Mayelife - mote og foto -
Hjem Add Facebook Tumblr

0


Årets påskeegg, yummy!

Etter innlegget mitt i går, gikk jeg og Elias ut fr å lete etter påskeegg. Jeg hadde jo bedt mamma om å fortelle påskeharen at han skulle hjemme egget mitt litt bedre enn det han har gjort før, og det fikk han jammen til. Jeg var jo kald som en ispinne da jeg endelig fant det! Men jaja, det var gøy da.

Etterpå spilte vi en god del kortspill, som stress, hjerterdam etc. og spiste masse godteri!


Aila, Elias og meg som leter etter påskeegg.

I dag har vi jo bare kjørt hjem fra besta og bestefar, så med mindre dere er veldig interressert i å vite hvordan traffikken var i dag og hvor vi kjørte, så har jeg ikke noe særlig å fortelle.

 

PS: Sorry for litt seint innlegg, men nettet vårt var nede en stund her, så jeg fikk ikke skrevet noe.

 • Stikkord:
  0

  Heisan!

  I går ble det ikke så mye blogging, for jeg hadde besøk av kusinene mine. Men nå har de tre yngste av dem dratt, så da er det en god del roligere her. Er ikke så lett å få sitte for seg selv med en toåring og en firåring hengende på en.

  I går var jeg og pappa på slalom på Oppdal. Vi var der i ca. fire timer, med utrolig godt vær og føre. Vi hadde egentlig lyst til å dra dit i dag og, men mamma var bestemt på at det skulle bli skitur i dag. Så da ble det det.  Da vi kom hjem i går var kusinene mine her. Vi lekte litt, spiste fisk til middag og så på film. Vi så den siste Twiight filmen, som er såå fin. Jeg elsker at den slutter med den siste setningen i boka, som også er utrolig fin. Du blir liksom sittende igjen med en sånn trist følelse over at du er ferdig med alle bøkene.


  Siste setningen i Breaking Dawn.

  Kusinene mine overnattet, så de var også med på skitur i dag. Vi gikk ikke noe særlig langt (takk for det!), men lagde oss en liten leir og grilla litt pølser. Vi akte og sto litt på ski ned bakkene der, og spiste påskeegg.


  Aila, på snart 12 år, er den eldste av de fire søstrene. Hun skal natte over til i morgen og.


  Amalie er fire år gammel og storesøster til hun jenta under her.  Anna, som er snart 10 år, hater å bli tatt bilde av, så hun hadde nok drept meg hvis jeg la ut et bilde av henne. Så da dropper jeg det.

  Nå skal jeg tøye litt her, før vi skal ha middag og gå på påskeegleting

   

  Hva har du gjort de siste dagene?

   


 • Stikkord:
  2

  Nå er jeg jo som sgat hos besta og bestefar, og her skjer det ikke sånn utrolig mye akkurat. Så nå sitter jeg her ved bordet på kjøkkenet og prøver å få gjort så mye som mulig for den bloggen her. For de neste dagene bilr det vel ikke akkurat veldig glamorøse innlegg. Det blir nok mer hvilken smurning vi brukte på skia i dag og hva slags pølser vi bestemte oss for å grille.

  Så da bruker jeg den tida jeg har nå til å poste et lite innlegg om fotoredigering. Når jeg kjeder meg ender jeg ofte opp med å redigere bilder, bare for å gjøre noe eller for å legge ut bilder her på bloggen. SÅ noen av disse bildene har dere nok sett før, men bare den redigerte versjonen. Så her er noen før- og etterbilder fra bilder jeg har redigert.

  OK, ikke spør hvorfor det ikke står FØR og ETTER på de to siste. Jeg er helt sikker på at jeg la det på dem, men jaja, orker ikke å fikse det nå. Haha! Dere skjønner det.

   

  Syns?

   

 • Stikkord:
  0

  Det er sånn det skrives, ikke sant? Skjærtorsdag? Jaja, samma det.

  Dagen i dag har bestått av en sen frokost i tolvtida, etterfulgt av maaasse lesing. Fikk lest ferdig toeren av Små, søte løgnere, og begynt på Catching Fire (nummer to av dødslekene). Uff, jeg kommer enda ikke over at Nora D. fortalte meg hva som skjer i SSL (eller PLL) 2. Det er faktisk noe av det verste jeg vet; når fok forteller om noe stort som skjer i en bok eller hvrdan en film ender. Det er bare så utroig irriterende og ødelegger hele opplevelsen. Jeg skal ikke si hva som skjer i boka, for da går jeg jo helt i mot mine egne meninger, men det er bare så irriterende når det bygger seg opp til noe skikkelig spennende i en bok, men så vet du allerede hva som skal skje.

  Ok, det der var sikkert utrolig kjedelig å lese, men jeg måtte bare få det ut. Etter å ha lest et par kapiter av Catchin fire, dro mamma og pappa meg og Elias ut på skitur. Vi gikk opp til der hvor kusina til mamma har hytte, og grillet pølser med hun og mannen hennes. På vei ned var jeg så kald på henda at jeg rett og slett bare tok bilnøkkelen og gikk så fort jeg kunne for å komme meg inn i den varme bilen. Dessverre var jeg så varm av å ha gått fort når jeg kom ned, at det ble for varmt i bilen. :P

  Nå driver besta og ordner til middag her, tror vi skal ha elghakk eller noe. (Ikke spørr hva elghakk er, for jeg er faktisk ikke helt sikker selv :P)

  I morgen har jeg og pappa tenkt å kjøre til Oppdal for å stå på litt nedoverski der, før kusinene mine kommer på besøk og skal overnatte.

  Hva har du gjort i dag?

 • Stikkord:
  0

  Jupp, da var vi fremme for ca. to timer siden.Det var utrolig mye kø frem til Minnesund, så det har tatt oss sju timer i stedet for fem å komme fram, men nå er vi her hvertfal.

  Besta og bestefar var på noen greier da vi kom, men besta hadde lagd itt sodd til oss (trøndersuppe), så vi spiste det.

  Nå har jeg og Elias sitti og sett på film på pcen, mens mamma og pappa har sittet og snakket litt med besta og bestefar. Vi så en film fra 2007 som heter The last mimzy. Det er en fim jeg har hatt veldig lyst til å se utrolig lenge. Jeg har nemlig sett den en gang før, da den kom ut, og så har jeg villet se den igjen. Så jeg har hørt med så og si alle jeg kjenner om de har hørt om den. Jeg har fortalt alt jeg husker fra den, men det ingen som har hatt den villeste anelse om hva jeg har snakket om.

  For en liten stund siden leste jeg på en blogg hvor det var lagt ut en bildekollasj fra filmen, og der sto det Mimzy ett eller annet sted. Så da søkte jeg den opp, og der var den!


  Mimzy

  Egentlig så tror jeg de fleste vet hvilken film jeg snakker om hvis de først ser den, for det er nok ganske mange som har sett den. Jeg syns hvertfall dette coveret virker veldig kjent:  Har du sett The Last Mimzy? Hva synes du om den?

 • Stikkord:
  2

  Som vanlig så ble det litt endring i planene her. Så nå sitter jeg fortsatt hjemme, og pakker de siste tingene før vi skal dra til besta og bestefar.

  I går var jeg en tur på tveitasenteret med mamma, og fikk faktisk kjøpt meg en del for en gangs skyld! Da vi kom hjem var det rett på skitur med appelsin og Kvikk Lunsj.

  TIl middag ble det rester, og dagen endte med Kon Tiki og is.

  Vi er nok fremme på Innset i sjutida, så skal prøve å oppdatere dere litt da.


  My little brother playing Minecraft, haha!

  Ble litt kort det innlegget her, men akkurat nå så har jeg bare lyst til å komme meg ut i bilen og få kjørt så fort som mulig.

 • Stikkord:
  2

  Heihei!

  I det siste har flere av vennene mine fått seg blogg, så jeg tenkte jeg skulle linke litt til dem. ALLE BILDENE ER LINNKET.

  LLLG.blogg.no er bloggen til ei utrolig søt jente som heter Emilie Syvertsen. Jeg og Emilie pleide å være bestevenner før, sammen med Caroline Clasen. Vi endte opp med å krangle så mye at vi til slutt gled litt fra hverandre. Etter å ha gått på skole med Emilie i 7 år, går hun nå på Bøler skole, og jeg på Skullerud. Jeg ser ikke Emilie så ofte, noe som er veldig trist egentlig, for hun er en utrolig hyggelig jente.

  Emilie blogger om alt som skjer i hverdagen hennes, mote og sminke. Hun blogger også en del om hjertesaker, siden hun selv har slitt med en del sykdom, og har operert benet to ganger. Hun blogger ikke hver eneste dag, men har som oftest ikke mer enn en dags mellomrom mellom postene.

   

  Eline og Unni heter de to jentene her. Unni har jeg gått på skole med siden førsteklasse, og vi har lenge vært gode venner. Eline gikk på Rustad skole før, men går i klasse med meg og Unni på Skullerud nå.

  De startet bloggen sin for ikke så lenge siden, men er utrolig flinke til å komme med oppdateringer. Siden de er to stykker på bloggen får du flere innlegg hver dag.  De blogger om mote, sminke, DIY og alt annet de kan finne på.

   

  Søte Lea her finner du på eastsidegirl.blogg.no. Hun er en av mine beste venner og alltid morsom å være med. Hun er den randome teaterjenta som absolut ikke bryr seg om hva andre synes.

  Hun blogger om absoult alt som faller henne inn, og greier alltid å vinkle innleggene sine til noe morsomt. Hun startet bloggen sin for kun noen få dager siden, og har ikke fått kommet ordentlig i gang enda, men det blir nok mer å høre fra henne snart.

   

  Nå er det jo sånn at jeg har mange flere venner med blogger, men hvis jeg skulle ha listet alle, så hadde jeg endt opp med et ganske så langt innlegg. Men dette er hvertfall de bloggene jeg leser så og si hver dag.

   

  Hva syns du om bloggene deres? Har du vært innom dem før?

 • Stikkord:
  1

  Heisan!

  I går hadde vi som sagt familiemiddag her. Vi spiste pinnekjøtt (ja, pinnekjøtt), og tante May-Liss hadde tatt med mandelkjernepudding, som er kjempegodt!  I dag skal jeg pakke litt, for vi tenker å dra til besta og bestefar i kveld eller i morgen. De bor på Innset, en time fra Trondheim og et kvarter fra Oppdal. På Oppdal har de både skiannlegg og badeannlegg, så både slalomskia og badetøyet blir med opp. Og kanskje får jeg med meg mamma en tur til Trondheim og? Jeg bare elsker den byen! Den har liksom alt det Oslo har, den er bare mer kompakt og utrolig mye koseligere!


  Bare se her! //Bilde fra i sommer, tatt ved Nidelven i Trondheim//

  Men uannset, jeg skal hvertfall bruke dagen på å pakke, og så kommer kanskje Sara bortom en liten stund.

 • Stikkord:
  0

  Heilo!

  De siste dagene har det ikke blitt så mye blogging, for jeg har vært ganske opptatt med en del andre ting. På fredag kveld ringte Lea og spurte om jeg ville komme bort til henne, så da gjorde jeg jo det. Det endte opp med at jeg overnattet hos henne.


  Bacon og omelett frokost!

  Lørdagen startet vi med et par episoder av gossip girl før jeg dro hjem. I firetida kom Lea, Unni og Azora bort til meg og vi ordna ferdig hår og sminke før vi løp (ja, løp. Vi er litt somlete) ned til Aysu. Aysu kommer fra Aserbajdsjan, og hos dem så star året mellom 22. og 23. mars. Så vi var med henne og feiret det sammen med familie og venner av henne.


  Aysu og Unni <3


  Azora og meg i dritbra kvalitet! Haha

  Det var veldig morsomt egentlig, selv om vi var de eneste norske der :P Det var et band som sang og spilte masse aserbajdsjanske sanger mens alle andre dansa. De andre gjorde sånne helt syje ting med beina og armene, mens vi norske folka bare danse helt vanlig og følte oss veldig smarte. Haha!
  Lea!

  Da jeg kom hjem satt mamma, pappa og et vennepar av oss i stua og så på film. Så da har jeg sett halvparten av De urørlige, som var en utrolig morsom film! Jeg elsker franske filmer, for franskmenn har så lik humor som meg!

  Etter hvert kom også Azora, og overnatta her. Da vi våkna i dag tidlig var mamm aog pappa på vei ut på skitur, så vi satt oss ned og spilte Cluedo med Elias. (Og jeg vant, haha! :P) Litt senere på dagen kom også Nora E.

  Nå har vi middagsbesøk av farmor og farfar, og tante og onkel, så da må jeg gå! LEgger ut bilder i morgen. :)

   

  Hva har du gjort de siste dagene?

   

 • Stikkord:
  2

  Nå har jeg bestemt meg for at jeg skal prøve (jeg jentar, prøve) å trene minst tjue minutter hver dag i sommer. Jeg trener jo litt de fleste dager nå og, men det er liksom når jeg har sånne timinutterspauser midt på dagen og ikke har noe å gjøre. Jeg syns selvfølgelig det er gøy å trene, så jeg skulle gjerne gjort et mer, men det er bare så alt annet enn fristende å trene nå midt på vinteren. Men i sommer skal jeg virkelig skjerpe meg. Jeg gleder meg sånn til solen og varmen, og å kunne være ute. Og da høres det så deilig ut å bare kunne løpe seg en tur.

  Men, det er jo nå jeg har lyst til å trene, så jeg har funnet en del videoer og bilder med inspirasjon til trening inne.


  /weheartit/


   

  Jeg simpelthen elsker videoene til Tiffany Rothe. Hun er såmotivernde og har mange morsomme og annerledes øvelser.

   

  Hva er dine treningsrutiner?

 • Stikkord:
  2

   

  E-mail: mayelifeblogg@hotmail.com

  Facebook: Mayelifeblogg (link)

  Formspring: Mayemariemeg (link)

  Weheartit: Mayemariemeg (link)

  Pinterest: Mayemariemeg (link)

  Jeg lager også headere om du ønsker det, send meg enten en mail eller legg igjen et ønske på headerplease.com. :)

   

  Legg gjerne igjen en komentar her på bloggen om det er noe du lurer på, eller send meg en mail!
 • Stikkord:
  1

  Som jeg sikkert har sagt hundre ganger nå, så er jeg helt utrolig dårlig til å kjøpe meg ting. Jeg elsker å shoppe, og ender ofte opp med sånn ti plagg på prøverommet. Men jeg hater å bruke penger, så selv om jeg kanskje likte fem av plaggene, så ender jeg ofte opp med å bare kjøpe ett. Nå har jeg gått rundt i sånn et år her og hatt lyst til å kjøpe meg et par peplumtopper, men jeg finner aldri noen jeg føler er verdt pengene. Nå som vårkoleksjonene har begynt å komme, har det jo også dukket opp flere peplumtopper, så så fort jeg for tid så er det rett ute å kjøpe peplum. Jeg har funnet noen favoritter, og tenkte at jeg kunne vise dem til dere:

  Alle er fra BIKBOK.


  TL NICATO - 249,- LINK


  TV BLAKE - 249,- LINK


  1.
  TV LANA - 249,- LINK      2. KF CRAVE - 249,- LINK     3. TT STUDDA - 199,- LINK

   

  Peplumkjoler er jo også veldig fint, så jeg fant noen der og:


  1. DK DOLLY - 349,- LINK         2. DK POSH - 349,- LINK       3. DK GEMMA - 349,-  LINK

   

   

   

  Hva synes du om peplum?

  Noen favoritter? • Stikkord:
  0

  Som dere vet har jeg jo hatt forestillinger hele denne uka her, så det har ikke blitt så mye blogging akkurat.

  Barnegruppa hadde sin premiere på søndag, og vi i ungdomsgruppa hadde vår på mandag.  På tirsdag dro jeg i stedet for å sminke barnegruppa, til byen med Lea. Jeg er så utrolig sparsom med penger, men fikk for en gangs skyld kjøpt meg et par sko.


  299,- fra H&M (kjøpte dem på salg for 100,-)

  På onsdagen ble forestillingen filmet, noe som egentlig er ganske irriterende. For av en eller annen grunn blir onsdagsforestillinga alltid den dårligste. De burde mye heller filme på fredagen eller lørdagen.

  Lørdagen blir som oftest den beste forestillingen. For siden det er siste forestilling, så pleier vi alltid å gjøre noe kødd for å frike ut instruktørene. Så med et par grove vitser og overdrevne følelser, blir det alltid morsomst på lørdagen. I år syns jeg faktisk det var veldig synd at de ikke filma på lørdagen, for det var den beste forestillingen jeg noen gang har spilt. Men jeg får vel bare nøye meg med minnene.


  Noen bilder fra lørdagen hvor både barnegruppa og ungdomsgruppa spilte.

  Så nå er det ikke mer teater før til høsten, noe som egentlig går ganske greit. Teater er utrolig morsomt og man blir kjent med så mange kule folk, men det kan være ganske stressende også. I år har jeg egentlig for det meste gått og irritert meg over masse greier som jeg ikke orker å nevne nå, men vi endte opp med en av ØBUT's beste forestillinger noensinne.

  Til neste år har vi 20-års jubileum, så jeg skal prøve å få overtalt mamma (som er styreleder) til å arrangere en tur.

   

  ØBUT's nettside, meld deg på til neste år!

 • Stikkord:
  2

  Heihei!
  I går var en utrolig travel dag. Først spilte jeg i oslomesterskap med musikken (som vi tapte, haha), og så var det rett ned på generalprøve på teateret.
  Etter det måtte jeg sminke barnegruppa og få de klare for premiere.

  Elias som skjellettkriger

  Etter utrolig mye stress bak scenen, var det endelig tid for premiere for barnegruppa. Salen var fullsatt, og så og si alt gikk som det skulle.
  I dag skal jeg ha premiere, og for en gangs skyld så gruer jeg meg faktisk litt. Vi burde ha hatt mye mer tid, for jeg syns ikke vi er klare i det hele tatt. Men jaja, vi får vel bare håpe på det beste!??

 • 3

  Dette er da årets plakat til Østensjø barne- og ungdomsteaters teaterfestival. Vi skal sette opp En midtsommernattsdrøm av William Shakespeare, og barnegruppa setter opp Luna Tikk Takk.

  Luna Tikk Takk er egentlig basert på et annet manus, men instruktørene har gjort veldig mye om på det, så da regner vi det som et selvlagd stykke. Det handler om en jente som heter AMriella, som en natt blir vekket av et par romvesner. Månen er nær sin undergang, og Mariella er den eneste som kan redde den og de som bor der. Mer enn det vet jeg egentlig ikke om stykket, så det sal bli morsomt å se hva de har fått til å lage.  En midtsommernatts drøm er også litt annerledes enn orginalmanuset. Hele historien pakker seg rundt de fire tenåringene Helena, Hermia, Lysander og Demetrius. Dette er hovedrollene, men stykket har også mange andre store roller. Som alvedronningen og alvekongen, fyrsteparet i Athen som snart skal gifte seg, og håndverkerne som har tenkt å sette opp et skuespill i fyrsteparets bryllup. Lysander og Hermia er vilt forelsket, men Hermias mor vil at Hermia heller skal gifte seg med Demetrius. Demetrius på sin side er stupforelska i Hermia, men Helena er foreslket i han igjen. HVordan alt dette virrvarret løser seg, får du se på forestillingene.
  Alle forestillingene finner sted i Bøler kirke, og tidene kan du se på plakeaten. Håper å se deg der!

 • 0

  Ååå! Det er så utrolig fint vær her nå! Jeg har bare lyst til å få på meg sommerklærne, finne noen venner og komme meg ut!  Dessverre fant jeg ut, etter å ha stått og solt meg på balkongen i noen minutter, at det muligens blir litt kaldt å gå i shorts akkurat nå. I tilleg er jeg opptatt i dag, for vi skal i gang med teknisk prøve på teateret i dag! (Kommer innlegg om forestillingene etterpå.)  Dette året har bare gått så fort. Jeg har hele tiden tenkt at, jaja, men det er jo frotsatt en stund til forestillingene, men det er jo premiere på mandag! Jeg har nok hatt den følelsen litt fordi jeg føler at vi ikke er klare i deet hele tatt. Det er mange som så vidt kan replikkene sine, og jeg kjenner at hvis jeg blir veldig nervøs, kan det godt hende at jeg glemmer dem jeg og. I tilleg syns jeg ikke kostymene våres er ferdige i det hele tatt, og jeg er hvertfall ikke fornøyd med mitt eget! Men jaja, vi får vel bare håpe at alt går bra!


 • Stikkord:
  0

  Lagde en liten video her om dagen, min hverdagssminke.

  Jeg vet at det kommer opp et sånn Wondershare vannmerke, og jeg beklager det. Jeg måtte laste ned en ny videoredigerer, for den gamle funka ikke lenger, og jeg fikk ikke beskjed om vannmerke før jeg skulle lagre den, og da gadd jeg ikke å begynne på nytt i et annet program. Jeg oppdaget også når jeg så på den på youtube nå, at pixlene har forstørret seg noe utrolig i forhold til hvordan de var da jeg lagde videoen. Så sorry altså, men skal prøve å få det til bedre neste gang!

 • Stikkord:
  1

  Haha, er litt seint det innlegget her, siden jeg fikk den på torsdag, men samma det.

  Mobilen min ble jo stjælet tidligere i høst, så da måtte jeg bruke litt alternative mobiler. Først brukte jeg Blackberryen min, men så forsvant laderen. Da skulle jeg bruke mammas gamle Samsung Gio, emn den var visst defekt, så da ble det tastetelefon fra Sony Ericcson. For litt siden fant jeg igjen laderen til Blackberryen, men da var selve mobilen borte. I vinterferien fant jeg mobilen igjen, så da satt jeg den til lading når jeg kom hjem. Da jeg skulle til å begynne å bruke den, på onsdag, ringte pappa. Han var på ekspert og holdt på å kjøpe en ny mobil til meg. Jeg kunne velge om jeg ville ha iPhone 4S eller 5, men hvis jeg tok femeren måtte jeg betale et par tusen for den selv. Og jeg skjønner egentlig ikke hva som er så stor forskjell på 4S og 5. Så da har jeg fått meg en hvit iPhone 4S med 16GB.
  Hva slags mobil har du?


 • Stikkord:
  0

  Heihei!

  Vært litt treig morgen i dag, sett på Pretty LIttle Liars og spiste egg&bacon-frokost for sånn en halv time siden. Men nå er jeg våken og har virkelig ingen ting å gjøre. Skal ut med Nora om en liten stund, også skal vi finne på noe med Azora i kveld. HUn kom forresten hjem fra New Zeeland i går, etter å ha vært der i tre uker, så det blir deilig å se henne igjen. Også har hun kjøpt gave ;) Haha, neida. Eller joda, men neida. :P

  I går var vi jo på tur ute hos en venn av oss, og da ble kameraet med vettu. Ikke veldig glamorøse bilder akkurat, men...


  Snømann må man alltid ha!


  Haha, ble den ikke fin?

  Så henta Hans hunden til naboen, Super, som vi fikk bli dratt etter på et akebrett. Haha, høres smart ut.


  Super, Asta og Hans.

   

  Hva gjorde du i går?

 • 0

  Ser nå at tittelen kanskje ikke var helt passende, for her er det ikke akkurat så mye sol. Men det virker som den begynner å titte fram, så da satser jeg på fint vær resten av dagen!

  I går var jeg hos Klippelise og stusset tuppene. Jeg har aldri vært der før, men er veldig fornøyd. De var utrolig hyggelige der, og så fikk jeg litt Morraconoil i håret også. Og det har jeg jo selvfølgelig ingen ting i mot. Jeg bare elsker den oljen, og den lukter så utrolig godt! Salongen er drevet av ei jente som heter Lise, som er utrolig flink. Det fins jo bare en salong, men det man trenger jo ikke være i en stor kjede for å være flinke. Og disse syns jeg faktisk er mye flinkere enn noen av de som har klippet meg fra Auster, som jeg alltid har pleid å gå til frem til nå.  I dag skal vi ut og besøke en venn oss og grille pølser der, men ellers så skal jeg egentlig ikke gjøre noe som helst.

   

  Hva skal du i dag?

 • Stikkord:
  0

  Haha, ja da er det bare to uker siden forrige innlegg! Jaja, jeg skal ikke komme med noen lang serenade om hvor lei meg jeg er, for det er jeg egentlig ikke. Jeg har vært syk og sliten, så da har jeg tatt en liten pause, og sånn er det!

  Men jeg kan jo likevel oppdatere litt på hva som har skjedd siden sist. Først var jeg på Dombås med korpset halve vinterferien. Ja, jeg skjønner at korpstur høres utrolig kjedelig ut, men da har du ikke møtt korpset mitt. Turene er jo faktisk hovedgrunnen til at de fleste som går i korpset ikke slutter.

  Hvert år har vi et karneval på Dombås, og dette er Nora kledd ut som søsteren sin på morningen. Haha, vi hadde ikke planlagt noe noen av oss, så hun fant det på liksom fem minutter før det starta. :P


  Og her har vi Oskar, som vant kostymekonkurransen.  Etter å ha blitt syk igjen, kom mamma og henta meg. Vi dro til besta og bestefar som bor to timer nord for Dombås.

  Etter at vi kom hjem på søndag har jeg egentlig ikke gjort så mye. Litt teaterøving og maaasse lekser, men ellers har jeg tatt det med ro. (Hørtes veldig gammeldags ut)

     Hva gjorde du i vinterferien?

 • Stikkord:
  Maye - kommenterer alltid tilbake <3

  Navn: Ragnhild Knudsen Alder: 15 Bosted: Oslo Mote, foto, skjønnhet og hverdag. Driver med teater, musikk og cheerleading. Kontakt/Sponsing: mayelifeblogg@hotmail.com

  google-site-verification: google8772492bd9a8909b.html

  Kategorier

  Arkiv

  Mars' blogger