Mayelife - mote og foto -
Hjem Add Facebook Tumblr

11

...winter to spring!

Og plutselig var all snøen borte og sola har kommet frem i stedet. Det er så utrolig deilig å kunne kjenne sola varme i ansiktet igjen. det er riktignok fortsatt kaldt, men jeg må si det er ganske motiverende å tenke på at sommeren faktisk ikke er så langt unna likevel. Det er jo faktisk bare 3 måneder til sommerferien! Og med tanke på at vi bruker omtrent halvparten av de månedene på å se på film og være ute i finværet så tror jeg faktisk at jeg skal greie meg gjennom resten av niende klasse.


Cardigan fra Andrea // T-skjorte fra H&M


Bukse fra Gina Tricot // Ring fra Kreta (venninnegave)


Sko fra Lille VinkelNå må jeg få pugget til naturfagsprøven i morgen (yey...) og så er det rett ned i kirka på konfkurs, herlig. Kunne ønsket meg en bedre kveld... Haha, neida, det er jo koselig. Og i natt kommer den neste episoden av Glee, så da har jeg noe å se frem til gjennom skoledagen i morgen! :)

Har sola begynt å titte frem hjemme hos deg også?

 

 

 

 

 

#sol #sommer #glee #comewhatmay #moulinrouge #vår #outfit #boyfriendjeans #konfirmasjon #glee100

 • 4

  //Bildet er lenket til den tilhørende bloggen//

   

  Nå er vi allerede godt inne i det nye året, og det er på tid emed en ny ukens blogg. Siden jeg ikke har vært helt til stede de siste ukene kommer dette innlegget litt mer midt i måndten enn det egentlig burde, men sånn får det bare bli.

  Å velge månedens blogg denne måneden var utrolig gøy. Det var så mange fine blogger som hadde meldt seg på, men dessverre er det bare en som kan vinne hver gang. Noen ganger tenker jeg at hele denne greia her er litt utrettferdig, for det slltid flere blogger som hadde fortjent å vinne, men da er det jo greit at man bare kan prve seg for neste måndte hvis man ikke vant!

  Så denne månedens blogg er:

  Lotta Salbuvik Jessen er månedens blogger! Hune r en 16 år gammel jente fra Moss som blogger om livet sitt, både oppturer og nedturer. Hun tar utrolig mange flotte bilder og skriver mange interressante innlegg. Hun interresserer seg i mote og har mange inspirerende outfit-bilder og moteinnlegg.

  Første gang jeg var innom bloggen til Lotta var vel tidligere i høst, og jeg blir like positivt overrasket hver gang jeg stikker innom.

  Hun har også en salgsblogg som du kan finne HER.

   

  Har du lyst til å bli mars' blogger?

  • Lik min facebookside HER. (Dette BLIR sjekket!)
  • Kommenter i dette innlegget at du er med i konkurransen.
  • Som vinner av månedens blogg skriver jeg et kort anbefalingsinnlegg som dette om bloggen din. Det vil føre til at både jeg og andre lesere vil stikke innom bloggen din og kanskje bli fast leser.
  • Jeg ser nøye gjennom alle bloggene som melder seg, og velger den bloggen jeg synes passer best å skrive om på det tidspunktet.

   

  Har du vært innom bloggen til Lotta før? Vil du bli månedens blogger neste gang?

   

   

   

  #månedensblogg #måndtensblogg #ukensblogg #konkurranse

 • 2

  19 dager, 18 timer og 20 minutter. Så lenge er det siden mitt forrige innlegg. Og hvordan føles det? Forferdelig, herlig, kjedelig, feil men likevel riktig. Det var så utrolig deilig å bare kunne ta en pause en liten stund, slippe å tenke på hva jeg skal blogge om i dag og hvilke bilder jeg er nødt til å ta. Men det har også vært litt kjipt. Jeg har selvfølgelig hatt utrolig dårlig samvittighet, både ovenfor dere og for meg selv, men jeg har også savnet det veldig. Jeg har lenge lurt litt på om jeg rett og slett bare skal slutte å blogge, men etter å ha prøvd det nå i mindre enn tre uker har jeg funnet ut at jeg faktisk ikke har lyst til å slutte. Det er så koselig å lese alle de fine kommentarene deres og se lesertallene hver dag. Og tusen takk til alle dere som har vært innom bloggen min mens jeg har vært borte! Jeg har sjekket innom blogg.no et par ganger i løpet av de siste ukene, og det er så utrolig koselig at folk fortsatt tar turen innom for å se om jeg har skrevet noe nytt!

  Det er flere grunner til at jeg ikke har skrevet noe de siste ukene. Latskap, skolearbeid, og... glee. Haha, hvis du vil fortsette å ha et liv, aldri start å se den serien! Jeg tror jeg så sesong fire på mindre enn tre dager. Jeg har seriøst låst meg inne på rommet mitt i flere timer med bare litt mat og en apple-tv. Ikke bra. Og selv om jeg er ferdig med alle episodene for lengst greier jeg liksom ikke å stoppe. Jeg var jo selvfølgelig så dum at jeg lot meg selv bli en klainer. Og hva er en klainer? En som har bestemt seg for å stenge seg ute fra verden og bruke all sin energi og tid på det fantastisk paret Kurt og Blaine, en som har hele mobilen sin fylt opp med bilder av Blaine og Kurt og bruker timer på å lese fan-fics om dem hver dag. (The Sidhe er forresten veldig bra, hvis du trenger noe å lese på!) Og av en eller annen grunn greier jeg bare ikke å bli lei av det heller!

  Så ja, glee er en stor grunn til at jeg ikke har vært så aktiv i det siste, men jeg har også hatt masse skolearbeid og mye annet å gjøre. Og jeg skulle gjerne lovet dere minst ett innlegg hver dag den kommende uka (for jeg har faktisk veldig masse å skrive om nå!), men denne uka har en tendens til å bli årets travleste, så det skjer nok ikke. Om litt mer enn to timer skal jeg nemlig være nede i kirka her på Bøler for å ha generalprøve og teknisk prøve med teateret. På mandag har vi premiere og da er det forestillinger hver dag frem til lørdagen. Jeg har tenkt til å forhåndsskrive et par innlegg, men det blir nok ikke så veldig mye mer enn det.

  Men som sagt så har jeg faktisk ganske mye å skrive om. Jeg har hatt hauger av idéer til innlegg disse tre ukene, men hver gang jeg har prøvd å skrive dem har det bare ikke funket. Så jeg har gitt opp og tenkt at det sikkert kommer en annen dag. Og med tanke på dette lange innlegget tror jeg det endelig har løsnet.

  Så jeg håper dere fortsetter å komme innom bloggen min selv om den kanskje ikke alltid er så aktiv som jeg skulle ønske! Men jeg har idéer til flere innlegg, et par videoer og selvfølgelig månedens blogg, så det kommer nok i løpet av de neste ukene!

  Hva er det du liker best ved bloggen min? Hva vil du at jeg skal gjøre mer/mindre av her på bloggen?

   

   

   

   

   

  #pause #imback #glee #klaine #teater

 • Maye - kommenterer alltid tilbake <3

  Navn: Ragnhild Knudsen Alder: 15 Bosted: Oslo Mote, foto, skjønnhet og hverdag. Driver med teater, musikk og cheerleading. Kontakt/Sponsing: mayelifeblogg@hotmail.com

  google-site-verification: google8772492bd9a8909b.html

  Kategorier

  Arkiv

  Mars' blogger