Mayelife - mote og foto -
Hjem Add Facebook Tumblr

8

Heihei! Da kommer jeg med en liten instagramoppdatering. Hvis du vil følge meg, heter jeg @agnetemarie, og følger gjerne tilbake!


1. Rikskonsert på skolen :P 2. Bikiniii <3<3<3 3. #belieber


2. Nora E. som er proff fotograf ;) 3. Der har du meg ja 3. Birthday Party! (med britisk aksent;)


1. Klassisk 2. Enda mer klassisk

 

Hva er Instagramen din?


 • 3

  Da var tredje tentamen unnagjort, nemlig nynorsk. Da har jeg bare matte igjen, og den er det heldigvis et par uker til enda! I dag er også humøret på plass, det er så nydelig vårvær her i Oslo og jeg er full av energi etter å ha sittet stille i hele dag! Måtte bare legge ved den søte sangen her, jeg bare elsker den! Har gått rundt å hørt på den konstant i flere uker nå, og jeg bli bare ikke lei! Det er faktisk sånn at når jeg ikke snakker, og ikke er nødt til å være still, så går jeg rundt og synger på den her.


  Dagens treningsokker :P

  Nå har jeg tenkt å trene litt og så skal jeg ringe mamma. Haha, interressant jeg vet. Neida, men hun har forhåpentligvis vært på Tveitasenteret i dag og snakket med folka på Nikita. De søker hårmodell nemlig, så hun skulle høre om jeg kunne stikke innom en tur. Det høres så utrolig gøy ut! Altså, jeg vet at jeg kanskje ender med misfarga og slitt hår, men jeg tror faktisk det skal gå ganske så bra. Og så får jeg gratis frisørtimer vettu ;)

  Har du noen flere tentamner? Har du noen tips/tanker om å være hårmodell?

 • 1

  Dagen i dag har egentlig bare vært sykt digg. Våkna til å faktisk ikke bli irritert på vekkereklokka, kledde på meg, spiste en god frokost og dro på skolen. Vi hadde norsktentamen, og den var også bare helt hærlig. Det gikk liksom så lett å skrive, så jeg var ferdig halv ti jeg. Frem til halv ett satt jeg derfor å leste litt PLL og tegna. Høres ikke det bra ut?

  Resten av dagen har jeg slappet av på sofaen og prøvd å roe meg ned etter et par hektisk dager, så nå er jeg egentlig ganske utvilt! Sånn sett kan Paradise Hotel være et mareritt, for det holder deg oppe om kvelden, haha!  Nå har jeg tenkt å komme meg litt opp her, trene litt, lakke neglene, ja... Jeg skjønner virkelig ikke hvordan den dagen her kan bli bedre!

  Hvordan har dagen din vært?

 • 0

  Heihei dere! I går ble det bare ett innlegg her, og det var rett og slett fordi jeg var i bursdag fra klokka tre og utover dagen. Først var jeg i bursdagen til en venninne av meg, som heter Sara. Hun bor på Holmlia, så da bursdagen til mamma starta i det Saras slutta, fikk jeg litt dårlig tid.

  Bursdagen til Sara gled vel litt fra hverandre kan man si. Det starta med pølser og sånt, men da det var igjen en halvtime hadde vi enda ikke spist kake og åpnet gaver, så da ble vi en time ekstra.


  Fineste bursdagsbarnet!

  Meste parten av tiden gikk med til å ha en lek som Unni, Eline og Sara hadde funnet på. Det var litt sånn nødt/sannhet-ish, bare at hvis du ikke gjorde, eller ikke fikk til, utfordringen, så måtte du spise konfekt. Det var jo ikke akkurat helt vanlig konfekt da, mer konfekt med tacosaus, rekesalat, sennep... Ja, godt, jeg vet det. Det endte med at nesten ingen av konfektene var spist (vi er så flinke vettu!), så da smakte jeg på en før jeg skulle dra. Og det burde jeg ikke ha gjort. La oss si det sånn at med mindre du har veldig lyst på brekninger og en forferdelig smak i munnen, så aldri spis rekesalat og sjokolade. Æsj!

  I halv sju tida (hehe, bare halvannen time for seint til mammas bursdag) kom faren til Unni og hentet oss. Da jeg kom hjem var hele familien klar for dessert, mens jeg satt igjen med en kald middag, haha, yummy! Neida, det var jo kjempegodt likevel, elgstek eller noe sånt, men det hadde nok vært bedre varmt. Til dessert spiste vi hvertfall mammas kjeeempegode pavlovakake!


  Ser ikke det bare helt utrolig godt ut?

   


 • 1


  Jupp, da var uke 17 over og jeg har kåret ukens blogg! Jeg fikk inn veldig mange forskjellige blogger, så det har vært et ganske vanskelig valg. Den bloggen jeg har valgt er skrevet av en herlige 21-åring med navn Katrine. Katrine har blogget i flere år før, men i februar bestemte hun seg for å lage en ny blogg, som heter katrinehellum.blogg.no.
  Hun blogger om mote og hverdag og har en interresant blogg med både mye bilder og tekst.

  Både designet og headeren er lyst og fint. Hun har et enkelt design som er lett å finne frem i, og det er definitivt et pluss.

  Katrine blogger opptil flere ganger hver dag og har ofte både outfit og instagram oppdateringer. Hun erf link til å ta bilder, og er rett og slett bare en blogg det er verdt å ta en tur innom!

  For å bli neste ukes blogg trenger du bare å legge igjen følgende:

  • Navnet ditt
  • Navnet på bloggen din
  • Kort om hva bloggen din handler om

  Kanskje du blir den heldige neste uke?

      

 • 3

  Dette var noe jeg også slet en del med da jeg først startet å blogg, men jeg fant heldigvis ut hvordan man gjør det. Derfor tenkte jeg å vise hvordan man gjør det i et innlegg her, sånn at man slipper å måtte finne det ut selv. Altså, det er sikkert mange andre som har skrevet sånn her innlegg også, men jeg håper det er til hjelp likevel.

  1. Først må du jo åpne det innlegget hvor du vil ha inn videoen.

  2. Finn den videoen du vil ha og gjør følgende ting:


  1. Skroll ned under videoen og trykk på "del". Den står på "Info" først.

  2. Etter at du har trykket på "del", kommer linken til videoen opp. Den hjelper ingenting her, så trykk på "Innbygg".

  3. I denne boksen vil videoens HTML-kode komme opp. Kopier den.

   

  3. Gå tilbake til innlegget ditt og trykk på knappen i innleggsmenyen hvor det står HTML. (Ved siden av de blåe strekene ok kameraet.)


  Lim inn HTML-koden og trykk på "Oppdater" når du har gjort det.

  4. Da vil innlegget ditt se slik ut:

  Og på bloggen ser det slik ut:

  Jeg håper dette innlegget var til hjelp for deg, og det er bare å sende meg en mail (mayelifeblogg@hotmail.com) elle rlegge igjen en kommentar hvis det er noe du lurer på.

 • 3

  Heihei dere!

  I dag har jeg tenkt meg ned på Dramatikkens hus på DUS-festivalen. Jeg har to venninner som gikk i teatergruppen min før som skal spille der klokka 15.30, så det er bare å komme og se. De skal spille et stykke som heter Vinn og forsvinn som handler om seks kreftsyke ungdommer som blir med i et realityshow. Vinneren får masser av penger som personen må gi til noen andre, som familien sin, fordi de alle bare har ses måneder igjen å leve. Jeg har sett ca. halvparten av stykke før og det virker veldig bra. Alle skuespillerne er mellom 16 og 19 år, og er utrolig flinke alle sammen.

  Uten om det har jeg egentlig ingen konkrete planer, kanskje finne på noe med noen venner elle rnoe sånt.

  Hva skal du i dag? Kom gjerne på forestillingen på Dramatikkens hus i Oslo!

  Jeg velger for resten ukens blogg i dag eller i mmorgen, så hvis du vil være med er det bare å kjappe seg! (LINK)

 • 8

  I dag har jeg vært mef famen på Strømmen storsenter. Har vært litt innom flere butikker der, men ble utrolig skuffa da jeg oppdaget at NewYorker var borte. Jeg har jo vært på strømmen før, men jeg har aldri hatt tid til å gå innom NY, og nå som jeg hadde tid var den borte! Så, ja, det ble ikke så mye klær derfra akkurat.

  Jeg kjøpte egentlig ikke noe særlig mye der, så jeg slenger med bilder fra andre nylige innkjøp også.


  Lindex 249,-


  Vero Moda 75,- (salg)


  Gina Tricot 49,- (salg)


  BikBok


  BikBok


  BikBok


  Never Denim/BikBok


  1. Solpudder - H&M 2. Rocket mascara - Maybeline 3. Dorco Shai barberhøvel med seks blad 4. True Match -L'oreal Paris 5. Brilliant Brunette Enhancing Conditioner - John Frieda (Lindex)

   

  Minner forresten om linkerunden min HER!

 • 0

  Haha, føler jeg ikke har vært sånn veldig interressant for dere i dag, så da tenkte ejg jeg kunne vise dere instagramen min. Egentlig lagde jeg den i fjor sommer, men så har jeg bare ikke brukt noe særlig. Så ikke bli skremt av at jeg bare har 13 bilder, for det kommer fler!


  1. My eye ;) 2. Trening! 3. Norsktime :P


  1. Lite liv XD 2. Konseeeert!!! 3. Sol! <3


  1. Instacollage 2. My favortie song! <3 3. Søteste Unni!

   

  Du kan følge meg på agnetemarie, og jeg følger gjerne tilbake!

  Hva er instagramen din?

 • 0

  Heihei!

  I dag var vi så heldige å få avspasering de to siste timene på skolen, så nå har jeg vært hjemme i hele tre timer allerede! <3 I tillegg var naturfagslæreren vår syk, så da slapp vi prøve også! Haha, elsker denne dagen!

  Da jeg kom hjem skinte sola som bare det, så da fikk jeg jeg en drøy time på solsenga, før skyggen fra balkongen over ødela alt. Da jeg gikk inn i gjen var jeg i så godt humør, så de to siste timene har gått med til styrketrening og tøying. :D Apropos trening, så burde dere virkelig sjekke ut dette innlegget som Martine Egeland la ut på bloggen sin Explode i går. Hun får virkelig frem et godt poeng når det kommer til trening og kroppsfiksering!  Mamma hadde også lagd verdens beste middag i dag, nemlig svinekotelletter, så da fikk jeg bare enda mer sommerfølelse. Å, jeg er bare så utrolig glad nå, jeg føler jeg kan gjøre hva som helst, haha!
 • 7

  Som sikkert de fleste har lagt merke til, har det blirr veldig inn med militærjakker de siste måndtene. Spesielt slike med svarte ermer. Personlig syns jeg dette er en utrolig kul trend, som jeg virkelig elsker. Det er bare en grunn til at jeg ikke kjøper en sånn jakke; alle har den!


  1. BikBok 2. BikBok 3. BikBok 4. Vero Moda/Only

  Altså, jeg syns de er veldig kule, men det blir på en måte ikke like gøy når alle har samme jakke som deg. Det er sikkert mange som ikke forstår seg på meg nå, men jeg syns det er mye morsommere å ikke gå i det samme som alle andre. Altså, jeg sier ikke at man skal gå i bestemorklær eller Hello-Kitty kosedress, men hvordan skal du kunne skille deg ut og bli lagt merke til hvis du ser ut som alle andre?

  Jeg føler at konseptet med trender og moter er litt forvridd her i Norge. Her er det nemlig sånn at du ha den siste kule genseren for å være noen, og alt annet blir bare rart. Poenget med trender er jo, i mine øyne, å kunne ta inspirasjon til sin egen stil. For det er ikke så mange som har sin egen stil her. Ja, du har kanskje den nyeste, kuleste stilen, men den er ikke din. Hvis du har din egen stil, greier du å se hva det er du liker med denne nye trenden, og ta litt av den inn i dine egne klær.

  Hvis jeg skal bruke denne militærjakke trenden som eksempel, så kan man synes at konseptet med en annen farge på armene er kult, og klippe en vest av en for stor t-skjorte som du liker veldig godt, som er din stil. eller kanskje du synes lærstilen er kul, da kan du jo prøve å bruke mer lær i klærne dine. Da holder du deg fortsatt til trenden, men du gjør den til din egen.

  Hva syns du om militærjakkene? Hva er trender for deg?

 • 1

  Jupp, da var vårens første tentamen overstått, bare tre igjen! Haha, neida, egentlig så liker jeg tentamener jeg. Alt er liksom så mye mer rolig; alle går rundt i joggebukse og bryr seg ikke en døyt om hva de har på seg og man får hive i seg så mye iste og godteri man bare vil! Selvfølgelig glemte jeg å kjøpe godteri da... -.-

  Når man har tentamen blir dagen mye mindre slitsom føler jeg. Man møter jo bare på skolen, skriver en tekst, leser litt mens man venter på å få gå hjem, leverer, og får slutte to timer tidligere enn vanlig. Mye bedre det enn å måtte sitte å følge med i en kjedelig og uforståelig naturfagstime.

  I dag har vi hvertfall hatt engelsktentamen, og jeg tror faktisk det hikk ganske så bra. Det eneste var vel at langsvaret mitt ble dobbelt så langt som grensa egentlig var, men jaja. Føler meg så smart når alle andre sliter med å skrive to sider, og så kommer jeg med fire, og sliter med å få kortet den ned. Men det er faktsik ikke så lett å skrive lite!

  Akkurat nå sitter jeg her og hører på fineste Justin på iTunes og prøver å finne på noe å bruke tida på før jeg må ut på igjen på fløytetime.

 • 8  Nå tenkte jeg at jeg skulle være en sånn snill blogger og linke en av dere trofaste lesere. Det vil si at jeg velger ut en av dere til å skrive litt om her på bloggen min!

   

  For å være med må du:

  • Legge igjen navn.
  • Legge igjen navnet på bloggen din.
  • Skrive kort om hva bloggen din handler om.

   

  F.eks: Hei, jeg heter Ragnhild og blogger på mayelife.blogg.no. Det er en blogg hvor jeg skriver om hverdagen min, mote og foto. Du trenger ikke skrive mer enn det, for jeg tar en titt innom bloggen din også.

   

  Det jeg legger vekt på når jeg velger ukens blogg er:

  • Designet ditt.
  • Hvor ofte du blogger.
  • Hvor mye du tar leserne dine på alvor.
  • Hvor interressante innlegg du har.
  • Om bloggen din passer til beskrivelsen du ga av den i kommentarfeltet her.

   

  Håper du vil være med!

 • 1

  Haha! Føler jeg har vært så urolig usosial de to siste dagene, har nemlig blitt helt avhengig av Candy Crush! Jeg har holdt på i hele dagen med verdens mest umulige bane, og nå fikk jeg den endelig til! Haha!


  OK, interressant.

  Nå skal jeg og Unni ut på Lambertsenteret for å kjøpe bursdagsgave til Sara og et par andre småting, så må nok stikke! Hade!

  Hva syns du om Candy Crush?

 • 2
  Av det her har vel jeg egntlig bare sett solnedgangen på stranda, men håper jo på å få gjort noen fler av tingene og da!

  Har du gjort noe av det her?

 • 2

  Heihei dere!

  Jeg vet jo at bloggingen forrige uke ikke var helt på topp, men det var bare så sykt mye styr med konsert og alt, så jeg fikk litt lite tid. Jeg håper hvertfall at jeg kan få gjort det litt bedre denne uka, og starter med et bilde jeg tok for litt siden.

  Vanligvis bruker jeg jo hvit bakgrunn på bildene mine, men jeg hadde lyst til å prøve noe nytt, så da ble det svart. Personlig syns jeg ikke det ble så veldig kult, men det var jo gøy å prøve ut!  I dag har jeg ikke gjort så mye egentlig, hadde en times egentrening da jeg kom hjem fra skolen, men ellers ingen ting. Vi spiste bakt potet til middag i dag, da, noe som var utroooolig godt! Vi har ikke spist det på evigheter, og det var bare så godt å få tilbake på menyen her i huset.

  Hva syns du om den svarte bakgrunnen?

 • 0

  Da vi kom inn på arenaen løp vi bort til et sted litt på siden av scenen, hvor det var masse ledige plasser. Så da ble vi stående helt inntil gjerdet gjennom hele konserten! Og vi så sykt bra også, for hele golden presse seg sammen forran, sånn at det var masse ledig bak der.

  Da klokka nærma seg halv ni kom Robin, oppvarmingsartisten, på. Han var veldig flink til å synge, det var bare det at alle unntatt tre av sangene han sang var på finsk. Så han bare: <<This is a song for all of you girls out there!>> Og så var det ingen som skjønte sangen.

  OK, men ca. en time etter at han hadde gått av begynte endelig nedtellingen. Vi sto og venta i ti minutter før det ble spilt av en video på storskjermen og konserten begynte.

  Jeg var jo ikke ordentlig på konserten i fjor, men jeg var med på alt styret før den startet. Da var vi jo helt i hundre alle sammen, og sånn sett ble jeg litt skuffet på denne konserten. Altså, jeg hadde jo ikke forventet at vi skulle løpe rundt og være helt gale mens vi sto i kø, men det gikk liksom ikke ordentlig opp for meg at jeg så han. Det var litt som å se en video fra en eller annen konsert, ikke å faktisk være der, bare femti meter unna han. Gud, jeg har vært bare femti meter unna Justin Bieber, det er litt kult! Haha, nei men det var bare litt uvirkelig. Altså, det var jo helt utrolig gøy, jeg tror bare at det KUNNE vært enda morsommere!

   

 • 2

  I dag har det også vert helt utrolig fint vær her i Oslo! Lea og Nora D. overnatta hos meg til i dag, og man kan vel si at vi lå våkne en god stund. Lea måtte dra med en gang vi våknet i dag tidlig, for hun har spilt to forestillinger med teateret sitt i dag. Jeg og Nora satt litt på pcen da Azora kom opp. Etter hvert kom også Inga og Nora E., så vi bestemte oss for å gå ut en tur. Da endte vi opp med å kjøpe hver vår is i det fine vårværet! Eller, egentlig VIL jeg vel kalle det sommervær, men det er nok ikke helt godkjent som det enda.  Resten av kvelden har jeg vært med andre venner rundt om kring her på Bøler, og sett Aamodt og Kjus med lillebror. Og nå er det Kongsvik vgs!! Haha, det er kjempegøy!

  Hva har du gjort i dag? Hvordan har været vært der hvor du bor i dag?

 • 1

  Etter skolen i går dro Lea og hadde forestilling med teateret på Bærum (LINK), og etter det kom hun hjem til meg. Vi spilte ett par runde Dino-Buzz (haha, det er skikkelig gøy faktisk!) og chatta med folk på face før vi la oss. Da vi våkna i dag var det så utrolig fint vær at vi bærte opp hagemøblene fra kjelleren, tok på oss sinlet og shorts og sola oss i to hele timer. Det var helt utrolig deilig, fikk skikkelig sommerfølelse!


  Sol! Haha!

  Etter stund bestemte vi oss for å gå ut, så vi ringte Nora E. og Unni som møtte oss. Vi tok banen til Majorstuen for å møte Tinka også, men vi fant henne ikke, så da dro vi bare tilbake til Nathionalteateret og gikk litt rundt i byen. Da Nora måtte hjem ble vi med henne og begynte å gå hjem til meg. På veien gikk vi innom Nora, og har nå vært der i et par timer. Vi hadde egentlig tenkt å dra på kino og se Spring Breakers, men vi skal heller se film og spise godteri hjemme hos Nora. Og så skal jeg kanskje (sansynligvis) overnatte hos henne også, så det blir kos. Haha! :)

   

 • 8

  Heihei! Jeg vet jeg ligger litt etter her, men jeg må jo fortelle dere om konseten på tirsdag!

  Jeg og Azora fikk fri fra etter lunsjen (vi har verdens kuleste lærer vettu!), så da løp vi hjem til meg, spiste litt og så litt på TV. Så kom pappa hjem, Azora dro hjem til seg for å fikse seg, og vi dro. Vi ble jo kjørt av pappa, selv om det ikke var anbefalt å gjøre det, men det gikk egentlig utrolig greit! Når alle får beskjed om å reise kollektivt, så er det jo nesten ingen som kjører. Så vi få som gjorde det hadde ingen problemer. Da vi kom inn på område der var det neste ingen folk der. Det var egentlig ganske rolig og koselig, og det virket hvertfall ikke som om vi var på en av Norges største kulturbegivenheter i år. Vi gikk litt rundt og så på butikkene der, men alt var så sykt dyrt (det er jo alltid det på konserter da), så vi kjøpte ingen ting.

  Da vi kom inn i selve køen satt vi oss egentlig bare ned og snakket om ting jeg ikke husker, før jeg bestemte meg for å gå og se litt mer på butikkene. Vi var der jo i halv to tida, og da jeg skulle ut var den ca. tre. Da hadde det allerede kommet maaaange fler, så jeg måtte klatre over flere gjerder for å komme meg ut. Da jeg kom tilbake hadde Azora blitt kjent med to herlige jenter, Petra og Maren. Vi bestemte oss for å dele sitteunderlagene jeg og Azora hadde med og så a vi en regnjakke over oss. Haha, det ble faktisk ganske varmt og koselig!

  Etter en stund gikk Azora og Petra for å gå på do, og i mellomtiden begynte det å regne. Så Petra og Azora løp rundt i regnet og lette etter faren til petra som hadde med mat, mens jeg og Maren lå under jakka med hver vår mobil og venta på at det skulle slutte å regne.


  Maren

  Da Petra og Azora bestemte køen for å røre på seg, så vi pakket sekkene så fort som overhode mulig og klatret over sånn ti gjerder haha! Da vi kom helt forran stoppet alle opp og fikk beskjed om at det fortsatt var halvannen time til vi skulle inn. Så da ble vi ståend ei verdens trangeste klynge i over en time. Og da var det fortsatt flere tusen som sto utenfor køområdet!

  Etter en stund fikk vi begynne å gå inn mot arenaen. Og resten kommer i morgen eller senere i kveld. :)

 • 1

  Jeg og Azora var jo på konsert i går (kommer innlegg senere), og da fant vi ut av noen ting som kan være ganske greit å vite på forhånd av konserten. Mange vet sikkert om noe av det her allerede, og for de som er der nå så blir jo dette litt sent, men jeg håper dere som skal dit i morgen får noe ut av dette hvertfall!

   
  Sånn så det ut da jeg og Azora kom.

  • Sats på å være der mellom ett og to. Vi var der ca. halv to og da var det nesten ingen der, men en time senere var det nesten fullt. Det er godt mulig at det er smart å være der enda tidligere i morgen, siden det sikkert er mange som har fått høre at de burde være der i ettida.
  • Gå rett inn i køen hvor du viser billettene dine. Når det har begynt å komme en del, så kan det være lurt å ta seg en runde på butikkområde først, for det kan være vanskelig å komme seg ut igjen. Men hvis du er der tidlig så er det bare å klatre over gjerdene tilbake når du har fått deg en plass.
  • Ta med noe å sitte på. Vi gjorde det i går og det var veldig smart, for man sitter på grus, og da det begynte å regne så ble det veldig gjørmete. Det har jo ikke regna i dag da, så det går nok greit i morgen også.
  • Ta med deg en sekk eller en bag. Det er veldig greit hvis du har tenkt til å ha med deg noe mat eller noe sånt. I går ble det en del løping og da var det veldig greit å ha alle tingene sine på ett sted.
  • Ta med en kortstokk eller noe sånt. Hvis du tar med en kortstokk går tiden mye fortere. Det er sikkert andre som vil være med også, og det er veldig lett å bli kjent med Beliebers på konsert. I tillegg så slipper du å bruke opp strømmen på mobilen din på å spille fordi du kjeder deg, du vil jo ha strømmen for å filme konserten.
  • Prøv å få spist opp maten din ganske tidlig. Du må kaste den når du skal inn uannset.
  • Når du kommer inn på arenaen så er det lurt å finne en ledig plass ved gjerdet og sette seg ned der. Hvis du er med en annen kan dere bytte på å passe på mens den andre går på do.
  • Gå på do! Så fort det begynner å bli mange der inne så kommer du deg ikke inn igjen etter å ha vært på do, så gå så tidlig som mulig!
  • Ikke drikk brus. Man må mye letter på do når man drikker brus enn når man drikker vann.
  • Ikke kjøp vann. Før og under konsert går det helsepersonell med gule vester rundt og deler ut glass med vann. Hvis du kjøper koster det 44kr for 4dl, så da ville jeg heller tatt sjansen på å fått av de som jobber der.
  • Når konserten er ferdig bør du vente med å gå ut. For det første skal alle presse seg ut samtidig, og da er det mye lettere å bare vente litt. For det andre som er jeg ganske sikker på at det kommer til å ende litt sånn som i går. Noen trodde de så Justin gjennom et vindu, og da ble jo alle de atten tusen med ståplasser stående der. Selvfølgelig så har du jo sikkert lyst til å komme bort å se du også, men du har allerede sett han i to timer. ;)

   

  Det var vel egentlig det eneste (Haha, bare 11 punkter og sånn) jeg kan komme på, men det hadde nok vært til stor hjelp for meg å vite alt det her i går. Vi var egentlig veldig heldige som kom når vi kom og at ting ble som de ble. Så satser jeg på å få lagt ut noen bilder fra konserten (Æææææ!) i kveld eller i morgen. Sikkert i morgen, for nå har jeg sånn hundre lekser å ta igjen :P

  Skal du/har du vært på konserten? Var det noen nyttige tips?

   

  CRT13JDB
 • 1

  Jupp, i morgen skjer det. Haha, jeg er egentlig ikke noe sånn veldig fan av Justin, vil ikke akkurat kalle meg Belieber. Men nå som konserten er så nærme så kjenner jeg at jeg blir utrolig spent! Får liksom litt tilbake den følelsen jeg hadde da han var her i mai, og det er en herlig følelese! Det kommer til å bli utrolig mye kaos i morgen, så jeg slenger meg på å råde alle til å reise kollektivt med bussene som blir satt opp, for da kan jeg bli kjørt. Haha, neida. Eller joda.

  Det er jo heller ikke meldt sånn veldig varmt vær i morgen, så det er greit å kle seg godt. Problemet er bare det at når man kommer inn og konserten begynner, så blir det kokvarmt. Derfor har jeg tenkt å dele min klesplan for morgendagen:

   

  Justin Bieber concert 2013 que wear

   

  Jeg og Azora kommer jo til å bli stående i kø ute en liten stund og da kommer det nok til å bli veldig kaldt. Så da tar jeg på varme og komfortable klær. Med neglelakk har jeg tenkt å male neglene hvite og skrive JB i lilla på de.
  Justin Bieber concert 2013
  Når vi kommer inn har vi tenkt å ta av oss alle de varme klærne og legge de i en bag. Under har vi tenkt å ha en shorts og en singlet og en ekstra genser i tilfelle det blir litt kaldere enn forventet. Eneste problemet er jo at vi må bære rundt på den bagen da...
  Når det kommer til sminke har jeg ikke tenkt å gjøre noe særlig spesielt, skrive JB med kajal på kinnet kanskje, men ikke noe mer enn det. Så får jeg jo bar krysse fingrene på å bli One Less Lonely Girl da! Haha!
  Skal du på konserten? Har du noen tips for i morgen?
  CRT13JDB
 • 6

  I går hadde jo mamma bursdag, så da tok pappa oss med på indisk restaurant. Vi dro på Jewel of India på frogner, en av Oslos beste indiskrestauranter. Og det er så absolutt sant, for maten der var utrolig god!


  Kelneren var så snill og tok et bilde av oss!


  Maten til Elias, Garlic Chicken.


  Og maten min, Chicken Tikka.

  Som sagt var jo maten der helt til å dø for. Jeg og Elias delte på rettene våres, og det var så utrolig godt. Kyllingen dems er seriøst den møreste og mest smakfulle kyllingen jeg noen gang har smakt. I tilleg så elsker jeg tandoori, som jeg var så heldig å få på kyllingen min! Noe jeg liker veldig godt med indiske restauranter er at de som jobber der er så utrolig hyggelige! Altså, en kelners jobb er jo å være hyggelig, men det er noe spesielt med de som jobber på indisk. (Herregud, hvor mange ganger har jeg sagt indisk nå?) Og så får man hele tiden gratis påfyll av ris, haha! OG så får man sånne sukkerkuler når man drar. De er vel egentlig for at man skal få vekk den sterke smaken, men samma det, bruker det som godteri jeg!

  Har du spist på indisk før? Hva syns du?

 • 2

  I går kveld kom BIKBOK med gladnuheten om at Olsen-søstrene har designet hele tre kolleksjoner for BIKBOK! Jeg synes søstrene er dritkule og de har en utrolig fin stil, så dette er virkelig noe jeg gleder meg til. Dette skrev BIKBOK Norge på facebook i går:

  "Bik Bok er stolte over å kunne offentliggjøre designsamarbeid med motedesignerne og stilikonene Mary-Kate Olsen og Ashley Olsen.
  Samarbeidet inkluderer tre kolleksjoner som vi bli lansert i løpet av høstsesongen 2013. Kolleksjonene bygger på Mary-Kate og Ashley´s inspirasjon og syn på nåværende trender med den skandinaviske it-jenta i tankene.
  Mer informasjon følger. ♥ /Bik Bok"


  Kolleksjonene kommer jo ikke før til høsten, men jeg gleder meg allerede. Jeg er utrolig spent på hva de har designet for oss skandinaviske jenter!

  Gleder du deg? Har du tenkt å kjøpe noe fra kolleksjonene til søstrene?


 • 1

  Dagen i dag startet med pynting av kake og bursdagssang på senga til mamma. Vi hadde igjen litt pavlovakake fra i går, så jeg pyntet den.


  Dette er forresten en veldig bra app, BigDay.

  Vi har sånn tradisjon at når noen har bursdag eller det er morsdag/farsdag så kommer vi andre med gaver og kake inn på senga til den vi feirer. Mamma fikk en kjempefin flettet serviettholder med noteservietter og et par glass og en karaffell fra en antikkserie. Det vil si at glassene er kopier av glass som ble brukt f.eks. i romeriket.   Nå har vi nettop spist en herlig lunsj med laks og porsjerte egg her, og i kveld skal vi ut og spise. Jeg vet ikke helt hvor enda, for det er det bare pappa som gjør, men jeg gleder meg likevel utrolig mye. Vi var ute og spiste på Yaya's da pappa hadde bursdag i november, og det var så koselig. Av en eller annen grunn så blir det liksom mye hyggeligere å gå ut når noen av oss har bursdag!

  Hva skal du i dag?

   

   

 • 3

  ... løper rundt i huset mens vi pusser tennene.
  ... leser shampooflasken i dusjen.
  ... ler av vitsene våre før vi forteller dem.
  ... trenger ikke klokke fordi vi har mobil.
  ... kan lese en setning 10 ganger uten å forstå den.
  ... trykker mot dører, hvor det med fete bokstaver står TREKK.
  ... spør «Hva?» selv om vi har forstått alt.
  ... hater det, hvis vinden roter til håret.
  ... kikker 10 ganger om dagen i kjøleskapet uten å spise noe.
  ... kan se den samme filmen 10 ganger.
  ... er nødt til å ringe til mobilen for å finne den.
  ... kan kikke på klokken, uten å vite etterpå, hva klokken er.
  ... Vi snur puten, for å kunne ligge på den kalde siden.
  ... Vi stiller vekkerklokken til å ringe tidligere, for å kunne ligge lengre.
  ... Før vi går til sengs, regner vi ut hvor mange timer vi når å sove.


  //weheartit//

  Haha, kjenner du deg igjen? Det gjør hvertfall jeg! Er ikke helt enig i den med å snu puten og å løpe rundt mens jeg pusser tennene, men ellers så er vel det der en ganske så grei beskrivelse av meg.

 • 0

  Heihei dere! Etter kinoen i går dro jeg og Azora ned i kirka for å se på en prøveforestilling til et teaterstykke (Vinn og forsvinn) som settes opp på DUCE-festivalen. Vi kjenner to av de som spiller der og instruktørene i teateret der hvor vi spiller har reggisert stykke. Vi kom litt sent, men ut i fra det jeg fikk med meg virket det veldig bra.

  I dag har jeg også vært med Azora. Vi dro bort på Lambertsenteret (ja, jeg kaller det det) og møtte Ingrid og Sigurd der. Da vi kom hjem så vi LOL med Miley Cyrus og en episode av Doctor Who på pcen min før Azora måtte gå.

  Akkurat nå holder jeg på å vaske badet og mamma lager pavlovakake som vi skal spise i kveld. Yummy!


  Kjedet meg litt på skolen XD

  Ok, fint innlegg, haha! Har så lite inspirasjon nå for tida, føler jeg brukte opp alt mens jeg var syk, så ja.

  Noen tips til hva jeg kan blogge om?

 • 2

  Etter at jeg kom hjem fra skolen i dag (eller det blir vel i går), var det rett ned på tbanen med Azora. Vi dro til Ringen og så The Host der. Jeg skulle jo egentlig se den for en stund siden, men det kom hele tiden noe i veien, så siden vi hadde tid i dag, så dro vi ned dit.

  Bare for å oppklare litt hva filmen/boka faktisk handler om, så har jorda blitt invadert av noen romvesner som kaller seg sjeler. Det er vesener som ikke har egne kropper og som tar over kropper på andre planeter for å overleve. På jorda er det bare noen få overlevne mennesker, og Melanie er en av dem. En dag blir hun likevel funnet av sjelene, og en annen sjel blir plantet inn i henne. Denne sjelen heter Vandrer og er en av de aller sterkeste sjelene som finnes. Hun har vært på flere planeter enn de fleste og levd mange liv. Men menneskene er de sterkeste vesnene hun har vært borti til nå, og Melanie er en av de sterkeste. Hun gjør motstand mot Vandrer, og kommer inn i tankene hennes. Vandrer har fortsatt kontroll over Melanie's kropp, men Mel kan snakke med Vandrer inni hodet hennes.Etter en del krangling blir Vandrer etter hvert overbevist om å stole på og hjelpe Mel. Melanie fører henne til det eneste stedet hun tror hun fortsatt kan ha familie og overlevne mennesker.

  Egentlig så syns jeg filmen var veldig bra i forhold til boka, og det skal jo godt gjøres siden det er den beste boka jeg har lest. Det var en del scener som ikke var med, og noen ting så litt annerledes ut i filmen enn det de gjør i boka (jeg blir spesielt irritert over småting når det kommer til det her), men det hadde egentlig ikke så mye å si for historien. Selvfølgelig hadde jeg jo syntes det var bedre om de scenene var med, men jaja. Det som irriterte meg mest var egentlig hvor svak Vandrer blir fremstilt. I boka er Melanie og Vandrer uvenner i starten og krangler som bare det. Vandrer er en sterk sjel som ikke vil la verten ta tilbake kroppen sin. Og Mel vil ikke at kroppen hennes skal bli tatt fra henne. Men i filmen så gir Vandrer seg så og si med en gang. Det blir liksom som om hun bare hører på og gjør alt det Melanie vil uten å gjøre noen som helst motstand, som om Mel bestemmer over henne og alt hun gjør. Og det blir helt feil.

  Ellers syns jeg de hadde valgt ut gode skuespillere (uten om at jeg skulle spilt Mealnie da, haha!) og at filmen var generelt bra. Det er ikke den beste filmen jeg har sett, selv om Andrine er overbevist om at det er den beste hun har sett, men den var likevel veldig bra.

  Har du sett/lest The Host? Hva syns du om den?

 • 6

  Heia! Tenkte å bare skrive et lite innlegg nå. Jeg sitter på skolen og har greid å lure meg ut av samfunnsfagstimen, haha! Neida, jeg skriver om klassen min til årboka, og nå kommer jeg ikke på noe mer å skrive, så da sjekker jeg inn her. Jeg har vel egentlig ikke så mye å skrive om, så dette er vel egentlig et litt rart innlegg, men samma det.

  Akurat nå holder vi på med fjerde time, og etter den er det bare fire til! Haha, vi har valgfag i dag, så da slutter vi halv fire. Utrolig kjedelig egentlig, for da har jeg bare to timer på meg hjemme før jeg skal på musikkøving, og de timene går faktisk veldig fort! I morgen har vi RLE prøve, så  jeg må øve på den, gjøre to andre lekser (straffen for å være syk det!) og få stappa i meg noe middag før det er rett ut av huset igjen. Så kommer jeg ikke hjem før i nitida, ser paradise og så er det natti natti.

   

  Haha! Dette ble et kjedelig innlegg ja, men jeg skal prøve å få gitt dere noe litt mer interressant senere i dag.

   

 • 5

  Heihei!

  Jeg er medlem på en nettside som heter Headerplease (HER). Hvis du har lyst på en ny header kan man legge ut et ønske der. Da vil du få mange forskjellige headere å velge mellom til bloggen din, og det er helt gratis! Selv liker jeg best å lage min egen header, så jeg har ikke tenkt å legge ut noe ønske med det første hvertfall, men man kan som medlem også lage headere for andre. Andre legger ut et ønske hvor de har lagt ved noen bilder og beskrevet hvordan de vil at headeren skal se ut og så lager jeg en header som den personen kan velge å ha på bloggen sin.

   

  På denne måten kan du både skaffe deg en ny header og more deg med å lage headere til andre!

  Hvis du vil ha en ny header kan du også sende en mail direkte til meg (mayelifeblogg@hotmail.com), eller legge ut et ønske på headerplease. Hvis du legger ut et ønske kan du godt legge igjen en kommentar, så kan jeg jo ta en titt på ønske ditt!

   Har du prøvd/tenktå prøve headerplease?

 • 4

  Haha, her snakker vi kreativ tittel.

  I dag har jeg vært på skolen igjen, og det var så deilig! Egentlig så har jeg ikke noe i mot skole uten om at man må stå opp tidlig. Det er jo der jeg har møtt mesteparten av vennene mine, og det er jo for det meste sosialt. I tilleg er det så utrolig kjedelig å sitte hjemme alene, så det var godt å se litt folk igjen!


  Deiiig! Haha!

  I går tok rastløsheten fullstendig overhånd, så da jeg så at det sto en pakke med 1-2-3 boller på kjøkkenbenken, så heiv jeg meg over den. Det ble ikke akkurat verdens beste boller, for deigen ble helt utrolig tung, men jaja, boller er boller!


  The final result!

  Etterpå hadde vi pizza til middag og søndagens episode av Mr. Selfridge. (Anbefales!)

  Resten av dagen skal jeg egentlig ikke gjøre så mye, se et par PLL episoder (har blitt avhengig!) og øve litt fløyta hadde jeg tenkt, men ellers så har jeg dagen fri.

  Hva skal du i dag?

 • 9

  Heihei!

  Jeg er jo fremdeles syk da, så dagen har gått med til timer med Pretty Little Liars og redigering av den videoen her. Jeg er den personen som bare helt random begynner å filme ting med mobilen min, og da blir det jo en del klipp da. Dessverre har jeg mistet så og si alt jeg filma i høst, fordi mobilen min ble stjelt. Så de videoene her er bare fra iPhonen min.

  Haha, sorry for det fine startbildet Lea, plis ikke hat meg!

  Haha, Nora eier i cupsong! Hadde forresten tenkt å lage en cupsong video når jeg blir frisk igjen.

  Nå har jeg tenkt å få lest litt og sett enda noen episoder av Pretty Little Liars. Haha, fordelen med å være syk er at du får hatt en liten seriemaratton!  Hva har du gjort i dag?

 • 2

  Kom over en video for noen dager siden da jeg tøyde til noen videoer på youtube. Og dette er seriøst den mykeste dama jeg noen gang har sett. Hun er jo helt syk!  Altså, dette skal jo liksom ikke være mulig!

  Jeg ble rett og slett bare sittende og se på jeg, for det virket jo bare helt umulig.Jeg mener, jeg har jo sett masse sånne slangefok og sånt, men de er liksom myke på en helt annen måte.

  Ok, nå finner jeg ikke den videoen, for den heter ett eller annet på kinesisk (eller hva slags språk de tegnene enn er), men hvis du greier å skrive inn de tegnene som er på andre bilde kan det hende at du finner noe.

  Har du sett hun her før? I så fall, vet du hva videoen heter?

 • 3

  Catching Fire er den andre boka i Hunger Games trilogien. Det er litt over et år siden Dødslekene hadde premiere på kino, og den 22 november kommer Catching Fire (Opp i flammer) på kino i USA. På søndag får vi for første gang se traileren til den nye filmen. 14. april er det nemlig MTV Movie Awards, og de skal holde premieren på traileren i løpet av showet. Men allerede nå har MTV lagt ut en teaser til traileren på nettsidene sine. Du kan se den her:

  Det vi ser her er en del av The Victory Tour (vet ikke hva det heter på norsk), hvor Peeta og Katniss kommer til distrikt 11 for å holde talene sine der. Den slutter med et av Katniss kjente påtvungede smil.
  Mamma har jo bursdag på søndag, så jeg får nok ikke sett den da, men jeg har tenkt å ta opp hele showet og gleder meg noe helt sykt!
  Gleder du deg til Catching Fire kommer på kino? Skal du se MTV Movie Awards?
 • 10

  Ja, jeg har jo absolutt ingen ting å gjøre nå. Jeg leste ferdig Fugl Føniks for fire timer siden (og har vel enda ikke helt bestemt meg for om jeg hater den elsker den), så nå sitter jeg bare her da. Satt med mobilen i hånda og venta på at det skulle skje noe på den sånn at jeg hvertfall ville fått noe å gjøre, da jeg kom på at jeg kan jo like så godt ha et lite innlegg om den.


  Min fine mobil!

  Som dere sikkert vet så har jeg en iPhone 4S. Jeg elsker egentlig alt ved den, uten om at den har utrålig kort batteritid, så jeg må lade så og si hver dag.

  Siden pappa kjøpte den i et tilbud, fikk jeg bare 16GB på den, siden det var tilbudsavtalen. De fleste har vel 16GB, så det høres vel ikke så ille ut, men jeg er vant til en iPod på 32 som jeg kan fylle opp med så mye jeg vil. Derfor har jeg ikke så mye ting på mobilen egentlig, og har det meste på iPoden.


  Kan du gjette hva koden min er?

  Noe jeg virkelig elsker med iPhone er at den er så ryddig og enkel, men har likevel så utrolig mange funksjoner. Mamma og pappa har jo hver sin Samsung S3, og de driver hele tiden å klager over ting de ikke skjønner og alle problemene de har med den. Med iPhone har man jo ingen problemer! (Vel, uten om at den noen ganger bare hopper ut av appen du er inne på, men det trenger vi ikke nevne.)

  Kameraet er også egentlig ganske bra. Ikke akkurat det beste mobilkameraet jeg har sett, men bedre enn mange andre.

  Hva slags mobil har du?

 • 5

  Ok, jeg må virkelig slutte med de engelske overskriftene mine, har sånn en av ti som er på norsk. Haha! Det er vel fordi bok jeg leser, Mockingjay (som jeg også burde slutte å snakke om), er på engelsk, så da ender jeg opp med å nesten snakke engelsk med familien min her.

  Nesten, altså, for akkurat nå er det så vidt jeg har stemme. Jeg har en så intens svie i halsen og verdens verste hoste, så nå er stemmen så og si borte. Føler meg som en Avox her jeg sitter. (Internt dødslekene grier)

  Dagen min har bestått av å sitte på sofaen, sitte på sofaen og lese og sitte på sofaen og se på TV. Da burde jeg vel hvertfall ha kommet ganske langt på den boka mi, men neida, for jeg har vært så sliten at jeg kun har greid å lese 200 sider på 8 timer. Produktiv dag altså.


  Dette sier vel det meste om dagen min.

  Som du kanskje skjønner så ble det ikke så mye kino i dag, men de søte vennene mine ble enige om å vente med å se den til jeg blir frisk igjen. Så sorry, folkens, men det kan nok ta en stund. Skal til legen på mandag, i håp om at jeg ikke har fått streptokokker, for da må jeg ta antibiotika. Som igjen resulterer i at jeg blir utrolig slapp, og ikke blir deklert frisk igjen før rastløsheten min tar helt overkontroll.


  Haha, sorry! Jeg bare måtte. Jeg er seriøst helt gal etter den boka her. Eller det vil si at jeg helt gal etter de to første. Den her er så deprimerende og trist at jeg ikke helt vet hva jeg syns om den.

  Ok, men nå må jeg tilbake til boka og få i meg den femte curameden på to timer. Jeg skulle bedt mamma om å kjøpe to pakker, jeg kommer jo ikke til overleve i morgen!

  Haha, uff, dette ble et fint innlegg må jeg si. Og jeg som hadde planer om å holde meg unda å skrive om alle mine problemer her. Ja det var den planen.

  Hva har du gjort i dag? Har du noen tips til sår hals?

 • 7

  Ja, da er jo jeg selvfølgelig blitt syk jeg da, haha! Nei, men jeg ble hjemme på ettermiddagen i går, for jeg hadde utrolig vondt i halsen. I dag håper jeg å få kommet meg ut litt da, for jeg skal kanskje på kino med Andrine og Inga og se The Host. Jeg gleder meg helt utrolig mye, for jeg har lest boka, og hvis filmen er noe i nærheten av like bra, så kanskje jeg sier meg enig med Andrine (som har sett den allerede) i at det er den beste filmen jeg har sett. Boka er hvertfall den beste boka jeg har lest, så den er virkelig å anbefale!

  Greit, men nå må jeg vel forklare den overskriften her. Jeg kjedet meg nemlig litt i går, så da ordna jeg litt med håret mitt. Jeg prøvde å komme opp med en litt god tittel på frisyren, men jeg greide ikke å finne på noe som hørtes bra ut på norsk. Liksom flette-kryss-dot. Ehhh... nei. Så da ble det criss-cross bun.


  Haha, litt mye løse småhår, men samma det.

  Hva syns dere? Jeg hadde kanskje tenkt å begynne å lage hårvideoer, hvor jeg viser dere hvordan man lager forskjellig frisyrer. Interressert?

   

  Syns?

 • 3

  Nå har jeg tenkt å vise dere min største inspirasjon når det kommer til hår. Selv ender jeg ofte opp med en tysk flette srått bak på hodet (se den første videoen, så skjønner der), en flette jeg syns er veldig kul. Den ser veldig vanskelig og proff ut, men tar meg bare et halvt minutt å lage.

  Som du da sikkert har skjønt, så er dette den fletten Katniss bruker mest i Hunger Games filmen. Hvis du vil ha en litt mer avansert og autentisk versjon av fletten, har de også laget en video som heter "Authentic Katniss Braid". Denne tar litt lenger tid, men resultatet blir nermere den fletten Katniss har i filmen.

   

  Her får du først se en Feather Waterfall flette. Den er nesten som en klassisk Waterfall flette, som du kanskje har hørt om, bare at du ikke slipper opp hele den nederste lokken, men bare en del av den. I tilleg får du se en Ladder, eller stige, flette. Jeg syns begge disse flettene ser utrolig kule ut, men på grunn av teksturen i håret mitt, så er de litt vanskelige å gjøre på meg selv. Det jeg har funnet ut, er at de er generelt lettere på jenter med blondt hår. Ikke spør meg hvorfor, men det er sånn.

   

  De har også mange veldig avanserte videoer, som jeg ikke en gang har prøvd på. Mindy, som lager flettene, er helt syk når det kommer til hår. Hun kan lage så og si hva som helst ut av en persons hår, og de fleste kan hun gjøre på seg selv også.

  Jeg håper du kanskje lærte noe nytt og fikk inspirasjon til å gjøre mer med håret ditt, for det er utrolig gøy!

   

  Har du hørt om CGH før? Hva syns du?

 • 2

  Heia!

  I går viste spillelæreren min meg en utrolig tragisk video. Bieber-hysteriet i Norge har nemlig blitt så stort at de hadde et eget innlegg om det i løpet av nyhetene på CNN, USA's NRK. Det var tydelig at de gjorde narr av oss da, spesielt om du ser på den siste delen hvor Justin har blitt smittet av en sykdom fra en ape.

  Det med at mange skoler har utsatt eksamner syns jeg egentlig er ganske greit, for jeg hadde nok vært en av dem som hadde skulka. Men jeg vil jo få en bra karakter, så da er det fint å kunne få til begge deler! Når det gjelder meg, så er det ikke akkurat helt usannsynlig at jeg dropper et par timer mot slutten av dagen, for jeg hadde jo planlagt å hvertfall se noe da. Jaja, vi får se.

  Skal dere på konserten?

 • 0

  12. april har den romantisk komedien Warm Bodies premiere på kino. Filmen handler om en verden der mesteparten av menneskene er blitt til zombier. Zombien R møter en dag på en jente som har greid å holde seg som et vanlig menneske, Julie. Noe ved henne rører ham og han tar henne med og gjemmer henne for å beskytte henne fra resten av zombiene. Jo mer tid Julie tilbringer med R, jo mer av menneskeligheten hans oppdager hun.

  Trykker du på lenken under her, kan du også være med i blogg.no's trekning av billetter til filmen. Jeg har vedig lyst til å se den, og har jo ingen ting i mot å få billettene gratis.

  wrm13bds
 • 0

  Uff, da var ferien over og da. Bare fire uker med konstant skole, og så kommer fridagene i mai! Vi begynte jo rett på med fire fremføringer i dag, heldigvis så slapp jeg unna alle. Haha! Egentlig så var det helt greit å komme tilbake på skolen nå, det er ikke så gøy å bare gå rundt hjemme uten å gjøre en dritt. Men jeg vet også at det kan bli ganske så slitsomt utover april.

  Gymlæreren min sa noe oppmuntrende i dag da, for det er nemlig bare 12 uker igjen til sommerferien. Ja, det høres ut som mye, men det er 15 uker siden juleferien. Så jeg tror nok våren skal gå ganske så fint jeg.

  Når jeg kom hjem i dag endte jeg opp med å spise havregryn med en blanding av melk og vaniljesaus (vi gikk tom for melk, haha) og se på Lille Miss Amerika. Et utrolig tragisk program egentlig, men de er jo utrolig søte noen av de jentene der da! Jeg elsker Eden Wood, hun minner meg så utrolig om kusina mi, Amalie.

  Før jeg gikk på fløytetime leste jeg sånn femti sider av Mockingjay, den tredje boka i Hunger Games serien.

  Resten av dagen har gått til enda mer lesing, litt tid på pcen, og nå å vente på at Paradise skal starte. Enda et tragisk program.

  Hva har dere gjort i dag?

 • 0

  Nå som April er i gang, så er det ikke enge til sommerferien. Derfor bestemte jeg meg for å lakke neglene i en litt sterk og vårlig farge, lys grønn. Jeg har brukt noe som heter mermaidteknikk (det har sikkert flere navn), hvor du bruker en svamp til å dytte en farge gradvis over en annen. (Haha, jeg eier til å forklare!) Du ser ikke effekten så tydlig på de her, for jeg brukte to farger som begge var veldig lyse, men jeg kan vise dere litt bedre med noen bilder av mørkeblå negler, senere. Jeg tror likevel du greier å se litt at neglelakken er blåere/mørkere ytterst på neglene.


  Gosh 606 Early Green - Depend 225 - Depend 335


   

 • 0

  Nå sitter jeg her på senga og gjør egentlig ingen ting. Siden vi kom hjem i går, så har jeg egentlig masse rydding å gjøre, men ejg er så sliten, så dagen hittil har gått til en superenkel frokost, timer med TV (så Tarzan, haha), enda noen timer på pcen og litt lesing. Jeg har blitt helt gal etter Dødslekene og er nesten ferdig med den andre boka nå. Jeg leste ut den første da jeg var syk i vinterferien, og så har jeg egentlig ikke lest noe mer i de før nå. Jeg leste eneren på norsk, så jeg hadde egentlig tenkt å lese de andre på norsk også, men så måtte jeg ha med noe å lese i påska, så da tok jeg med meg toeren (som jeg da har på engesk).  Jeg vet egentlig ikke helt hvorfor jeg liker dem, men jeg blir bare helt fanget i dem. På onsdag var jeg så oppslukt at jeg leste halve boka på et par timer.

  Ok, men nå må jeg få gjort noe her, hvis ikke så blir jeg gal, så hade!

 • 0

  Jeg er jo helt forferdelig til å få kjøpt meg ting, altså, det skjer sjeldent at jeg faktisk kommer hjem med mer enn en tskjorte. Mye man kjøper nå til dags får man jo kjøpt over internett, men der er jeg bare enda verre. Jeg elsker jo å shoppe og jeg elsker å sjekke ut ny sminke og fine sko, men det ender aldri med at jeg kjøper noe av det som ligger i "handlekurven".

  Faktisk, så har jeg ordentlig kjøpt noe på nett annet enn to kjoler fra Nelly og noen øyenskyggepalletter jeg kjøpte fra Makeup Mekka for noen dager siden.

  Men, jeg har derfor tenkt å friste meg selv litt ved å fortelle dere litt om yndlings nettbutikkene mine. Jeg får vel håpe at dere finner noe dere har lyst på, og at jeg også greier å overbevise meg selv.

  I dette innlegget skal jeg skrive om den kjente butikken nelly.com.

  BILDET ER LENKET.  Jeg antar de fleste har hørt om Nelly. På Nelly kan du få kjøpt alt av mote. De selger haugevis av merker, til den opprinnelige prisen fra designeren selv. På Nelly får du også kjøpt mamma- pappa- og barneklær i tillegg til dameklærne.

   

  Kjoler:


  1. Elise Ryan 499,-  HER   2. Te Amo 499,- HER  3. Elise Ryan 499,- HER   4. Oneness 499,-  HER   5.  B.young 599,- HER   6. Sparkz 299,-  HER  7. Elise Ryan  499,-  HER  8. Vila 499,- HER

   

  Overdeler:

   
  1. AWear 799,- HER   2. NLY 899,- HER  3. Fanny Lyckman for Estradeur 699,- HER  4. Fanny Lyckman for Estradeur 899,- HER  5. ClubL 299,- HER  6. Fanny Lyckman for Estradeur 499,- HER  7. Supertrash 1049,- HER  8. Motel 399,- HER  9.  Religion 749,- HER  10. Designers Remix 1495,- HER 

   

  Jeans:

   
  1. NN.07 995,- HER  2. Current/Elliot 1995,- HER  3. Pieces 279,- HER  4. Minkpink 1095,- HER  5. Levi's 1195,- HER  6. Current/Elliot 1749,- HER  7. Issue1.3 549,-  HER  8. Just Female 799,- HER  9. Dr. Denim 399,- HER  10. Evil Twin 1895,- HER                      

   

  Skjørt og shorts:


  1. Jeane Blush 299,- HER  2. Only 239,- HER  3. (Produktet er utgått)  4. ClubL 199,- HER  5. Sparkz 249,- HER  6. Sisters Point 399,- HER  7. Three Little Words 349,- HER  8. Sisters Point 399,- HER  9. Sort Denim 299,- HER  10. Jeane Blush 299,- HER              

   

  Fant du noe du likte?

  Neste gang skal jeg skrive om MUA cosmetics.

 • Maye - kommenterer alltid tilbake <3

  Navn: Ragnhild Knudsen Alder: 15 Bosted: Oslo Mote, foto, skjønnhet og hverdag. Driver med teater, musikk og cheerleading. Kontakt/Sponsing: mayelifeblogg@hotmail.com

  google-site-verification: google8772492bd9a8909b.html

  Kategorier

  Arkiv

  Mars' blogger