Mayelife - mote og foto -
Hjem Header Facebook Tumblr

24

Og plutselig var jula over. Egentlig var det jo i går vi skulle få ut julepynten, men vi endte med å ligge en dag etter. Jeg tror egentlig ikke det er så mange som gjør dette, men vi venter alltid til 20. dag jul før vi hiver ut juletreet og tar ned julepynten. Vi ser alltid mange juletrær ligge ute på plenene allerede et par dager etter julaften, men det skjønner jeg bare ikke at folk kan gjøre! Altså, med mindre du virkelig ikke liker jula så vil du jo ha juletreet en stund til! Jeg synes jo at vi kunne ha hatt det lenger og! Men det hadde vel blitt å ødelegge neste års julestemning?

Av en eller annen grunn har jeg en slags "omvendt julestemning" i år. Jeg hadde egentlig ikke noe særlig julestemning før jul, men dagene etter jul har jeg jo sunget julesanger i ett sett! Jeg får julestemning av alt som erkoselig, og snøen har jo ikke akkurat dempet det! Men jeg skal virkelig ikke klage! Julestemning er tross alt noe av det beste jeg vet, og da er det ikke så farlig akkurat når jeg har den.

Når pakket dere ned jula?

 

 

 

 

#jul #julepynt #julestemning #vinter #snø #julekos

 • 15

  På lørdag dro mamma med toget til besta og bestefar, så til og med tirsdagen måtte vi greie oss selv. Så da ble det storinnhandling med pappa både i matbutikken og på Plantasjen.

  På Plantasjen ble nemlig pappa veldig fasinert av et pyntet fat, så da brukte vi X antal kroner på å kjøpe inn høstpynt. Haha, der har du pappaen min ja! Så på tirsdag, før mamma kom hjem, satt jeg med ned på stuegulvet og pyntet fat. Det ble jo ikke helt som det i butikken, men jeg må si jeg ble ganske fornøyd!

  Haha, vi var så innstilt på å få lagd det her at vi stoppet flere ganger på vei hjem for at jeg skulle plukke blader i veikanten!

  I dag sto det enda en overraskelse for tur til mamma. Elias hadde lagd en smørkniv i sløyden som hun fikk, og jeg hadde lagd en hylle. Hun fikk riktignok ikke hyllen, men vi pakket inn begge deler og skrev "Hylla skal jeg ha på rommet mitt, men den kommer med en gladnyhet; den er til å ha sminke i!" Så nå slipper mamma at sminken min ligge rundt overalt på badet. Jeg må bare få hengt den opp først...

  Pleier du å pynte med høstdekor?

   

   

   

   

  #plantagen #gavetilmamma #høstfat #høstpynt #høstdekor #sløyd #kunstoghåndverk #skoleprosjekt #lys #høstlys #foto #diy #oppskrift #høstdetaljer #høstblader

 • Maye - kommenterer alltid tilbake <3

  For omtrent femten år siden ble jenta bak denne bloggen født. Hun har vokst opp i en by som heter Oslo sammen med familien sin og mange gode venner. I desember 2012 bestemte hun seg for å opprette en blogg, og det er akkurat denne du har kommet til nå! På fritiden driver jeg med både teater, musikk og cheerleading. Jeg blogger for det meste om hverdagen min, foto, mote, sminke og alt annet jeg kan komme på. Jeg liker å være kreativ og valgte å lage meg blogg for å kunne dele mine meninger og tanker. Og ikke minst for å kunne se tilbake på ting i arkivet senere! Jeg kommenterer ALLTID tilbake! :)

  Kategorier

  Arkiv

  Mars' blogger