Mayelife - mote og foto -
Hjem Add Facebook Tumblr

14

Torsdag kveld var det endelig duket for vinterball på Skullerud skole. Da hadde jeg vært på ballkomitemøter hver onsdag i flere uker, vært en hel dag på skolen for å pynte og brukt masse tid på å finne ut av antrekk, hår og sminke. Sistnevnte gikk ikke helt som planlagt riktignok, med alt for dårlig tid til å få gjort ferdig både håret og sminken, men det ble noe i hvert fall.

Da Unni pg Lea kom på ndøra halv fem stod jeg fortsatt i badekåpa, holdt på å rett håret, var akkurat ferdig med sminken og hadde enda ikke bestemt meg for hva jeg skulle ha på meg. Burde kanskje disponert tida litt bedre der ja. Men jaja, da ble det rett i stedet for krøllete hår, og kjolen jeg egentlig ikke burde brukt. Herlig.

Neida, nå høres jeg alt for negativ ut. Det var en veldig morsom kveld. Vi hadde velkomstdrinker, rød løper og servering. Etter at vi hadde tatt parbilder gikk vi opp i samlingssalen for å spise middag der. Der ble det lassagne til middag og sjokolade mousse til dessert. Og så ble selvfølgelig herrenes og damenes tale holdt. Jeg må velsi jeg ble litt skuffet over de; de var begge veldig korte og hadde ikke så mange morsomme poenger, men da slipper jeg i hvert fall å være redd for hva folk vil synes når jeg holder tale til neste år. For det har jeg tenkt til, og den skal bli bra.

Etter vi hadde spist og stemt på ballets dronning, konge, prinsesse, prins og kjole var det opp i samlingssalen igjen for å danse. Da startet vi først med gå polonese i sånn et kvarter rundt i salen (kjeeeeempegøy...) og så skulle vi danse vals og sving med partnerne våres. Og så fikk vi endelig rommet for oss selv, styringen over musikken og en kosleig siste time.


Azora
Altin og Unni


Meg og Unni

Jeg ble egentlig veldig fornøyd med kvelden. Vi hadde greid å pynte fint, maten var god og middagen var kjempekoselig, men opplegget var litt dårlig. Ballet skulle starte klokken 18, men vi var ikke oppe ved middagsbordet før klokka var 19.10. Og da vi endleig var ferdig med polonesen var det bare en og en halv time igjen av de fem timer lange ballet. SÅ det ble litt vel mye venting for min smak, men det var jo likevel utrolig gøy.Har dere hatt ball i år? Hvordan var ballet deres?

 

 

 

 

 

 

#ball #vinterball #ball2014 #ball2k14 #ballkjole #koseligkveld #prom

 • 0

  Så flink som jeg er endte porsjonen min med havregryn under vannkrana i dag. Og havregryn, sukker og vann var ikke veldig godt sammen. Så da rasket jeg sammen litt frukt fra fryseren og lagde en smoothie i stedet. Jeg lager for det meste skogsbærsmoothier, men det var veldig gøy å lage noe annerledes for en gangs skyld. Og den ble faktisk veldig god og!  Du trenger:

  Mango, appelsin og vannmelon: Frukten jeg brukte var fra en smoothiepose fra Coop. Og nå fant jeg ut at den inneholder Ananas, mango og papaya. Men jaja, den smakte mango, appelsin og vannmeln, haha!

  Appelsinjuice: Jeg bruker alltid noe juice i smoothiene. Og som oftest blir det appelsinjuice. Det funker alltid.

  Granateplejuice: For å få litt variasjon tok jeg oppi litt granateplejuice. Men den er veldig bitter, så bare litt.

  Druejuice: Og så fant jeg litt druejuice i kjøleskapet og, så da tok jeg oppi det og. Haha

  Vaniljeyoughurt: Det er alltid greit å ha oppi litt youghurt eller is, og siden bærene var frosne tok jeg oppi litt vaniljeyoughurt.

  Havregryn: Og så til slutt den herlige blandingen min av havregryn, sukker og vann. Deilig.

   

  Hva slags smoothier pleier du å lage?

   

   

   

   

   

  #oppskrift #smoothie #smoothieoppskrift #mangosmoothie

 • 14  I går ble en veldig travel dag med både ekstraøvelse på musikken og begravelse av faren til venninna mi. Og når jeg kom hjem var jeg så sliten av spilling og gråting at jeg ikke greide å gjøre noe annet enn å sette meg ned å se på film. Så da ble det Biler 2 med pappa og lillebror, haha!

  I dag våknet jeg til den fineste vinterdagen hittil i år. Det var masse snø ute, sola skinte gjennom vinduet på rommet mitt og jeg hadde masse energi. Så da dro jeg med meg kamera og stativ ut i vinterkulden for å ta noen bilder. Mange ble sånn halvveis, men det var likevel noen jeg ble fornøyd med.


  //Jakke - Noa Noa //Singlet - Vero Moda //Bukse - Now and Then  //Sko - Svea //Ring - Pilgrim
  Hva syns du?

   

   

   

   

   

  #outfit #militær #militaryjacket #antrekk #foto #fotoshoot

 • 4

  Etter å ha sittet i flere timer å sett på Glee, spist spaghetti med skinke, og vaniljekrem til dessert, fant jeg ut at jeg trengte en liten... oppmuntrer. Så da var WeHeartIt stedet. Det er så utrolig mange fine, morsomme, søte og koselige bilder der, så jeg greier alltid å drømme meg bort når jeg ser gjennom bildene. Jeg har ikke sånn supergod tid nå, så det ble ikke til at jeg fikk bruke like lang tid nå som jeg pleier, men jeg fant i hvert fall noen bilder jeg vil dele med dere. :)

  Hva synes du om bildene?

   

   

   

   

   

   

   

  #inspirasjon #weheartit  #drømmeromsommer #mileycyrus #lucyhale #kollasj

 • 5

  Heihei!

  Akkurat nå sitter jeg nede i kirka og ser på barnegruppa øve. Jeg måtte være med på øvningen deres, fordi jeg skulle filme, så da har jeg sittet her i to timer da! Men både almanakken med Sudoku og pc-en har vært med ned, så jeg har hatt nok å gjøre. Jeg har endelig tatt meg tid til å lage noen headere, så dere som venter på det; sjekk innboksene deres!  Øvelsen vår starter om et kvarter da, så da får jeg endelig kommet meg opp fra den benken her og faktisk gjort noe. Det begynner virkleig å nærme seg premiære nå, så disse øvelsene er av de morsomste. Det er nå vi finpusser hver scene, går i gjennom hele stykket, og best av alt, prøver kostymer!

  I morgen er første dag av UBM, ungdommens bystyremøte, så det kommer jeg til å bruke morgendagen på. Og når jeg kommer hjem håper jeg egentlig at jeg skal gjøre noe spesielt mer den dagen, for jeg har hauger av skolearbeid denne uka også.

  Hva har du gjort i dag? Har du noen bloggidéer? Det er alltid gøy med nye idéer til hva man kan skrive om! :)

   

   

   

   

  #teater #øvelse #teaterøvelse

 • 16

  For noen dager siden satte jeg meg ned og bestilte noen produkter fra eyeslipsface.no. Vi har skoleball om noen uker, og i tilleg trengte jeg litt ny sminke, så da bestilt ejeg en god ting. Det jeg liker med e.l.f. er at produktene deres faktisk er veldig gode, selv om de også er superbillige. Jeg fikk faktisk alle disse åtte produktene til under tollgrensa. Det vil si at de kostet mindre en 200 kroner, og jeg trengte ikke å betale toll! De kom for bare et par dager siden, så jeg har ikke fått testet løsvippene og den lilla neglelakken enda, men alt det andre har jeg brukt flere ganger.


  //Mineral Infused Face Primer -  Clear - 60kr//

  Det første jeg måtte ha var en primer. Sminken sitter så mye finere og lengre på med en primer. E.l.f. har riktignok bare én ansiktsprimer, men den er veldig god! Jeg har lest omtaler hvor folk har ment at den faktisk er bedre enn den fra Samshbox! Jeg har egentlig aldri prævd Smashbox sin, så det kan jeg ikke si så mye om. Men jeg har prøvd Prime Time fra Glo Minerals. Og hvis jeg skal være ærlig så må  jeg nesten si at Prime Time er bedre. Den er mye mer "behagelig" å påføre, men ellers er det egentlig ikke så mye forskjell. Denne fra e.l.f. holder sminken utrolig godt og huden blir silkemyk. Etter at jeg tar av sminken på kvelden og vasker ansiktet er huden supermyk. Det er som om jeg har gått med en ansiktsmaske hele dagen!

  Så selv om den kan virke litt utng akkurat når du tar den på, er det en kjempegod primer! Og spesilet til dne gode prisen og størrelsen! (Den er omtrent like stor som en vanlig foundation)


  //Pressed Powder - Sand - 38kr//

  Jeg trengte også virkelig et nytt pudder. Jeg synes ikke pudder er fult så viktig som foundation, men det gjør vikelig at sminken ser bedre ut. Den holder også mye lengre, og det er en ganske så stor fordel på ballkvelden.

  Pudderet glir veldig fint på og er naturlig ut. Huden blir ikke cakey i det hele tatt, den ser bare myk ut. Fargene er litt mørke, men det blandes lett inn, så det har egentlig ikke noe å si. Og til sommeren så kommer det sikkert til å være alt for lyst til meg uannset.

  Men det er et utrolig fint pudder som jeg virkelig ikke angrer på at jeg kjøpte!


  //Clarifying Pressed Powder - Toffee - 15kr//

  Dette er jo egentlig et pudder, men jeg valgte å kjøpe det i den mørkeste fargen og heller bruke det som et solpudder. Ut av navnet ser du jo at det er et clarifying puuder, altså et pudder som behandler huden din mens du har det på! Jeg har lest litt forskjellige ting når det kommer til akkurat det, men de fleste som har prøvd pudderet synes faktisk at de har fått finere hud av den! Om det bare er placeboeffekten vet jeg ikke, men det er jo likevel verdt et forsøk.

  Men jeg har som sagt kjøpt det som et bronzingpowder, så da har ikke clarifying-delen så mye å si. Det er egentlig et ganske lite pudder, så det var derfor jeg valgte å bruke dette osm solpudder og det andre som et vanlig pudder. For jeg vet at jeg kommer til å bruke mer av det vanlige pudderet. Men selv om dette egentlig er et pudder funker det kjempebra som bronzingpowder! Det har en veldig mørk og fin farge, men det legger seg lett, så det ser ikke for mørkt ut. Det har en veldig fin farge som ser naturlig og solbrun ut, så resultatet blir utrolig fint.


  //Natural Lash Kit - Black - 15kr//

  Disse har jeg jo ikke prøvd enda, så jeg har egentlig ikke så veldig mye å si om dem. Jeg aner ikke hvor godt limet sitter, om de blir for lange eller om de er perfekte. Men de ser i hvert falll veldig fine og naturlige ut. Jeg tror ikke de vil bli for lange, men det vet jeg jo ikke enda. Men siden jeg skal bruke dem på ballet må jeg teste dem ut før det, så jeg kan vise dere senere hvordan de ser ut på. :)


  //Last Chance Nail Polish - Fire Coral (rød) & Part Purple (lilla) - 25kr//

  Jeg har jo heller ikke prøvd den lilla neglelakken, men jeg antar at den er omtrent det samme som den røde.

  Det første jeg la merke til da jeg åpnet boksen til neglelakkene var at de var mye mørkere enn jeg hadde trodd. Den røde ser mye mer rosa og korall ut på nettsiden, mens den i virkleigheten er veldig rød-orange. Og den lilla er også mye mørkere. Det ble jeg egentlig litt skuffet over, for jeg syntes at den røde så veldig fin ut på nettsiden, så det var litt kjipt at fargen var så annerledes. Jeg synes på en måte at den blir litt glorete, så jeg er litt misfornøyd med den. Den lilla tror jeg ikke det har så mye å si med, men det er greit å tenke over når man skal kjøpe neglelakker fra dem.

  Men bortsett fra fargen, er jeg veldig fornøyd! den har utrolig bra dekke, tørker fort og lukter faktisk ganske godt! Mange av neglelakkene jeg har fra før av må man ha flere lag av for å få et fint resultat. Men da jeg skulle prøve denne i går kveld bl jeg rett og slett overrasket! Fargen la seg tynt oppå neglen, men fargen dekket likvel helt. Den ble faktisk sterkere enn hvordan den er i flasken! Jeg hadde litt gjennomsiktig lakk under som var halvveis slitt vekk, men jeg fikk likevel ikke merker etter den. Det er så utrolig kjipt når du ser omrisset av gammel lakk under den nye. Det andre positive med den var at den tørket så utrolig fort. Jeg tror ikke det gikk mer enn fem minutter fra jeg la på den første nglen til alle var helt tørre.. Og da menere jeg helt tørre. Og den er også veldig sterk, så den har nesten ikke slitt av i det hele tatt. (Jeg har en tendens til å rive av neglalakk)

  Men det jeg tror overrasket meg mest var lukten! Den lukter selvfølgelig neglelakk, men mye mildere enn andre neglelakker. Og i tilleg har den en veldig god tyggisaktig lukt. Hvis du har prøvd shampooen og balsamen fra Aussie skjønner du nok hva jeg mener.

  Og som om ikke alt dette var nok så har den faktisk enda flere fordeler. Alle neglelakkene til e.l.f. er nemlig fri for både Toluene, Formaldehyde og Dibutyl Phthalate (DBP)! Men i stedet inneholder den Vitamin E. Så da slipper du giftige stoffer og får sterkere negler i gjengjeld.


  //Eyelid Primer - Sheer - 15kr//

  Med en øyenskyggeprimer vil øyensminken din virkelig tas til nye høyder. For det første gjør den at skyggene holder mye legner uten å stripe seg, men den gjør også alle fargene mye sterkere og tydligere. Hvis du har sett på bilder av øyne somer sminket med sterke farger og bare ønsket at du også kunne lage noe sånt, da er dette løsningen. Bortsett fra photoshop er en øyenskyggeprimer nøkkelen til superfine øyne med sterk og fargerik sminke.


  //Liquid Eyeliner - Black - 15kr//

  Til løsvippene trengte jeg også en flytende eyeliner. Det er alltid lurt å ha på det under vippene slik at du ikke ser skillet mellom de ekte og de flakse vippene. Jeg har en dipliner fra H&M fra før av, men jeg visste at denne var bedre. Nora kjøpte den for noen år siden, så jeg har prøvd den flere ganger hos henne. Kosten var riktignok litt annerledes da, men denne er minst like bra som den hun kjøpte.


  Eyelid Primer og Liquid Eyeliner


  Mineral Infused Face Primer, Pressed Powder og Clarifying Pressed Powder. Kosten er fra Makeup Mekka.

  Alt i alt er jeg utrolig fornøyd med innkjøpet mitt fra e.l.f. Og jeg gleder emg sånn til å få brukt alt ordentlig på ballet.

  Har du prøvd noen av produktene fra e.l.f.? Hva synes du om dem?

   

   

   

   

   

  #e.l.f. #elf #eyelipsface #omtale #haul #innkjøp #sminke #makeup #pudder #primer #solpudder #neglelakk #eyelidprimer #øyenskyggeprimer #eyeliner #løsvipper #falskevipper #ball #ballsminke #sminketilball

   

 • Maye - kommenterer alltid tilbake <3

  Navn: Ragnhild Knudsen Alder: 15 Bosted: Oslo Mote, foto, skjønnhet og hverdag. Driver med teater, musikk og cheerleading. Kontakt/Sponsing: mayelifeblogg@hotmail.com

  google-site-verification: google8772492bd9a8909b.html

  Kategorier

  Arkiv

  Mars' blogger