Mayelife - mote og foto -
Hjem Add Facebook Tumblr

7

Og da er vi syke i dag også, da! Jaja, jeg bladde gjennom noen bilder nettop og tenkte jeg kunne poste noen jeg tok i sommer/høst. :)

 

 • 0

  Som du kanskje har sett, så har jeg fått meg nytt design! Det er lagd av ei søt jente med navn Kristin som blogger på kristinmilde.blogg.no (link). Designene hennes finner du HER.

   

  Mitt forrige design:

   

   

  Mitt nye design:  Syns?

 • 0

  ... har jeg vært syk. Altså 40-i-feber-og-verdens-værste-hodepine-syk. Ikke gøy. Men nå føler jeg meg egentlig ganske bra, så da får jeg i hvertfall vært med på UBM på fredag, og man vil vel ikke være syk i ferien?

  Det eneste jeg har gjort disse to dagene er egentlig bare å sett på TV, lest litt og egentlig bare prøvd å ignorere smertene. Helt motsatt av hvordan jeg vaneligvis er når jeg syk, jeg pleier jo å være ekstremt rastløs, men på mandag orka jeg så vidt å sette meg opp i senga. Jaja, samma det. Akkurat nå sitter jeg og ser på Gilmore Girls og har egentlig ingen ting å gjøre. Tror den rastløsheten holder på å komme tilbake. Så da blir det vel noen boller eller noe i løpet av dagen.

  Okey, men ejg har egentlig ikke noe mer interresant å skrive om, så hade!

  Mamma lagde kjempegod kakao med minimarsmallows i går! <3 Yummy!  Noen ideér til hva jeg kan gjøre i dag og i morgen?

 • 1

  Heihei!

  Som dere kanskje har sett, så har jeg en liten knapp i hvert av innleggene mine hvor det står "follow this blog". Dette er en knapp du kan få på Bloglovin.no. BLoglovin er en nettside hvor du får opp nye innlegg fra blogger du velger å følge. På nettsiden er det mange forskjellige knapper du kan velge mellom, og disse kan du sette hvor du vil på bloggen din. Jeg skal nå vise deg hvordan du kan få en av dem inn i innleggene dine:

   

  1. Gå inn på bloglovin.com (link)


  Hvis du ikke allerede har en bruker her, så må du lage deg en.

   

   

  2. Trykk på "Account" oppe i høyre hjørne. Da vil du få opp en meny. Trykk så på "Follow Buttons"

   

   

  3. Da kommer du inn på en side med mange forskjellige knapper og bilder. Trykk på den knappen/bildet du vil ha i innleggene dine.

  Da vil det komme opp en boks som denne:

   

   

  4. Logg inn på blogg.no (link) i en ny fane. Gå så inn på "Design", "Rediger", "Maler" og "Forside".

   

   

  5. Trykk Ctrl+F (for PC), eller Cmnd+F (for Mac) for å få opp en søkefelt helt nederst på skjermen. Der står det "Finn" og så er det en liten boks til å skrive i ved siden av.

   

   

  6. Skriv <a href="${EntryPermaLink}#comment">${EntryCommentCount} kommentarer</a></tag:if></li></ul> inn i det åpne feltet. Da vil pc-en/mac-en finne den teksten på den siden du er på.
   

  7. Gå tilbake til bloglovin fanen. Kopier teksten som står i boksen.

   

   

  8. Så går du tilbake til bloggdesignet. Nå er teksten du søkte opp i stad sansyneligvis ikke lenger markert. Det eneste du trenger å gjøre da, er å trykke i søkeboksen og så trykke enter. Da vil teksten bli markert igjen. Det er under denne teksten at du skal lime inn HTML-koden fra bloglovin.  Etter du har gjort dette, trenger du bare å trykke "Lagre mal", og så er du ferdig.

   

   

  Da skal det se slik ut på bloggen din:   

   

  Håper du skjønte det jeg skrev, og at du får nytte av det!

 • 0

  God morgen!
  I dag er det  morsdag, så vi vekte nettop mamma på senga. HUn fikk to fine tkopper, et fat og leppeskrubb.


  Hjemmelagd leppeskrubb, "boksen" er fra Nille, oppskrift på fotballfrue.no (link)

  Jeg lagde leppeskrubben nå i dag tidlig, men jeg burde kanskje ha gjort det i går. Jeg spurte nemlig mamma om vi hadde brunt sukker, og hun sa at vi hadde det. Men det var jo selvfølgelig sukkerbiter. SÅ jeg har da stått i en halvtime her med biffbanker og myrtel, så mamma våkna nok lenge før vi kom inn. Jeg fant også ut at vi bare hadde olivenolje, så den smaker ikke akkurat likie godt som håpet. Men den funker i hvert fall!


  Syns egentlig jeg var ganske flink til å knuse sukker jeg! :P

   

  Resten av dagen aner jeg virkelig ikke hva jeg skal gjøre, men skal på teater til klokka fem da.

   

  Hva fikk moren din i morsdagsgave?

  Skal du også prøve deg på en leppeskrubb?

   

 • 0

  Heisan!

  Nå har jeg vært våken i ca. to timer her, kjempedeilig å kunne ligge og sove til du blir lei av å ikke få rørt på deg! Har ligget på sofaen og sett på tv og lest frem til nå. <3

  Jeg og mamma skulle egentlig ta oss en liten skitur, men fant ut at det ble litt stress, så vi skal heller gå en liten runde på vei ned til teaterøving. Buksa fikk jeg ikke kjøpt i går, så vi stikker nedom senteret i dag i stedet, uannset så må jeg kjøpe litt til morsdag i morgen. Tenkte jeg skulle lage en leppeskrubb etter oppskriften på fotballfrue.no (link til innlegg), så da trenger jeg litt av hvert. Jeg vet ikke helt om du får kjøpt kokosolje i vanlige butikker, men hvis ikke så finner jeg nok på noe.  Men ja, den helgen her er det jo igjen teaterhelg. Vi begynner snart å nærme oss forestilling (premiere 11.mars!), så vi øver så hardt vi kan for å få på plass kostymer, regi og scenografi før de siste prøvene. Jeg kan ikke tro at det har gått så fort. Det virker jo som om det bare var noen måneder siden vi satte opp Frankenstein, men nå er vi snart ferdig med et annet stykke. Året i år på teateret har egentlig vært ganske rart hele veien. Man pleier liksom å synes det er litt rart når man får manuset i starten, men i år føler jeg ikke at vi har kommet ordentlig ikke gang enda. Det er liksom fortsatt rart og uvant. Jaja, det blir nok stykke uansett.
 • 1

  Endelig fredag!! Å, jeg elsker helger, og om bare en uke er det vinterferie! Jeg skal til Dombås med korpset (vi drar dit hvert år) og så skal jeg til besta og bestefar og kusinene mine.

  Jeg og mamma har snart tenkt å gå ned på senteret for å kjøpe et par bukser, men hun skriver jobbsøknad, så da kan jo jeg likesågodt legge ut litt outfitbilder.

   

  Genser BIKBOK - Shorts INTERNATIONAL (England) - Foret tights BOGERUD TEKSTIL - Sko ØKONOMISKO  Pappa kommer straks hjem, så jeg må begynne på tacoen. Snakkes!

 • 0

  Heihei!

  Sorry for så sent innlegg, men jeg har vært hjemme i sånn ti minutter nå. For som jeg allerede har nevnt var det jo UBM (ungdommens bystyremøte) i dag.

  Jeg og Elise, som jeg sitter i UR med og spiller teater med, tok tbanen til byen for å være på rådhuset klokka halv ni. (Ja, jeg gikk hjemmefra halv åtte.) På starten hadde vi åpning med besøk av kronsprinsen og Fabian Stang. Leder og nestleder for sentralt ungdomsråd snakket litt om hva SUR har gjort i løpet av det siste året, og vi godkjente innkalling og regler.

  Bildet er linket.


  Etter dette var det sakstorg. Det vil si at man gikk rundt på forskjellige stander med forskjellige temaer (skole, kultur, finans, miljø...). Hvis du har et forslag til en sak som du vil at bystyret i Oslo skal vedta (altså at det vil bli slik du da skriver i den saken, i Oslo), kan du skrive opp problemstillingen din, bakgrunn til saken og hva du vil skal bli vedtatt på et ark. Så kan andre gå rundt å se på saken din, legge igjen kommentarer og på slutten av dagen stemme på den saken for å bli tatt videre hvis de liker den.

  Etter pausen måtte Elise gå, for hun skulle være med å ordne til ballet sitt i kveld. Så da gikk jeg alene på Aker brygge i solskinnet da. Haha, nei men det var litt kjedelig å ikke ha noen å snakke med.


  Deilig med litt sol som faktisk varmer! (Bildet er tatt med iPod, derfor dårlig kvalitet)

   

  Det gikk jo greit å være alene etter hvert da; vi hadde et debattkurs hvor vi debatterte i grupper over et par idiotiske saker, så det var litt icebreaker. I tilleg er de veldig flinke på å holde leker der, så det er ikke så vanskelig å bli kjent med folk. Selv ble jeg kjent med en jente med et par jenter med sterke meninger og verdens rareste gutt. (Og når jeg sier at noen er rare, da er de rare!)

  Neste møte er neste fredag og jeg gleder meg egentlig veldig, selv om vi skal være der til klokka seks på kvelden og jeg sikkert blir enda mer sliten og lei av politik enn det jeg er nå.

   

  Hvis du vil vite mer om UBM, kan du sjekke ut NRK's nyhetsending i dag ->HER<-,  UngMed's nettisde ->HER<-, eller UBM's facebookside ->HER<-.

   

 • 1

  UBM

  Heisan!

  I dag sto jeg opp klokka seks her, for jeg skal på noe som heter UBM, altså ungdommens bystyremøte. Jeg har ikke vært på det før, men sånn som jeg har skjønt det, så går man rundt på forskjellige boder hvor de vil fremme forskjellige saker. På slutten av dagen er det en avstemning. De(n) sakene som vinner blir sendt videre til politikerne i bystyret. Mer enn det vet jeg ikke, og det er godt mulig jeg har misforstått noe, men jeg gleder meg uannset. Jeg er sikker på at du synes dette høres ganske kjedelig ut, og det gjør det for så vidt også, men det skal visst være veldig gøy!

  Ungdomsrådet på Østensjøs ungdomskonferranse.

   

  Jeg er ikke helt sikker på om jeg får ha med kamera der, men skal prøve å ta noen bilder med iPoden :)

   

  Har du vært på UBM før?

 • 4

  Hei hei!

  Nå sitter jeg og her og skal til å gjøre lekser, men først tenkte jeg og legge ut andre del av Blogger jeg leser. Jeg leser jo selvfølgelig ikke alle bloggene hver dag, men stikker innom gjevnlig.

  I dette innlegget tenkte jeg å bare linke blogger som ikke er på topplista.

   

  Emmy er en seksten år gammel jente fra Asker som blogger om det meste som faller henne inn. Det er noen dager siden hun blogget sist nå, men hun er nok straks tilbake igjen ;)

   

  15 årige Erika fra Bergen er en stor kilde til inspirasjon. Hun finner alltid på noe å blogge om, og kan være til stor hjep for oss som ikke er på topplisten.

   

  Jade Celine er det nok en del som har hørt om. Hun er en 15 år gammel jente fra Bergen som for det meste blogger om outfit og mote.

   

  Lea heter hun her, er 14 år og bor i Bergen. Hun blogger mye om outfit, men har ofte videoblogger.

   

  14 årige Mathilde blogger for det meste om foto, og er til stor inspirasjon når det gjelder å ta bilder.

   

  Håper du liker noen av bloggene, og kanskje får nye ideer til hva du kan blogge om? Men nå må jeg komme i gang med leksene, så hade!

   

  Leser du noen av disse bloggen?

 • 5

  Sitter her og fryser i hjel på rommet mitt og prøver å ikke tenke på alle leksene som må bli gjort. Så da passer vel ingen ting bedre enn å se gjennom bilder fra sommerferien? Gud, som jeg savner sommeren!

  Noen bilder jeg tok i sommer: (Ja, jeg liker å ta bilder av blomster :P )
  Meg og Unni i Danmark i sommer. Savn! <3 • 1

  Noe av det værste jeg vet er når man ikke har noe som helst å gjøre. Spør foreldrene dine om de vet om noe å gjøre, og de svarer: <<Nei, du har bare godt av å ligge å kjede deg litt! Tenk på noe fint og slapp litt av!>> Foreldre har altså ikke helt forstått konseptet med det å kjede seg. Derfor tenkte jeg å lage en list, både for min egen og for din skyld, over ting å gjøre når man kjeder seg. Noen av tingene er du sikkert helt uenig i, men dette er hvertfall noen ting som jeg gjør får å få tiden til å gå:

  1. Finn et kamera og ta hauger med bilder!
  2. Se på klær på nettet.
  3. Skriv ned en plan for morgendagen. Jeg syns dette er veldig smart å gjøre. For hvis ikke sitter jeg bare på face hele dagen etter skolen. Men hvis jeg har skrevet ned hva jeg skal gjøre til hvilket klokkeslett er det mye lettere å få ting gjort!
  4. Rydd klesskapet ditt. Ja, det høres kjedelig ut, men du aner ikke hva du kan finne inni der.
  5. Rydd rommet ditt. Okey, dette høres bare enda mer kjedelig ut, men det er jo så utrolig deilig når rommet er ryddig!
  6. Test ut alle innstillingene på ipoden/mobilen.
  7. Bla gjennom alle filmene dine. Det kan være veldig fint å vite hva du har av filmer, og også hvor du har dem. Kanskje du finner noe du ikke visste du hadde?
  8. Bak noe! Denne ender ofte jeg opp med, spesielt når jeg er syk og hjemme fra skolen. Jeg er naturlig veldig rastløs, så når jeg bare må sitte hjemme hele dagen blir jeg helt! De fleste ligger på sofaen og ser på TV når de er syke, mens jeg står å lager mat bare for å ha noe å gjøre. :P
  9. Prøv å lære deg en sang på gitar eller piano.
  10. Les en blogg;)

   


  Jeg spiller ofte på fløyta (og ser på TV) når jegkjeder meg. Men så er det vel ikke så mange som har denne muligheten, så jeg tok det ikke med på lista.

   

  Hva gjør du når du kjeder deg?

 • 2

  Har virkelig ingen ting å gjøre nå, så jeg linker ut noen blogger, jeg. En del har dere nok hørt om før, og noen er kanskje helt nye for deg.

   


  Først har vi jo l0ve.blogg.no, som definitvt er min favorittblogg. Elsker bare alt med den, ta en titt!

   

  Andrea Hansen er en 14 år gammel jente fra Trondheim som blogger om sminke, mote, bilder og hverdagen hennes. Hun tar utrolig fine og mange bilder!

   

  Hun her har nok de fleste hørt om. Caroline startet bloggen sin for å ha et fristed da hun utdannet seg til å bli journalist, og er nå nummer 1 på blogglisten og moteblogger på Side2.

   

  Wanda er en 16 åring fra Bergen som for det meste blogger om outfits og hennes kule, særegne stil.

   

  Jenta bak denne bloggen heter Åshild og blogger om outfit og mote.

   

  Dette var fem av bloggene jeg leser, og så kommer det nok en del to neste gang jeg ikke har noe å gjøre ;)

 • 0

  Heihei!

  I dag har jeg bare gått rundt og kost meg i morgenkåpe hele dagen. Jeg har endelig fått tid til å rydde rommet mitt, så nå ser det hvertfall ikke HELT bomba ut!

  Haha, fjortis!

   

  Blandt alt rotet fant jeg også skruene til de nye skapdørene, så det har vært dagens prosjekt. Utrolig deilig å få de opp på skapene, for de tar så mye plass i rommet ellers.
  Akkurat nå driver egentlig alle bare å slapper av her; Elias bærer ut papirsøppel, og pappa spiller et spill på iPaden. Haha, fikk et veldig rart bilde i hodet her nå, men nei han spiller ikke Subway Surfer eller noe sånt.

  Senere får vi besøk av en venn av pappa, som skal spise hos oss, og så skal vi se Halvbroren.

  Men nå må jeg tilbake til mitt kjære rom og bli ferdig der.

 • 3

  Heisan!

  Nei, jeg er virkelig ikke flink på det her. Hvorfor kunne ikke døgnet vært dobbelt så langt? Jaja, men jeg har faktisk for en gangs skyld greid å sette meg ned på en lørdag da, så det er jo en forbedring!

   

  I går var jeg i bursdag til en klassevenninne, Pooja. Hun hadde 80-talls bursdag, noe som selvfølgelig var veldig kult. Jeg husker jeg elsket karnevalsbursdager når jeg var liten, for jeg elsket å kle meg ut! Og selv om jeg ikke gjør det like ofte, så er jeg nok fortsatt like glad i det. Så da var det på med bukseseler, leggvarmere og kreppetang!


  Haha, funnet ut at jeg elsker bukseseler!


  Gruppebilde! <3

  Vi hadde mimelek (haha, jeg elsker mimeleker!) og så på Alvin og gjengen 3.


  Kjempegod kake!

   

  I dag dro jeg og pappa i Wyllerløypa. Vi har nettop fått glida skiene våres, så vi vi var veldig spente. Heldigvis var det kjempefint føre, så vi hadde det kjempegøy! Pappa viste meg også litt om hvordan man skal carve mer på skiene, så det var morsomt.


  Haha, iPod kvalitet, yey!

   

  Nå skal vi spise lammebiff her, nam, og se på hver gang vi møtes. Så ses vi kanskje i morgen!

 • Maye - kommenterer alltid tilbake <3

  Navn: Ragnhild Knudsen Alder: 15 Bosted: Oslo Mote, foto, skjønnhet og hverdag. Driver med teater, musikk og cheerleading. Kontakt/Sponsing: mayelifeblogg@hotmail.com

  google-site-verification: google8772492bd9a8909b.html

  Kategorier

  Arkiv

  Mars' blogger