Mayelife - mote og foto -
Hjem Add Facebook Tumblr

14

Herregud! Jeg har seriøst ikke skrudd på pc-en på en hel uke! Lørdag morgen var det på med skiklær og ut på Tømtehyttene i bursdagen til Lea, og etter at jeg kom hjem på søndag har dagene vært helt fullpakka. Vi har så mye skole nå at jeg rett og slett drukner i fremføringer og innleveringer. Og jeg er jo ikke akkurat veldig flink til å holde dagene ledige. Jeg har treninger og øvinger alle dager utenom tirsdager og fredager. Og på tirsdag var først Azora med meg hjem, før jeg dro på konfkurs på kvelden. Som jeg gleder meg til helg!

Men i dag hadde jeg heldigvis litt tid fri. Jeg har fått sett nesten to episoder Glee og nå står Grey's Anatomy på. Senere i kveld skal jeg bort til Azora for å ferie bursdagen hennes. Så da blir det pizza, film, godteri og kake. I morgen har jeg fri, så jeg kommer nok til å bruke mye av dagen på å sitte forran tv-en, haha! Men så må jeg også jobbe med en rle-innlevering da...

Uff, håper du ikke synes dette var tidenes kjedeligste innlegg, men jeg lover at det neste vil bli MYE morsommere! ;)

Hva har dere gjort denne uken?

 

//Til alle dere som jeg skal lage headere til må jeg bare si at jeg er veldig lei meg for at det tar så lang tid! Som sagt så har jeg mye skolearbeid, og pc-en har ikke vært skrudd på siden forrige fredag. Men så fort jeg har tid skal jeg lage dem. Og når jeg først holder på tar jeg som oftest ganske mange av gangen. Håper dere synes dette er greit! :)//

 

 

 

 

 

#hverdag #lately #bursdag #hyttetur #venninnekveld

 • 8


  //Skjorte fra New Yorker//

  Heihei dere!

  I dag er det torsdag, og det betyr at det ikke ble noe innlegg i går. Haha, har vel egentlig bare bestemt meg for å gi opp onsdagene, de er jo så utrolig hektiske! I går måtte jeg i tillegg til alt det ejg vanligvis gjør på onsdagene også på ballkomitemøte. Så når jeg kom hjem fra skolen hadde jeg ti minutter på meg til å spise og pakke før jeg måtte løpe på spilling og trening. Herlig.

  Men det var et fint komitemøte da! Vi har funnet ut tema og navn på ballet, og vi hadde mange gode idéer til pynt. Jeg skal vel ikke si så mye om det, siden det er mange fra skolen min som leser her, men jeg kan si at jeg tror det blir veldig fint! Men vi skal snart så sendt ut invitasjonene, så da får jo alle vite om temaet, og dere også!

  I dag har vært nok en hektisk dag, men den har heldigvis ikke vært SÅ hektisk som i går var. Når jeg tenker meg om har jeg faktisk hatt ganske god tid i dag, det er bare at jeg brukte den til å se på PLL, haha! Også har jeg jo kommet lengre på gaven til Lea da, så forhåpentligvis blir den ferdig i morgen. Det er jo i helgen hun skal feire bursdagen sin, og den MÅ være ferdig til da. Så jeg blir ikke overrasket om jeg legger meg sent i morgen, for å si det sånn.

  Kjenner du også på tidsklemma?

   

   

   

  #hverdag #trening #stress #myeågjøre #bursdag #gave #koseliggave #lagengave #gaveide

 • 22

  //Bildene er lenket til de tilhørende bloggene//


  Nå er det en liten stund siden mittforrige innlegg om headere, og jeg har lagd et par nye i mellomtiden. I tilleg hr jeg fått lagd en ny til meg selv, som jeg er veldig fornøyd med!

  Selve bildet ble litt borte på grunn av gradienten, men jeg synes egentlig ikke at det gjorde noe. Men så lagde jeg den jo bare på noen minutter, så hvis du har noen tips eller meninger så er det bare å si fra!


  www.annamadelen.blogg.no


  www.auroracb.blogg.no


  www.ihnekarin.blogg.no


  Og enda en til Ihne!


  www.kamiie.blogg.no

  Jeg hadde jo med en header til Kamilla i det forrige innlegget og, men som du ser har jeg endret på litt forskjellig. Dne største forskjellen er jo teksten, men siden jeg hadde greid å slette photoshop-prosjektet (dust), måtte jeg lage hele på nytt. Og da ble det naturligvis litt annerledes.


  www.sinogsisso.blogg.no


  www.sosslivet.blogg.no


  www.trara.blogg.no

  Og det var vel omtrent alle for nå! Jeg har et par på venteliste også, men de får jeg heller ta med i et annet innlegg!

  HVIS DU VIL AT JEG SKAL LAGE EN HEADER TIL DEG MÅ DU LESE DETTE INNLEGGET!

   

  Hva synes du? er det noe du syns jeg burde endre med min header?

   

   

   

   

   

  #header #gratisheader #jeglagerheader #headertilsalgs #bloggdesign

 • 10

  Etter konfirmanthelgen i går var det rett hjem og så bort til Unni. Hun hadde invitert alle jentene i klassen til jentekveld hjemme hos henne. Det var fire som ikke kunne komme, men vi var likevel veldig mange. VI spiste litt forksjellig til middag; salat, pasta, kjøttboller, kylling, chips... og kake til middag. Unni hadde også gjort klar tre leker, så da ble det både quiz (om rare lover i USA, haha?), tegnestafett (og vi vant overlegent!) og kort-i-panna-leken.

  Det var en kjempekoselig kveld med mye latter, men jeg må si det var veldig deilig å gå hjem og legge seg etterpå. Små blokkleiligheter er ikke designet for jentekvelder, jeg hadde SÅ vondt i hodet!  I dag var det presetnasjongudstjeneste i kirka. Vi konfirmantene spilte et lite skuespill, ble presetnert og san In Your Arms.

  Hva har du gjort i dag/i går?

   

   

   

   

  #jentekveld #koselig #gudstjeneste #konfirmant #konfirmasjon #konfirmantgudstjeneste

 • 39

  De siste dagene har stort sett gått i ett. Onsdagen var jo travle som alltid, med både trening og øvelse, så da ble det åpenbart ikke så mye tid til bloggen. I går brukte jeg en del tid på å egentlig ikke gjøre noe, haha. Jeg så sikkert ti episoder av New Girl og drev litt med en ting som jeg ikke skal fortelle om. Lea hadde nemlig bursdag på onsdag, og neste helg skal hun feire den med hyttetur. Så jeg holder på med en liten overraskelse til henne i bursdagsgave. Og da hadde det vært lite granne dumt å skrive om det her, i og med at hun faktisk leser bloggen min.

  I dag brukte jeg hele to timer (!) på å ta bilder på rommet mitt, men det ble heldigvis noen gode bilder der. Jeg fikk jo fjernkontroll til kameraet mitt i julegave fra farmor og farfar, og helt siden det har jeg vært helt gal etter å ta bilder! Men siden jeg ikke har lagt ut så mange av dem skjønner dere vel at ikke alle ble helt sånn som jeg hadde planlagt, haha!

  Men i dag hadde jeg god tid og fant ut at jeg faktisk skulle ta meg litt ordentlig med tid til å ta bilder. Så da var det retting av hår, mer sminke på, fotolys og stativ.


  //Topp fra Carlings//
  I kveld har jeg vært på konfirmasjonskveld. Vi har hatt en del blikjent-leker og lignende, og i morgen skal vi tilbake i kirka igjen. Da skal vi være der i hele seks timer før jeg må rett hjem, sikkert skifte, og dra til Unni for jentekveld der. Så i morgen blir nok atter en travel dag. På søndag skal vi ha presentasjonsgudstjeneste, men etter at den er ferdig klokken ett vet jeg ikke helt hva jeg skal gjøre. Jeg antar at jeg skal ut med noen, men vi får se.

  Skal du også konfirmere deg i år? Hva synes du om bildene?

   

   

   

   

   

  #bilder #foto #shoot #fotoshoot #hjemmelagetfotoshoot #carlings #konfirmasjon #konfirmant

 • 24

  Og plutselig var jula over. Egentlig var det jo i går vi skulle få ut julepynten, men vi endte med å ligge en dag etter. Jeg tror egentlig ikke det er så mange som gjør dette, men vi venter alltid til 20. dag jul før vi hiver ut juletreet og tar ned julepynten. Vi ser alltid mange juletrær ligge ute på plenene allerede et par dager etter julaften, men det skjønner jeg bare ikke at folk kan gjøre! Altså, med mindre du virkelig ikke liker jula så vil du jo ha juletreet en stund til! Jeg synes jo at vi kunne ha hatt det lenger og! Men det hadde vel blitt å ødelegge neste års julestemning?

  Av en eller annen grunn har jeg en slags "omvendt julestemning" i år. Jeg hadde egentlig ikke noe særlig julestemning før jul, men dagene etter jul har jeg jo sunget julesanger i ett sett! Jeg får julestemning av alt som erkoselig, og snøen har jo ikke akkurat dempet det! Men jeg skal virkelig ikke klage! Julestemning er tross alt noe av det beste jeg vet, og da er det ikke så farlig akkurat når jeg har den.

  Når pakket dere ned jula?

   

   

   

   

  #jul #julepynt #julestemning #vinter #snø #julekos

 • 28

  Heihei! Sykdommen herjer fortsatt her hjemme hos meg og i dag har nesten vært den værste dagen. Jeg skjønner virkleig ikke hva det er som skjer med meg. I helgen var jeg på teaterøvelser og følte meg egentlig ganske frisk, og når jeg våkna i dag hadde jeg feber og halsbrann igjen! Og sånn har det egentlig holdt på hele uken. utrolig frustrerende egentlig, for det er så vanskelig å finne ut om jeg er frisk nok til å gå på skolen og sånt. Men i morgen kan det hende jeg skal til legen da, så vi får satse på at det ordner seg da.

  I dag har vi faktisk vært i rettssak med skolen, av alle ting. Altså det vil si at vi har sett på en rettsak, ikke vært med selv. Det var egentlig ganske gøy, men vi hadde kanskje en litt kjedelig sak. Kort sagt gikk den ut på at en fyr hadde slått en annen, og så var spørsmålet hvor mye penger som skulle gis i erstatning. Som sagt, veldig spennende. Men selv om selve saken var ganske kjedelig var det jo gøy å se hvvordan en rettsak utføres og sånt. Før hadde jeg jo veldig lyst til å bli advokat, så det var gøy å se hvordan de faktisk jobber. Og jeg må faktisk si at jeg har litt lyst igjen, haha.

  Bortsett fra det går dagene som de går; jeg har vondt i halsen, får hauger av hosteanfall hver natt og bruker opp flere pakker med halstabletter. Det kan vel ikke bli bedre? Jo. Jeg er veeeeeldig lei av alt det her.

  Har du blitt rammet av vinterforkjølelsen?

   

   

   

   

  #syk #vinter #forkjølelse #rettsak #advokat

 • 10

  //Bildet er lenket til den tilhørende bloggen//

   

  Da var det igjen tid for å kåre månedens blogg! De av dere som har fulgt litt med har kanskje fått med dere at det fortsatt er vinneren av oktobers blogg som står i sidemenyen min. Det er rett og slett fordi jeg glemte å velge novembers, haha! Så alle som meldte seg på for å bli novembers blogger har hatt muligheten denne gangen.

  Det var veldig mange fine blogger som meldte seg på denne gangen, så å finne en vinner har faktisk vært veldig vanskelig. Flere av bloggene har kjempefine design, flotte bilder og gode innlegg. Men jeg kan jo bare velge én vinner, og desembers blogger er:

  Gratulerer til Frida Elise med månedens blogg! Frida er en 15 år gammel jente som bor på Hønefoss. Hun blogger om hverdagen hennes og ting hun interresserer seg for. På bloggen vil du finne mange outfitinnlegg med flotte antrekk! Hvis du ser etter litt moteinspirasjon burde du virkelig ta deg turen innom hennes blogg!

  Frida har et veldig fint og enkelt design, uten header. Hun tar utrolig fine hverdagsbilder og skriver gode og akkurat passe lange innlegg. Jeg har faktisk vært en del innom bloggen hennes før, og jeg synes alltid det er like interressant å lese det hun har skrevet!

   

  Har du lyst til å bli januar's blogger?

  • Lik min facebookside HER. (Dette BLIR sjekket!)
  • Kommenter i dette innlegget at du er med i konkurransen.
  • Som vinner av månedens blogg skriver jeg et kort anbefalingsinnlegg som dette om bloggen din. Det vil føre til at både jeg og andre lesere vil stikke innom bloggen din og kanskje bli fast leser.
  • Jeg ser nøye gjennom alle bloggene som melder seg, og velger den bloggen jeg synes passer best å skrive om på det tidspunktet.

   

  Har du vært innom bloggen til Frida før? Vil du bli månedens blogger neste måndte?

   

   

   

  #månedensblogger #måndtensblogger #ukensblogger #desembersblogger #januarsblogger #konkurranse

 • 9

  SEPTEMBER

  September startet med bursdagen til herlige Nora. Det var en veldig koselig kveld med venner fra både Skullerud og Bøler.


  Sara, Aysu, Jenny, Veronica og Unni

  1. september var konserten til Selena Gomez. En veldig fin konsert med en av de herligste artistene jeg vet om!

  Jeg fikk pakken min med verdens herligste sminkebørster, 12pcs Pro Brushes fra Makeup Mekka.

  Jeg spilte inn en sminke-i-blinde video med Unni.

  Jeg vant min personlige almanakk. (Som jeg ikke har lagt ut bilder av enda, ups...)

  Vi startet høstferien med en tur til besta og bestefar.

   

  OKTOBER

  Resten av ferien var vi på en leirskole på Hitra som onkelen min hadde leid. Der gikk vi turer, fiska, lagde akvarium og dykka.

  Jeg, Unni og Lea var hos Aysu på en koselig jentekveld med taco og film.

  Jeg startet en 15 days challenge. Hva som skjedde med den vet jeg ærlig talt ikke. Men jeg fulførte i hvert fall ikke, haha.

  Jeg var på en to-netters telttur med valgfagklassen min. Vi satt rundt leribålet, klatret og kjørte taubane. Når jeg kom hjem var jeg riktignok helt full av sot i ansiktet fra bålet, men det var likevel en utrolig koselig helg.

  Etter å ha planlagt både OD-dagen og internasjonal uke i nesten et halvt år kom endelig 31. oktober. Jeg jobbet i første klasse på den gamle skolen min sammen med Aysu.

   

  NOVEMBER

  Jeg og Unni tok oss en tur bort i hallen hvor jeg trener cheerleading. Planen var vel å trene litt på turn, men vi endte opp med å bruke nesten hele tiden på trampolina, haha!

  Jeg lagde et høstdekorert fat til mamma som var borte den første helgen i november.

  Jeg var på førpremieren til Catching Fire og møtte både Jena Malone, Elizabeth Banks og Sam Claflin!


  Sam, Lea og meg

  Vi hadde et par dager med snø! (Trodde ikke jeg noen gang skulle si det!)


  Winter is coming, ja. Sorry men der tar du feil!

   

  DESEMBER

  Jeg fikk endelig kjøpt cheerskoene mine, de herlig Nfinity Vengeance! Hvis du har tenkt å kjøpe deg cheersko så vil jeg virkelig anbefale disse! De er utrolig lette og både stuntingen, hoppene og tumblingen din blir mye bedre!

  Jeg var i det kreative hjørnet og lagde en sminkevideo med teatersminke. Jeg har enda ikke algt den ut, men hvis jeg fortsatt er fornøyd med den kommer den nok smart. Jeg la likevel ut et bilde av resultatet.

  Jeg hadde mitt første show med cheerleadingen, juleshowet til Viqueens. Det gikk sånn halvveis, men det var utrolig gøy likevel!

  Jeg hadde en kjempefin julaften hjemme med familien.

  29. desember ble bloggen min ett år gammel!

  I romjula spilte jeg inn to videoer til dere; en med julegavene mine og en sminkevideo for nyttårsaften.

  Jeg hadde en superkoselig nyttårsaften med både sjokoladefontene og fyrverkeri i boretslaget.

   

  2013 har vært et år med både godt og vonde, gode minner og ting jeg helst bare vil glemme. Jeg har blitt kjent med mange nye mennesker og lært mye nytt. Når det kommer til bloggen har 2013 vært mitt første år som seriøs blogger. Jeg har hatt perioder med mye inspirasjon og perioder hvor jeg virkelig ikke har hatt peiling på hva jeg har skullet blogge om. I løpet av bloggens første år har jeg postet 314 innlegg, fått 1746 kommentarer og postet 13 videoer. Bloggen har både gitt og tatt mye fra meg, men jeg er veldig glad for at jeg har den.

  Hvordan har ditt år vært?

   

   

   

   

  #årskavalkade #året #2013 #troughtheyear

 • 7

  Hvis du noen gang kom inn på romet mitt i løpet av siste halvdel av syvende klasse er jeg ganske sikker på at du ville ha lagt merke til én spesiel lukt, nemlig lukten av neglelakk. Jeg elsket å lakke neglene mine og finne på morsomme mønstre jeg kunne tegne på dem. Det gjør jeg for så vidt fortsatt, men av en aller annen grunn har jeg sluttet å gjøre det så ofte. I slutten av syvende lakket jeg dem minst to ganger i uka. Jeg lagde alle slags rare mønstre som striper, prikker og figurer. You-tube loggen min var full av nailtutorials og den dag i dag har jeg over 60 forskjellige lakker.

  Men som sagt, jeg sluttet å lakke dem så ofte. Nå går det gjerne flere måndter mellom hver gang jeg lakker dem. Jeg antar jeg har andre ting å gjøre, og nedprioriterer det å lakke neglene. Jeg passer likevel veldig godt på å holde de frisk og fine, men det er ikke så ofte det er noen lakk på dem.

  Så da det begynte å nærme seg jul bestemte jeg meg for å sette meg ned og bruke litt godt med tid på neglene mine. Jeg tok full behandling på dem og la både basecoat og topcoat. Jeg filte dem, klipte vekk neglebåndene og smurte dem inn. Fra det jeg da antar at jeg må kalle neglelakk-perioden min har jeg en veldig tynn kost som er perfekt til å tegne mønstre på neglene på. Så med litt inspirasjon fra The Nailasaurus lagde jeg dette søte mønsteret med sånn strikkeblomst (?) på tomlene og en stripe med glitter på resten av fingrene.  Hva synes du? Pleier du å lakke neglene dine ofte? Hvordan ordnet du neglene dine til jul?

   

   

   

   

   

  #negler #jul #julenegler #glitter #nailart #inspirasjon

 • 8

   

  MAI

  Mai var en veldig koselig måndte med mye sol og fine dager. Jeg startet måndten med lage en køddevideo med Lea. Den var til en av de etter hvert ganske så mange bloggene hennes. denne gikk ut på at hun latet som om hun var veldig fjortis, og det gjør altså videoen og.

  Haha, tidenes styggeste video! Men jaja.


  Verdens søteste små kusiner, Elvira og Amalie.

  Vi tok en liten tur til besta og bestefar.


  Jeg lagde en tutorial for å sette inn Google Translate i bloggen, den kan du finne HER.

  Vi var i Fredrikstad for å se Elias spille håndball-cup.

  I mai ble jeg også valgt til Ukens blogg av blogg.no. Du kan se innlegget om meg HER.

  Det ble mange fine måltider ute i den strålende solen.

  Jeg feiret 17. mai i byen med Nora og Inga, og på kvelden var vi med flere venner.

  Fargen begynte å komme.

  Inspirasjonen var på plass, og jeg tok mange bilder.

  Vi feiret familiebursdag for meg og Elias, og 30. mai ble Elias 10 år.

   

  JUNI


  Juni skal visst ha vært en veldig regnfull måned, men jeg opplevde den faktisk som ganske lys og full av sol. Kanskje jeg bare var veldig klar for sommer?

  6. juni ble jeg 14 år, og det feiret vi med middag på Fridays. Senere hadde jeg også en superkoselig bursdag med vennene mine på Frognerbadet.

  Rett etter at bursdagen min var ferdig dro jeg og Azora til hytta hennes utenfor Skien.

  Vi dro også på en liten telttur med skolen som en avslutning på skoleåret.

  Farmor ble 85 år, og farfar ble det i desember. Så da var det stor feiring i kolonihagene.

  Og plutselig var skoleåret over og siste skoledag hadde kommet.

  SÅ fort ferien startet dro vi opp til besta og bestefar for å feire bestefars 75 årsdag. Selv om det regnet var det en veldig koselig kveld. Vi hadde to langbord og masser av mat til de 40 gjestene.


  Haha, antar mange husker dette bildet. FIkk utrolig mange kommentarer på den søte lille kusina mi!


   Jeg fikk endelig klippet håret mitt, og ble utrolig fornøyd med resultatet!

  Jeg var på sommerskolekurset for revyer. Jeg var på improvisasjonsgruppa og ble kjent med så utrolig mange hyggelige mennesker.

   

  JULI

  Juli var en herlig måndte med ferie, mye bading og masser av sol. Jeg og Elias tok oss en liten tur til besta og bestefar mens mamma og pappa ryddet her hjemme.

  Da jeg kom hjem fikk jeg endelig tatt av reguleringen. 8. juli var den historiske dagen da ett og et halvt år med lidelse var over. Men det var definitivt verdt det, for jeg elsker tennene mine nå! Haha, husker at jeg tok hauger av bilder av munnen min rett etterpå!

  Luis, bestevennen til Lea, kom på besøk. Vi dro på kino og så Grusomme Meg 2, overnattet hos Lea og prøvde oss på tumblrbilder fra stupebrettet på Nøklevann. Og der î ser du hvordan det gikk... Nydelig Luis!

  11. juli gikk flyet til Spania hvor jeg tilbringte de neste 14 dagene. Vi dro sammen med familien til bestevennen til Elias, og Lea var også med. Og mens jeg var borte sto Unni for gjesteblogging. Jeg kom også med noen oppdateringer fra ferien, men siden vi ikke hadde internett der ble det bare mobilinnlegg fra internettcaféer.

  Det var to veldig fine uker som jeg er sikker på at jeg sent vil glemme. jeg la ikke ut så mange bilder fra turen, men jeg lagde en video med noen klipp fra turen.

   

  AUGUST

  I slutten av juli og starten av august dro vi ned til Løkken for å være der i noen dager med onkelen min og kjæresten hans. Vi har vært på Løkken i sommerferien hvert eneste år siden jeg var seks eller syv år, bortsett fra i 2011. Det er alltid utrolig fint vær der og strendene er fantastiske!

  Det ble en del baking av blant annet boller og cupcakes.

  Den siste uka før skolestart var jeg igjen tilbake på sommerskolen. Kurset jeg gikk på da het Science i english. Det var et veldig morsomt kurs og vi hadde virkelig verdens kuleste lærer. Jeg skal faktisk ringe de som arrangerer sommerskolen og spørre om han skal være lærer i år og!

  Jeg og pappa dro også på The Wall konserten. Jeg antar de fleste har hørt om Pink Floyd og The Wall, men det er uansett et band og en plate. Nå er det bare han ene i bandet som holder konserten, men den er likevel utrolig bra. Jeg var på den for et par år siden også, så når jeg og pappa fikk vite at han skulle komme tilbake i år bestilte vi billetter med en gang!

  Første skoleuke fikk vi besøk fra USA. De var her ut uka, så jeg og Elias fikk fri den ene dagen for å være med å vise dem rundt i Oslo.

  Jeg var i konfirmasjonen til kusina mi, Caroilne.


  Caroline og Emilie


  Skolen var i gang, og dermed også ungdomsskolens kjedeligste år. Yey, niende klasse!...

  SIste del av årskavalkaden kommer snart!

   

   

   

   

  #årskavalkade #år #2013 #åretsomhargått

 • 2

  Hei og hopp alle friskinger! For der har du ikke meg! Har ligget på sofaen med feber og sinnsykt vondt i ørene hele dagen, så jeg er ikke helt på topp. MEN jeg har virkelig fått utnyttet Netflix medlemskapet mitt! Haha, har sett både Winter's Bone, Luftens siste mester og utallige episoder av... ja, av alt egentlig! Så plutselig kom jeg på at jeg enda ikke har lagt ut noen av bildene fra bursdagen til Tiril.

  Hun hadde egentlig bursdag i desember, men valgte å feire den på fredag. Så litt før seks kom både Veronica, Unni, Lea og Aysu opp til meg for å bli kjørt ned til henne. Det var ikke akkurat veldig fristende å gå gjennom regnværet nemlig. Bursdagen foregikkk vel som de fleste bursdager; pizza, popcorn, litt leker og så dansing nede i kjelleren til Tiril. Og på en eller annen måte greier de å alltid ha Jelly Beans, så det ble det og.


  Beautiful as always... Lea, Sunniva og Sara <3


  Nudelege Unni!


  The sweetiepies! Farlige superspioner!


  Hva skjer Aysu?

  Haha, morsomt hvordan det ikke finnes ett ordentlig bilde av meg og Eline!

  Uff, inser nå at det ikke ble tatt et eneste bilde av bursdagsbarnet! Sorry Tiril! Jaja, det får bli til neste år.

  Men nå er klokka blitt t og sjuklingen her er mer enn klar for å legge seg, så natta!

   

   

   

   

   

  #bursdag #bursdagsfest #bilder #venninner #venner

 • 12

  Da vi fikk besøk fra USA i sommer fikk vi alle en liten gave av dem. Noe av det jeg fikk var litt sminke fra Hard Candy. Hard Candy er et amerikansk merke som fører både sminke, klær og accessories. Med over 78000 likes på Facebook er det et stort merke med masser av fine og gode produkter.


  Plumping serum volumizing lipgloss - Life Preserver

  Det første produktet jeg fikk var denne fantastiske lipglossen. Den er veldig fuktgivende og gir en utrolig glans. Den inneholder små biter av glitter som reflekterer lyset og gjør leppene enda mer skinnende. I tilleg er den veldig pleiende, du legger godt merke til at den har hjulpet når du tar den av. Og så svir den litt, hvis du dkjønner hva jeg mener. Jeg bare elsker lipglosser og leppeomader som gjør det! Min er i fargen Life Perserver. Du kan se den Hardy candy's sider HER og kjøpe den HER.


  Lash Tinsel glitter mascara - Disco Ball

  Det andre jeg fikk var en glittermscara. Det høres kanskje litt ut som en sånn ting man fikk i Juliabladene når man var liten, men det blir faktisk veldig fint. Det er bare å ta på litt vanlig mascara under, la den tørke og så ta på denne. Så får du fortsatt svarte vipper, men med litt glitter på. Og siden du trenger så lite av gangen holder den jo også kjempelenge! Min er i fargen Disco Ball. Se den på HC's sider HER og kjøp den HER.


  Shadow Dancers Liquid to powder eyeshadow - Dusk & Dawn

  Denne utrolig smarte duoøyenskyggen er virkelig en ting det er greit å ha. I tilleg til at den er praktisk og perfekt for reise har den også veldig fine farger. Dusk er en veldig lys rosa farge som er perfekt for å bruke i øyenkroken, på brynsbenet og faktisk også som highlighter. Dawn er en veldig fin blåfarge som passer til det meste. Begge skyggene er i kremkonsistens, så det er lett å legge dem både sterkt og svakt. Du slipper også crease siden de på en måte går over i pudderkonsistens så fort de har tørket. Så da slipper du også den ekle følelsen av fete, tunge skygger. Jeg har fargen Dusk & Dawn. Du kan se den på HC's sider HER og kjøpe den HER.


  Eye Candy Compact shadow and eyeliner - Electra

  Det siste jeg fikk var en liten boks med disse to glitterbombene. I Eye Candy Compact pakkene får du én glitterliner og én glitterskygge. Eyelineren er akkurat passe bløt og lett å påføre. Den gir litt glitter, men ikke for mye, så den er perfekt til å bruke ved nedre vippelinje! Øyenskyggen er det en del mer glitter i, så med den går du virkelig skinnende øyne. I og med at jeg har blå øyne bruker jeg ikke denne så mye (blå skygger gjør øynene mindre blå), men hvis du har grønne eller brune øyne er jeg sikker på at du vil bli fornøyd med den! Denne er i fargen Electra. Du kan se den på HC's sider HER og kjøpe den HER.


  Svart mascara fra Makeup Mekka // Glittermascara fra hard Candy // Eyeliner fra L'oreal Paris // Øyenskygger fra Hard Candy

  Alt i alt er jeg utrolig fornøyd med produktene mine fra Hard Candy, og jeg kjøpe gjerne flere. Med hele 356 beautyprodukter er de et stort merke med god kvalitet. Ta en titt innom facebooksiden deres HER.

  Har du prøvd noe fra Hard Candy før?

   

   

   

  #anbefaling #hardcandy #sminke #usa #lipgloss #mascara #øyenskygge #eyeliner #glitter

 • 7

  Da var det nye året i gang, og i går var første skoledag. Det var veldig koselig å se igjen alle sammen, men jeg må si ferie er deilig. Jeg har virkelig hatt problemer med å holde meg våken både i går og i dag. Huff, helt ødelagt døgnrytme... I går tok jeg og mamma turen til Norwegian Outlet for å kjøpe et par nødvendigheter og litt mer. Jeg var også med pappa på Storo for et par sager siden, så jeg har tenkt å lage et innlegg med tingene jeg har kjøpt. I dag har jeg vært litt hjemme, sett enda mer PLL og vært i bursdagen til Tiril.

  Men med et nytt år kommer også muligheten for nye nyttårsforsetter. Og muligheten til å se på alt det man ikke greide å fulføre i året som var. Så jeg har nå sittet og tenkt meg litt om, og kommet opp med noen ting jeg syns jeg burde greie i løpet av året.

  Årets løfter:

  • Komme ned i jentespagaten. Etter at jeg skadet meg da jeg gikk ned helt feil i fjor vinter har jeg ikke greid å komme ned. Jeg kunne ikke tøye på fire måndter, og etter det har jeg rett og slett ikke greid å komme ned igjen.
  • Kunne ta en flikk-flakk.
  • Ta flere bilder.
  • Få en rolle i en film, reklame, kortfilm etc.
  • Greie å fulføre prosjekter. Alt fra å lage en ting eller fulføre et bloggprosjekt til de litt større prosjektene som å virkelig jobbe for målene mine.   Hva er dine nyttårsforsetter?

   

 • 2

  G'day everybody! And a happy new year!

  Plutselig var også dette året (eller det forrige da) over, og 2014 er i gang. Min nyttårsaften ble feiret med en koselig kveld med familien. Vi spiste biff, spilte Cluedo og hadde sjokoladefondue til dessert. Klokken kvart på tolv var det på med sko og jakker for å gå ned i det ene krysset i nabolaget her. Der møtes de fleste fra øvre bøler, der og på fotballbanen, for å skytte opp fyrverkeri og ønske hverandre et godt nytt år.
  Kveldens middag


  Me little brotha
  Mmmmm! Det finnes da vel ikke særlig mye som er bedre enn en sjokoladefontene?

  I dag har det blitt både nyttårskonsert, Narnia og Journey 2, så tven har definitivt fått kjørt seg. Jeg har egentlig bare sittet inne og kost meg med den siste feriedagen, for i morgen er det tilbake til skolebenken. Det skal bli koselig å se igjen alle de jeg ikke har sett i ferien, men jeg må si det er deilig med ferie. Haha, har begynt å telle ned til vinterferien allerede!

  Jeg håper alle hadde en fin kveld i går og vil få et fantastisk år i 2014!

  Hvordan var din kveld?

   

   

   

  #nyttår #nyttårsaften #2014 #2k14 #happynewyear #fyrverkeri

   

 • Maye - kommenterer alltid tilbake <3

  Navn: Ragnhild Knudsen Alder: 15 Bosted: Oslo Mote, foto, skjønnhet og hverdag. Driver med teater, musikk og cheerleading. Kontakt/Sponsing: mayelifeblogg@hotmail.com

  google-site-verification: google8772492bd9a8909b.html

  Kategorier

  Arkiv

  Mars' blogger