Mayelife - mote og foto -
Hjem Add Facebook Tumblr

4

Er jeg den eneste som fortsatt ikke forstår at det er sommerferie? Akkurat nå kjennes det bare ut som om det er helg og at jeg skal på skolen igjen om to dager. Ni uker. Ni uker hvor jeg nesten hver dag får sove så lenge jeg vil. I natt drar jeg til Spania, så skal jeg hjem og være litt i Trondheim og så blir det tre uker i USA mot slutten av ferien. Jeg skal prøve å få blogget litt mer i ferien, få inn litt flere oppdateringer, men det blir nok ikke noe hver dag. Jeg har planer om å ta med pc-en til USA, men jeg vet ikke hvor ofte jeg kommer til å ha internett der. Men jeg har et par innlegg og en video på lager, så jeg skal nok få ut noe. 

Dette ble vel et ganske kort innlegg, men jeg tror jeg trenger litt tid på å komme inn i dette igjen. Etter noen månederer uten daglig blogging er det litt vanskelig å komme tilbake i gamle rutiner igjen.

Hva skal du i ferien?

 

 

 

 

 

#ferie #sommerferie #spania #malaga #usa #summer #calvinharris

  • Maye - kommenterer alltid tilbake <3

    For omtrent femten år siden ble jenta bak denne bloggen født. Hun har vokst opp i en by som heter Oslo sammen med familien sin og mange gode venner. I desember 2012 bestemte hun seg for å opprette en blogg, og det er akkurat denne du har kommet til nå! På fritiden driver jeg med både teater, musikk og cheerleading. Jeg blogger for det meste om hverdagen min, foto, mote, sminke og alt annet jeg kan komme på. Jeg liker å være kreativ og valgte å lage meg blogg for å kunne dele mine meninger og tanker. Og ikke minst for å kunne se tilbake på ting i arkivet senere! Jeg kommenterer ALLTID tilbake! :)

    Kategorier

    Arkiv

    Mars' blogger