var der! Hadde vel egentlig trodd at gradestokken skulle vise et høyere tall for jeg holdte virkelig på å koke over der!  20. Hvem har fått seg kule converse? Jo meg! Haha!

  Jupp, det var vel alt akkurat nå. Hoppet over noen i starten for det er virkelig evigheter siden det forrige innlegget her, men om du så absolut vil se alle postene mine er det bare å søke meg opp. Neste post blir for resten nummer 100! Haha! *Proud*

  Hva er Instagramen din? Legg den igjen så går jeg innom, og kanskje jeg følger deg?

 • Stikkord:
  6

  Heihei!
  Akkurat nå sitter jeg og soler meg i badelandet på tusenfryd. Vi kjørte ut hit i ellevetiden og har den siste timen vært her inne. Jeg er her sammen med pappa, Elias, Sverre, faren til Sverre og en venn av han, så du kan vel si at jeg er litt i mindretall... Men jaja, jeh kjøper en dag to billett, så drar jeg hit med noen venner en annen dag??

  Nå må jeg få disse guttene opp av vannet, for jeg orker virkelig ikke å sitte her lenger! Når jeg er på Tusenfryd så bruker jeg jo ikke tiden på å sitte stille!

 • 12

  Hei igjen!

  For et par uker siden ble jeg kontaktet av ei jente som heter Hanne (hanneeim.blogg.no). Hun hadde sett et av fotoinnleggene mine og ville ha meg med på en liten fotolek hun kaller ordbilde. Det takket jeg selvfølgelig ja til og vi fant fort ut hva det første ordet skulle være. Som du sikkert har skjønt så er det vann som er det første bilde, så her er mitt bidrag denne måneden:

   

  Jeg tok det på stranda i Spania sammen med Lea. Jeg må si jeg hadde litt nærver da jeg holdt kameraet så nærme vannet, men det gikk greit og jeg er kjempefornøyd med bilde! Vet ikke helt hva jeg kan gjøre for å redigere det da, her har jeg bare endret litt på kontrasten.

  Hva synes du? Har du noen tips til hvordan jeg kan redigere det? Har du noen forslag til neste måndtes ordbilde?

   

 • Stikkord:
  7

  Hei og hopp!

  Da jeg våknet i halv titiden i dag kjente jeg sola stråle mot ansiktet mitt. Jeg spratt fort opp, tok på meg en topp og en shorts og løp ut på kjøkkenet. Rommet var fylt av strålende sol, så inspirasjonen til en god frokost kom fort. Jeg tok frem noen ingredienser og heiv sammen en smoothie til skålen min med havregryn og melk. En sunn og god frokost!

  Pære- og skogsbærsmoothie:

  • 1 porsjonspose skogsbærblanding fra Rimi (bringebær, jordbær, blåbær og banan)
  • 1 oppskjært pære
  • 3 spiseskjeer yoghurt
  • ca. 4 dl. juice

  I akkurat denne smoothien brukte jeg tyrkisk yoghurt og appelsinjuice, men hvis du vil ha en tydeligere smak ville jeg tatt oppi frokostjuice i stedet. Hvilken yoghurt du bruker kommer jo helt ann på hva du liker og hva du synes passer.
   

 • Stikkord:
  8

  Heisan dere!

  I går kveld kom jeg endelig hjem fra Danmark i nitiden. Da ble det pizza til middag, skjærgårdsdoktorn på TV-en og Pirates of the caribbean med Elias på Wii-en hans. For ganske nøyaktig en time siden sto jeg opp, og det første jeg gjorde var å løpe bort til bagen min og hente frem pc-en. Om du også leser bloggen til Erica Kvam (l0ve), så har du nok allerde sett denne videoen, men jeg er simpelthen nødt til å dele den med dere likevel. Det er virkelig sinnsykt!

  Den gutten her er altså bare fjorten år! Og etter min mening (nå får jeg sikkert bøtter av hate, men jaja) så er han mye flinkere enn hva Justin var da han var fjorten. Han her skal jeg virkelig følge!

  Og Fall er jo til og med yndlingssangen min! Haha, blir aldri lei av disse videoene!

   

  Har du hørt om Jai Waetford før?

 • Stikkord:
  1

  Heihei!
  Da kjørte vi nettop forbi skiltet hvor det står "Velkommen til Norge"!
  I dag tidlig tok vi et siste morgenbad på Løkken før vi pakket ut i bilen. Vi tok StenaLine til Gøteborg og har nå bare en time med kjøring før vi er hjemme.
  Det skal bli utrolig deilig å komme hjem nå, være ferdig med ferier og få blohhet fra pc-en igjen. Da har jeg planer om hele tre videoer til dere!

  Hva har dere gjort de siste dagene?

 • Maye - kommenterer alltid tilbake <3

  Navn: Ragnhild Knudsen Alder: 15 Bosted: Oslo Mote, foto, skjønnhet og hverdag. Driver med teater, musikk og cheerleading. Kontakt/Sponsing: mayelifeblogg@hotmail.com

  google-site-verification: google8772492bd9a8909b.html

  Kategorier

  Arkiv

  Mars' blogger