Mayelife - mote og foto -
Hjem Add Facebook Tumblr

2

Ja, jeg skal faktisk ha et innlegg om Justin Bieber, men det får du bare leve med :)

Som du sikkert vet, kom Justin nylig ut med acoustic versjonen av Believe albumet. Jeg har virkelig ingen ting å gjøre nå, så da tenkte jeg å skrive litt om det.

Først og fremst må jeg bare si at Believe er et veldig bra album. Jeg bryr meg ikke med hva du tenker om Justin, men albumet er uannset bra. Jeg er ganske sikker på at hvis du ikke visste at det var han som sang, så ville du ha likt sangene, for de er utrolig bra.

Men nå var det acoustic. For dere som ikke vet det vil acoustic versjon si at albumet er spilt inn på nytt, bare uten redigering av stemmen, lydefekter og sånt. Så det er egentlig artisten, gjerne en gitar eller et piano og ikke noe redigering. Grunnen til at det blir brukt mye gitar, spesielt på det albumet her, er at på de fleste sangene nå for tiden er det meste lagt til med en datamaskin. All melodien er som oftest effekter, og da er det alltid fint å bytte ut den melodien med gitarspill.

Justin har også gjort om litt på sangene fra originalversjonen. Boyfriend for eksempel har en helt annen melodi på acoustic versjonen. Egentlig liker jeg vel bedre originalversjonen av denne. Verset har mer melodi på akustisk, og det liker jeg, men melodien i refrenget syns jeg ikke er like bra. Men det er jo opp til deg selv selvfølgelig.

 Mens andre sanger er veldig fine, kanskje bedre en originalen. Be alright syns jeg nok er finere i acoustic, syns det er så fint med piano.

Uannset er akustisk veldig fint, og dette er et veldig bra akustisk album. Det jeg liker best med akustisk er vel at du hører hvordan artisten faktisk synger, og etter å ha hørt det albumet her, kan du rett og slett ikke si at han ikke er flink til å synge. Så liker jeg også at sangen blir mer ekte, det blir liksom lettere å tro på det han synger. At han mener det.

 • 3

  Hei hei! Jeg vet det har blitt litt tull med den cahllenge tingen her, og det er jeg virkelig lei meg for. Jeg må nok ha glemt hvor mye lekser jeg har da jeg startet dette i vinterferien. Men jeg prøve i hvert fall. Noen av innleggene syns jeg er litt unødvendige og uinterresante, så jeg poster nok bare de jeg synes det er noe vits i.

  I dag sklal jeg snakke om min favorittblogg. Ja, hun er på topplisten, men jeg vil ikke si hun er noen typisk toppblogger. Hun er en ærlig og søt jente fra Trondheim som ikke bryr seg så mye om utseende, men elsker sminke likevel. Hun driver med cheerleading og er med venner. Resten av tiden bruker hun på bloggen som lå på førsteplass på topplista i flere uker frem til sånn 14 dager siden. Nå ligger hun på fjerde plass. Ja, jeg snakker om Erica.

   

  Erica startet bloggen sin i 2009, da hun var 12. Etter det har populariteten rundt bloggen vokst mer og mer, og i dag er Erica en av Norges mest kjente bloggere. Hun bor i Trondheim sammen med moren, faren og broren sin og går på videregående skole der. (Studiespes.) Hun blogger om sminke, outfit, cheerleading og hverdagen sin. Sånn som alle andre tenker du? Vel, ja, temaene er de samme, men Erica blogger på en helt annen måte. Hun er veldig åpen og ekte, så man føler på en måte at man kjenner henne. Jeg tror nok dette er noe hun har veldig lyst til gjennom bloggen også, at folk skal ha følelsen av de kjenner henne og vet hvem Erica egentlig er, ikke bare en moteblogger.

  Så selv om du kanskje ikke er den største fan av mote og skjønnhetsblogger, så ville jeg virkelig tatt en titt innom bloggen hennes. For hun fortjener alle leserne og de hyggelige komentarene sine. Hun fortjener dem faktisk så mye at hun nesten aldri får hates på innleggene sine. Og sånn burde det fortsette!

 • 2

  Nå har jeg ikke vært innom her siden torsdag, hvilket er veldig leit, men jeg har hatt det så ekstremt travelt i helga. Meg pluss blogging i helger funker visst ikke, haha!

  På fredag ble Lea med meg hjem etter skolen slik at vi kunne lage en oreokake til Azora's bursdag på lørdag. Azora ønska seg nemlig oreokake i gave, haha.

  Det ble en ganske alternativ kake da; i bunnen brukte vi først alt for lite smør og vi satt den til kjøl før vi var ferdig med den. Da vi skulle lage den hvite kremen fant vi ut at kaffefløte ikke kan piskes til krem, så da ble det ferdigkrem. Sjokolademoussen gikk egentlig greit, men pynten ble jo bar ehelt forferdelig!

   
  Oreorot!


  Lea overnatta hos meg, så neste morgen var det å starte på den andre bursdagsgaven. Vi bestemte oss nemlig for å pakke inn Lea også, vi! Vi måtte jo lage pustehull i den trange pappesken da, også endte vi opp med et søtt lite ansikt også! Det så skikkelig dumt ut, en pappeske med et sånt sært ansikt som går rundt i stua, haha!


  Jupp, der ligger Lea!

  Da vi var rett utenfor Azora, møtte vi på Nora E. Hun hjalp oss med å få Lea opp på rattkjelka (Lea ville nemlig ikke være en gående pappeske), men etter en halv time ute i snøen ba vi heller Azora komme ut.

   


  Azora som leser kortet fra Nora E.

  Vi spiste pizza og hadde hviskeleken (det er gøy!), Azora åpnet pakkene sine og vi hadde en quiz. Jeg likte spesielt siste siden, som handlet om kjendiser, hvor faren til Azora hadde tat med seg selv. :P

   


  Her skulle det liksom stå "Azora 14 år", men vi fant ut at det var litt vanskelig å skrive med sjokoladesaus fra Freia. :P


  Etter at Mina, Nora D. og Unni hadde gått, så jeg, Lea, Nora E og Azora på film. Etter en god del diskusjon endte vi opp med Bedtimestories imens vi spiste oreokaka som Azora fikk av meg og Lea. Og gjett hva som gjemte seg inni den?... To hundre kroner! Haha, Azora burde virkelig være fornøyd når hun får så stor bursdagsgave!


  Den ble ganske flat også den kaka her!

   

  Rundt totida gikk vi for å legge oss, men la oss ikke før den var rundt fire. Og da lå tre av oss på gulvet ved siden av sovesofaen hvor jeg lå. Selv om det fortsatt var tre ledige sengeplasser. Hæ? Rare, var det det du sa? Haha, neida!

   

  Neste morgen våkna vi i ellevetida og brukte nesten en time på å komme oss av senga, Eller det vil si, jeg gikk på badet og sminka meg, og da jeg kom tilbake var det full fest på rommet. Men de orka ikke å stå opp, nei...

   

  Meg i OnePiecen til Azoras bror. Ja, den er stor, men han er 21.

   

  Etter litt måtte jeg dra for jeg skulle i bursdag til onkelen min. Dessverre var det helt elendig føre på veiene, og de bor i Fredrikstad, så da snudde vi ved Tusenfryd.

  Vi bestemte oss for å heller dra på en indisk restaurant som vi har fått anbefalt av noen venner. Vi spisteTandoori kylling og nan-brød, hvilket var kjempegodt! Men det har lukta indisk av meg i hele dag, så det er vel ikke fult så gøy...

  Meg og lilleboren min, Elias, på indisk.

  Da vi kom hjem satt jeg og Elias oss ned og så Ringenes Herre 3 før vi la oss.

   


  Bursdagskortet til Azora fra meg og Lea. Fint ikke sant?

   

  Nå skal jeg snart på teater, men må gjøre engelsklekse først, så snakkes!

 • 8

  Mamma og pappa er borte i kveld, så jeg er hjemme med lillebroren min. Vi har nettop spist sånn taco-pizza. Det er en sånn pakke fra Santa Maria eller noe, som du legger taco på og steker den som en pizza. Det var veldig godt, bare at min ble litt brent da. Jeg gadd jo selvfølgelig ikke å følge med på klokka :P

  Akkurat nå sitter Elias og ser på TV på rommet sitt, men om ca. en time kommer en ny episode av Idol. Om du ikke har sett det før, vil jeg virkelig anbefale deg å gjøre det. Selv har jeg sett på siden andre eller tredje sesongen, selv om jeg ikke skjønte så mye i starten, så jeg er fast følger! Auditionrundene, som går nå, er jo noe av det beste. Det er så gøy å se de som virkelig gir alt og stråler av energi, også er det jo ganske gøy å se de som ikke er fult så flinke og da. Av to helt forskjellige grunner. Så liker jeg også å på en måte plukke meg ut favoritter, da blir det så utrolig mye morsommere å se på programmet!
  Nå har jeg tenkt å lage meg noe mer å spise, med tanke på at bare halve pizzaen min var spiselig, og så blir det TV resten av kvelden!

  Ser du på Idol?

   

 • 2

  Heisan!

  Etter en hel time med rydding av klasserommet og forklaringer til hvorfor det ble vannkrig mellom fjerde og femte time, fikk vi endelig karakterkortet vårt. I tilleg var det noen som brukte brannslukningsapparatet i storefri, så ja da, vi har ikke en litt vill skole. Det er seriøst farlig å være i 8. klasse gangen. Du kan virkelig ikke gå gjennom der uten å bli tråkka ned eller dytta inn til veggen av en random person. Det er virkelig ikke bra, og jeg vil helst ikke at vi skal bli kasta ut igjen (ja, vi ble kasta ut etter å ha gått der i en måndte), så det er fint om folk skjerper seg litt. :)

  Okey, men tilbake til første setning; etter alt dette, fikk vi endelig karakterkortet vårt. Jeg endte opp med en firer, to seksere og resten femere, så jeg er kjempefornøyd! Regna meg ut til ca. 5,4 i snitt, og da kan man vel ikke sippe?

   

  Haha, holder på å dø her. Jeg får virkelig ikke disse to sangene ut av hodet. Ekstremt irriterende!

  musicnodes
  Mike Posner: Please Don't Go

  Ipoden sto på miks da jeg gik til skolen i dag, og siden dette var den siste jeg hørte på, så satt den seg gjennom gymtimen. Jeg har nemlig en vane med å måtte nynne på en sang inne i hodet mitt når jeg løper, men med bare en sang så får du litt hodepine etter hvert.

   

  musicnodes
  Lupe Fiasco: Battle Scars

  Baran er blitt helt gal etter den sangen her, så han spilte den av i timen. Og etter det har jeg gått rundt og sunget på den. Kjempegøy!

 • 0

  Herregud, hvordan skal jeg svare på det?! Det fins da så utrolig mange filmer og så utrolig mange fine scener. Hvordan skal jeg kunne si hvilken jeg liker best? Okey, da blir jeg nok bare nødt til å velge de første som faller meg inn, altså:

   

  Dette er da, som du sikkert ser, Johnny Depp. Scenen er fra en film som heter Benny and Joon. Den handler om en jente som er gal og bor hjemme hos faren sin (hvis ikke det er broren hennes). En dag møter hun en gutt, som istter i et tre, som heter Sam. Sam har ikke noe sted og bo, så han får bo hos Joon, som hun jenta heter. De to blir forelsket og så blir det masse styr fordi disse to gale personene er forelska i hverandre. Haha, det hørtes kanskje ikke sånn spesielt spennende ut, men det er en veldig bra film. Også er det jo Johnny Depp da! ;)

   

  Haha, måtte bare ta med den scenen her og. Hvis du ikke skjønte det så er alt det rare han sier på slutten sitater fra klassiske filmer.

   

  Okey, så kort sagt: Se Benny and Joon! Eller egentlig, se alt av Johnny Depp, for han eier!

   

  Har du sett Benny and Joon?

  Hva syns du om Johnny Depp?

   

  Ingen av klippene tilhører meg. De er hentet fra tilfeldige youtube-brukere, som har hentet ut klipp fra filmen "Benny & Joon".

 • 0

  Jeg vet jeg har hoppet over noen dager nå, men jeg har rett og slett ikke tid til å ta dem igjen. Uanset så var det ikke spesielt interresante innlegg heller.

  Dette derimot kan jo være ganske morsomt. Jeg elsker smykker, men hater å bruke penger. Derfor har jeg en tendens til å ende opp med å ikke kjøpe dem, men noen er det jo.

   

  Halssmykker:


  Som sagt så har jeg ikke sånn veldig mange halssmykker, men tenkte å vise noen av dem:

   


  1. ?,- fra Cubus. 2. (svarte) 99,- fra Lindex. 3. 159,- fra Indiska.

  Disse tre er vel favorittene mine egentlig. Det første bruker jeg mest på sommren, men de to andre er bare brukt nå i vinter.

   


  1. Arvesmykke 2. Gave fra USA 3. Gave fra Redken

  Det første smykket her er et perlesmykke jeg fikk da oldemor døde for fem år siden.Jeg liker at det er så enkelt og fint, så du kan egentlig bruke det til det meste. Jeg bruker det jo ikke til hverdags, siden det er et arvesmykke, men det passer likevel til hverdagslige klær. Det andre fikk jeg fra tanta og onkelen min da de hadde vært og besøkt noen av slektningene våres i USA i fjor sommer. Det siste fikk pappa av frisøren sin for mange år siden, som hun sa at han skulle gi til meg.

   

  Ringer:


  Man får aldri nok av ringer, vettu!

  Fant ut at jeg har veldig mange barneringer, og mange passer sikkert ikke engang, men det gjør ikke noe. De er jo skikkelig søte! Men er det noe jeg elsker så er det ringer!

   


  1. Julegave fra Nora D. 2. 90,- fra Claire's (England) 3. 90,- fra Claire's (England)

  De to siste ringene her er definitivt favorittene mine. Jeg kjøpte dem i England i sommer, og de er bare sååå fine! Elsker den påfuglen, den er så anerledes og uvanlig liksom. ;) Den første fikk jeg til jul av Nora i år, så jeg har ikke brukt den enda, men den er veldig fin! (Den er litt mindre rød i virkeligheten enn på bildet.)

  1. Fra Eclipse samleboks. 2. Gave fra Kreta 3.Kunstnermarked i Fredriksstad.


  Den første ringen er fra en boks jeg kjøpte for sånn tre år siden. Det er Bellas forlovelsesring og sammen med den får du Eclipse filmen, postkort, plakat og masse sånt. Den andre kjøpte Azora til meg da hun og Nora var på Kreta i høst. Den siste kjøpte jeg i sommer da vi var i gamlebyen i Fredrikstad på et sånt marked som er der hver lørdag.

   


  1. Gave 2. 30,- (kjøpt i dirham) fra Love21 (Abu Dhabi) 3. Gave fra USA. 4. Gave

  Den første ringen her fikk jeg fra det som da var tante mi (hun er ikke sammen med onkelen min lenger) da vi var på ferie med dem for mange år siden. Hun sa at den var for liten til henne, så jeg kunne få den. Den var jo alt for stor da, men nå er den helt perfekt. Den andre kjøpte jeg egentlig som en venninne gave fra Abu Dhabi, men jeg har glemt å gi den, og det er snart et år siden jeg var der, så tenkte jeg like så godt kunne beholde den. Den kosta 19 dhiram, men det er ca. det samme som 30 kr. Den tredje var egentlig farmor sin. Hun fikk den fra en av våre amerikanske slektninger for mange år siden, og så har farmor siden gitt den til meg. Den siste fikk jeg frra fadderen min, Tone, som en litt sen julegave sammen med masse greier fra Yves Rocher. Den er veldig søt og enkel, så den blir brukt ofte. :)

   

  Øredobber:


  Øredobber har jeg virkelig alt for mye av, jeg har nok hvertfall hundre par. Det er bare det at jeg nesten aldri bruker øredobber. Jeg glemmer alltid å ta dem på, også har jeg funnet ut at jeg ikke tåler det, så de må tas av etter et par timer uannset. (Hvrdan skriver man egentlig uannset, uansett, uannsett?)

   


  85,- fra Claire's

  Haha, måtte bare ta med disse. De er så søte! Disse kjøpte jeg også i England i sommer. Eneste dumme med dem var at pæra mista stilken og at jeg virkelig ikke forstår hva den blåe greia skal være. :P

   

   250,- fra Cecilie Melli.

  Dette er vel yndlingsøredobbene mine. Jeg elsker de fargene og at de er litt spesielle på en måte. Azora hadde noen snøkrystaller fra Cecilie Melli som var veldig fine, så da ble jeg med henne og kjøpte et par til meg og. Nettbutikken hennes finner du HER, og butikken ligger rett ovenfor Steen og Strøm i byen. Hun har foresten lagd mye nytt nå, så det er bare å sjekke det ut!

   


  1. Barndomssmykke 2. Gave

  De blå har jeg hatt siden jeg var liten. For ca. et år siden fant jeg dem igjen og ble helt sjokka over at jeg ikke hadde brukt dem før. De er bare såå fine! De i sølv fikk jeg av tanta og onkelen min til jul i år. Jeg vet ikke helt hvor de er kjøpt (det står bare SIlver på den pakketingen, er det et merke, eller betyr det bare at de er av sølv?), så kan derfor heller ikke si noe mer om det.

   


  1. Gave 2. Gave fra Pilgrim 3. Arvesmykke

  De to første parene fikk jeg i julegave fra Azora i fjor. Det ene er smaragdgrønt mens det andre er en mørk rosafarge. Det tredje paret kjøpte mamma til meg da hun var i Danmark med tanta mi i fjor vinter. Hun kjøpte også en veldig fin silkesinglet. De er kjøpt på Pilgrim. Det fjerde paret er et par øredobber jeg arvet fra oldemor. Jeg finner ikke den andre, så det er litt trist, men jeg får vel bare fortsette og lete.

   

  Armbånd:

  Armbånd er jeg verken flink til å kjøpe eller bruke, så det er ikke så mange av dem. Men jeg greier meg helt fint med de jeg har!

   


  1.
  Gave 2. Hjemmelagd

  Det røde og grønne fikk jeg av Tone for noen år siden. Jeg husker ikke om det var bursdagsgave eller julegave, og heller ikke hvor de er fra, men jeg fikk dem hvertfall av henne. :) Sølvarmbåndet er det mamma som har lagd på et kurs. Hun lagde også noen øredobber til meg som og er i sånn vikingflette som dette armbåndet.

   


  1. 900,- (?) fra Thomas Sabo (?)

   

   

  Jeg er ganske sikker på at jeg fikk det første i dåpsgave, så det er jo alt for lite nå, men det er jo veldig søtt da! Det er et charmssmykke, så man kan kjøpe fler charms til det, men jeg har jo tydeligvis bare disse tre. Det andre kjøpte mamma også i Danmark i fjor og det er da altså også fra Pilgrim.

   

  Okey, nå føler jeg at dette ble et veldig langt innlegg, så jeg burde nok ha delt det opp, men jaja. Og jeg burde virkelig ha gjort det, for nå må jeg løpe på UR-møte her! Hade!

   

  Sorry for tull på slutten her, men den tingen her har jo klikka helt! Skulle altså være tekst til charmssmykke og et bilde til teksten som står her, men det har vist forsvunnet.

 • 1

  I helgen var jeg med Lea til moren hennes som bor på Hvasser. Jeg sa at jeg skulle blogge der, men tror dere jeg har tid til sånt? Neida.

  Men det har vært ganske travelt, så da tenkte jeg det var bedre å bare ta en oppsumering av helga i dag.

   

  På lørdagen feiret vi bursdagen til Lea. Hun hadde jo egentlig bursdag forrige tirsdag, men hun er bare på Hvasser to helger i måndten. Det tar nemlig tre timer med buss å komme seg dit. Så da gikk vi bort til Luis, som er en veldig kul venn av Lea, til butikken og kjøpte sjokoladekake på pose og så hjem til Lea igjen for å lage den.


  Luis og Lea som spiser kake.

   

  På kvelden så jeg og Lea på Edward Saksehånd før vi la oss. Jeg vil ikke skrive så veldig mye om den, for det er kjedelig for de som ikke har sett den, men den er veldig bra. Johnny Depp er jo bare verdens beste skuespiller, og her var han skikkelig søt! Det er veldig synd på han da, så man sitter og gråter gjennom nesten hele filmen, men dere må virkelig se den!!! Også går han skikkelig søtt!


  Kule Luis og Lea!

  I går kom Luis bort til oss i ettida. Først spilte vi litt Alias, og så litt Kinect, før vi endte opp med å se Edward Saksehånd igjen. :P Luis og Iben (lillsøsteren til Lea) hadde nemlig veldig lyst til å se den, selv om den ble litt skummel for Iben mot slutten.

  Da filmen var ferdig spilte vi litt kort, og så måtte jeg og Lea dra.


  Hvor mange hender ser du? Haha, lite liv!

  Vi hadde egentlig tenkt å se Moulin Rouge (også en film som alle burde se)på bussen, men vi blei så kvalme at det gikk rett og slett ikke. Ble heller til at vi satt som på vei ned og snakka så hele bussen hørte oss, haha! Veldig underholdende for andre da!

   

  Når jeg kom hjem i dag var jeg helt utslitt og kjempesulten. jeg hadde jo ikke hatt tid til å spise, så alt som ble spist før klokka åtte på kvelden var en yoghurt til frokost. Og apropos mat, så er det pannekaker nå. Hade!

   

 • 2
  Jeg fant ut at det er internett på bussen, haha! Men pc-en har jo selvfølgelig ikke strøm-.- Så da blir det mobilblogging.

  Jeg og Lea sitter på bussen nå, og har igjen ca. En halv time før vie er fremme i Tjøme.
  Vi er sånn skikkelig sosiale og greier; jeg hører på musikk og blogger, mens Lea spiller på mobilen min.
  Det er litt gøy egentlig, for alle syns denner skikkelig kul. Så der er alltid noen som holder på med den. Blandt annet de som syns det er veldig gly å sende meldinger fra den.
  Og der fikk jeg akkurat vite hva Lea gjør-.-

  Jaja, da får jeg prøve å rydde opp i det rotet som Lea lager her, så ses vi kanskje i morgen?
 • 0

  Bare legger ut det innlegget her nå jeg, for jeg får ikke lagt det ut fra mobilen i morgen, så da blir pakkinga enda mer utsatt! Yey!

  Favoritt artist, hmm.... Denne var litt vanskelig. Liker jo mange rtister egentlig, menjeg tror jeg ender på Kelly Clarkson.

  Kelly er fra USA, og ble kjent gjennom American Idol i 2003. World Idol ble faktisk arrangert bare fordi USA var så sikre på at Kelly skulle vinne. Så var det jo Kurt og Norge som endte opp med seieren da;) World Idol er aldri blitt arrangert igjen.

  Men Kelly er likevel blitt stor, jeg tror de fleste her har hørt Stronger som kom tidligere i år. (Eller i fjor da, men samma det)

  Grunnen til at jeg liker henne så godt er vel fordi hun virkerveldig kul, sangene hennes er utrolige når du er litt nedfor, og jeg har ikke hørt én sang av henne som jeg ikke har likt. Dette er jo selvfølgelig en smakssak, men jeg er i hvertfall fornøyd!

   

  bilde

  Vil virkelig anbefale alle å høre litt på henne, for hun er kjempeflink!

   

  musicnodes
  Kelly Clarkson: Breakaway

   Dette er tittelsangen til den første CD-en hennes.

   

  musicnodes
  Kelly Clarkson: Stronger (What Doesn't Kill You)

  Stronger var veldig populær i sommer, og er da en av Kellys nyeste sager. • 0

  Uff, jeg er virkelig dårlig på dette. Etter skolen ble jeg med Lea hjem, og måtte nesten løpe ned på spilling etterpå. Så da kom jeg hjem for sånn ti minutter siden. I morgen skal jeg for resten være med Lea til moren hennes som bor på Hvasser, så vil nok ha litt problemer med bloggingen i helgen, spesielt i morgen. Jeg får håpe jeg finner Black Bery'en min i kveld da, så slipper jeg å prøve å skrive et innlegg med tastetelefonen min :P

   

  Men i dag skal jeg da vise dere et bilde fra da jeg var liten. Har lett litt gjennom noen gamle bilder før, men tenkte jeg skulle vise dere disse to:


  Haha, jeg var skikkelig smilejente da jeg var liten. Husker da jeg var på sykehuset og skulle operere. Jeg var bare fire år, og skjønte jo ingen ting, så jeg satt i grønn sykehusskjorte og sånn hette på huet og sang. Husker det skikkelig godt, jeg var bare så glad!

  Men dette bildet er tatt på fireårsdagen min på morgningen. Jeg tror jeg må ha sovet i den kjolen, for jeg blir liksom vekt på morningen og får gaver og frokost. Vel, det høres ikke så usansynelig ut egentlig, jeg var en skikkelig prinsessejente!

   


  Som sagt var jeg en veldig prinsessejente, haha. Jeg tror dette var seksårsdagen min, for jeg husker at jeg fikk den havfruedrakta jeg har på meg. Jeg haddevært på Ski med mamma, og så den drakta i en Accesories butikk. Så eide mamma sånn ksikkelig og greide å kjøpe den mens jeg fortsatt var i butikken. Uff, skjønner ikke at mamma lot meg bruke den arnesminken, jeg ser jo helt forferdelig ut!

   

  Men nå må jeg øve til fremføring og pakke, (ja, jeg vet jeg avslutter hvert innleg sånn her, men jeg har det ganske travelt her) så for bare håpe at jeg greier å komme meg innom i morgen!

   

  Var du også jentete da du var liten?

 • 6

  Oi! Hva jeg ønsker meg?! Det er et sånn typisk spørsmål som jeg ikke aner svaret på akkurat her og nå, men når jeg ser noe jeg ønsker meg, så kommer jeg på alt.

  Så det blir vel kanskje ikke helt riktig det her, men jaja.

   

  Ti ting jeg ønsker meg:

  Ten wishes


  1. Bukser fra Dr. Denim, de er skikkelig myke!

  2. Bikinier fra Victorias Secret

  3. Canon EOS 550D

  4. Sminke fra Clinique

  5. Kjoler fra Elise Ryan

  6. Neglelakker fra O.P.I.

  7. Sko fra Jeffrey Campbell

  8.  Ringer

  9. Justin Biebers parfyme, Girlfriend. Jeg er ikke belieber egentlig, men den lukter skikkelig godt!

  10. Sko fra Dr. Martens

   

  Uff, føler jeg sier dette etter hvert innlegg, men må gå nå! Skal vaske badet :( Haha, snakkes!

   

  Har du noen konkrete ønsker?

 • 0

  Jeg vet at dette innlegget egentlig skulle komme i går, men har det så utrolig travelt for tida. Ikke bra.

  Men ja, (føler jeg skriver det veldig ofte) jeg gleder meg til masse rart egentlig.

  Jeg gleder meg til vi får karakterkortet, haaater å vente på sånne ting. Jeg vet ikke hvor bra jeg får, men jeg vil bare være ferdig med det liksom.

  Så gleder jeg meg veldig til vinterferien, for da skal jeg til Dombås med korpset. Vi er der hvert år, og det er faktisk skikkelig gøy. Det høres sikkert utrolig kjedelig å spille i korps (og ofte er det det), men turene er kjempebra. Hvert år drar vi til Dombås og Sarpsborg og annen hvert år til utlandet. På Dombås står vi i bakken sånn fem timer hver dag, og om natta klatrer vi ut av vinduet og inn på andre rom. Haha, har så mange minner fra sånne korpsturer, Sarpsborg er sepsielt morsomt, for det skjer alltid så mye der.

  Jeg gleder meg jo selvfølgelig til sommerferien da, til å bade, kunne gå i shorts, og så skal vi kanskje til Paris i år! Håper ikke sommeren blir som i fjor da, for da regna det jo nesten hele tida. Eller, vi hadde én uke da, rett før ferien, hvor vi var og bada hver dag etter skolen fordi det var så varmt. Og heldigvis for meg var det akkurat den helgen jeg var med Azora på hytta hennes ved sjøen. Sooool!!!

   

  Noe dere gleder dere til?

 • 0

  Uka

  Forrige søndag:

  Det var juletrefest/årsfest på korpset. Jeg fikk femårsmedaljen min! ;)

  Ble litt minnet på en av grunnene til å ikke slutte, vi får et gullsmykke det siste året, haha!

   

  Etterpå var jeg ute med Nora, Azora, Sigurd og Ingrid. <3

   

  Mandag:

  Kom for sent på skolen, haha. Vi begynte med å male oss selv i K&H, og naturfagslæreren var syk, så da slapp jeg presentasjon. ;)


  Baran, osm hvertfall ikke vil bli tatt bilde av :P

  På teateret fikk vi besøk av koreograf og gikk gjennom nye scener.

   

  Tirsdag:

  Etter valgfag tok jeg bussen med Sara (nesten en time, skjønner ikke at hun orker) hjem til henne.  Vi bakte boller, spilte Guitar Hero (stjerna) og spilte kort, haha.
  Onsdag:

  På bussen på vei til skolen var det en jente som besvimte, så bussen stoppa og det kom ambulanse og sånt. (Creepy!) Heldigvis gikk det bra da, men vi måtte bytte buss. Der møtte vi Pawel.

  Etter gymmen hadde vi besøk av en regissør som viste oss en dokumentar om en mann fra persia som kommer til Norge. Han er faktisk med i en sånn Canal digial go reklame, så det er litt kult;)


  Proffe Lea greide å skrive anvnet sitt med en tråd jo!

   

  Han har "hovedrtollen" og greier. Og Lea kjenner han selvfølgelig. Hun kjenner seriøst alle. Faren hennes jobber nemlig med film og teater, så han kjenner aaaaaalle! Ganske irriterende til tider, haha!


  Jeg hadde første spilletime etter juleferien, og det gikk vel sånn passe... (Altså ikke så bra, haha)

   

  Torsdag:

  Vi hadde volleyball i gymmen, men det blir jeg nok aldri god i.

  Blei med Lea hjem. Jeg prøvde den nye kjolen hennes (HER) og vi skrev invitasjoner til bursdagen hennes. Fant nå ut at jeg ikke hadde tatt noen bilder av oss, men den ser sånn ut:  Hadde første samspill etter ferien. Fant ut at tredjesiden av stykket vårt er ekstremt vanskelig. (Jeg skal spille solo i OM!)

  Ja, kom forresten for sent i dag og :P

   

  Fredag:

  Kom for sent.

  Jupp, jeg hadde rett. Jeg blir aldri god i volleyball. Liker det bedre når vi spiller det i hagen til Nora og alle failer :P


  Fine Azora og Mikael <3

   

  Lørdag:

  Mamma og pappa dro klokka fem om natta for å ta flyet til København, de var nemlig på konsert. SÅ da var jeg alene, og måtte få Elias ut døra for å komme seg på teaterøving. Så måtte jeg pakke før jeg dro til Azora. På teaterøvinga gikk vi tydelig gjennom replikkene, og hva de betyr. Stykket er nemlig veeeeldig vanskelig skrevet.

  På kvelden så jeg og Azora masse på Pretyy Little Liars og spilte på det nye el-pianoet dems.

   

  Søndag:

  På søndag var jeg i bursdagen til Lea, hvor vi akte i korketrekkeren. Så, etter fire timer i femten minus var det rett på teaterøving hvor vi gikk gjennom stykket.

  Åååå! Nora dreper meg, hun fortalte hvem som dør i PLL. Det er ille nok når man forteller hvem som blir sammen og sånt, men du sier ikke hvem som dør!

  Var kjeeeempetrøtt etterpå!

 • 0

  Jeg og Azora hadde jo egentlig tenkt å ha spakveld på lørdag, men kjenner du meg så vet du at ting aldri blir som planlagt. Så da endte vi opp med å snakke om dårlige vitser ved middagsbordet og se fem episoder av Pretty Little Liars på kvelden. Elsker PLL, er på den andre boka nå, og de er bare såååååå bra. Les!!!!!!!!


  Men ja, så da ble det ikke noen spabilder haha, men fikk lurt til meg noen bilder av Azora likevel da;) Her studerer hun dorullen, haha! <3

   

  Etter seks timers søvn måtte vi stå opp i nitida på søndag. Da skulle vi liksom ha god tid før bursdagen til Lea. Men smartingen her hadde jo selvfølgelig glemt boblebukse og hjelm hjemme. Så da løp jeg hjem, lette i sånn ti minutter, og så måtte jeg ned til Azzo igjen. Da hadde vi sånn ti minutter på å rekke tbanen, så vi ble litt stressa, haha. VI rakk den jo da, men jeg tror det var smart at vi ikke tok med oss kjelker. Lea hadde nemlig bursdag i korketrekkeren (som i forifjor), så vi måtte ha kjelker for å ake der. (Vi hadde tenkt å leie, for de går fortere)


  Det var kjempegodt med litt mat etter to runder i bakken og hundrevis av fall!

   

  Vi har jo sånn skikkelig skills på aking, så jeg og Lea krasja etter sånn ett minutt på kjelka, haha. Men det var en sånn brå sving, også ble bare kjelka hivd over oss. Haha, jaja, syns det er gøy vi da!

  Heldigvis hadde Morten, faren til Lea, med seg en ekstra rattkjelke, for den vi leide var rett og slett livsfarlig. Jeg og Tinka var sånn 10cm unna å treffe en telefonstolpe! Det var jo gøy da, men har skikkelig vondt i ryggen nå!


  Bursdagsbarnet Lea og Tinka som spiser burger.

  Etter brente burgere med iskaldt brød og frossen sjokoladekake, dro vi hjem igjen. Var litt kjipt da, for vi måtte bytte tbane fire ganger, så jeg, Nora, Nora og Azora kom en halvtime for sent på teaterøving.

  Vi skal sette opp En midtsommernattsdrøm av William Shaespeare. (høres skikkelig proft ut :P ) Men det er et skikkelig forvirrende stykke, vi skjønner jo ikke alt engang, så jeg vet ikke helt hvordan det blir.

  Men jaja. Det har vært en veldig koselig helg, men jeg holdte seriøst å sovne i timen i dag. Er såååååå trøtt!!!

   

  Har du lest Små, søte løgnere?

  Har du vært i korketrekkeren?

  Har du sett En midtsommernatts drøm før? Hvordan satte de den opp der?

 • 0

  Som sagt skal jeg og Azora ha hjemmespa hos henne senere i kveld, og da har vi funnet noen oppskrifter på nettet. Tenkte å dele noen av dem her.

   

  Bad:

  Vet vel ikke hvor mye vi kommer til å bade i kveld, men fant likevel noe interresant:

   

  Kleopatra:

  Det er sagt at Kleopatra selv brukte denne metoden for myk hud, så da får man vel prøve?

  Alt du trenger er 5dl helmelk og 2ss solsikkeolje som du heller oppi et varmt bad.

   

  Appelsinbad:

  Ha to appelsiner i mikrobølgeovnen til skallet er så vidt varmt og mykt. Klem de litt, så saften "løsner" fra fruktkjøttet.

  Skjær (hvordan skriver man det egentlig?) enten opp i båter som du legger i vannet, eller skrell og klem saften ut i vannet.

  Appelsinsaften er god for imunforsvaret ditt og styrker huden din! Også lukter det jo godt ;)

   

   

  Ansikt:

  Ansiktsmasker er det mange å velge mellom, men her er noen av de vi fant:

   

   

  Agurkmaske:

  Denne masken passer for all slags hud, og gir en myk og smidig hud.

   

  Du trenger:   

  • 1 agurk
  • 1dl yoghurt naturel

   

  Rasp opp agurken og legg det i et kaffefilter (eller en sikt), da får saften rent ut.

  Bland den "tørre" agurken med yoghurten og smør i ansiktet. (Det kan være lurt å sette blandingen i kjøleskapet/fryseren en liten stund så den blir litt mer kremete.)
   

  Bananmaske:

  Den masken passer bra til tørr hud, så jeg dropper den her jeg. Noen steder passer den bra, men det blir nok litt rotete å balnde masker.

   

  Du trenger:

  • 1banan
  • 1ss honning

   

  Skrell bananen og mos den med en gaffel. Bland inn en spiseskje med honning (valgfritt) og smør ut i ansiktet. Skyll den godt vekk.   

  Sitron og egge-ansiktsmaske:

  Denne masken passer perfekt om du har fet hud. Er litt usikker på om jeg vil få for tørr hud av den da, så litt skeptisk.

   

  Du trenger:

  • Eggehviten fra et egg
  • 5-10 dråper sitron

   

  Pisken hviten til den blir kremete og hell oppi sitronen. Ha på masken i ca. 10 minutter før den vasker den godt av.

   

   

  Sjokolademaske:

  Denne masken vil gi deg silkemyk hud.

   

  Du trenger:

  • 1/3 kopp kakaopulver (ca. 1,5dl)
  • 3ss fløte
  • 2ts cottage cheese eller yoghurt naturel
  • 1/2 kopp honning (ca. 1dl)
  • 3ts havregryn

   

  Miks sammen blandingen, gjerne med en håndmikser så blandingen blir jevnere. Ha den på i ca. et kvarter før du skyller den godt vekk.   

  Hår:

   

  Solsikkekur:

  Denne hårkuren vil gi deg blankt og skinnende hår. Slev pleier jeg å bruke olivenolje i stedet for solsikke, men det funker nok like bra med begge deler.

   

  Du trenger:

  • 1 egg
  • 1/2 agurk
  • litt solsikkeolje, du ser det når du har nok

   

  Visp egget og bland inn solsikkeoljen. Mos agurken i en blender og bland inn dette også. Fordel kuren i håndkletørt hår og la virke i ca. 10 minutter før du skyller den ut.

   

  Ølkur:

  Jeg ble litt sjokka da jeg leste om denne, men det skal visst funke.

   

  Du trenger:

  • 1/2 øl (ca. 2,5dl)
  • 1 eggeplomme

   

  Skill eggeplomme og eggehviten fra hverandre og behold plommen. (Ta var på hviten og, den er fin å bruke i ansiktsmasker og andre kurer.) Hell ølet i samme skål som eggeplommen ligger i. Det er samme hva slags øl du bruker. Pisk blandingen godt sammen og fordel i håret. La virke i 10-20 minutter.

  Jeg pleier å bruke eggehvite i håret mitt for å gi det glans, så hvorfor man skal bruke plommen og ikke hviten her, det vet jeg ikke. Men det er vel bare å prøve!

   

   

  Honningkur:

  Denne kuren er grei til å gi fuktighet til håret. Derfor er det nok ikke så lurt å bruke den nerme hodebunnen. (Da kan du få fett hår.)

   

  Du trenger:

  • Honning
  • Olivenolje

   

  Bland sammen like mye honning og olje og la kuren sitte i 10-15 minutter før du skyller den ut. Hvis håret er fett etterpå trenger du bare vaske håret en runde med shampo etterpå.

   

   

  Har du prøvd noen av disse oppskriftene før? Funker de?

  Vet du om noen fler oppskrifter?

   

  Kilder:

  http://altomspa.no/no/nyheter/item/94-tips-til-hjemme-spa

  http://www.klikk.no/mote/kamille/sarasskjonnhet/article607466.ece

  http://www.klikk.no/mote/detnye/skjonnhet/article497074.ece

   

 • 0

  Hei!

  Skal straks bort til Azora for å være der litt før vi skal på teaterøving. Hadde planlagt hjemmespa i kveld, så driver å leter etter oppskrifter på masker og sånn.

   

  Men bakgrunnsbildet på pc-en min. Det er en kollasj av bilder på min  ->weheartit<-  som jeg har satt sammen i picasa3.

  Jeg har satt sammen masse bilder av klær, hår, sko, negler.... og Blake Lively! Haha, elsker henne! Herregud, døde helt da jeg fikk vite hvem gossip girl er.

  Det er bilder som inspirerer meg, fine klær, ordtak, kule hårfrisyrer, og... Blake Lively.

  Eneste triste med den bakgrunnen her er at den minner sånn om sommeren! Savner sol, shorts og singlet!

   

  Men da må jeg tilbake til oppskriftletingen og Coldplay på MTV, så legger jeg kanskje ut noen bilder senere i kveld, eller i morgen ;)

  bilde bakgrunn bakgrunnsbilde klær sminke hår negler sko BlakeLively spa hjemmespa ansiktsmaske oppskrift kur hårkur Coldplay MTV bilder
 • 0

  Lurer litt på den overskriften her, jeg. En ny eller gammel tegning? Hva skal jeg si om den, hva jeg har tegnet?

   

  Mamma og pappa drar til København i morgen tidlig, for de skal på konsert. Så derfor må jeg pakke til overnatting hos Azora og bursdagen til Lea nå.

  Vi skal ake i korketrekkeren, så det er en del som må ordnes her. Også må jeg jo lage en kreativ gave og kort ;)

   

  Haha, så en tegning jeg har lagd tror jeg egntlig jeg bare dropper jeg.

   

  Skal prøve å få til i morgen da!

   


  Måtte bare legge til dette bildet, savner sommeren sånn! Det er tatt i England da vi var på korpstur der i sommer.

   Azora - Meg - Daniel - Nicolai - Oscar

 • 0

  Som sagt var jeg jo hos Sara på tirsdag, så derfor ligger jeg litt etter her. SÅ jeg bestemte meg for å ta dag 9 og 10 i ett. Oppdager at jeg har veldig lite tid når aktiviteter og lekser starter på igjen!

  Så da altså min verste uvane. Min verste uvane er (som sikkert noen vet) å tygge på tunge mi. :P Nå er det ganske beskjedent, når jeg sminker meg, ordner håret, skriver... Jeg gjør det ikke så tydelig lenger, så ofte ser du det ikke, og jeg har også lært å legge merke til det selv. Men da jeg var mindre var det virkelig ille. Jeg har alltid hatt den uvanen og i starten gjorde jeg det hele tiden. Og da mener jeg hele tiden, mens jeg nynnet! Haha, bestevenninnen min ville ikke være venn med meg lenger fordi hun syntes det var irriterende! Men ja det var ikke bra, så har jeg blitt bedre etter hvert. Jeg lager hvertfall ikke nynnelyder lenger, og har egentlig nesten sluttet med denne uvanen. Det irriterer meg bare sånn at den alltid har vært der, ALLTID!

  Men ja, det var min verste uvane, som forhåpentlig vis ikke eksisterer så mye lenger. :P

   

  Så var det dagens outfit da:


  T-skjorte fra American Eagle 149,- // Bukse fra Zara Husker ikke helt prisen, men 200-300 knakjse? // Tube fra GAP FIkk i gave av pappa da han var i London


  Tuben har jeg da altså fått fra London, da pappa var der i fjor høst. (Den er egentlig mamma isn da, men samma det.) Buksa kjøpte jeg på Zara i Trondheim i sommerferien. Veldig fin farge på den, den har kjempedeilig stoff og sitter veldig bra. T-skjorte har V-hals og jeg kjøpte den på American Eagle da jeg var i Abu-Dhabi i vinterferien i fjor.

   

  Uff, ja, ble litt kort det innlegget her, men leksene dreper meg!

   

  Hva er din verste uvane?

  Hvordan går det med lekser hos deg da? (Haha, lite å spørre om :P)

 • 4

  Ble litt sen den her, men overnnatta hos Sara i går, så fikk ikke blogga noe. Men Java oppfører seg jo da fortsatt helt rart, så blir bilder nå igjen.

  Det jeg bruker av sminke til vanelig er egentlig ikke så mye, så blir litt vurderinger også av mine hverdagsprodukter i sminkemappa.

  Hudsminke:

  Foundation:

   
  L'oreal Paris Lumi Magique fra Lindex/H&M/Cubus... ,- Fargen

  Jeg vet egentlig ikke helt hvor godt jeg liker den foundationen her. Jeg kjøpte egentlig den Matt Mousse først, men den forsvant jo selvfølgelig. SÅ da måtte jeg kjøpe en ny, og fant ut at jeg egentlig ville ha en flytende. Selvfølgelig var det jo nesten ingen oljefrie foundationer der, og de som var der hadde feil farge eller utrolig liten flaske. -.- Så da kjøpte jeg den her for den passer perfekt i fargen! Det jeg ikke liker med den er at det på en måte samler seg sånne fettdråper fra den oppå huden som du må bærste bort. Det er ikke sånn helt toppers akkurat. Men den er veldig fin i fargen, gir fin glød og dekker bra. Så hvis du ikke har fet eller sånn irriterende kombinert hud som meg, så er den sikkert veldig bra.

   

  Blush:


  Blushing Blush Powder Blush fra Clinique -  126,- (Clinique.com + frakt) 259,- (Blush.no, de har salg nå!) 126,- (Sephora) - Fargen 120 Bashful Blush

  Dette var egentlig et litt spontankjøp på flyplassen på vei til England i sommer. Jeg brukte nemlig en annen blush, men den var gått i stykker. Den var altså pulver, hadde mista lokket, og funker da ikke veldig bra når man reiser. Så hadde vi litt dårlig tid da, og jeg bare spurte om en bra blush. Hun dama viste meg denne, og siden vi hadde så dårlig tid så bare kjøpte jeg den. Jeg tror jeg betalte rundt 300,- for den, men det virker jo som at man kan få den billigere. Uannsett er jeg veldig glad i den blushen her. Da jeg kjøpte den hadde jeg jo rød dip-diy, og den er faktisk helt samme farge som jeg hadde på håret! Den fargen her passer veldig bra til huden min, så den blir nok ikke byttet ut. (Jeg har ganske lyse toner i huden og en kald undertone hvis noen skulle lure) Den legger seg veldig fint på huden og du trenger ikke ta så mye av den, for den har en sterk og langvarig farge med shimmer. Kosten er jo også et pluss; den er formet slik at uannset om du drar den opp eller ned over kinnbena, så passer den perfekt. Den er på en måte støpt for kinnbena dine! Så hvis du trenger en blush vil jeg virkelig anbefale denne. Den er ikke så veldig billig, men er virkelig verdt pengene! (Også er den oljefri! Yey!)

   

  Bryn:

  Pensel:

  Øyenbrynpensel fra H&M - 40,- - Fargen Light Brown

  Den blyanten fra H&M kjøpte jeg egentlig bare fordi jeg trengte en, og så bare tok jeg den. Men jeg er faktisk veldig fornøyd med den! (Også er den innenfor mitt "spare til nytt kamera"-budsjett, haha!) Nå vet ikke jeg om det er vanlig at øyenbrynsblyanter er sånn (men eyelineren min er hvertfall ikke sånn), men det er veldig viktig at den er spiss. For selv om er sånn at det skulle gå helt fint å tegne på, så blir den bare sånn blury hvis den ikke er spiisa. Litt irriterende det altså, men ellers er jeg veldig fornøyd. ;)

   

  Highlighter:

  L'oreal Paris True Match Foundation fra H&M/Lindex/Cubus... - 1,- - Fargen C01 eller C02, den lyseste hvertfall

  Highlighteren min er egentlig en foundation fra L'oreal Paris. Jeg kjøpte den alt for lys fant jeg ut (haha), så nå er den highlighter og concealer i stedet. Den funker egentlig veldig bra til det; den har veldig bra dekk og legger seg fint. Fargen er også helt perfekt til å highlighte under øyenbrynene. Så hvis du vil ha en concealer, så ville jeg kjøpt foundationen i stdet for concealeren. (True Match concealeren er veldig bra.) Den funker helt fint som concealer, koster litt mer, men det er jo mer i flaska. ;) (Jeg greide å knuse flaska så nå er den i en gammel krem-boks.)

   

  Øyensminke:

  Mascara:


  Max Factor 2000 calorie effect fra H&M/Lindex/Cubus - 129,- (Tror det var det jeg betalte)

  Den her mascaraen kjøpte jeg med Azora for ca. et år siden. Vi måtte ha en mascara til teateruka (uka vi har forestillinger på teateret), så da bare kjøpte vi en billig som det ikke var verdens undergang å miste. (Har en fra Estée Lauder også, og har ikke veldig lyst til å miste den akkurat.) Azora syntes den var veldig klumpete og var egentlig ikke så fornøyd, men etter å ha brukt den litt ble den faktisk veldig bra. Jeg vet ikke helt hva det er, men jeg liker den bare veldig godt! Den er veldig bra på volume, uten å klumpe. Den har en ekstremt svart farge og, vel ja, jeg liker den bare. Så hvis du vil ha volum, så kjøp denne!

   
  Maxfactor Lash Extension Effect fra H&M/Lindex/Cubus - Aner ikke hva den kosta

  Dette er virkleig den beste mascaraen jeg noen gang har prøvd! (Bare synd jeg ikke vil ha lengre, men tjukkere vipper.) Jeg liker å si at den tenker, for den er helt magisk! Når du bader og sånt på sommeren så forsvinner ikke noe av den, men hvis du ikke har sminkefjerner kan du bare fjerne den med litt vann på en pad. Det er som om den vet når du vil at den skal forsvinne og ikke! Okey, men som dere sikkert ser, så er den børsten her ganske så ren. Jeg har brukt opp, så nå bruker jeg den heller til å løse "floker" i øyevippene. Dere vet, sånn når mascaraen ikke er helt tørr også blir noen av vippene sittende fast i hverandre, da funker denne kosten veldig bra! VIRKELIG å anbefale!

   

  Eyeliner:


  L'oreal Paris Contour Khôl Eyes fra H&M/Lindex/Cubus - Aner ikke hva den kosta

  Denne lille tingen er jeg også veldig fornøyd med. Den har en veldig svart farge og er lett å ta på, eneste problemet er at den kan skli litt ut utover dagen. Derfor har jeg egentlig brukt denne eyelineren fra Clinique, men den har selvfølgelig brekt innvendig, så da er det plutselig ikke så mye igjen av den lenger. Ellers vil jeg virkelig anbefale denne (føler jeg har sagt det sånn hundre ganger nå), den har litt glitter i seg, er lett å ta på og blir veldig fin, rett og slett.


  Quickliner For Eyes fra Clinique - skal koste 90,- på den amerikanske nettsiden (Herregud, jeg har virkelig sløst penger med det merket her!) - Fargen Really Black

   

  Så det var egentlig det jeg bruker til vanlig. Håper du fikk noe ut av dette ;)

   

  Har dere noen av de samme produktene? Hva synes du om dem?

  Fikk du noen ideer til innkjøp?

 • 0

  Nå har Maybeline en konkurranse på Facebook hvor du kan vinne en valgfri smokeyeyes-øyenskygge og en mascara. Dutrenger bare å trykke på bildet under her og fylle inn informasjonene, så har du muligheten tilå vinne!

   

   

  Hvis du også har en blogg kan du jo dele dette innlegget. Da har du også sjansen til å vinne et gavekort på Gina Tricot for hele 1000kr!

  Bare skriv inn koden i innlegget ditt ved å trykke på HTML-knappen på oppgavelinjen over innlegget ditt, og skriv den inn der du vil ha den. (Nesten ved siden av kamera-knappen.)

  Her er koden du skal skrive inn:

  <script type="text/javascript" src="https://venderseed.vendergroup.com/embed/image/4/16"></script>

   

   

 • 0

  Så skal jeg da fortelle om mobilen min ja... Ja, det er vel ikke så mye å skryte av, haha.

  For litt over en måned siden forsvant HTC Rhymen min. Den har jeg ikke fått tilbake. Skjønner egentlig ikke hva poenget er med det, du kan jo ikke bruke den en gang! Jaja, men den er altså borte. Så da fikk jeg mammas gamle Samsung Galaxy Gio, men den funker jo selvfølgelig ikke -.-

  Så da sitter jeg her med verdens beste mobil... i 2009. Og mye har skjedd siden da...

  La meg presentere min fantastiske mobil... Sony Ericson W995. Haha, ja det er en tastetelefon.

   

  Men den funker bra altså, og det er jo bedre enn ingen ting, så jeg er fornøyd!

   

  W995, verdens beste mobil:

  Det første vi vil fremheve med denne mobilen er den fantastiske skyvefunksjonen. Du har den dyttet sammen og skjermen er svart, så skyver du den forsiktig opp og skjermen lyser. Hvis du så vil sette tastelås på mobilen igjen, trenger du simpelthen å lukke mobilen igjen. Magisk!
  Så går vi over til denne mobilens spektakulære knapper. Mobilen har som andre mobiler enn knapp i midten som tilsvarer den høyre knappen på mobilen. Funksjonen til denne knappen er "Velg". Mobilen har også piltastknappen rundt enterknappen som er så karakteristisk for dagens mobiler. Det som er så finurlig med piltastknappene på akkurat denne mobilen er at alle knappene sitter sammen i ett eneste hjul. Her gjelder det altså å ha hjernen på rett plass.

  Mobilen er eksemplarisk når det kommer til musikk. Med sin Walkmannknapp på siden kan du enkelt komme inn på musikkspilleren. "Play", "Neste" og "Forrige" knappene på siden er perfekte om du vil slippe å bla gjennom musikken din og rett og slett bare høre på det som kommer opp.  Snarvei-knappen på fremsiden av mobilen er en fiffig bonus til denne fantastiske mobilen. Her kan du gå rett inn på de programmene du vil! Fantastisk!

   

  Så går vi videre til mobilens innhold. Den har et eksemplarisk kamera med hele 8.1 megapixler, utrolige bilder med andre ord!


  Bilde tatt med mobilen. Ja, jeg ser helt gjøk ut, men orker ikke å laste inn på nytt :P

   

  Mobilens spill er også virkelig noe å skryte av. Med hele 7 allerede innstalerte spill har du alltid noe å underholde deg med!  En av de største overraskelsene med denne fantastiske mobilen er muligheten til å laste ned det sosiale mediet, Facebook, på mobilen. Her kan du altså holde kontakten med dine venner når som helst!

  Sony Ericsson W995, verdens beste mobil!


   

  Haha, håper du skjønte at dette var kødd, men det er faktisk en veldig bra mobil! Skjønner virkelig at den ble kåret til verdens beste, den er bare ikke best lenger.

  Så ja, interresant om min mobil, men iPhone 4S kommer straks i posten, så det gleder jeg meg til!

   

  Var du også en av de som bare måtte ha denne mobilen i 2009?

  Hvilken mobil har du?

 • 5

  Hadde egentlig tenkt å lage en video, men java er helt ute å kjøre på pc-en min, så det gikk ikke å laste den opp. -.- Så da blir det bilder :)

  Jeg viser litt mer enn bare det siste jeg kjøpte meg, ofr det var bare en neglelakk jeg tok i farta på H&M. Blir mere "Ting jeg har kjøpt i det siste".


  Nydelig smykke fra Indiska 159,-  Isadora Magnetic nails fra H&M 79,-  Fargen 850 Chrome On


  Organiseringsbokser fra Åhlens 49,-


  Westhill Redbird USA trekvart genser fra H&M 199,-


  Dressbukse shorts fra BikBok 149,-


  Skinn shorts fra BikBok 199,-


  Blondekjole fra BikBok 299,-  Belte fra Lindex 99,-

  Men nå må jeg stikke, skal på årsfest på korpset.

   

 • 2

  I dag var jeg og pappa og sto på ski på Tryvann. Vi sto nesten ikke noe i fjor, så var litt spente, men det sitter visst fortsatt! Elsker å ha twintipski, er så gøy å snurre rundt og kjøre baklengs!

  Vi kjøpte heldagskort, siden det bare koster 60kr. mer for oss enn tre-timers. Hadde vel egentlig ikke vært nødvendig det da; jeg endte opp med gnagsår på innsidne av begge føttene og pappa kjørte siste runde med krampe i beinet. Så blei til at vi dro litt tidligere enn vi trodde.

  Som sagt så har vi jo ikke vært der siden for i fjor, og det har skjedd en del. Det var jo snowboard-VM i Wyller-løypa, så den har jo fått tre bakker til! De var skikkelig bra, men er nok ikke så mye å anbefale om du ikke er så glad i bratte heng. Den ene bakken gikk så og si rett ned!

  Okey, men nå må jeg gå je. Kom plutselig på at jeg skal ha presentasjon i naturfag på mandag. Har ikke starta i det hele tatt!

  Har du vært i de nye løypene? Syns du de er bra?

 • 0

  Noe jeg savner? Vel, det er en del.

  Jeg savner mobilen min. Jeg savner sommer. Jeg savner å kunne gå i shorts og singlet. Jeg savner å reise. Og jeg savner det gode miljøet vi hadde i slutten av sjuende klasse.

  Siste halvår på barneskolen var kjempefint. På hele trinnet var vi omtrent 40 stykker og alle var venner med alle. Man kunne være helt seg selv og gjøre hva man ville. (Jeg var nemlig en av de rareste, er det nok fortsatt.)


  Beste gjengen vettu! <3

   

  På den offisielle avslutningen hvor vi fikk roser og sånt, fortalte lærerne at dette var det trinnet med best samhold de noensinne hadde hatt. Vaneligvis pleier jentene å hoppe tau og guttene spille fotball, men hos oss satt (nesten) hele trinnet i minst tre lag oppå hverandre på én benk, hvert friminutt. Haha, ja, vi var litt sære, men det var hyggelig. Vi snakket sammen og alle ble egentlig veldig my bedre kjent med hverandre på grunn av den benken.

   
  Haha, jeg så forferdelig ut på dette bildet. Hadde nettop farga håret, og det var fortsatt vått, så... Men det var det eneste jeg fant, så jeg får vel bare overleve;)

   

  Når vi startet på ungdomsskolen i høst la vi veldig merke til hvor godt samhold vi egentlig hadde på barneskolen. Nå er vi et trinn på over 80 stykker, og mange vet jeg ike hva heter en gang! Jeg tror ikke vi kommer til å få et sånn trinn som vi hadde på barneskolen igjen, og det er litt trist. Vi har et bra samhold i klassen, men utenfor klassen er det bare én person jeg har blitt årdentlig godt kjent med.

  Det høres sikkert litt rart ut, men det er faktisk stor forskjell på et godt miljø på trinnet og et bare i klassen. Bestevennene mine gikk faktisk i parrallelklassen min på barneskolen.


  To av mine beste venner, Nora og Azora.


  OMG! Haha!


  Bond. James Bond.

  Faktisk syns jeg lærerne burde tenke litt mer på det her. I sjuende hadde vi nesten en tredjedel av timene på tvers av klassene, nå har vi fire i uka. Det blir snakket så mye om "et bedre samhold i klassen", men vi er jo sammen hele tiden, selvfølgelig blir vi godt kjent med hverandre. Man burde heller fokusere på å lage et godt miljø på tvers av klassene. Da er det så mye lettere å være seg selv, drite i hva andre tenker. For de andre kjenner deg og vet hvordan du er, ikke bare at du er rar.

  Så hvis det er noe jeg virkelig savner så er det dette.


  Ja, dette.

  Er det noe du savner?

  Hvordan er miljøet på skolen din?

 • 3


  Jeg elsker virkelig parfyme (selv om jeg kan få utslett på halsen, haha) og ender så og si alltid med å kjøpe en når jeg flyr. Så må jeg si at dette er bare er min mening om parfymene. Parfymer lukter forskjellig på alle, så selv om jeg ikke liker en betyr det ikke at den ikke kan være god på deg.

   

  Dette er mine parfymer:

  Denne er vel egentlig ikke en parfyme, det er en body mist. Altså en type fuktighetsgivende væske med lukt. Denne er kjøpt på The Body Shop og lukter en blanding av Madagaskar tre (ikke spør) og vanilje. Elsk!


  Vanilla Body Mist fra The Body Shop 149,-

   

  Dette er en parfyme jeg egebtlig ikke har brukt så mye, men den er egentlig ganske god! Det står at den lukter Green Tea, men den lukter ganske syrlig og egentlig litt... såpe. Den lukter bedre på enn når du bare sparayer den ut i lufta da, som jeg gjorde nå,


  Elisabeth Arden Green Tea Eau de Parfum fra Elizabeth arden 225,-

   

  Den parfymen her kjøpte jeg på danskebåten for mange år siden og den lukter bare sååååå godt! Før jeg fikk den fra Body Shop pleide jeg å bruke denne som en erstatning fro vanilje. Den lukter vanilje, men litt mer syrlig enn den fra Body Shop. Virkelig å anbefale!


  True Empathy Eau de Parfum fra Black Onyx. Denne fant jeg ikke prisen på noe sted, så den selges nok ikke lenger. Men den kosta nok mellom 200 og 300 kroner:)

   

  Dette er Beyonce's parfyme Heat. Virkelig en av mine favoritter. Den lukter ganske søtt, men jeg liker det jeg. Litt som surt godteri! :P


  Beyonce Heat fra Beyonce 359,-. Det er det den koster på Nelly, men jeg tror jeg kjøpte den billigere på H&M.

   

  Denne fikk jeg i julegave for noen år siden. Jeg vil ikke akkurat si at jeg liker den sånn veldig godt, men den er grei. Den funker bra hvis du ikke vil bruke så mye penger på parfyme, men da ville jeg nok heller kjøpt en annen av H&M's parfymer. Jeg liker Have Fun best;)


  Sweet Rose fra La Rive H&M 40,-.

   

  Så har vi Naomi Campbell's Sunset. Denne passer veldig bra til navnet; frisk og søt. Litt cocos egentlig!


  Sunset fra Naomi Campbell 210,-. Den er fra 2004, så er nok ganske vanskelig å få tak i;)

   

  Den her fikk jeg da vi hadde besøk av slektnnger fra USA i sommer. Jeg har en bodylotion og en antibaclotion med samme lukten. Den er SKIKKELIG god!


  Sweet Pea Body Splash fra Bath & Body Works Pleasures 60,-

   

  Haha! Her har vi da Herr og Fru Hello Kitty. Den lilla er jeg ikke så fan av, skal liksom lukte druer, men er egentlig bare kvalm spør du meg. Den fra Hello Kitty er faktisk ganske god! Den lukter litt cocos (og nå lukta den faktisk litt lakris også) og er ganske søt, men ikke for søt.


  Body Splash Sugar Plum fra H&M, vet ikke helt hva den koster, men 20,- kanskje? // Hello Kitty Body Splash Sweet Vanilla fra H&M. Vet heller ikke helt hva denne koster, men ligger vel på rundt 40,- tror jeg.

   

  Disse to her vurderer jeg begge to veldig å kjøpe, spesielt Escada. (t.h.) Den kan lukte litt sterkt, men syrlig og veldig godt. Puma lukter også ganske syrlig, og vel ja, den lukter litt sportslig faktisk!


  Animagical Eau de Toilette fra Puma 190,- // Rockin' Rio Eau de Toilette fra Escada 390,-

   

  Disse kjøpte jeg i en miniperfume pakke på Gardemoen i sommer. Jeg er egentlig ikke så veldig fornøyd med disse, ingen favoritter hvertfall. Den første lukter egentlig bare parfyme, ikke noe spesielt. Den andre lukter litt bedre, litt søtere på en måte. Den tredje lukter også ganske... parfyme, bare litt mer syrlig enn den første. Den fjerde lukter ganske søtt, men litt rart, litt innestengt på en måte. Og den siste lukter også ren parfyme. Haha, ikke serlig imponerte altså. Den midterste har hvertfall kulest flaske da, elsker de fargene der!


  Pleasures fra Estée Lauder 492,- (tror nok man kan få den billigere) // Sensuous fra Estée Lauder 510,- // Beyond Paradise fra Estée Lauder 480,- // Beautiful Love fra

  Estée Lauder 440,- // Pure White Linen fra Estée Lauder 480,-

  Jeg har hørt veldig mye bra om disse parfymene, og det er sikkert mange som synes de er gode, men de passer ikke helt for meg. Hvis du vil prøve dem ut kan du gjøre sånn som meg og kjøpe en pakke på tax-free. Tror jeg betalt 220,- for miniversjonene av alle fem.

   

  Og sist men ikke minst har vi en av mine absolutte favoritter; Miss Dior Cherie. Jeg har Eau de Toiletten, for jeg syntes den luktet best (Det er tre forskjellige). Den er litt mer syrlig enn de to andre. Cherie har en ganske nøytral, søt og syrlig duft. Den lukter ikke sukker liksom, den lukter jo parfyme, men på en myk måte. Synes den er helt herlig!!!! <3


  Miss Dior Cherie Eau de Toilette fra Dior. Tror jeg kjøpte min for rundt 500,- på flyet, men prisene her i Norge går fra alt mellom 500,- til 1400,-.

   

  Uff, nå ble det veldig langt det innlegget her, men hvis du leser dette så har du vel forhåpentlig vis greid deg gjennom hele. ;)  Har du noen av disse parfymene? Liker du dem?

  Hva er dine yndlingsparfymer?

 • 1

  Når det gjelder musikk så liker jeg egentlig det meste. Jeg elsker sangene fra One Tree Hill, men Justin Bieber er likevel en favoritt han og. Akkurat nå er vel favorittene mine ganske normale, og det er sikkert mange som liker  de samme.

  1. Diamonds av Rihanna. Jeg elsker virkelig denne sangen! Den er så ekstremt fin, men kul i tilleg. Så elsker jeg hvordan teksten er formulert, og melodien, og egentlig alt mede den!

   2. Nummer to er en veldig fin sang av Lupe Fiasco og Guy Sebastian. Den heter Battle Scars og handler om "sårene" som følger med kjærlighet, og at de alltid kommer til å være der. (Kjærlighetssorg på en måte.) Han synger refrenget på en sånn inderlig måte og melodien er bare så fin!

  3. Nummer tre på listen min var jeg litt usikker på, men kom frem til denne:

   Denne har også et veldig fint refreng, og en motiverende handling. (Veldig fint når du er litt nedfor;) )

  Jeg syns likevel jeg har hørt den pianomelodien et sted før...

   

  Hva er dine yndlingssanger?

  Hva synes du om disse sangene?

   

 • 0

  Dette er altså profilbildet mitt på Facebook:

  Jeg byttet bilde går, så jeg har allerede postet det en gang før, men jaja.

  Bildet ble tatt på nyttårsaften, rett før vi skulle spise middag, av pappa. Jeg står forran juletreet vårt og har på meg en svart blondekjole fra bikbok. (Synes ikke på bildet.)

  Okei, men jeg har på en måte allerede postet et innlegg om det bildet her, så jeg tror jeg tar med det forrige jeg hadde også:)  Dette bildet ble tatt i konfirmasjonen til kusina mi, Emilie. De har nettop flyttet hjem fra Abu Dhabi (Arabisk land, de bodde i et amerikansk samfunn.) og bor i et stort hus i Asker, hvor hun også hadde konfirmasjonen. Her sitter jeg i gangen hos dem og har på meg en kjole fra Elise Ryan (550,-). Elsker virkelig denne kjolen, og den er virkelig verdt pengene.

  Nå tror jeg jeg skal sette meg og lese litt, jeg. Eeeelsker Pretty Little Liars! <3

  Har du noen kjoler fra Elise Ryan? Hvilke? Er du fornøyd med dem?

  Har du lest Små, søte løgnere? Hva synes du om dem?

 • 0

  Tenkte å ha en 40 days jeg! Det vil si at jeg hver dag kommer til å legge ut et innlegg med emnet til den tilhørende dagen.

  Day 1 - Profilbildet mitt på Facebook.
  Day 2 - Mine 3 yndlingssanger akkurat nå.
  Day 3 - Parfymene mine.
  Day 4 - Noe jeg gruer meg til.
  Day 5 - Noe jeg savner.
  Day 6 - Det jeg kjøpte meg sist.
  Day 7 - Mobilen min.
  Day 8 - Hva har jeg i sminkepungen?
  Day 9 - Min verste uvane.
  Day 10 - Antrekket mitt i dag.
  Day 11 - En tegning jeg har lagd.
  Day 12 - Hva har jeg som bakgrunnsbilde på dataen min?
  Day 13 - Et bilde fra i dag.
  Day 14 - Noe jeg gleder meg til, og hvorfor.
  Day 15 - Ti ting jeg ønsker meg
  Day 16 - Et bilde av meg når jeg var liten
  Day 17 - En artist jeg liker. (jente)
  Day 18 - En artist jeg liker. (gutt)
  Day 19 - Et bilde av håndskriften min
  Day 20 - Smykkene mine.
  Day 21 - Et sted jeg vil til akkurat nå.
  Day 22 - Min favorittscene i en film.
  Day 23 - Et bilde av meg fra i dag.
  Day 24 - Lommeboken min.
  Day 25 - Et bilde av meg for 3 år siden.
  Day 26 - Ti ting du ikke visste om meg.
  Day 27 - En sang jeg virkelig er lei.
  Day 28 - Noe jeg ikke forlater huset uten.
  Day 29 - Min favorittblogg.
  Day 30 - En matrett jeg elsker.
  Day 31 - Mine favoritt sko, kjoler og jakker.
  Day 32 - En ferie jeg vil på igjen.
  Day 33 - En film som får meg til å gråte.
  Day 34 - Noe jeg er redd for.
  Day 35 - Hvordan ordner jeg håret mitt?
  Day 36 - Favoritt outfiten min
  Day 37 - Sminken jeg bruker.
  Day 38 - En ting jeg aldri kommer til å gjøre.
  Day 39 - Alle premiene jeg har vunnet.
  Day 40 - Favoritt serie(r)  Har rett og slett ingen ting å gjøre nå, så tror jeg starter med dag en med en gang jeg:)

   

   

 • 1

  Da er 2012 og vi ønsker det nye året velkommen! Her er noen bilder fra i går:

   


  Kjole fra BIKBOK 299,- // Smykke fra Indiska 159,- // Øredobber fra Cecilie Melli 250,-


  Til nyttårsmiddag spiser vi alltid tælknøl. Det er lettstekt kjøtt lakt i saltlake. Eeeelsker det!


  Til dessert skulle vi prøve sjokoladefontena mamma fikk til jul, men det gikk ikke så bra, haha! Tror vi brukte litt feil sjokolade, for den ville ikke smelte ordentlig. Men jaja, godt likevel da!  Så var det fyrverkeri i krysset nedenfor der vi bor. Var litt tåkete og mye røyk, så ble ikke så bra bilder.

  Lykke til med det nye året!

  Snakkes!

  Hvordan feiret du nyttårsaften?

 • Maye - kommenterer alltid tilbake <3

  Navn: Ragnhild Knudsen Alder: 15 Bosted: Oslo Mote, foto, skjønnhet og hverdag. Driver med teater, musikk og cheerleading. Kontakt/Sponsing: mayelifeblogg@hotmail.com

  google-site-verification: google8772492bd9a8909b.html

  Kategorier

  Arkiv

  Mars' blogger