Mayelife - mote og foto -
Hjem Add Facebook Tumblr

12

Forrige søndag dro jeg, Elias, bestevennen til Elias og faren hans ned til Tøyen på sirkus. Det vil si at så fort jeg fikk høre at de skulle dit sa jeg at jeg også skulle være med. Du kan si jeg liker å dra på sirkus. Jeg ha ralltid synes det er så morsomt å se på alle tingene de får til å gjøre, både med mennesker å dyr. (Ja, også med dyr, men jeg holder meg helt utenfor 'sirkus uten dyr' diskusjonen.) Favoritten har vel alltid vært trapesen, med grasiøse menn og kvinner som gjør akrobatikk i lufta. Og jeg har alltid synes at klovnen er det kjedeligste med hele showet. Haha, jeg var vel et litt spesielt barn. Men hver gang kloven kom ut i manesjen sukket jeg og kjedet meg mens jeg ventet på neste nummer. Det ironiske er vel at nå som jeg er eldre synes jeg faktisk at det er litt gøy.

Den mest imponerende delen av showet må vel ha vært kattene. Du kan si jeg var litt skeptisk før det begynte, katter er jo ikke akkurat de dyrene det er lettest å dressere (det er sånn man bøyer dressur, ikke sant?). Men det var helt utrolig hva de faktisk fikk til. Det var tydelig at kattene kunne hele showet utenat; de visste akkurat når de skulle gå til et nytt sted, når de skulle inn i buret sitt, når de skulle sette seg på siden og når de skulle gjøre et triks.

De hadde også med en tryllekunstner (eller illusjonist for dere som liker å se realistisk på ting) som gjorde litt forskjellige 'nå kutter jeg opp assistenten min, men se! Hun er ikke skadet i det hele tatt!' triks.

I pausen fikk vi lov til å gå bak teltet og se på de forskjellige dyrene. Ikke sånn superinteressant, men gøy likevel. Og så fikk jeg jo et par fine bilder da. 

Etter pausen startet akrobatikk numrene av med et trampolineshow hvor to brødre gjorde litt forskjellige greier på en turntrampoline. Selvtilliten min var vel ikke helt på topp når det kommer til å turne på trampoline etter å ha sett på dem. Tror kanskje jeg må øve litt mer.

Trapes, yey! Og til slutt litt breakdance før showet var over.

Jeg vil ikke is det var det beste sirkuset jeg har vært på, men med tanke på at de jeg husker som de beste er fra da jeg var ganske liten, kan det faktisk være at det er det beste jeg har vært på. Jeg har en følelse av at den lille og uerfarne hjernen min oppfattet tingene som litt større og mer spektakulære da jeg var liten. Men uansett om det er det beste eller dårligste sirkuset jeg har vært på så var det i hvert fall gøy!

Liker du å dra på sirkus? Hva likte du best med sirkus når du var liten?

 

 

 

 

 

 

 

#sirkus #cirkus #cirkusarnardo #sirkusarnardo #tryllekunst #illusjonist #trapes #turntrampoline #katteshow #breakdance #barndomsminner

 • 7


  //Yes Love - 364//

  I går tok jeg meg tiden til å gjøre noe jeg vil si jeg gjør alt for sjeldent. Jeg lakket neglene. Før pleide jeg å lakke neglene flere ganger i uka (seriøst, jeg var avhengig), men det siste året har det blitt redusert mer ned til omtrent annenhver måned. Så når jeg lakker dem nå pleier alltid å tenke ganske nøye over hvilke farger jeg bruker, siden den mest sannsynlig ikke kommer til å bli byttet ut på en stund. Så i et desperat forsøk på å få litt sommerfølelese og få hendene mine til å se litt brunere (er det bare jeg som synes man ser brunere ut i turkis?) ut gikk jeg for en mintfarget lakk. Det virker som om hendene mine endelig har skjønt det, for neglebåndene mine er faktisk ikke slitte i det hele tatt nå. Det skjer ikke ofte akkurat. Så da måtte jeg jo frem med kameraet, haha.

  Hva synes du? Hvilke neglelakker er dine favoritter?

   

   

   

   

  #negler #neglelakk #nailpolish 

 • 9

  //Bildet er lenket til den tilhørende bloggen//

   

   

  Yey! Enda en gang kommer månedens blogg midt i måneden, i stedet for i starten når den skal komme! Kanskje jeg bare skal flytte hele greia et par uker tilbake? Sikkert ikke så smart.

  Uansett, nå er det endelig tid for å vise dere mars' blogger. Jeg fikk ikke inn så veldig mange påmeldte sist gang ( :( ), men det har jeg vel egentlig bare meg selv å takke for. Jeg har ikke akkurat fulgt helt opp til blogg-forventningene i det siste. Og det er jeg selvfølgelig veldig lei meg for, og jeg synes det er utrolig kjipt, men jeg skal ikke komme med noen lange unnskyldninger. Det har rett og slett bare blitt sånn. Og det er selvfølgelig veldig dumt, og jeg skal prøve å forbedre meg, men jeg kan dessverre ikke love noe.

  Men nå, tilbake til det dette innlegget egentlig er om! Månedens blogg er...

   

  "Hei og velkommen hit! Jeg er en jente på 16 år med en stor interesse for mote og foto. Her på bloggen kan dere lese mye om mote og foto, men også få et lite innblikk av hverdagen min. Håper bloggen min faller i smak, og at du vil følge meg videre!" skriver Charlotte i beskrivelsen sin i sidemenyen. 

  Bloggen til Charlotte er fylt med både fine ord, interessante innlegg og bra bilder. Hun blogger om det meste egentlig; hverdagen, mote, foto, oppskrifter? Rett og slett en veldig fin blogg å finne inspirasjon på! Hun har også et veldig fint og ryddig design, som definitivt er et pluss. Hun har blogget siden oktober 2013, og har på den tiden greid å sanke inn en god del lesere til den fine bloggen hennes. Hun poster nye innlegg omtrent hver dag, noen ganger oftere og noen ganger sjeldnere.

  Jeg kan vel egentlig ikke si så mye mer enn at det er en veldig fin blogg, som det virkelig er verdt turen innom. Bare trykk på bildet over så skal jeg trylle deg over dit. ;)

   

  Har du lyst til å bli april's blogger?

  • Lik min facebookside HER. (Dette BLIR sjekket!)
  • Kommenter i dette innlegget at du er med i konkurransen.
  • Som vinner av månedens blogg skriver jeg et kort anbefalingsinnlegg som dette om bloggen din. Det vil føre til at både jeg og andre lesere vil stikke innom bloggen din og kanskje bli fast leser.
  • Jeg ser nøye gjennom alle bloggene som melder seg på, og velger den bloggen jeg synes passer best å skrive om på det tidspunktet.

   

  Har du lest bloggen til Charlotte før? Vil du være neste måneds blogger?

   

   

   

   

   

  #månedensblogg #måndtensblogg #konkurranse #ukensblogg #linkerunde #blogganbefaling 


 • 4

  Heihei!

  I går startet dagen så tidlig som klokka åtte her i heimen. Da kom pappa inn til meg, som veldig gjerne bare ville sove videre, og ba meg om å stå opp. Og tro meg, hvis det ikke hadde vært for at det var mammas bursdag hadde jeg bare blitt i senga. Men bursdag var det, så da var det bare å komme seg opp. Vi sang bursdagssang for mamma og vekket henne med både kake og pakker på senga. Av Elias fikk hun en boks med forskjellige sjokoladegreier fra Dropsen på Storo senteret. Sjokoladeplate hvor det sto "Happy Birthday!" på, to sjokoladekyllinger og masse annet som jeg ikke engang husker hva var. Av pappa fikk hun en tunika vi kjøpte til henne fra Indiska. Og av meg fikk hun to filmer i tillegg til et spa-sett fra The Body Shop. Så på torsdag blir pappa og Elias kastet ut mens jeg og mamma skal ha spa-kveld. 

  I tolvtiden satt vi oss i bilen og kjørte til Strømstad. En liten tur i godtebutikken og et par hundre kroner senere sjekket vi inn på spa-hotellet i Strømstad. (Merker at jeg har skrevet spa en del ganger i dette innlegget?) Vi fikk et kjempefint rom med terrasse ut mot havet, et fint bad og en egen kjøkkenkrok.  Etter at vi var vel installerte på rommet og hadde fått i oss litt lunsj nede i restauranten, tok vi på oss badekåpene og slippersene over badetøyet og gikk ned i bassenget. Det var jempedeilig med tre forskjellige boblebad å velge mellom, fotbad, avslapningsbad og minst fem forskjellige badstuer. Vi kan vel si at det var to ganske greie timer. Det er rart hvordan du etter to timer med avslapping og varmt vann bare er enda mer sliten enn du var tidligere. La oss bare si det ble en tidlig kveld.

  Etter at vi hadde sjekket ut i dag tidlig satte vi bagene i bilen og gikk oss en liten tur rundt øya ved siden av hotellet.   På vei hjem ble det en kjapp tur innom Nordbysenteret og lunsj på? *trommevirvel* McDonald's! Haha, vi har klasse.
  Akkurat nå sitter jeg her i senga mi med pc-en på fanget, dyna godt rundt meg, en stor godtepose rett ved siden av meg og en kopp te. Føler meg som tidenes lateste menneske, men jeg må si det er ganske deilig. 

   

  Uansett, gratulerer så utrolig mye til mamma som hadde bursdag i går og til min kjære venninne Eline som har bursdag i morgen! Kjempeglad i dere begge to! 😚

   

   

   

  #spa #bursdag #gratulerermeddagenmamma #spahotell #spakveld #skogstur #blomst #svane #hav 

 • 16
  Kjole H&M // Blondevest Sixtini


  Sko DinSko  Disse to ukene fremover holder vi på med musikal på skolen. Eller det er vel mer en slags revy, men ja. Vi er delt opp i forskjellige grupper som jobber med å få i stand musikalen som vi skal ha neste torsdag. Jeg er på sang gruppa, så da er det hele to uker med omtrent bare synging på skolen. Jeg må si det er ganske deilig, men påskeferie hadde vært ganske greit det og. Heldigvis er det bare én uke igjen da. Og så blir det å kjøpe inn til rommet mitt på Ikea og sette opp skap på rommet mitt. Av en eller annen grunn føler jeg at selv ikke en ukes ferie kan hjelpe på meg akkurat nå. Jeg har blitt så sliten at jeg nesten ikke merker det lenger. Tidligere i vinter var jeg helt utslitt, men nå har jeg vel bare vendt meg til det. Hvis det i det hele tatt er mulig da...

   

  Har dere musikal/revy på skolen? Hva synes du om antrekket?

   

   

   

   

   

   

   

   

  #antrekk #outfit #ootd #highheels #musikal #revy #udv #sang #påskeferie #ferie

 • Maye - kommenterer alltid tilbake <3

  Navn: Ragnhild Knudsen Alder: 15 Bosted: Oslo Mote, foto, skjønnhet og hverdag. Driver med teater, musikk og cheerleading. Kontakt/Sponsing: mayelifeblogg@hotmail.com

  google-site-verification: google8772492bd9a8909b.html

  Kategorier

  Arkiv

  Mars' blogger