Mayelife - mote og foto -
Hjem Header Facebook Tumblr

0

//reklame//

 

For litt over en uke siden fikk jeg en mail fra et firma som heter TerraCycle Norge. De jobber for resirkulering og gjennvinning, og har kommet opp med en utrolig fin og morsom idé som jeg tror mange av dere er interressert i. SOm sagt så er TerraCycle opptatt av gjennvinning og gjenbruk, og har derfor stelt i stand en konkurranse som går ut på nettop dette. De vil at vi skal lage vår egen juleklaender med materiale som vi ellers ikke gjennbruker eller gjennvinner. Høres ikke det bra ut? Dere får brukt all den gode kreativiteten deres i tillegg til at det går til en god sak!

Dette skriver TerraCycle om konkurransen:                                                                                                                                                                                                                                                                                                       "TerraCycle ønsker at flere skal se verdien i gjenbruk. TerraCycle utfordrer deg derfor til å bevise hvilket potensiale avfallet, som vi ellers kaster, virkelig kan ha. I årets konkurranse ønsker vi at du skal lage en kreativ adventskalender av materialer og avfall som ellers ikke blir gjenvunnet. Jo mer kreativ jo bedre, kun fantasien setter grenser!"

For å vinne bør kalenderen din bestå av for det meste ugjennvinnbart materiale, altså det du hiver i restavfallet, men kreativitet spiller selvfølgelig også en stor rolle! Hvis du trenger inspirasjon kan du jo sjekke ut noen av bidragene fra i fjor, som du finner HER.

Så, til det mange sikkert har ventet på å få høre: <<Hva vinner jeg?>>. Jo, vinneren av konkurransen er så heldig å vinne en splitter ny Tassimo Joy kaffemaskin og 10000 TerraCycle-poeng. De poengene kan gjøres om til penger som vil bli sendt til en veldedig organisasjon eller skole som du selv velger. Vil du vite mer om poengsystemet, sjekk ut DENNE siden.                                                                                    2. og 3. plassen blir også premiert, med hver sin slitesterke kameraveske laget av resirkulerte reklametavler. Det er vel noe for oss fotoglade bloggere?

Fristen for å levere inn bilde av kalenderen er 1. desember, så tiden er knapp. Men hvis du ikke har noen ting å gjøre på lørdag, så er vel dette en fin idé? For å vite mer om konkurransen og hvordan du melder deg på, gå inn HER. Du kan også se på TerraCycles kontorer som består av hele 90% gjenvunnet materiale HER.

Lykke til!

Skal du være med i konkurransen? Hva er dine meninger og vaner rundt gjennvinning og gjennbruk?

 

 

 

 

 

#gjennvinning #gjennbruk #miljø #miljøet #terracyclenorge #gjørnoegodt #julekalender #adventskalender #konkurranse #vinn #tassimo

                                        

 • 7

  Nå har Cesilie (som også ble månedens blogg her) satt i gang en konkurranse hvor du kan hvinne en tannblekningspenn fra Swiss Clinic! Jeg skal definitivt melde meg på!

  Hun har tidligere testet øyenvippeserumet fra Swiss Clinic, og holder nå på å teste denne pennen. Likevel vil hun gi en av oss heldige lesere sjansen til å teste den ut vi og! For å komme til innlegget hennes tregnger du bare å trykke HER.

  Har du tenkt å melde deg på? Har du noen erfaringer med Swiss Clinic?

 • 0

  Nå har jo sikkert mange sett denne konkurransen allerede, men jeg tenkte jeg like så godt kunne melde meg på jeg også. Blogg.no arrangerer altså en konkurranse hvor du kan vinne en stor produktpakke med Catzy produkter, i sammenheng med lanseringen av tørrshampoen dems. Det eneste du tenger å gjøre for å være med er å trykke på bildet under (det kan ta litt tid før det kommer opp på bloggen) og følge instruksjonene der:)

   

  CTZY13TR
 • 0

  12. april har den romantisk komedien Warm Bodies premiere på kino. Filmen handler om en verden der mesteparten av menneskene er blitt til zombier. Zombien R møter en dag på en jente som har greid å holde seg som et vanlig menneske, Julie. Noe ved henne rører ham og han tar henne med og gjemmer henne for å beskytte henne fra resten av zombiene. Jo mer tid Julie tilbringer med R, jo mer av menneskeligheten hans oppdager hun.

  Trykker du på lenken under her, kan du også være med i blogg.no's trekning av billetter til filmen. Jeg har vedig lyst til å se den, og har jo ingen ting i mot å få billettene gratis.

  wrm13bds
 • 0

  Nå har Maybeline en konkurranse på Facebook hvor du kan vinne en valgfri smokeyeyes-øyenskygge og en mascara. Dutrenger bare å trykke på bildet under her og fylle inn informasjonene, så har du muligheten tilå vinne!

   

   

  Hvis du også har en blogg kan du jo dele dette innlegget. Da har du også sjansen til å vinne et gavekort på Gina Tricot for hele 1000kr!

  Bare skriv inn koden i innlegget ditt ved å trykke på HTML-knappen på oppgavelinjen over innlegget ditt, og skriv den inn der du vil ha den. (Nesten ved siden av kamera-knappen.)

  Her er koden du skal skrive inn:

  <script type="text/javascript" src="https://venderseed.vendergroup.com/embed/image/4/16"></script>

   

   

 • Maye - kommenterer alltid tilbake <3

  For omtrent femten år siden ble jenta bak denne bloggen født. Hun har vokst opp i en by som heter Oslo sammen med familien sin og mange gode venner. I desember 2012 bestemte hun seg for å opprette en blogg, og det er akkurat denne du har kommet til nå! På fritiden driver jeg med både teater, musikk og cheerleading. Jeg blogger for det meste om hverdagen min, foto, mote, sminke og alt annet jeg kan komme på. Jeg liker å være kreativ og valgte å lage meg blogg for å kunne dele mine meninger og tanker. Og ikke minst for å kunne se tilbake på ting i arkivet senere! Jeg kommenterer ALLTID tilbake! :)

  Kategorier

  Arkiv

  Mars' blogger