Mayelife - mote og foto -
Hjem Header Facebook Tumblr

12

Forrige søndag dro jeg, Elias, bestevennen til Elias og faren hans ned til Tøyen på sirkus. Det vil si at så fort jeg fikk høre at de skulle dit sa jeg at jeg også skulle være med. Du kan si jeg liker å dra på sirkus. Jeg ha ralltid synes det er så morsomt å se på alle tingene de får til å gjøre, både med mennesker å dyr. (Ja, også med dyr, men jeg holder meg helt utenfor 'sirkus uten dyr' diskusjonen.) Favoritten har vel alltid vært trapesen, med grasiøse menn og kvinner som gjør akrobatikk i lufta. Og jeg har alltid synes at klovnen er det kjedeligste med hele showet. Haha, jeg var vel et litt spesielt barn. Men hver gang kloven kom ut i manesjen sukket jeg og kjedet meg mens jeg ventet på neste nummer. Det ironiske er vel at nå som jeg er eldre synes jeg faktisk at det er litt gøy.

Den mest imponerende delen av showet må vel ha vært kattene. Du kan si jeg var litt skeptisk før det begynte, katter er jo ikke akkurat de dyrene det er lettest å dressere (det er sånn man bøyer dressur, ikke sant?). Men det var helt utrolig hva de faktisk fikk til. Det var tydelig at kattene kunne hele showet utenat; de visste akkurat når de skulle gå til et nytt sted, når de skulle inn i buret sitt, når de skulle sette seg på siden og når de skulle gjøre et triks.

De hadde også med en tryllekunstner (eller illusjonist for dere som liker å se realistisk på ting) som gjorde litt forskjellige 'nå kutter jeg opp assistenten min, men se! Hun er ikke skadet i det hele tatt!' triks.

I pausen fikk vi lov til å gå bak teltet og se på de forskjellige dyrene. Ikke sånn superinteressant, men gøy likevel. Og så fikk jeg jo et par fine bilder da. 

Etter pausen startet akrobatikk numrene av med et trampolineshow hvor to brødre gjorde litt forskjellige greier på en turntrampoline. Selvtilliten min var vel ikke helt på topp når det kommer til å turne på trampoline etter å ha sett på dem. Tror kanskje jeg må øve litt mer.

Trapes, yey! Og til slutt litt breakdance før showet var over.

Jeg vil ikke is det var det beste sirkuset jeg har vært på, men med tanke på at de jeg husker som de beste er fra da jeg var ganske liten, kan det faktisk være at det er det beste jeg har vært på. Jeg har en følelse av at den lille og uerfarne hjernen min oppfattet tingene som litt større og mer spektakulære da jeg var liten. Men uansett om det er det beste eller dårligste sirkuset jeg har vært på så var det i hvert fall gøy!

Liker du å dra på sirkus? Hva likte du best med sirkus når du var liten?

 

 

 

 

 

 

 

#sirkus #cirkus #cirkusarnardo #sirkusarnardo #tryllekunst #illusjonist #trapes #turntrampoline #katteshow #breakdance #barndomsminner

 • 5

  Heihei!

  Akkurat nå sitter jeg nede i kirka og ser på barnegruppa øve. Jeg måtte være med på øvningen deres, fordi jeg skulle filme, så da har jeg sittet her i to timer da! Men både almanakken med Sudoku og pc-en har vært med ned, så jeg har hatt nok å gjøre. Jeg har endelig tatt meg tid til å lage noen headere, så dere som venter på det; sjekk innboksene deres!  Øvelsen vår starter om et kvarter da, så da får jeg endelig kommet meg opp fra den benken her og faktisk gjort noe. Det begynner virkleig å nærme seg premiære nå, så disse øvelsene er av de morsomste. Det er nå vi finpusser hver scene, går i gjennom hele stykket, og best av alt, prøver kostymer!

  I morgen er første dag av UBM, ungdommens bystyremøte, så det kommer jeg til å bruke morgendagen på. Og når jeg kommer hjem håper jeg egentlig at jeg skal gjøre noe spesielt mer den dagen, for jeg har hauger av skolearbeid denne uka også.

  Hva har du gjort i dag? Har du noen bloggidéer? Det er alltid gøy med nye idéer til hva man kan skrive om! :)

   

   

   

   

  #teater #øvelse #teaterøvelse

 • 8

  Heihei dere! Jeg vet at jeg har vært helt elendig til å blogge i det siste, og jeg håper virkelig på å få gjort det bedre fremover! Denne uka har bare flydd forbi, jeg kan ikke tro at det er fredag allerede! Jeg har hatt masse skolearbeid og brukt mye tid på å forberede meg til midnattspremieren som var på onsdag, så bloggen har rett og slett gått i andre rekke. Men derfor har jeg tenkt å vise dere noen bilder fra premieren! SOm dere sikkert skjønner på overskriften var det premiere for Catching Fire, den andre filemn og boka i Dødslekene-serien. Jeg skrev jo forrige uke at jeg hadde sittet i kø ved Colloseum for å få billetter, og på onsdag var endelig dagen der!

  På tirsdag ble Lea med meg hjem for at vi skulle finne ut hva vi skulle ha på oss og sånt, mens jeg dro ned på teaterets lager på kvelden for å hente sminke med mamma. Så nå står all sminken til teateret på rommet mitt! På onsdagen var det rett hjem til meg for å få på oss kostymene, legge sminke og få oss litt mat før vi tok tbanen ned til byen. Vi var der omtrent halv seks, og da var det bare to rader med folk forran oss inntil gjerdet ved løperen!


  Resultatet!


  Colosseum var pyntet opp med store plakater og lyskastere med Mockingjay-merket.

  Etter en god stund satte de i gang et moteshow hvor de som hadde sendt inn beskjed om at de skulle kle seg ut fikk vise frem kostymene sine. Noen av dem hadde ganske vanlige klær, litt mer sånn som kostymene til meg og Lea, men noen hadde virkelig brukt tid på kostymene sine.

  Og her døde jeg! Jeg skjønner virkelig bare ike at jeg har stått helt inntil Sam Claflin, Elizabeth Banks og Jena Malone! Sam tok til og med mobilen min og la den i lomma si siden han ikke visste hvem det var sin! Han var så utrolig hyggelig, han stoppet opp og snakket direkte til meg, Nora, Azora og Lea. Bare oss! Haha, lurer på om jeg kanskje har fått en liten crush på han?


  Elizabeth Banks som spiller Effie

  Før filmen startet var det et intervju med skuespillerne hvor de fortalte litt om hvordan det var å spille inn filmen.


  En LITT trøtt meg som måtte ha et bilde før jeg la meg, haha! Vakkert! :P

  Filmen var utroooolig bra, og jeg kan bare ikke vente til den kommer på kino, for jeg må definitivt se den igjen! Den var veldig lik boka, akkurat som eneren, og det likte jeg veldig godt. Det var jo selvfølgelig noen forskjeller, men siden det sikkert er mange som ikke har lest boka eller sett filmen enda, så sier jeg ikke så mye mer om det. Men den er definitivt verdt å se, så kjøp billetter!

  Om omtrent et kvarter kommer Nora, Nora, Azora og Inga opp til meg for å dra og se teaterforestillingen til Lea i Bærum i kveld. Jeg holder på å redigere en video fra onsdagen. Da kan dere få se fra den svarte løperen (haha) og intervjuet i salen. Så gled dere!

  Var du på førpremiere eller gallapremiere? I så fall, hva syns du om filmen?

   

   

   

  #dødslekene #thehungergames #oppiflammer #catchingfire #thehungergamescatchingfire #midnattspremiere #gallepremiere #colosseum #kino #førpremiere #samclaflin #finnickodair #elizabethbanks #effietrinket #jenamalone #johannamason #quarterquel #75thhungergames #75hungergames #welcometotheseventyfifthhungergames #thereaping #maytheoddsbeeverinyourfavor #thehungergamesnorge

 • 2

  Hei søte dere!

  Da var endelig den første videoen lastet opp (det tar jo evigheter å laste opp ting på youtube!) og er klar til å legges ut.

  SOm overskriften sier så er dette videoen fra Selena Gomez konserten. Jeg filmet de fleste sangene, noen med mobilen og noen med kameraet. Det ble ikke til at jeg tok med alle her, men mesteparten hvertfll! Håper du liker den og husk å stille inn kvaliteten!

  Uff, savner den kvelden!

  Hva synes du?

 • 23

  Heihei dere!

  Haha, føler at jeg starter alle innlegg sånn, kreativt altså! Neinei, men nå skal jeg hvertfall vise dere bildene jeg tok på konserten på søndag! Det ble ikke sånn veldig mange bilder, mer film egentlig, mend et er vel bare en gladnyhet? Jeg har ikke fått tid til å begynne å redigere videoen enda, og jeg er nok redd for at dere må smøre dere med litt tålmodighet i forhold til når den kommer, men den kommer i hvert fall!

  Konserten var helt utrolig bra, selv om journalisten i aftenposten er uenig med meg. Selena virket så utrolig hyggelig og jordnær og det virket som om hadde det veldig gøy på scenen. Akkurat det savnet jeg på Justin Bieber-konserten, for der var alt veldig planlagt. Han gjorde akkurat som han skulle og gjorde jo en fantastisk konsert, men det var litt stivt i forhold til Selena sin. Helt ærlig tror jeg faktisk dette er en av de beste konsertene jeg har vært på. Det var så utrolig god stemning, spesielt under Love will remember. Haha, jeg har gått rundt med den og Stars dance på hjernen i to dager nå!


  He, ikke uklart eller noe da!

  Så har jeg jo haugevis av bilder av scena, men jeg antar at det ikke er sånn ekstreeeemt interressant akkurat...


  Selv her er scena i fokus -.-

  Var du på konserten? Gleder du deg til video? ;)

 • Stikkord:
  2

  De to ordene forklarer utrolig godt hvordan jeg følte meg ca. klokka halv elleve i går kveld. Inntrykkene fra kvelden hadde nok ikke trukket seg helt innenda, men munnen min var likevel konstant åpen. Jeg bablet i vei om de siste to timene og fortalt pappa alt jeg vet om historien til konserten. Litt meningsløst egentlig, med tanke på at det er pappa som har fortalt meg alt sammen, men akkurat da var jeg så glad at jeg måtte bare få ut alt!

  De fleste under sånn 30 år skjønner vel neppe hva jeg snakker om, men i går og i dag er Roger Waters i Norge. Roger Water sa du? Hvem er det? Roger Waters er en av medlemmene i nå oppløste Pink Floyd. I flere år har han reist rundt og spilt konserten The Wall. The Wall er på en måte en selvbiografi om livet til Roger Waters, så det er mer en teaterkonsert enn en faktsik konsert.

  Han var her for to år siden også og da ble jeg egentlig bare med fordi vi hadde en billett ekstra. Jeg må si jeg var ganske skeptisk og visste vel egentlig ikke hvor mye jeg hadde lyst til å være der, men når det først var begynt så angret jeg ikke et sekund! Den kvelden var virkelig en av de beste jeg har hatt. Jeg var helt overelmet over hvor gøy det var. Jeg synes faktisk det var så gøy at jeg MÅTTE ha en t-skjorte før vi dro. Haha, den har jeg sovd i og gått med så utrolig mange ganger de to siste årene!

  Jeg kunne virkelig bare ha snakket/skrevet (?) i vei om dette i evigheter, men det ville nok bare blitt interressant for spesielt interesserte, så jeg legger heller til noen bilder!  Basically handler det om en mann som heter Pink Floyd som det skjer mange vonde ting med. Etter hvert som vonde ting fortsetter å skje bygger det seg opp en mental mur rundt ham. Han blokker seg dermed ute fra resten av verden og ender med å bli rimelig gal. Han har mistet faren sin i krig og kona har gått fra ham, så han føler egentlig at han ikke har noen mening. Han sitter lenge helt alene for seg selv i leiligheten sin før galskapen tar over. Til slutt ender det med at han greier å bryte seg ut av muren. På bildet over ser dere når muren er ferdig oppbygd og på bildet under har den rast, det som er det siste som skjer under konserten.

  Haha jeg elsker faren min! Vi satt jo oppe på tribunen, og etter konserten så hadde jeg veldig lyst til å se scena, for den er jo gigantisk. Så da tok pappa meg i hånda og pressa seg gjennom 5000 mennesker som var på vei i motsatt retning enn det vi var.Vi fan togså ut at mursteinene er lagd av papp og ikke isopor som vi trodde! Haha!

   

  Har du noen gang vært på en konsert liknende denne?

 • Stikkord:
  2

  Hola!
  Da er jeg Cap Roig festival her i Spania. Det er en ganske stor festival i Catalanya hvor Elton John faktisk skulle ha spilt i går. Dessverre ligger han på sykehus, så i går ble det heller party oppe på rommet til meg og Lea??

  Akkurat nå holder de på med å lage mennesketårn her, noe som er veldig kult egentlig. Hele byen følger med utenom meg og Lea som endelig har fått internett... Haha, vi er skikkelig kulturelt innstilt og sånt!

 • 3

  Heihei dere!

  I dag har jeg tenkt meg ned på Dramatikkens hus på DUS-festivalen. Jeg har to venninner som gikk i teatergruppen min før som skal spille der klokka 15.30, så det er bare å komme og se. De skal spille et stykke som heter Vinn og forsvinn som handler om seks kreftsyke ungdommer som blir med i et realityshow. Vinneren får masser av penger som personen må gi til noen andre, som familien sin, fordi de alle bare har ses måneder igjen å leve. Jeg har sett ca. halvparten av stykke før og det virker veldig bra. Alle skuespillerne er mellom 16 og 19 år, og er utrolig flinke alle sammen.

  Uten om det har jeg egentlig ingen konkrete planer, kanskje finne på noe med noen venner elle rnoe sånt.

  Hva skal du i dag? Kom gjerne på forestillingen på Dramatikkens hus i Oslo!

  Jeg velger for resten ukens blogg i dag eller i mmorgen, så hvis du vil være med er det bare å kjappe seg! (LINK)

 • Stikkord:
  8

  Heihei! Jeg vet jeg ligger litt etter her, men jeg må jo fortelle dere om konseten på tirsdag!

  Jeg og Azora fikk fri fra etter lunsjen (vi har verdens kuleste lærer vettu!), så da løp vi hjem til meg, spiste litt og så litt på TV. Så kom pappa hjem, Azora dro hjem til seg for å fikse seg, og vi dro. Vi ble jo kjørt av pappa, selv om det ikke var anbefalt å gjøre det, men det gikk egentlig utrolig greit! Når alle får beskjed om å reise kollektivt, så er det jo nesten ingen som kjører. Så vi få som gjorde det hadde ingen problemer. Da vi kom inn på område der var det neste ingen folk der. Det var egentlig ganske rolig og koselig, og det virket hvertfall ikke som om vi var på en av Norges største kulturbegivenheter i år. Vi gikk litt rundt og så på butikkene der, men alt var så sykt dyrt (det er jo alltid det på konserter da), så vi kjøpte ingen ting.

  Da vi kom inn i selve køen satt vi oss egentlig bare ned og snakket om ting jeg ikke husker, før jeg bestemte meg for å gå og se litt mer på butikkene. Vi var der jo i halv to tida, og da jeg skulle ut var den ca. tre. Da hadde det allerede kommet maaaange fler, så jeg måtte klatre over flere gjerder for å komme meg ut. Da jeg kom tilbake hadde Azora blitt kjent med to herlige jenter, Petra og Maren. Vi bestemte oss for å dele sitteunderlagene jeg og Azora hadde med og så a vi en regnjakke over oss. Haha, det ble faktisk ganske varmt og koselig!

  Etter en stund gikk Azora og Petra for å gå på do, og i mellomtiden begynte det å regne. Så Petra og Azora løp rundt i regnet og lette etter faren til petra som hadde med mat, mens jeg og Maren lå under jakka med hver vår mobil og venta på at det skulle slutte å regne.


  Maren

  Da Petra og Azora bestemte køen for å røre på seg, så vi pakket sekkene så fort som overhode mulig og klatret over sånn ti gjerder haha! Da vi kom helt forran stoppet alle opp og fikk beskjed om at det fortsatt var halvannen time til vi skulle inn. Så da ble vi ståend ei verdens trangeste klynge i over en time. Og da var det fortsatt flere tusen som sto utenfor køområdet!

  Etter en stund fikk vi begynne å gå inn mot arenaen. Og resten kommer i morgen eller senere i kveld. :)

 • Stikkord:
  1

  Jeg og Azora var jo på konsert i går (kommer innlegg senere), og da fant vi ut av noen ting som kan være ganske greit å vite på forhånd av konserten. Mange vet sikkert om noe av det her allerede, og for de som er der nå så blir jo dette litt sent, men jeg håper dere som skal dit i morgen får noe ut av dette hvertfall!

   
  Sånn så det ut da jeg og Azora kom.

  • Sats på å være der mellom ett og to. Vi var der ca. halv to og da var det nesten ingen der, men en time senere var det nesten fullt. Det er godt mulig at det er smart å være der enda tidligere i morgen, siden det sikkert er mange som har fått høre at de burde være der i ettida.
  • Gå rett inn i køen hvor du viser billettene dine. Når det har begynt å komme en del, så kan det være lurt å ta seg en runde på butikkområde først, for det kan være vanskelig å komme seg ut igjen. Men hvis du er der tidlig så er det bare å klatre over gjerdene tilbake når du har fått deg en plass.
  • Ta med noe å sitte på. Vi gjorde det i går og det var veldig smart, for man sitter på grus, og da det begynte å regne så ble det veldig gjørmete. Det har jo ikke regna i dag da, så det går nok greit i morgen også.
  • Ta med deg en sekk eller en bag. Det er veldig greit hvis du har tenkt til å ha med deg noe mat eller noe sånt. I går ble det en del løping og da var det veldig greit å ha alle tingene sine på ett sted.
  • Ta med en kortstokk eller noe sånt. Hvis du tar med en kortstokk går tiden mye fortere. Det er sikkert andre som vil være med også, og det er veldig lett å bli kjent med Beliebers på konsert. I tillegg så slipper du å bruke opp strømmen på mobilen din på å spille fordi du kjeder deg, du vil jo ha strømmen for å filme konserten.
  • Prøv å få spist opp maten din ganske tidlig. Du må kaste den når du skal inn uannset.
  • Når du kommer inn på arenaen så er det lurt å finne en ledig plass ved gjerdet og sette seg ned der. Hvis du er med en annen kan dere bytte på å passe på mens den andre går på do.
  • Gå på do! Så fort det begynner å bli mange der inne så kommer du deg ikke inn igjen etter å ha vært på do, så gå så tidlig som mulig!
  • Ikke drikk brus. Man må mye letter på do når man drikker brus enn når man drikker vann.
  • Ikke kjøp vann. Før og under konsert går det helsepersonell med gule vester rundt og deler ut glass med vann. Hvis du kjøper koster det 44kr for 4dl, så da ville jeg heller tatt sjansen på å fått av de som jobber der.
  • Når konserten er ferdig bør du vente med å gå ut. For det første skal alle presse seg ut samtidig, og da er det mye lettere å bare vente litt. For det andre som er jeg ganske sikker på at det kommer til å ende litt sånn som i går. Noen trodde de så Justin gjennom et vindu, og da ble jo alle de atten tusen med ståplasser stående der. Selvfølgelig så har du jo sikkert lyst til å komme bort å se du også, men du har allerede sett han i to timer. ;)

   

  Det var vel egentlig det eneste (Haha, bare 11 punkter og sånn) jeg kan komme på, men det hadde nok vært til stor hjelp for meg å vite alt det her i går. Vi var egentlig veldig heldige som kom når vi kom og at ting ble som de ble. Så satser jeg på å få lagt ut noen bilder fra konserten (Æææææ!) i kveld eller i morgen. Sikkert i morgen, for nå har jeg sånn hundre lekser å ta igjen :P

  Skal du/har du vært på konserten? Var det noen nyttige tips?

   

  CRT13JDB
 • Stikkord:
  2

  Etter at jeg kom hjem fra skolen i dag (eller det blir vel i går), var det rett ned på tbanen med Azora. Vi dro til Ringen og så The Host der. Jeg skulle jo egentlig se den for en stund siden, men det kom hele tiden noe i veien, så siden vi hadde tid i dag, så dro vi ned dit.

  Bare for å oppklare litt hva filmen/boka faktisk handler om, så har jorda blitt invadert av noen romvesner som kaller seg sjeler. Det er vesener som ikke har egne kropper og som tar over kropper på andre planeter for å overleve. På jorda er det bare noen få overlevne mennesker, og Melanie er en av dem. En dag blir hun likevel funnet av sjelene, og en annen sjel blir plantet inn i henne. Denne sjelen heter Vandrer og er en av de aller sterkeste sjelene som finnes. Hun har vært på flere planeter enn de fleste og levd mange liv. Men menneskene er de sterkeste vesnene hun har vært borti til nå, og Melanie er en av de sterkeste. Hun gjør motstand mot Vandrer, og kommer inn i tankene hennes. Vandrer har fortsatt kontroll over Melanie's kropp, men Mel kan snakke med Vandrer inni hodet hennes.Etter en del krangling blir Vandrer etter hvert overbevist om å stole på og hjelpe Mel. Melanie fører henne til det eneste stedet hun tror hun fortsatt kan ha familie og overlevne mennesker.

  Egentlig så syns jeg filmen var veldig bra i forhold til boka, og det skal jo godt gjøres siden det er den beste boka jeg har lest. Det var en del scener som ikke var med, og noen ting så litt annerledes ut i filmen enn det de gjør i boka (jeg blir spesielt irritert over småting når det kommer til det her), men det hadde egentlig ikke så mye å si for historien. Selvfølgelig hadde jeg jo syntes det var bedre om de scenene var med, men jaja. Det som irriterte meg mest var egentlig hvor svak Vandrer blir fremstilt. I boka er Melanie og Vandrer uvenner i starten og krangler som bare det. Vandrer er en sterk sjel som ikke vil la verten ta tilbake kroppen sin. Og Mel vil ikke at kroppen hennes skal bli tatt fra henne. Men i filmen så gir Vandrer seg så og si med en gang. Det blir liksom som om hun bare hører på og gjør alt det Melanie vil uten å gjøre noen som helst motstand, som om Mel bestemmer over henne og alt hun gjør. Og det blir helt feil.

  Ellers syns jeg de hadde valgt ut gode skuespillere (uten om at jeg skulle spilt Mealnie da, haha!) og at filmen var generelt bra. Det er ikke den beste filmen jeg har sett, selv om Andrine er overbevist om at det er den beste hun har sett, men den var likevel veldig bra.

  Har du sett/lest The Host? Hva syns du om den?

 • Stikkord:
  0

  Som dere vet har jeg jo hatt forestillinger hele denne uka her, så det har ikke blitt så mye blogging akkurat.

  Barnegruppa hadde sin premiere på søndag, og vi i ungdomsgruppa hadde vår på mandag.  På tirsdag dro jeg i stedet for å sminke barnegruppa, til byen med Lea. Jeg er så utrolig sparsom med penger, men fikk for en gangs skyld kjøpt meg et par sko.


  299,- fra H&M (kjøpte dem på salg for 100,-)

  På onsdagen ble forestillingen filmet, noe som egentlig er ganske irriterende. For av en eller annen grunn blir onsdagsforestillinga alltid den dårligste. De burde mye heller filme på fredagen eller lørdagen.

  Lørdagen blir som oftest den beste forestillingen. For siden det er siste forestilling, så pleier vi alltid å gjøre noe kødd for å frike ut instruktørene. Så med et par grove vitser og overdrevne følelser, blir det alltid morsomst på lørdagen. I år syns jeg faktisk det var veldig synd at de ikke filma på lørdagen, for det var den beste forestillingen jeg noen gang har spilt. Men jeg får vel bare nøye meg med minnene.


  Noen bilder fra lørdagen hvor både barnegruppa og ungdomsgruppa spilte.

  Så nå er det ikke mer teater før til høsten, noe som egentlig går ganske greit. Teater er utrolig morsomt og man blir kjent med så mange kule folk, men det kan være ganske stressende også. I år har jeg egentlig for det meste gått og irritert meg over masse greier som jeg ikke orker å nevne nå, men vi endte opp med en av ØBUT's beste forestillinger noensinne.

  Til neste år har vi 20-års jubileum, så jeg skal prøve å få overtalt mamma (som er styreleder) til å arrangere en tur.

   

  ØBUT's nettside, meld deg på til neste år!

 • Stikkord:
  0

   

  Da har jeg nettop kommet hjem fra kinoen her og slått meg ned på rommet. <3

   

  Boka er jo på ca. 300 sider, og som mange dere sikkert allerede vet, blir det lagd tre filmer. Tre filmer som hver enkelt varer i ca. to og en halv time!

  Jeg ser ikke egentlig noe særlig negativt i det, jeg skjønner bare ikke helt hvorfor den korte bok skal få tre filmer? Men jaja, liker Ringenes Herre jeg, så det går fint!

  Det som er veldig bra med at den er delt er jo at de må jo tross alt ha noe å fylle disse 2-3 timene med. Derfor er scenene ganske lange, og sikkert likere boka også. Så du får med mye informasjon, som jeg ellers klager veldig på når det kommer til filmer.
  Ta Harry Potter og fangen fra Azkaban for eksempel; filmen er jo skikkelig bra i seg selv... Når du ikke har lest boka. Jeg så filmen først og syntes den var veldig bra, men da jeg leste boka skjønte jeg at det var ekstremt mye som var utelatt. Ting som ikke virker særlige viktig når du ser filmen, men når du leser boka er det jo som om hele historien hadde vært annerledes uten!

  Okey, men tilbake til Hobbiten. Det skjer ganske mye, men jeg syns de har vært flinke til å få det mer "naturlig". Mamma og pappa er nok ikke helt enig, de syns nok at det skjedde alt for mye og at det ble litt vanskelig å følge med. Men når du er på et eventyr (their words, not mine) for å finne et tapt rike, blir etterfulgt av stygge onde vesner og må takle norrøn mytologi, ja da er det ikke sååååå mye som skjer. Siden scenene er så lange så blir det likevel en grei pause mellom alt styret, hvertfall så du greier å slappe av igjen. :P

  Alt i alt syns jeg det er en veldig bra film, men seriøst, 11 års aldersgrense?! Du tuller ikke sant? Okey, jeg hadde sikkert greid å se det da jeg var 11, men med en forelder så kan du gå på filmer som er en grense over det du får lov til å se. Så jeg ble jo sittende og holde broren min på ni i hånda gjennom nesten hele filmen.

  Uff, mye tekst, men ja.

  Snakkes!

  Har du sett hobbiten?

  Hva syns du om den?

  Syns du det er bra eller dårlig når filmer har mange likheter med bøkene?

   

 • Maye - kommenterer alltid tilbake <3

  Navn: Ragnhild Knudsen Alder: 15 Bosted: Oslo Mote, foto, skjønnhet og hverdag. Driver med teater, musikk og cheerleading. Kontakt/Sponsing: mayelifeblogg@hotmail.com

  google-site-verification: google8772492bd9a8909b.html

  Kategorier

  Arkiv

  Mars' blogger