Mayelife - mote og foto -
Hjem Header Facebook Tumblr

4

Etter å ha sittet i flere timer å sett på Glee, spist spaghetti med skinke, og vaniljekrem til dessert, fant jeg ut at jeg trengte en liten... oppmuntrer. Så da var WeHeartIt stedet. Det er så utrolig mange fine, morsomme, søte og koselige bilder der, så jeg greier alltid å drømme meg bort når jeg ser gjennom bildene. Jeg har ikke sånn supergod tid nå, så det ble ikke til at jeg fikk bruke like lang tid nå som jeg pleier, men jeg fant i hvert fall noen bilder jeg vil dele med dere. :)

Hva synes du om bildene?

 

 

 

 

 

 

 

#inspirasjon #weheartit  #drømmeromsommer #mileycyrus #lucyhale #kollasj

 • 23

  Heihei alle juleglade mennesker!

  Haha, i dag har jeg vært i skikkelig julestemning. I går spiste vi søtgrøt med mandel i, en veeeldig uvanlig tradisjon, men likevel en tradisjon. 6. desmber er det nemlig både søtgrøtdagen i Jul på Månetoppen og halvtårsdagen min! Så feiring med mandel i grøten har vært en tradisjon i mange år. I tilleg fikk jeg opp lysstjerner i vinduet i går kveld, og nå er også julessengetøyet og gardinene på plass. Så rommet mitt blir bare mer og mer julete. Huff, som jeg elsker denne tida! Og i kveld har julestemningen blitt toppet med både julebakst og ønskelisteskriving. Vi har bakt colakaker som er noe lignende sirrupssnipper, eller brune pinner, bare de etter min mening smaker mye bedre. Jeg tror veld et egentlig er en svensk oppskrift, og i sverige betyr cola karamell. Så det er vel egentlig karamelkaker!

  Men, siden ønskelista nå er på plass har jeg tenkt å vise den til dere her. Det ble faktisk en del ting i år siden jeg har vært så flink (klapp på skuldra) til å skrive ting når jeg kommer på at jeg ønsker meg dem. Så lista består egentlig av ønsker fra hele året!


  501 Aztec shorts fra Levi's //  Beige lakk pumps  //  501 shorts fra Levi's  //  Trenchcoat  //  Velurdress, denne fra Juicy Couture  //  Pysj, denne fra H&M  //  Kosepledd  //  Veske  //  Primer, denne fra BareMinerals


  "Sy om", bok av Jenny Skavlan  //  Foundation fra Bobbi Brown  //  Løpetights fra 2xu  //  Concealer, denne fra L'oréal  //  MacBook Pro  //  Diverse parfymer  //  Løpesko, disse fra Nike (Free run)  //  Teddybear jakke med Viqueenslogo fra Sefa  // $Penger$


  Delirium (bok)  //  Brynspudder fra Bobbi Brown  //  Uglies (bok)  //  The 39 clues (bok)  //  PC-matte med vifte  //  Lauren Conrad bøker  //  Downton Abbey sesong 1-3  //  MAST krøllstav  //  Island Fantasy, Britney Spears parfyme  //  50-200mm objektiv, dette med f/4.0-5.6 og bildestabilisator

  Ja, 29 ting, det er vel ikke så verst det? Jeg håper du skjønte det jeg skrev under bildene, jeg burde vel egentlig ha satt inn numre, men det orket jeg rett og slett ikke, haha! Klokka er jo faktisk elleve nå, så det er kanskje på tide å legge seg snart? Håper du likte innlegget og at du kanskje selv har funnet et par fler ting som du ønsker deg til jul!

  Ønsker du deg noe av det samme? Har du lagd et ønskelisteinnlegg? Del det i kommentarfeltet! :)

   

   

   

   

   

   

  #jul #julekos #julestemning #julegrøt #mandeligrøten #julpåmånetoppen #julebakst #ønskeliste #ønskelistetiljul #kollasj #levis #levis501 #pumps #trenchcoat #velurdress #juicy #juicycouture #pysjamas #kosepledd #pelspledd #primetime #syom #syomjennyskavlan #bobbibrown #bobbibrownfoundation #løpetights #treningstights #concealer #loreal #truematch #mac #macbook #macbookpro #apple #parfyme #joggesko #nike #nikefreerun #tweedkåpe #ullkåpe #teddybearjacket #teddybearjakke #bamsejakke #viqueens #viqueenscheerleaders #penger #delirium #bøker #brynspudder #bobbibrownbrynspudder #uglies #the39clues #pcmatte #laurenconrad #laurenconradstyle #laurenconradbeauty #downtonabbey #mast #mastkrøllstav #makestyle #islandfantasy #islandfantasybritneyspears #britneyspears #objektiv #kameraobjektiv

 • 4

  //Bilder fra Weheartit//

   

   

   

  Heihei!

  Helga og uka hittil har egentlig vært ganske travel, så jeg må nok unnskylde mitt lille opphold med det. MEN i dag er jeg tilbake igjen og jeg skal prøve å holde meg her hvor jeg er nå. I morgen er riktignok ukas mest travle dag, så jeg tør ikke helt å love noe til da. Men jeg skal prøve!

  Nå har vi jo endelig kommet inn i årets koseligste måndte, nemlig desember! Jeg liker faktisk desember minst like godt som sommermåndtene, men januar og februar er jeg ikke helt fan av. Da begynner jeg etter hvert å bli litte granne lei av å gå rundt og fryse hele dagen. Så derfor skal jeg nå være så smart og tenke litt fremover. Februar kommer, enten jeg vil det eller ikke, så da kan det være greit med litt inspirasjon. Og hva slags inspirasjon er vel bedre enn den du fant da du var inspirert?! Så her kommer årets første (for det kommer nok fler) Winter Wonderland inspirasjonsbilde! Enjoy!

  Jeg vil også bruke dette innlegget til å be dere om en liten tjeneste. Nemlig å hjelpe meg med å inngå en sponsoravtale med Sheinside. Noen har vel (forhåpentligvis) sett innlegget mitt hvor jeg viser klær fra Sheinside HER. For at jeg skal bli godtatt som afilliate må jeg få 100 klikk på lenkene mine innen søndag. Jeg selv aner ikke hvor mange klikk jeg har, så det kan jo hende at jeg allerede har greid det, men det hadde betydd så utrolig mye for meg om du bare kunne brukt to minutter på å trykke på en liten lenke. Det kan være hvilken som helst av lenkene som leder til Sheinside's sider og du trenger heller ikke å kjøpe noe. Det er bare å trykke. Og hvis de velger å sponse meg, så er det jo godt mulig det kommer et par konkurranser! ;) Så vær så snill å gjøre det, for det hadde vært utrolig hyggelig av deg!

  Hva er din favoritt måndte? Hva synes du om kollasjen? Legg gjerne igjen en kommentar hvis du har trykket på en av lenkene! Jeg kommenterer bloggene til alle som kommenterer min. :)

   

   

   

   

  #desember #hellodesember #kollasj #kollage #inspirasjon #sheinside #sponsing #sponset #hjelp #jul #vinter #winterwonderland #weheartit

 • 4

  Nå begynner jo jula å nerme seg, og det er vel mange som ikke helt vet hva som skal gis og kjøpes i julegaver enda. Jeg må nok si jeg er en av dem. Så hva skal man finne på da? Enten er det jo bare å ta turen innom H&M og kjøpe alt som er billig (noe jeg ofte ender opp med), eller så kan du jo gi en liten mer spesiell og kreativ gave. For eksempel et selvdesignet deksel.

  Imageware.co kan du velge mellom å lage ditt eget deksel eller kjøpe et av de superfine dekslene de allerede har designet for deg. Noe som virkelig er et pluss med denne siden er at du får lagd deksler til så utrolig mange forskjellige telefoner. Du kan få lagd til alle iPhone generasjonene helt ned til 3G, mange forskjellige modeller fra Samsung, SOny Xperia Z og HTC One. Så det er en morsom og kreativ gave som passer til de fleste!

  Her er noen av de ferdige dekslene fra høstkolleksjonen:

  "    

  Akkurat nå får du i tilleg 10% avslagg ved å skrive inn koden julegaver når du kommer til kassen. Dekslene koster 199,- og du får fri frakt.

  Har du julegavene klare? Har du kjøpt et deksel fra Imageware.co før?

   

   

   

   

  #julegaver #julegave #deksel #mobildeksel #iphonedeksel #julegaveide #rabattkode

 • 6

  Når jeg sitter meg pc-en er det for det meste fire tinge jeg gjør; gjør lekser, blogger, ser på serier og ser på youtubevideoer. Og med youtubevideoer mener jeg enten intervjuer eller youtubers. Jeg elsker å oppdage nye youtubers, så da teknte jeg å dele mine favoritter med dere!

   Zoella

  Zoella (eller Zoe) er en av mine nyeste favoritter. Jeg elsker at hun tør å gjøre hva som helst og ikke er redd for å dumme seg ut. Hun er nydelig og er seg selv fullt ut! I tilleg til den kanalen videoen over er fra har hun også en som heter MoreZoella og en blogg som du finner HER.

   

  StilaBabe09

  Om jeg sier Meredith Foster så bør det nok ringe en bjelle hos deg. Meredith har vært en av mine største favoritter i laaang stund nå, og jeg blir aldri lei av henne. Hun er utrolig søt og har mange morsomme og inspirerende videoer. Hun har også en kanal som heter VlogsbyMeredith.

   

  Rhaea Estelle

  Rhaea er utdannet makeupartist og vet virkelig hva hun snakker om. Det er alltid et eller annet man kan lære av henne! I tilleg har hun andre videoer, som tags, fashion hauls og monthly favorites.

   

  Bethany Mota

  Bethany er alltid utrolig søt og har utrolig mange fine klær. Hun er alltid til inspirasjon og en stor hjelp på dager hvor du virkelig ikke aner hva du skal ha på deg.

   

  BeyondBeautyStar

  Megan er alltid utrolig sæt og pen i videoene sine. Hun er superflink til å sminke seg og har også en fantastisk klesstil.

   

  Lauren Curtis

  Lauren's channel er en håndbok til skjønnhet. Der finner du alt av både sminke og hår, og hauger av skjønnhetstips!

   

  Tanya Burr

  Tanya er enda en ekspert på både sminke og skjønnhet generelt, men hun elsker også å bake! Hun har for det meste sminkevideoer, men også flere vlogs.

   

  Michele Phan

  Og sist, men ikke minst, Michelle Phan. Enda en jente som virkelig vet hvordan øyenskyggen skal legges. Er du smart så sjekker du ut noen av de andre sminkevideoene hennes også, det er sjukt! (For resten så har hun på kontaktlinser i denne videoen, hun så litt sketchy ut:P)

  Dette var bare en liten håndfull av mine favoritter, men jeg har også fler, blandt annet noen gutter. Kanskje jeg skal lage en liste over favoriit gutte youtuberne mine og? Jaja, vi får se;)

  Hvem er dine favoritter? Er det noen av disse du ikke har sett før? Skal jeg lage en gutteliste også?

   

   

   

   

  #youtube #favoriteyoutubers #youtubers #zoella #stilababe09 #meredithfoster

 • 22

  Nå skal jeg vise dere fem ting som jeg virkelig ønsker meg. Det er jo selvfølgelig andre ting jeg også har lyst på, men dette er de klare favorittene.

  1. En MacBook Pro


  For to år siden fikk jeg jo en egen pc, og den liker jeg veldig godt! Men til skolearbeid og blogging er det veldig mye mer praktisk med en Mac, rett og slett frodi det går raskere og er mye enklere enn en pc. Så derfor har jeg begynt å spare og har nå omtrent en tredjedel av de pengene jeg trenger til den. Om jeg har regnet riktig så skal jeg faktisk greie å ha spart opp nok penger om mindre enn et år!

  2. Stort rom


  Okei, jeg ser hvordan dette kan bli en litt vanskelig ting å få, men det er vel alltids lov å drømme? Det må være så herlig å bare ha plass til alt! Nå er det jo sånn at det nesten ikke er noen vits i å rydde rommet mitt; dagen etter at det har blitt ryddet strøkent er det like ille som før jeg rydda det. Jeg har rett og slett får mange ting på antall kvadratmeter. Luksusproblem? Det kan du si!

  3. Dra til USA


  Alle har vel en liten drøm om dette? Det har hvertfall jeg! Det er så utrolig mye jeg vil se der og så mange steder jeg vil dra! Jeg har jo familie flere steder der, så neste sommer står både L.A. og Salt Lake city på planen. Jeg har jo tenkt til å gå på High school i Salt Lake når jeg går andre vgs, så derfor må vi dra og besøke familien min som bor der neste sommer. Og hvis du ikke greide å se det selv, så er bildet over av den skolen High School Musical er spilt inn på. Ja, jeg skal gå i de samme gangene som Zac Efron. Du kan si jeg gleder meg litt.

  4. Dra til Asia


  Er det en verdensdel jeg virkelig har lyst til å dra til så må det være Asia. Jeg har jo vært i både Tyrkia og Abu-Dhabi, men det er jo vledig vestlige asiatiske land. Det hadde vært utrolig gøy å få dratt til Thailand, Laos, Maldivene, India... Ja, jeg kan skrive om dette i evigheter, for det virker bare så fantastisk! Mamma og pappa har jo vært der flere ganger og både Karoline og Azora har også vært der. Så man kan jo si at jeg har blitt litt mata med fantastiske historier. I tilleg så vi jo lysbilder fra Thailand forrige uke, så det hjalp jo helle ikkke så mye på reiselysten.

  5. Dra på koralldykking


  Noe jeg alltid har hatt lyst til er å dra på ordentlig koralldykking. Ikke bare sånn som du gjør på den lokale stranda i syden, men å dra til et stort og fargerikt korallrev. Det må være helt fantastisk å være omgitt av alle de fargene og vesnene!

   

  Hva ønsker du deg? Har du noen gang gjort noe av dette? I så fall hvordan var det?

   

   

   

  #challenge #15dayschallenge #ønsker #ønskeliste #macbookpro #stortrom #soverom #rommetmitt #usa #highschool #easthighschool #saltlakecity #highschoolmusical #thailand #asia #maldivene #korallrev #koraller #dykking

 • 10

  Hei!

  He... Nå er det vel bare en måned siden siste instgrambilde da... Og jeg som sa jeg skulle bli flinkere til å gjøre dette oftere!

  Haha, jaja, bedre sent enn aldri vel? ;)

  I og med at jeg har lagt ut nesten 30 bilder siden sist så tar jeg bare de siste, men du kan gjerne ta en titt innom profilen min HER og se hva jeg har lagt ut siden sist. Med 30 bilde på en måned skjønner du vel at jeg legger ut bilder så og si hver dag, så selv om jeg ikke alltid har tid til bloggoppdatering er det bare å følge meg på Instagram! :)

  Mange av bildene jeg legger ut tar jeg fra bloggen, så jeg viser ikke dem nå.


  1. Bare elsker nærbildefunksjonen på det ene dekselet mitt! Det gjør at jeg kan ta bilder helt nærme ting uten at det blir ufokusert!
  2.
  Var og bada på Nøklevann med Unni!   3. Første dag på sommerskole!


  4. Og enda mer sommerskole!   5. Roger Waters konserten!   6. Haha, vi er kule! XD


  7. Bare fem dager til konsert!!!   8. Back to school...    9.  Familiemiddag på takterrassen på Tjuvholmen!


  10. Da vi var på museet hvor tante May-Liss jobber, med besøket fra USA.   11. På vei til konfirmasjon!  
  12.  That's why I love you! Haha, vakre Lea!


  13. Vi er sunne jo!   14. Bursdagen til Nora.   15. Enda et bilde av Lea... Jeg burde virkelig endre kode på mobilen min...


  16. Beste kvelden på leeeeenge!    17. Jeg har herlige venner!   18. Facepainting


  19. Det fantastiske vannet jeg bor ved!    20. Det du får for 40 kroner på Ikea!    21. Skjer sånn ca. hver fransktime...


  22. Søte ELine! :*   23. Lonershopping på Lambertseter senter! XD    24. The perks of having a grocerystore right next to your school...

  Og det var vel egentlig det! Nå skal jeg straks ned på Ulsrud får å gjøre klar til loppemarkedet i helgen, så da må jeg stikke. Blir nok litt tett program denne helgen og, så må nok dessverre si at det kan komme til å bli ganske så lite blogging. Men skal så absolut prøve!

  Hva synes du om bildene? Hva er instagramen din? Kanskje jeg følger deg! :)

 • Stikkord:
  2

  Heisan!

  Kom på her i går at jeg ikke hadde postet instagraminnlegg på leeeenge, så det var kanskje på tide nå?!

  I går var jeg mesteparten av dagen hos farmor og farfar og besøkte dem før jeg var litt med Unni på kvelden. I dag har jeg tenkt å dra ned til byen sammen med Nora for å dra på åpningen av Olsen-kolleksjonen på BikBok. Senere på kvelden kommer Unni og overnatter da vi skal sitte "barnevakt" for Elias mens mamma og pappa er på konsert.


  1. Bare 4 dager igjen til Spania!!!!!  2. Mojito!  3. Standard Instagrambilde, faktisk blitt brun jo!


  4. Søte Lea i drosja i Barcelona!  4. Desserten til Elias i Barcelona  5. Himmel på jord!


  6. Det herlige været i Baecelona!  7. Syyyyykt! Mennesketårn på Cap Roig festivalen!  8. Haha, fikk et litt bedre bilde så måtte poste det og :P


  9. Kule mennesker;) SIste badet i Spania :'(  10. Den siste timen i Barcelona. Og nei, jeg aner ikke hva hun har i munnen...  11. Det jeg gjør når jeg kjeder meg... Ikke bra


  12. Årets første (og eneste) løpetur i Danmark  13. Lunsjen til meg og Elias den ene dagen, naaaam!  14. Løkken<3


  15. Den ene dagen dro vi til Århus og gikk litt i gatene der  16. Selve definisjonen på klisje, haha!  17. Da man er så kald på føttene at man angrer på kveldsbadet


  18. Tusenfryd!!!  19. Herregud så varmt det var der! Hadde vel egentlig trodd at gradestokken skulle vise et høyere tall for jeg holdte virkelig på å koke over der!  20. Hvem har fått seg kule converse? Jo meg! Haha!

  Jupp, det var vel alt akkurat nå. Hoppet over noen i starten for det er virkelig evigheter siden det forrige innlegget her, men om du så absolut vil se alle postene mine er det bare å søke meg opp. Neste post blir for resten nummer 100! Haha! *Proud*

  Hva er Instagramen din? Legg den igjen så går jeg innom, og kanskje jeg følger deg?

 • Stikkord:
  2

  Da var det tid for enda en runde med Instagrambilder. Jeg vet jeg ikke har vært så flink til å blogge de siste par ukene, men jeg oppdaterer alltid på Instagram! Her er bildene jeg har lagt ut siden sist:


  1. Fjortis i speilet ;P  2. Fjortis som tar bilde av skoene sine på Oslo S  3. Og rett og slett bare en fjortis


  4. Ææææææ! Nå er det bare 21 dager til!!!!  5. Popmuseet er grovt  6. Sommer på Bøler!


  7. Været på hytta til Azora<3  8. Denne mååååå du smake! Cocio milkshake!!!!  9. Og fjortisen før tennistrening ;) (Håper folk skjønner at jeg kødder med de fjortisgreiene her, for hvis ikke så virker jeg nok ganske bitch...)


  10. God og blandet fotofrik  11. Den nye yndlingsretten min, Tikka Masalla! <3<3  12. Bursdagen til farmor og farfar <3


  13. Den herlige kaka i farmor og farfar's bursdag  14. Og her kjeder vi oss enda mer  15. Men her fant vi til slutt en venn, så da dro jeg og Unni og badet :)


  16. Will you date me? Mehe, likte den  17. Derfor spiser man lunsj på jobben til pappa ;)  18. Kanksje ikke helt riktig prioritert å ta bilder av seg selv i stedet for å komme tidsnok til fjerde time?...

  Uff, ble en god del bilder i dette instgraminnlegget og, men jaja. Jeg får vel bare bli flinkere til å poste slike innlegg da;)

   

  Hva heter du på Instagram?

  Følg meg gjerne på @agnetemarie

 • Stikkord:
  3

  Da var det enda en dag med regn her i hovedstaden. Jeg kjenner jeg virkelig bare hater regn noe sinnsykt! Altså det er greit når det pøsregner, og du ikke er på skolen, men sånn småregn er bare så utrolig irriterende. Jaja, for å få vekk litt av denne frustrasjonen så jeg på litt oppmuntrende bilder på weheartit i stad, og bestemte meg for å lage en inspirasjonsvideo til dere. Jeg vet jeg er helt elendig med å lage videoer, og dette gikk faktisk ganske fort, så da tenkte jeg at jeg like så godt kunne legge bildene i en video. (OK, det ble en rar setning, men samme det.)

  Nå har jo vi kanskje litt forskjellige meninger om hva oppmuntrende bilder på en regnværsdag er, men for meg så er det faktisk bilder av regn. Det vil si bilder av folk som har det gøy i regnet. Du syns sikkert at solbilder passer mye bedre, men det får meg bare til å savne sola enda mer og bli mer irritert på regnet. :P

  Hva syns du?

 • Stikkord:
  16

  Heihei dere!

  Nå har jeg nettop kommet hjem fra tennistrening og tatt meg en dusj. I dag var det jo tilbake til skolen, og nå har vi faktisk ingen fridager (utenom de dagene hvor 10. har eksamen) før sommerferien! Vet ikke helt om jeg ser positivt eller negativt på det egenelit, jeg mener jeg har jo lyst på fridager, men det betyr også at det ikke er lenge til ferien. Tror faktisk ikke det er mer enn en måndte!

  Greit, jeg har jo vært litt sløv på disse Instagramoppdateringene her, så det ble en del bilder nå. Derfor har jeg kuttet ut de som allerede har vært på bloggen og viser dere de som bare er lagt ut på Instagram. :)

   

  1. På vei til besta og bestefar, ikke kommenter dorullen, jeg var syk XD 2. Bakgrunnen påå mobilen min!!!! <3<3<3 Haha!

   
  3. Proffe lillebror som spiller fotball ;) 4. Mitt livs store kjærlighet, Starbucks frappe!!!! <3<3<3

   
  5. Les Fulg Føniks så skjønner du den... 6. Ikke fritids eller noe

   

  7. *kremt* fjortis *kremt* 8. Fredrikstadcup!!!!

   

  9. Årets første blomsterbukkett! 10. #sotrue

   

  11. Vakkert... 12. Enda vakrere!

   

  13. Haha, litt stolt over mobilen min som greide å ta et så klart bilde! XD 14. 17. mai!!!!!! <3<3<3

   

  Haha, ikke litt øangt det innlegget her nei... Men jaja, jeg skal prøve å bli bedre på det her!

  Hva er Instagramen din?

 • Stikkord:
  5

  Jeg vil si jeg er ganske flink til å dele ting om meg med dere, men noen ting passer aldri å skrive inn i innlegg.

  1. Jeg må alltid vinke til polititet hvis de kjører forbi meg. Jeg vet ikke helt hvorfor, men man MÅ vinke til politiet i min verden!
  2. Jeg spiser frokostblanding 2-3 ganger om dagen og drikker ca. en 1,75l boks med melk hver dag.
  3. Jeg mistet min siste tann 26. april 2013, da jeg var nesten 14 år.
  4. Jeg skulle egentlig ha regulering i tre år, men slapp unna med ett og et halvt.
  5. Jeg har lært meg å spille gitar sånn hundre ganger, men glemmer å øve, så alt bare forsvinner igjen.
  6. Jeg har tonnevis med Lovehearts. Hver gang jeg skal på kino eller vi kan ha med oss godteri på skolen kjøper jeg Lovehearts, men jeg greier aldri å spise den opp, så jeg har masse halvfulle pakker i en skuff på rommet.
  7. Jeg spiser utrooooolig treigt. Jeg kjenner en som spiser treigere enn meg og hun må opperere ut mandlene.
  8. Jeg har alltid en eller annen uvane. Enten så må jeg trekke inn magen hele tiden, fikle med fingrene, rulle skuldrene... Jeg blir gal!
  9. jeg har fått rolle i både film og reklame, men det har alltid endt med at je gikke kunne være med likevel.
  10. jeg er utrolig distre og har elendig hukommelse, så jeg husker ikke det siste punktet.

  Har vi noe til felles?

 • Stikkord:
  8

  Heihei! Da kommer jeg med en liten instagramoppdatering. Hvis du vil følge meg, heter jeg @agnetemarie, og følger gjerne tilbake!


  1. Rikskonsert på skolen :P 2. Bikiniii <3<3<3 3. #belieber


  2. Nora E. som er proff fotograf ;) 3. Der har du meg ja 3. Birthday Party! (med britisk aksent;)


  1. Klassisk 2. Enda mer klassisk

   

  Hva er Instagramen din?


 • Stikkord:
  0

  Haha, føler jeg ikke har vært sånn veldig interressant for dere i dag, så da tenkte ejg jeg kunne vise dere instagramen min. Egentlig lagde jeg den i fjor sommer, men så har jeg bare ikke brukt noe særlig. Så ikke bli skremt av at jeg bare har 13 bilder, for det kommer fler!


  1. My eye ;) 2. Trening! 3. Norsktime :P


  1. Lite liv XD 2. Konseeeert!!! 3. Sol! <3


  1. Instacollage 2. My favortie song! <3 3. Søteste Unni!

   

  Du kan følge meg på agnetemarie, og jeg følger gjerne tilbake!

  Hva er instagramen din?

 • Stikkord:
  2
  Av det her har vel jeg egntlig bare sett solnedgangen på stranda, men håper jo på å få gjort noen fler av tingene og da!

  Har du gjort noe av det her?

 • Stikkord:
  3

  ... løper rundt i huset mens vi pusser tennene.
  ... leser shampooflasken i dusjen.
  ... ler av vitsene våre før vi forteller dem.
  ... trenger ikke klokke fordi vi har mobil.
  ... kan lese en setning 10 ganger uten å forstå den.
  ... trykker mot dører, hvor det med fete bokstaver står TREKK.
  ... spør «Hva?» selv om vi har forstått alt.
  ... hater det, hvis vinden roter til håret.
  ... kikker 10 ganger om dagen i kjøleskapet uten å spise noe.
  ... kan se den samme filmen 10 ganger.
  ... er nødt til å ringe til mobilen for å finne den.
  ... kan kikke på klokken, uten å vite etterpå, hva klokken er.
  ... Vi snur puten, for å kunne ligge på den kalde siden.
  ... Vi stiller vekkerklokken til å ringe tidligere, for å kunne ligge lengre.
  ... Før vi går til sengs, regner vi ut hvor mange timer vi når å sove.


  //weheartit//

  Haha, kjenner du deg igjen? Det gjør hvertfall jeg! Er ikke helt enig i den med å snu puten og å løpe rundt mens jeg pusser tennene, men ellers så er vel det der en ganske så grei beskrivelse av meg.

 • Stikkord:
  Maye - kommenterer alltid tilbake <3

  Navn: Ragnhild Knudsen Alder: 15 Bosted: Oslo Mote, foto, skjønnhet og hverdag. Driver med teater, musikk og cheerleading. Kontakt/Sponsing: mayelifeblogg@hotmail.com

  google-site-verification: google8772492bd9a8909b.html

  Kategorier

  Arkiv

  Mars' blogger