Mayelife - mote og foto -
Hjem Add Facebook Tumblr

8Heihei dere! Jeg føler jeg har veldig lite å blogge om akkurat nå. Har en del fotoinnlegg på lur, men tenkte det kanskje var litt kjedelig med bare foto. tror nok heller ikke det er så gøy å lese om at jeg fryser og rydder rommet mitt, så ja. Derfor tenkte jeg å sette i gang en spørsmålsrunde. Jeg holder den nok åpen til rundt 14. juli, mens jeg er i Spania. Så kommer enten jeg, Lea som er med til Spania eller Unni som skal gjesteblogge litt den tiden der til å svare på spørsmålene.

Du kan spørre meg om hva som helst, og da mener jeg hva som helst. Faktisk tror jeg nesten at jeg har mest lyst på litt unormale spørsmål. Sånn som hva jeg liker best av mango og klementin. haha, neida, spør meg om hva du vil, så skal jeg svare så godt jeg kan!

Lurer du på noe?

 • 6

  Haha, veldig kreativ tittel...Da vi var hos besta og bestefar forrige helg dukket det opp et ekorn utenfor huset. Jeg har aldri vært så nær et ekorn før, var bare en halv meter unna det. Jeg sikker på at om jeg bare hadde strukket ut hånda (og fått det til å stå stille), så kunne jeg ha tatt på det! Så derfor måtte jeg jo frem med kameraet. Det ble litt vanskelig å ta noen gode bilder i og med at det hele tiden løp vekk fra meg, men jeg fikk nå i hvert fall noen. Skulle bare ønske jeg hadde hatt et annet objektiv akkurat da :/  Haha, føler det ble en del dyr nå, men jaja. Syns bare det var litt kult at jeg kom SÅ nærme!

   

  Hva syns du?

 • 13

  For ca. en halv time siden kom jeg ,hjem fra den siste dagen med sommerskole den uka her. Jeg har vært på revykurs hele uken hvor vi har satt sammen en revy. Vi var rundt seksti stykker på kursjet, som ble delt inn i forskjellige grupper. Jeg kom på gruppa for improvisasjon, så jeg har bare hatt masse tearerleker hele uka! I går improviserte vi frem en sketsj som var med på forestillingen i dag. Da kom alle elevene på base Nydalen og mange foreldre og så på. Jeg hadde med kameraet på onsdag, så jeg har tatt noen bilder fra øvingene.


  Monica og Sarah <3


  Karin som har blitt "klort av en katt" ;)


  Dansegruppa
  Pappa tok også noen bilder under selve forestillingen.


  Hele improgruppa snakker med én stemme.

  Det vært veldig gøy på revykurs. Vi har gjort mange morsomme ting og jeg har lært en del nytt. Jeg har også fått mange nye gode venner som jeg håper at jeg skal greie å holde kontakt med!

  Har du vært på sommerskole?

   

   

  //Haha, ikke spør meg om bilderedigeringa, men jeg hadde lyst til å prøve noe nytt XD//

 • 12

  Heihei søte dere!

  I morgen var det endelig tid for en ny time hos frisøren. Det er hele fire måneder siden sist gang jeg klipte meg, og da klippet de ikke bort alt det slitte, så det var virkelig verdt det. Jeg tok t-banen fra Nydalen hvor jeg er på sommerskole over til Storosenteret rett etter sommerskolen. Mamma hadde bestilt time på Nikita, så det var der jeg klippet meg. Egentlig var jeg litt skeptisk til det siden jeg egentlig ikke liker Nikita så godt, men tenkte at det ikke var så farlig. Og det er jeg glad for! For å være ærlig så tror jeg faktisk det er den beste frisørtimen jeg har hatt noen gang!

  Hun som klipte meg var en herlig jente som heter Marianne. Hun er lærling, men jeg tror egentlig bare det var et pluss. Hun startet med å vaske håret mitt, selv om det var helt nyvasket. Det var sansyneligvis for at hun skulle få øvd seg mer på det, men jeg ble strålende fornøyd jeg! Hun brukte en shampo fra SP som skal skape balanse i hodebunnen. Det var veldig greit, for jeg har ganse tørr hodebunn og får lett fett hår. Etterpå fikk jeg i en fuktighetskur med keratin som hun masserte inn i hodebunnen min i ca. 10 minutter, veldig deilig! Til slutt tok hun i en balsam for å få volum.

  Da vi var ferdig med vasken fikk jeg litt hårolje fra SP før hun klippet meg. Da hun var ferdig med å klippe rettet hun håret mitt (sikkert for at hun skulle kunne se nøyere hvordan hun klippet, men jeg hadde ikke noe i mot det!) og tok i en krem for å styrek håret. Jeg er sikker på at om en ferdigutdannet frisør hadde klipt meg hadde jeg ikke fått så mange behandlinger, og det hele kostet bare 340 kroner! Tror nok jeg skal klippe meg der neste gang og for å si det sånn!

   

  Jeg fant ikke noe bilde som viste veldig bra hvordan håret mitt var før, siden jeg ikke pleier å rette håret veldig ofte. Men dette fungerer jo :) Hun klippet uannset ikke så mye i lengdene, men bare det slitte. Så nå har jeg endelig sunt og friskt hår igjen! :D

  Hvor klipper du deg? Hva synes du om Nikita?

  SOM13SV
 • 9

  Tenkte jeg skulle begynne å skrive litt bloggtips innimellom. Har utrolig mange tips å gi dere, men følte det var bedre å spre dem over flere innlegg. (Mest fordi da har jeg noe å blogge om :P) Så det første bloggtipset mitt handler om deling.  Om du vil ha mange lesere så er det jo selvfølgelig viktig at folk vet om bloggen din. Derfor kan det være smart å dele innleggene dine på Facebook. Nei, ikke som status, det kan ofte virke litt kleint, men i facebookgrupper. Det fins sikkert flere hundre grupper som er lagd nettop for å dele blogger, og disse er det lurt å ta nytte av! Det kan være litt flaut og kleint å dele innlegg som en status, men disse gruppene er lagd for at du skal gjøre det. Der har alle brukerne lyst til å se innleggene dine!

  Selv er jeg medlem i maaaange slike grupper, så jeg tenkte å liste dem opp her:

   

  Små grupper (1000- medlemmer):

  Noen ganger kan det være lurt å dele i små grupper, for der er det lettere for at innlegget ditt ikke bare forsvinner blandt de andre, men holder seg høyt oppe på siden lenge. Ulempen her er jo at det ikke er så mange som ser innlegget fordi det er få medlemmer i gruppen.

   

  Store grupper (1000+ medlemmer):

  I disse gruppene er det mange medlemmer og dermed mange som ser det når du poster et innlegg, men som sagt så er det lett å drukne bort blandt alle innleggene.

  Det ble veldig mange sider her nå, men du får bare kikke innom dem! Håper du får nytte av dette tipset!

  Jeg har for resten min egen facebookside HER som går ut på det samme. :)

 • 8

  Heihei søte dere! Sorry for at det ikke skjedde så mye her i går, men jeg kjørte bil hele dagen, så da jeg kom hjem var jeg en smule ødelagt. Som jeg nevnte i forrige innlegg var jeg hos besta og bestefar utenfor Trondheim i helgen. Vi dro opp rett etter skolen på fredag og kom frem i titiden. På lørdag våknet jeg for en gangs skyd veldig tidlig, nemlig klokken halv åtte! Haha! Så da kom jeg faktisk tidsnok til frokosten. Første halvdel av dagen ble brukt til å lese masse, skrive litt og egentlig ikke gjøre så veldig mye. I totiden våknet endelig kusinene mine Caroline og Emilie slik at jeg fikk gjort litt mer med dagen min. Vi begynte å sette opp partytelt og sette ut border og stoler, for på kvelden hadde vi bursdagsfeiring for bestefar som ble 75 i mai.


  En av verdens søteste kusiner, Amalie!


  Og lillesøsteren hennes, Elvira.


  Aila <3


  Caroline og gårdshunden Tea.

  Vi var over 40 stykker der, så det var veldig koselig. Utover kvelden tok jeg, Caroline og en som heter Henrik med oss en film og litt kake ned til huset og satt oss og så på Sherlock Holmes før vi la oss.

  I går dro vi i totida etter å ha sovet leeeeenge og spist en lang frokost. I dag var jeg på første dag på sommerskolen. Haha, ja jeg vet det høres litt sånn passe ut, men jeg er på et revykurs, så det er faktisk utrolig gøy!

  Hva gjorde du i helgen? Skal du på sommerskole?
 • 5

  Da var endelig siste skoledag første år på ungdomsskolen over! Vi startet dagen klokka ni med å se ferdig Journey to the center of the earth som vi startet på forrige uke. For de som ikke har sett den, så vil jeg virkelig anbefale den. (Og så spiller Josh Hutcherson i den! <3<3) Da filmen var ferdig hadde vi en halvtimes itd hvor vi ikke hadde noe å gjøre, så det ble til at vi satt oss ned og lekte varulv og sherrif. ;P


  Lea, meg, ELine, Sara, Karen, Hanna, Unni, Ylva og Tiril <3

  Etter lekene holdt Merete, læreren vår, en liten avskjedstale. Hun har fått en ny jobb til neste år og skal derfor slutte. Hun er en veldig flink lærer, så det er veldig trist, men vi får vel bare håpe på at vi liker den nye læreren vår og! Merete fikk en gave av oss som vi har spleiset på og så holdt noen av jentene i klassen en liten tale for henne. Etter det var det tid for å få karakterkortet.


  Unni, Merete og Hanna


  Unni som får karakterkortet sitt

  Akkurat nå holder jeg på å pakke bagen min til i helgen. Første tur i sommerferien starter nemlig i kveld når vi skal i 75 års lag hos besta og bestefar i Trondheim. Og 11. juli drar jeg til Spania med Lea! <3

   

  GOD SOMMER!

  Hva skal du i sommer?

 • 4

  Jeg har fått veldig mange nye yndlingssanger nå i juni. Det er endelig sommer, så da hører man på mer og høyere musikk. Dermed kommer det også fler sanger, her er noen av mine favoritter!

  Liker veldig godt den sangen her. Jeg har en venn som er helt gal etter Selena Gomez (en Selener eller noe? Haha), så jeg får alltid høre det hver gang hun kommer med noe nytt. Vi hørte veldig mye på denne på teltturen vi hadde for et par uker siden og den er fortsatt en favoritt!

  Den nyeste sangen til The Wanted er utrolig fengende og også ganske morsom. Jeg vet det er tusen directioners som vil drepe meg nå, men jeg liker faktisk de gutta veldig godt! Irriterer meg bare noe helt sykt at jeg ikke får dratt på VG-lista og sett dem!

  OK, uten om at denne videoen egentlig er veldig grotesk og bare helt feil i forhold til sånn jeg ser Miley  så er det faktisk en ganske bra sang. Jeg vet det er en del som er uenige med meg her, men dumt. Jeg liker den! Blir bare litt sjokket over videoen. Altså, det er greit at hun liksom har blitt voksen og sånt, men dette går litt vel langt.

  Haha er litt stolt her, men besta var læreren til Astrid! Haha, jeg har kjendiskontakter og sånt! Haha neida, men jeg liker veldig godt den sangen her OG Astrid. Håpet egentlig på at hun skulle vinne Idol i år jeg, men neida. Det har faktisk ikke skjedd én gang at den jeg har heid på i Idol har vunnet. Hm... kanskje jeg må begynne med omvendtpsykologi? Haha nå babler jeg her, men det er hvertfall en bra sang!

  Vel dette er nok mer en april/mai favoritt, men jeg liker den fortsatt jeg! Den er vel litt vel alternativ for enkelte, men jeg elsker egentlig sånn her musikk. Man blir så utrolig glad av denne sjangeren! Haha, tapere som ikke liker rock! :P

  OK, sorry folkens, men det måtte bli litt Justin og. Beauty and a beat er jo en definitiv sommefavoritt og jeg har hørt utrolig mye på den i det siste. Den er så glad og sommerlig!

  Nå har jeg selvfølgelig tusen andre sanger nå og, men har ikke tenkt til å dynke dere helt i videoer, så jeg stopper her jeg. ;)

   

   Hva synes du om disse sangene? Hva er dine yndlingssanger?

  Minner forresten om månedens blogg HER! Trekker vinneren enten i dag eller i morgen!

 • 2

  Da var det tid for enda en runde med Instagrambilder. Jeg vet jeg ikke har vært så flink til å blogge de siste par ukene, men jeg oppdaterer alltid på Instagram! Her er bildene jeg har lagt ut siden sist:


  1. Fjortis i speilet ;P  2. Fjortis som tar bilde av skoene sine på Oslo S  3. Og rett og slett bare en fjortis


  4. Ææææææ! Nå er det bare 21 dager til!!!!  5. Popmuseet er grovt  6. Sommer på Bøler!


  7. Været på hytta til Azora<3  8. Denne mååååå du smake! Cocio milkshake!!!!  9. Og fjortisen før tennistrening ;) (Håper folk skjønner at jeg kødder med de fjortisgreiene her, for hvis ikke så virker jeg nok ganske bitch...)


  10. God og blandet fotofrik  11. Den nye yndlingsretten min, Tikka Masalla! <3<3  12. Bursdagen til farmor og farfar <3


  13. Den herlige kaka i farmor og farfar's bursdag  14. Og her kjeder vi oss enda mer  15. Men her fant vi til slutt en venn, så da dro jeg og Unni og badet :)


  16. Will you date me? Mehe, likte den  17. Derfor spiser man lunsj på jobben til pappa ;)  18. Kanksje ikke helt riktig prioritert å ta bilder av seg selv i stedet for å komme tidsnok til fjerde time?...

  Uff, ble en god del bilder i dette instgraminnlegget og, men jaja. Jeg får vel bare bli flinkere til å poste slike innlegg da;)

   

  Hva heter du på Instagram?

  Følg meg gjerne på @agnetemarie

 • 4


  Kjole Vila Sko B&CO
  Gårsdagen brukte jeg på flere timer i sola mens jeg leste og hørte på musikk, før jeg på kvelden fikk med meg Elias og Unni ned til stranda for å bade. Dret var jo selvfølgelig ikke sol der (-.-), men vannet var faktisk ganske varmt! Vi l vel der i sånn halvannen time før Emilie ringte meg og lurte på om jeg ville bli med henne ut. Unni måtte hjem da uannsett, så da skifta vi av oss badetøyet og gikk hjem igjen. Etter å ha kjapt sminket meg løp jeg bort på Haraløkka (fotballbanen) for å møte Emilie og ta bilder. Jeg har ikke fått lagt dem over enda, men jeg tror nok det var noen fine der, så kanskje det kommer noen i morgen. Nå må jeg jvertfall løpe for å rekke tennistreningen!

  Hva gjorde du i går? Har du badet enda?

 • 4

  Heihei!

  Først må jeg bare si at jeg er veldig lei meg for at dere ikke fikk dette innlegget i går, som jeg hadde lovet, men hele gårsdagen gikk med til å fjerne virus fra pc-en min. Ja jeg vet, jeg er flink...

  Men jaja, som sagt så var jeg i 85-års lag på lørdag. Hele familien sto opp grytidlig for å komme oss opp til Solvang klokka 12. Da vi kom opp dit måtte vi gjøre klar all maten og pynte bordene.


  Tallerkenen til farfar

  I totida kom de andre gjestene og, så vi satte ut maten. Farmor er dansk, så vi spiste dansk frokost. Det vil si et stort koltbord som starter i ettida og fortsetter utover hele dagen.
  Etter en lang lunsj var det litt taler, bursdagssang og gaveoppakning. Etter det ble det dessert :)


  Bloggtallerken! Eller?...

  Haha, ble veldig mye bilder og veldig lite tekst nå føler jeg, men jaja. Det var helt utrolig koselig å være samlet hele slekta og å få feire at både farmor og farfar har fått leve i hele 85 år. Jeg håper bare så inderlig at det blir et 90 års lag også! Kjempeglad i dere farmor og farfar!

 • 3

  Hei!
  I går ble det lite blogging fordi jeg var oppe i kolonihagene på Solvang for å gjøre klar til i dag. I dag er nemlig farmor 85 år! Farfar ble 85 i desember, så vi har en fellesfeiring i dag.

  Vi er over 20 stykker som koser oss i finværet her! Nå skal vi straks spise kaker her, men jeg kommer med et litt mer utfyllende innlegg i morgen??

 • 2

  Heihei!

  For et par dager siden fikk jeg en uventet pakke i posten. Jeg hadde virkelig ingen anelse om hva som kunne være inni den, og ble veldig overrasket da jeg åpnet den. Det jeg hadde fått var en pakke med Catzy-produkter. Så derfor tenkte jeg å fortelle dere litt om stylingproduktene fra Catzy.


  Det første produktet jeg vil vise dere er Catzys hårspray. Jeg har denne fra før av, så jeg vet godt hvor bra den er. Den er utrolig sterk, så den gir veldig godt hold. Det viktigste når du bruker denne er å passe på å holde den ganske langt unna mens du sprayer, for hvis ikke kan håret ditt bli litt vel stivt og sammenklistret.  Dette produktet er Catzy's mousse-versjon av hårsprayen. Den er lagd for å gjøre akkurat det samme, gi godt hold, bare i en annen form. Med denne er det viktig at du bruker begge hender, tar løst i håret og fordeler godt for å få et bra resultat.  Sist har vi Catzys nyeste familiemedlem, tørrshampoen deres. Den er utrolig praktisk å ha når du ikke har tid til å vaske håret før du skal ut, så jeg vil virkelig anbefale dere å kjøpe denne! Flasken er også i en utrolig nytte størrelse, perfekt til å ha i veska!

  Har du prøvd noen av Catzy-produktene? Hva synes du om dem?

   

  //Sponset//

   

 • 6

  Fredag kveld, etter bursdagen min på frognerbadet, kom moren til Azora og tok oss med til Azoras hytte ved Skien. Da vi kom dit var det utrolig lyst og varmt, så det ble til at vi var oppe en god stund og brente bål.  Lørdagen og søndagen ble fylt med masser av sol, en god del vind og sommerkos ved sjøen. Begge dagene ble det ganske mye vind i tolvtida, så etter det brukte vi tiden mer på å gå turer og sånne ting enn å bade, men det var jo selvfølgelig gøy det og! Jeg har egentlig ikke så mye mer å si om helgen, men jeg tok en god del bilder. :)


  Hyttefrokost :)


  Ser du hvilken bok det er fra? -A


  Helgens lørdagsgodt ;)


  Hva gjorde du i helgen?

 • 5

  Klokken kvart på syv torsdag morgen våknet jeg til årets bursdagssang. Og ja, det var faktisk det jeg våknet av. Vanligvis pleier jeg å være våken allerede når resten av familien kommer inn med gaver og frokost på sengen, men i år var jeg faktisk ikke det! Jeg og mamma lagde cupcakes på onsdagen, så frokostallerkenen besto av en herlig cupcake, frukt og brødskivene med hjerteformet ridderost, min årlige bursdagsfrokost.  Etter frokosten var det tid for gaver. Den første gaven jeg fikk var en utrolig smart liten ting for å holde styr på øreplugger (eller hva det nå heter).

  Jeg fikk også en helt utrolig søt pengepung. Jeg skulle egentlig bruke den i Frankrike, men nå skal vi til Spania i stedet, så da fikk jeg den med en gang.

  Og sist men ikke minst fikk jeg min store kjærlighet, det nye kameraet mitt! Jeg fikk et Canon eos 600d og jeg er helt utrolig fornøyd med det!  Torsdag kveld dro jeg på Fridays med Nora E, Azora og Inga. Fattigfolka her borte på østkanten endte opp med hver sin burger og to colaer på deling ;) Etter at vi var ferdige med å spise måtte jeg jo selvfølgelig prøve det nye kameraet mitt. Så da satt vi i sånn en time og tok hauger av bilder på Aker brygge. Det var så gøy at vi faktisk ikke tenkte over alle folkene som satt og så på oss før vi var ferdige!

  Selve feiringen var på fredag rett etter skolen. Vi tok tbanen ned til Majorstuen og dro på Frognerbadet. Så da ble det en utrolig koselig badbursdag i det fine sommerværet!


  Fine Inga og Unni! <3
   

 • 3

  Heihei søte! Nå er det faktisk nesten en uke siden mitt forrige innlegg, og det er selvfølgelig ikke særlig bra. Den siste uken har vært utrolig travel, så jeg har rett og slett ikke hatt tid bloggen. Det har skjedd så mye så egentlig vil jeg lage et innlegg for hver dag, men det blir nok en del jobb, så jeg bare hiver alt inn i ett lite sammendrag her.

  Mandag                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      Etter film og kos på skolen dro jeg med parralellklassen ut på telttur. Etter å ha gått i ca. to og en halv time kom vi frem til Smalvann (eller noe) hvor vi skulle sove. Vi satte opp teltene og begynte å samle ved til bålet vårt. Etter grillingen spilte jeg, Azora og to andre venninner amerikansk fotball med to av lærerne våres og noen gutter. Overraskende nok så tapte vi mot lærerne våres, men vi vant mot guttene da. ;) Utpå kvelden spilte vi litt poker i ett av teltene før vi fikk beskjed om at vi måtte legge oss og sove. Det skjedde jo ikke da... Gutter og jenter hadde ikke lov til å ligge i samme telt, så da la jeg, Nora, Azora og Anna oss rett og slett ute vi. Dermed kom det mange andre folk også, og i femtiden var egentlig alle våkne.

  Tirsdag                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                             Da vi i åttetiden endelig fikk vekket lærerne tok det ikke lang tid før vi var på vei hjem igjen. Men selv om jeg var hjemme klokka 11 ble det ikke mye tid på pcen. Jeg tror nok de fleste av oss brukte den dagen på å sove.

  Onsdag                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                Onsdagen var egentlig en helt vanlig dag, men den ble likevel veldig travel. Faktisk så husker jeg ikke så mye fra onsdagen...

  Torsdagen kommer det et eget innlegg om snart, og det samme med resten av helgen :)

   

  Hva har du gjort den uken her? Har du vært på overnattingstur med skolen før?

 • 9

  Kom over denne lille challengen på en annen blogg og tenkte å ta den selv. Den er egentlig på 50 spørsmål, men jeg har delt den i to. Så del to kommer nok snart :) Håper du får vite noe nytt om meg!

  1. Har du et mellomnavn? 
  Jupp, det har jeg!

  2. Hvilken tid på døgnet liker du mest?
  Jeg liker vel egentlig best kvelden, for da er det så koselig, og tida midt på dagen, for da er det mest sol!

  3. Hvor liker du deg best?
  På en solseng i et varmt land ;)

  4. Hva er det første du gjør når du er alene hjemme?
  Haha, da setter jeg meg i stua og spiser litt frokostblanding mens jeg ser på TV! :P

  5. Har noen av vennene dine sviktet deg før?
  De fleste har vel opplevd det, og det har jeg og.

  6. Hva er din formening om musikk?
  Jeg elsker musikk! På morningene liker jeg faktisk bedre å gå og høre på musikk på vei til skolen enn å gå med vennene mine.

  7. Bryr du deg om hva andre synes om deg?
  Meh! Jeg skulle ønske jeg kunne si nei, og på mange områder kan jeg faktisk det, men jeg bryr meg jo selvfølgelig litt. Likevel får ingen ta i fra meg sprøheten min!  8. Har du dyr?
  Nei...

  9. Har du gjort noe bra ut av livet ditt?
  OK, for det første så var den setningen der veldig rart skrevet, men jeg får vel bare svare at jeg er veldig fornøyd med livet mitt. Det er jo selvfølgelig mye som kunne vært bedre, men jeg vil faktisk ikke ha et perfekt og plettfritt liv. Det høres bare så kjedelig ut!

  10. Hvor mange kjæledyr har du hatt?
  Nja... Ikke veldig mange akkurat, med mindre du regner med hybelkaninene ;)

  11. Hvor var ditt første kyss?
  I barnehagen tror jeg?

  12. Hvor var din «første gang»?
  Thats one secret I'll never tell... Haha neida, er så uskyldig som bare det jeg!

  13. Hva tiltrekkes du av i det motsatte kjønn?
  Jeg tiltrekkes vel for det første av sjarm og et fint smil, men det er jo også masse annet som er viktig for meg.


  My man <3

  14. Er du deg selv mot andre?
  He, hvis du noen gang har møtt meg så vet du nok svaret på det, JA!

  15. Hva er det koseligste du vet om?
  Synes det er utrolig koselig å sitte på sofaen med venner eller familie og se på en film på kvelden. <3

  16. Hva får deg til å sove?
  Jeg er helt forferdelig på å sovne om kvelden, men det hjelper alltid hvis jeg hører noen snakke utenfor eller mamma og pappa som sitter og ser på TV.

  17 & 18. Sang som får deg til å smile?
  OK, først, hva skjeddee med 17 OG 18? Vel, jaja, en sang so får meg til å smile må definitivt være Fall av Justin Bieber, eeeeeeelsker den!

  19. Hva ville du gjort for søsknene dine?
  Alt.

  20. Liker du utseende ditt?
  Jeg er ikke hundre prosent fornøyd med alt, men det synes jeg ikke at man skal være heller, så JA!

  21. Hva har du gjort som du angrer på?
  Ikke noen store ting egentlig, jeg har jo selvfølgelig gjort småfeil her og der, men det er ikke noe jeg virkelig ANGRER på.

  22. Hva er din favorittdrink?
  Mozel!!!!! Haha, love!

  23. Hvor mange puter har du i senga?
  Vel, egentlig så har jeg sånn 15 puter eller noe, men de har jeg ikke plass til, så de ligger bare i en skuff under senga :P


  Fra den ene gangen rommet mitt var ryddig...

  24. Hva gjør du før du sovner?
  Ehm, jeg må vel innrømme at jeg edner opp på mobilen før jeg legger meg, ja.

  25. Hvor føler du deg hjemme?
  Vel, når jeg er hjemme da tenker jeg... Neida, men føler emg også hjemme hos besta og bestefar og på skolen.

   

 • 9

  JA!!!! Det er klissvått her! Var ute på et stevne før i dag og endte jo opp med å bli helt gjennomvåt, så nå sitter jeg her med den afroen og en sånn ekkel klam følelse. Haha, neida, er jo tørr nå, men håret mitt er virkelig et katastrofeområde. Det er en grunn til at jeg pleier å sette det i strikk etter at jeg har vasket det for å si det sånn. Men jaja.Det ble jo egentlig ikke så ille...


  Nice, ikke sant?

  Nå har jeg hvertfall kommet hjem, fått spist litt og satt meg i sofaen under det utrolig deilige barnetv-teppet vårt. Har tenkt å se noen episoder av PLL før jeg og Nora E skal se Spring Breakers eller Hangover 3. Er ikke helt sikre på hvilken vi skal se nemlig. Har litt lyst til å se Hangover, og den går jo i sal 1 på kino og sånt, men så er det jo billigere å se Spring Breakers på pcen hjemme... Tips?

  Har det regna hos deg i dag også? Har du sett Hangover 3 eller Springbreakers, synes?

 • 6

  Fiffit.no er en fantastisk søt nettbutikk jeg kom over for noen dager siden. De selger klær til både damer og menn, og har utrolig mye fint til begge. Jeg er jo mest fasinert av sko når det kommer til klær, så jeg trykket meg rett inn på skokategorien dems, og der fant jeg masse fint!

          
  Ballerinas HER  Pumps HER Sandaler HER

  Som du ser er alle disse skoene i duse nudetoner, noe jeg liker veldig godt. Har lenge vært på utkikk etter noen jeg liker, og på Fiffit fant jeg faktisk mange jeg likte!

    
  Pumps HER  Sandaler HER  Ballerinas HER

  Alle disse skoene er fra Ana Lublin Kaky, som er det merket som selger sko på Fiifit. Jeg fant egentlig mange andre fine sko også, men likte vel disse best. Jeg synes du virkelig burde ta deg en tur innom og se på det fine utvalget de har, ikke bare av sko, men av alle de andre fine klærne de har der også.

  Har du vært innom Fiifit.no før?

   

  //Sponset//

 • 5

  Har blitt helt gal etter å gå med bandana de siste dagene, synes håret mitt ser helt forferdelig ut uten, haha! Når jeg tenker meg om så er det jo en ganske rar trend. Man går liksom rundt med husmorsbånd, men det er jo likevel fint.
  Hva synes du om bandanaer?

 • Maye - kommenterer alltid tilbake <3

  Navn: Ragnhild Knudsen Alder: 15 Bosted: Oslo Mote, foto, skjønnhet og hverdag. Driver med teater, musikk og cheerleading. Kontakt/Sponsing: mayelifeblogg@hotmail.com

  google-site-verification: google8772492bd9a8909b.html

  Kategorier

  Arkiv

  Mars' blogger