Mayelife - mote og foto -
Hjem Add Facebook Tumblr

3Årets 17. mai startet brått. Veldig brått. 06.55 kom mamma inn på rommet mitt og vekket meg alt for sent. Tre kvarter senere var jeg ferdig sminket, hadde såvidt fått i meg noe å spise, hadde dratt på meg uniformen i all hast og sto klar med fløyta i armen i skolegården på Bøler. Flaggheisingen startet klokken åtte, og etter omtrent en halvtime med korsang, taler og korpsmusikk tok vi t-banen ned til byen. Og før viv visste ordet av det marsjerte vi nedover Oslo's gater og prøvde å få igjen pusten i de få sekunden mellom hver marsj. Tre eller fire runder i marsjheftet senere var vi endelig utenfor rådhuset og var ferdige med å gå i tog. Der møtte jeg Unni, Lea, Aysu og Ilirida som jeg var med resten av dagen. Før vi fikk gjort noe mer måtte jeg skifte ut av uniformen og inn i kjolen, men jeg tror ikke jeg skal si så veldig mye mer om akkurat det...


Ilirida og Lea

Etter å ha godt litt rundt i byen tok vi t-banen til Majorstuen og gikk nedover Kirkeveien til Frognerparken. Etter en liten stund med sisten på Frognerborgen (nei, vi er ikke barnslige) gikk vi og tok en del bilder på gresset i parken.


Unni
Meg, Aysu, Lea og IliridaEtter en stund bestemte vi oss for å gå tilbake til inngangen for å kjøpe litt is før vi gikk oppover Frognerparken mot Monolitten. Etter en stund måtte Unni hjem, så vi bestemte oss for å ta t-banen hjem alle sammen. Jeg og Lea gikk innom Bøler skole hvor årets aktiviteter ble holdt. En boks med popkorn til hver og et baklengs-bilres senere fant vi ut at det virkelig ikke var noe å gjøre der, så vi dro opp til Haraløkka for å filme. Jeg skal ikke si hva, for det kan hende det ødelegger overraskelsen litt, men det var noe vi lagde til noen. 

Da vi kom hjem til meg var det lammebiff til middag og bær med krem til dessert. Vi spilte litt air hockey på rommet til Elias og et par runder med kort og så gikk vi over til Lea for å sove der.

18. mai tilbrakte jeg halvparten av dagen på plenen til Lea med frukt og musikk mens vi bare lå og slappet av, og halvparten med pc-en på fanget ute i sola mens jeg så på Teen Wolf. Ganske greit. Og så ble det mandag da...

 

Hvordan var din 17. mai?

 

 

 

 

#17.mai #frognerparken #korps #is #sommer #overnatting #venninner #bilder #photoshoot

 

  • Maye - kommenterer alltid tilbake <3

    For omtrent femten år siden ble jenta bak denne bloggen født. Hun har vokst opp i en by som heter Oslo sammen med familien sin og mange gode venner. I desember 2012 bestemte hun seg for å opprette en blogg, og det er akkurat denne du har kommet til nå! På fritiden driver jeg med både teater, musikk og cheerleading. Jeg blogger for det meste om hverdagen min, foto, mote, sminke og alt annet jeg kan komme på. Jeg liker å være kreativ og valgte å lage meg blogg for å kunne dele mine meninger og tanker. Og ikke minst for å kunne se tilbake på ting i arkivet senere! Jeg kommenterer ALLTID tilbake! :)

    Kategorier

    Arkiv

    Mars' blogger