Mayelife - mote og foto -
Hjem Header Facebook Tumblr

4

Dere som følger youtube kanalen min har kanskje sett at det for et par dager siden ble lagt ut en video der. Med skolestart, uttak og oppstart av alle diverse aktiviteter har den dessverre ikke kommet lenger enn dit. Men her er den altså, innkjøpet mitt fra USA.

Før du begynner å se så vil jeg advare deg om at den er ganske så lang. Jeg hadde tenkt å dele den i to videoer, men når jeg kom så langt så var jeg bare utrolig lei av å redigere denne videoen. Så... sorry...

Husk å sette på 1080p for best kvalitet!

Hva synes du? Synes du jeg skal begynne å lage flere videoer?

 

 


 #video #videoblogg #innkjøp #usa #innkjøpfrausa #usahaul

 • 16

  For noen dager siden satte jeg meg ned og bestilte noen produkter fra eyeslipsface.no. Vi har skoleball om noen uker, og i tilleg trengte jeg litt ny sminke, så da bestilt ejeg en god ting. Det jeg liker med e.l.f. er at produktene deres faktisk er veldig gode, selv om de også er superbillige. Jeg fikk faktisk alle disse åtte produktene til under tollgrensa. Det vil si at de kostet mindre en 200 kroner, og jeg trengte ikke å betale toll! De kom for bare et par dager siden, så jeg har ikke fått testet løsvippene og den lilla neglelakken enda, men alt det andre har jeg brukt flere ganger.


  //Mineral Infused Face Primer -  Clear - 60kr//

  Det første jeg måtte ha var en primer. Sminken sitter så mye finere og lengre på med en primer. E.l.f. har riktignok bare én ansiktsprimer, men den er veldig god! Jeg har lest omtaler hvor folk har ment at den faktisk er bedre enn den fra Samshbox! Jeg har egentlig aldri prævd Smashbox sin, så det kan jeg ikke si så mye om. Men jeg har prøvd Prime Time fra Glo Minerals. Og hvis jeg skal være ærlig så må  jeg nesten si at Prime Time er bedre. Den er mye mer "behagelig" å påføre, men ellers er det egentlig ikke så mye forskjell. Denne fra e.l.f. holder sminken utrolig godt og huden blir silkemyk. Etter at jeg tar av sminken på kvelden og vasker ansiktet er huden supermyk. Det er som om jeg har gått med en ansiktsmaske hele dagen!

  Så selv om den kan virke litt utng akkurat når du tar den på, er det en kjempegod primer! Og spesilet til dne gode prisen og størrelsen! (Den er omtrent like stor som en vanlig foundation)


  //Pressed Powder - Sand - 38kr//

  Jeg trengte også virkelig et nytt pudder. Jeg synes ikke pudder er fult så viktig som foundation, men det gjør vikelig at sminken ser bedre ut. Den holder også mye lengre, og det er en ganske så stor fordel på ballkvelden.

  Pudderet glir veldig fint på og er naturlig ut. Huden blir ikke cakey i det hele tatt, den ser bare myk ut. Fargene er litt mørke, men det blandes lett inn, så det har egentlig ikke noe å si. Og til sommeren så kommer det sikkert til å være alt for lyst til meg uannset.

  Men det er et utrolig fint pudder som jeg virkelig ikke angrer på at jeg kjøpte!


  //Clarifying Pressed Powder - Toffee - 15kr//

  Dette er jo egentlig et pudder, men jeg valgte å kjøpe det i den mørkeste fargen og heller bruke det som et solpudder. Ut av navnet ser du jo at det er et clarifying puuder, altså et pudder som behandler huden din mens du har det på! Jeg har lest litt forskjellige ting når det kommer til akkurat det, men de fleste som har prøvd pudderet synes faktisk at de har fått finere hud av den! Om det bare er placeboeffekten vet jeg ikke, men det er jo likevel verdt et forsøk.

  Men jeg har som sagt kjøpt det som et bronzingpowder, så da har ikke clarifying-delen så mye å si. Det er egentlig et ganske lite pudder, så det var derfor jeg valgte å bruke dette osm solpudder og det andre som et vanlig pudder. For jeg vet at jeg kommer til å bruke mer av det vanlige pudderet. Men selv om dette egentlig er et pudder funker det kjempebra som bronzingpowder! Det har en veldig mørk og fin farge, men det legger seg lett, så det ser ikke for mørkt ut. Det har en veldig fin farge som ser naturlig og solbrun ut, så resultatet blir utrolig fint.


  //Natural Lash Kit - Black - 15kr//

  Disse har jeg jo ikke prøvd enda, så jeg har egentlig ikke så veldig mye å si om dem. Jeg aner ikke hvor godt limet sitter, om de blir for lange eller om de er perfekte. Men de ser i hvert falll veldig fine og naturlige ut. Jeg tror ikke de vil bli for lange, men det vet jeg jo ikke enda. Men siden jeg skal bruke dem på ballet må jeg teste dem ut før det, så jeg kan vise dere senere hvordan de ser ut på. :)


  //Last Chance Nail Polish - Fire Coral (rød) & Part Purple (lilla) - 25kr//

  Jeg har jo heller ikke prøvd den lilla neglelakken, men jeg antar at den er omtrent det samme som den røde.

  Det første jeg la merke til da jeg åpnet boksen til neglelakkene var at de var mye mørkere enn jeg hadde trodd. Den røde ser mye mer rosa og korall ut på nettsiden, mens den i virkleigheten er veldig rød-orange. Og den lilla er også mye mørkere. Det ble jeg egentlig litt skuffet over, for jeg syntes at den røde så veldig fin ut på nettsiden, så det var litt kjipt at fargen var så annerledes. Jeg synes på en måte at den blir litt glorete, så jeg er litt misfornøyd med den. Den lilla tror jeg ikke det har så mye å si med, men det er greit å tenke over når man skal kjøpe neglelakker fra dem.

  Men bortsett fra fargen, er jeg veldig fornøyd! den har utrolig bra dekke, tørker fort og lukter faktisk ganske godt! Mange av neglelakkene jeg har fra før av må man ha flere lag av for å få et fint resultat. Men da jeg skulle prøve denne i går kveld bl jeg rett og slett overrasket! Fargen la seg tynt oppå neglen, men fargen dekket likvel helt. Den ble faktisk sterkere enn hvordan den er i flasken! Jeg hadde litt gjennomsiktig lakk under som var halvveis slitt vekk, men jeg fikk likevel ikke merker etter den. Det er så utrolig kjipt når du ser omrisset av gammel lakk under den nye. Det andre positive med den var at den tørket så utrolig fort. Jeg tror ikke det gikk mer enn fem minutter fra jeg la på den første nglen til alle var helt tørre.. Og da menere jeg helt tørre. Og den er også veldig sterk, så den har nesten ikke slitt av i det hele tatt. (Jeg har en tendens til å rive av neglalakk)

  Men det jeg tror overrasket meg mest var lukten! Den lukter selvfølgelig neglelakk, men mye mildere enn andre neglelakker. Og i tilleg har den en veldig god tyggisaktig lukt. Hvis du har prøvd shampooen og balsamen fra Aussie skjønner du nok hva jeg mener.

  Og som om ikke alt dette var nok så har den faktisk enda flere fordeler. Alle neglelakkene til e.l.f. er nemlig fri for både Toluene, Formaldehyde og Dibutyl Phthalate (DBP)! Men i stedet inneholder den Vitamin E. Så da slipper du giftige stoffer og får sterkere negler i gjengjeld.


  //Eyelid Primer - Sheer - 15kr//

  Med en øyenskyggeprimer vil øyensminken din virkelig tas til nye høyder. For det første gjør den at skyggene holder mye legner uten å stripe seg, men den gjør også alle fargene mye sterkere og tydligere. Hvis du har sett på bilder av øyne somer sminket med sterke farger og bare ønsket at du også kunne lage noe sånt, da er dette løsningen. Bortsett fra photoshop er en øyenskyggeprimer nøkkelen til superfine øyne med sterk og fargerik sminke.


  //Liquid Eyeliner - Black - 15kr//

  Til løsvippene trengte jeg også en flytende eyeliner. Det er alltid lurt å ha på det under vippene slik at du ikke ser skillet mellom de ekte og de flakse vippene. Jeg har en dipliner fra H&M fra før av, men jeg visste at denne var bedre. Nora kjøpte den for noen år siden, så jeg har prøvd den flere ganger hos henne. Kosten var riktignok litt annerledes da, men denne er minst like bra som den hun kjøpte.


  Eyelid Primer og Liquid Eyeliner


  Mineral Infused Face Primer, Pressed Powder og Clarifying Pressed Powder. Kosten er fra Makeup Mekka.

  Alt i alt er jeg utrolig fornøyd med innkjøpet mitt fra e.l.f. Og jeg gleder emg sånn til å få brukt alt ordentlig på ballet.

  Har du prøvd noen av produktene fra e.l.f.? Hva synes du om dem?

   

   

   

   

   

  #e.l.f. #elf #eyelipsface #omtale #haul #innkjøp #sminke #makeup #pudder #primer #solpudder #neglelakk #eyelidprimer #øyenskyggeprimer #eyeliner #løsvipper #falskevipper #ball #ballsminke #sminketilball

   

 • 12

  Da vi fikk besøk fra USA i sommer fikk vi alle en liten gave av dem. Noe av det jeg fikk var litt sminke fra Hard Candy. Hard Candy er et amerikansk merke som fører både sminke, klær og accessories. Med over 78000 likes på Facebook er det et stort merke med masser av fine og gode produkter.


  Plumping serum volumizing lipgloss - Life Preserver

  Det første produktet jeg fikk var denne fantastiske lipglossen. Den er veldig fuktgivende og gir en utrolig glans. Den inneholder små biter av glitter som reflekterer lyset og gjør leppene enda mer skinnende. I tilleg er den veldig pleiende, du legger godt merke til at den har hjulpet når du tar den av. Og så svir den litt, hvis du dkjønner hva jeg mener. Jeg bare elsker lipglosser og leppeomader som gjør det! Min er i fargen Life Perserver. Du kan se den Hardy candy's sider HER og kjøpe den HER.


  Lash Tinsel glitter mascara - Disco Ball

  Det andre jeg fikk var en glittermscara. Det høres kanskje litt ut som en sånn ting man fikk i Juliabladene når man var liten, men det blir faktisk veldig fint. Det er bare å ta på litt vanlig mascara under, la den tørke og så ta på denne. Så får du fortsatt svarte vipper, men med litt glitter på. Og siden du trenger så lite av gangen holder den jo også kjempelenge! Min er i fargen Disco Ball. Se den på HC's sider HER og kjøp den HER.


  Shadow Dancers Liquid to powder eyeshadow - Dusk & Dawn

  Denne utrolig smarte duoøyenskyggen er virkelig en ting det er greit å ha. I tilleg til at den er praktisk og perfekt for reise har den også veldig fine farger. Dusk er en veldig lys rosa farge som er perfekt for å bruke i øyenkroken, på brynsbenet og faktisk også som highlighter. Dawn er en veldig fin blåfarge som passer til det meste. Begge skyggene er i kremkonsistens, så det er lett å legge dem både sterkt og svakt. Du slipper også crease siden de på en måte går over i pudderkonsistens så fort de har tørket. Så da slipper du også den ekle følelsen av fete, tunge skygger. Jeg har fargen Dusk & Dawn. Du kan se den på HC's sider HER og kjøpe den HER.


  Eye Candy Compact shadow and eyeliner - Electra

  Det siste jeg fikk var en liten boks med disse to glitterbombene. I Eye Candy Compact pakkene får du én glitterliner og én glitterskygge. Eyelineren er akkurat passe bløt og lett å påføre. Den gir litt glitter, men ikke for mye, så den er perfekt til å bruke ved nedre vippelinje! Øyenskyggen er det en del mer glitter i, så med den går du virkelig skinnende øyne. I og med at jeg har blå øyne bruker jeg ikke denne så mye (blå skygger gjør øynene mindre blå), men hvis du har grønne eller brune øyne er jeg sikker på at du vil bli fornøyd med den! Denne er i fargen Electra. Du kan se den på HC's sider HER og kjøpe den HER.


  Svart mascara fra Makeup Mekka // Glittermascara fra hard Candy // Eyeliner fra L'oreal Paris // Øyenskygger fra Hard Candy

  Alt i alt er jeg utrolig fornøyd med produktene mine fra Hard Candy, og jeg kjøpe gjerne flere. Med hele 356 beautyprodukter er de et stort merke med god kvalitet. Ta en titt innom facebooksiden deres HER.

  Har du prøvd noe fra Hard Candy før?

   

   

   

  #anbefaling #hardcandy #sminke #usa #lipgloss #mascara #øyenskygge #eyeliner #glitter

 • 14

  Hei!

  Nå er desember i gang og jeg tenkte å vise dere noen av innkjøpene mine fra forrige måndte. Nå som jeg har sett over det innser jeg at det egentlig ikke var så veldig mye, men jaja. Jeg har sikkert glemt noe uansett! :)


  Kjempefin genser fra New Yorker 149,-  //  Verdens deiligste joggebukse (som faktisk er utrolig varm selv om den er tynn) fra New Yorker. Jeg ikke den i kalenderen, så jeg vet ikke helt hva den kosta.


  Tidenes søteste og mykeste kosebamse fra Kid, tror den kosta 79,-  //  "Drøm søtt" varmeflasketrekk som jeg fikk av mamma. Så jeg vet ikke hvor det er kjøpt og eller ikke hva det kosta.  //  Nydelig nattkjole fra New Yorker, husker ikke om den kosta 149,- eller 199,-


  Tidenes beste cheersko! Jeg elsker dem! Dessverre lurer jeg på om de er litt for store siden vi greide å bestille en halv størrelse større en det jeg egentlig hadde tenkt til. Jaja, vi får se, men de er i hvert fall kjempefine og utrolig deilige å ha på! Jeg brukte dem jo på treninga på onsdag og de var helt fantastiske! Hoppene mine ble mye høyere, og det ble også mye lettere å turne med de på. Så hvis du trenger cheersko, kjøp disse! Du får dem på nettsiden til cheermania til 850,-
  Min go-to sminkefjerner fra Nivea (kjøpt på Lindex) 50,-  //  Boka Divergent som teknisk sett ikke er kjøpt, men jeg tok den med likevel. Den var nemlig i goodiebagen på premieren til Catching Fire. Jeg fikk jo et par andre ting i de og da, men jaja. Jeg antar du får kjøpt den i de fleste bokhandlere, og den koster vel rundt 200,-


  Og sist, men ikke minst de nydelige pulsvarmerne som jeg fikk av tanta mi. Hun har strikket dem selv og også spunnet og farget litt av garnet i dem. Elsker dem!

  Som sagt så har jeg sikkert glemt et eller annet. Jeg var jo helt overbevist om at jeg hadde kjøpt masse, så dette kan da ikke være alt! Men så er jo det viktigste at jeg er fornøyd med det jeg har kjøpt da, ikke hvor mye jeg har kjøpt.

  Hva synes du om innkjøpet?

   

   

   

   

  #innkjøp #haul #newyorker #genser #joggebukse #kosebamse #barnsligøyeblikk #drømsøtt #nattkjole #cheersko #nfinity #nfinityvengeance #cheer #cheerleading #nivea #divergent #bok #lesetips #hjemmestrikket #pulsvarmere

 • 22

  Hehei!

  Det ser dessverre ut som om videoen ikke kommer før i morgen i og med at den har lastet seg 1% opp på You-tube og har igjen 641 minutter... SÅ da tenkte jeg å skrive et lite innlegg om en pakke jeg fikk i posten for et par uker siden.

  For noen uker siden var det nemlig salg på Makeup Mekka's 12 pcs Pro Brush Set. Det koster egentlig over 1000 kroner, men jeg greide å få det for bare 199! Jeg har hatt veldig lyst på det veeeldig lenge, men har aldri kjøpt det i og med at det er så dyrt. Men da jeg fikk en melding fra Makeup Mekka som sa at det var salg på den ringte jeg mamma med en gang og fikk henne til å kjøpe det for meg. Måtte selvfølgelig betale det selv, men det var jo egentlig bare to uker uten ukepenger! (Noe som minner meg på at mamma og pappa skylder meg ukepenger...)

  Så, omtrent fire dager senere lå pakken i postkassa. Har bestilt derfra mange ganger før også og får ALLTID produktene raskt. Makeup Mekka er vel et av mine desiderte favorittmerker. Det er billig, de har hauger av salg, man får alltid med en liten ekstragave OG det er kort leveringstid!

   

  Pakken inneholdt disse børstene:

  Large Powder Brush:

  Verdens mykeste all-over børste. Jeg bruker en annen som er litt hardere til å blende ut sminken, og denne til å matte.

  Foundation brush:

  Denne bruker jeg hver dag til å påføre foundationen min med. Den gir et jevnt og dekkende resultat, uten at man får "penselmerker" i ansiktet.

  Blush brush:

  Til blush bruker jeg for det meste børsten som følger med blushen, men denne er perfekt til eplekinnene!


  Shader Brush 222:

  En stor skyggebørste perfekt til å legge baseskyggen!

  Shader Brush 212:

  En litt mer kompakt børste for bedre presisjon.

  Pencil Brush:

  Denne penselen er perfekt til å legge skygge i globalen og å smudge ut skygger i ytre øyekrok.


  Concealer brush:

  En myk og fin concealerbørste som gjør det lett å påføre concealer/foundation rundt øynene og på urenheter.

  Blending Brush:

  Denne bruker jeg for å blende ut øyenskyggen. Gjøre overgangene mer gradvise og myke ut kantene.

  Mini Shader Brush:

  Denne er også fantastisk til å legge skygge i globalen og ikke minst for å legge en tynn linje meg skygge rundt øyet!
  Angled Brow Brush:

  Perfekt om du har et brynpudder eller en kremet brynfarge! Den er akkurat passe stor, så du får enkelt fylt ut brynene.

  Small Angled Brush:

  Denne kan du bruke både til bryn, skygger og kremliner.

  Eye Liner Brush:

  Har du en kremliner er denne virkelig perfekt. Den holder formen veldig godt og gjør det lett å legge en tynn linje. Det følger også med et "plastikklokk" som passer på at den skal holde formen bedre.

   

  Alt i alt er superfornøyd med dette settet, og sååå glad for at jeg kjøpte det. Jeg bruker fler av børstene hver dag, og har virkelig bare falt pladask for dem! Akkurat nå er de faktisk på salg for 399 kroner, så kjapp deg innom og kjøp et sett. Det er virkelig verdt det!

   

  Har du børstene eller noe annet fra Makeup Mekka? Hva synes du i så fall om de produktene?

 • 7

  //Sponset//

  Med det ganske så kalde været de siste dagene og bladene som tydelig har begynt å bli gulere kan vi vel trygt si at sommeren er over. Derfor tenkte jeg å vise dere noen av produktene jeg har likt best i sommer.

  Alle dissene produktene har vært flittig brukt gjennom ferien, og er virkelig et godt kjøp. Så må jeg bare forsikre dere om at dette er et ærlig innlegg. Jeg har ikke fått produktene sponset, men får en belønning for dette innlegget. Grunnen til at jeg skriver det er fordi jeg selv har kjøpt disse produktene og er veldig fornlyd med dem.

  Det første produktet jeg vil vise dere er denne fantastisk eyelineren. Det er en 3-i-1 liner, noe som vil si at det er både en kajal, eyeliner og en øyenskygge. Med øyenskygge mener jeg at den kan smudges utover øyelokket for å se ut som en sort skygge. Derfor er jo lineren også veldig myk, noe jeg synes er et kriterie til alle linere jeg kjøper. Den er lett å påføre, god å holde i og gir et fantastisk resultat!
  Den finnes i flere forskjellige farger, både med og uten shimmer. Du finner den HER til den herlige prisen av 59 kroner.

  Denne glossen er virkelig en av favorittglossene mine. Den er lett å påføre, holder lenge og blir ikke "klissete". Den gir utrolig mye glans og fungerer egentlig som en lip pump. På denne er til og med aplikatoren et pluss. Den er delt inn i to, noe som gjør at det er lett å gli den over leppene. I tilleg lukter den deilig av bringebær og vanilje!
  Den finnes i fem forskjellige farger (min er i fargen Lys rosa, men flaskene har endret design siden jeg kjøpte den), og du finner den HER til kun 49kr.  Og sist, men så absolut ikke minst, verdens mest fantastiske sololje! Denne har vært en favoritt i familien fra lenge før jeg ble født, og er ALLTID med på ferien. Det er en transparent sprayolje som er perfekt på sydenturen. Den har bare solfaktor to, så den er nok grei å holde seg unna i starten, men etter omtrent en uke er den gull! Den gjør huden din helt utrolig myk og kan faktisk brukes i håret og. Men det beste med den må vel være lukten. Den har lagd på monoï fra Tahiti og har verdens herligste duft! Det er ikke ordentlig sydenferie før du kjenner lukten av monoï.
  Denne herligheten er dessverre utsolgt for øyeblikket (noe den ofte er, så det er bare å være frempå!), men du får den HER til kun 109kr!

  Yves Rocher legger mye vekt på miljøvennlighet og har mange gode kampanjer for dette. Den utrolige prisen er en del av dette. De har også en "100% fornøyd eller pengene tilbake" avtale, som gjør at du aldri trenger å være redd for å bli misfornøyd når du handler hos dem. I tilleg får du gratis frakt etter bare 150 kroner! Hver gang du kjøper noe fra nettsiden deres får du også med en bonusgave.

  Hvis du skriver inn koden SUMMEROFFER ved kassen får du også hele 20% avslag OG en aftersun med på kjøpet!

 • 4

  Heisan dere! Da tenkte jeg å vise dere hva jeg kjøpte på Norwegian Outlet etter at jeg hadde vært i Fredrikstad i helgen. Når jeg tenker over det nå så var det egentlig ganske lite, men jaja.


  Gina Tricot  299,- (Kjøpte denne i går, på Storo, men tar den med likevel)


  Levi's 625,- (Outletpris, tror egentlig den koster 999,-)


  Triumph 139,- (Ord. 480,-)

  OK, nå må jeg få hivd i meg middagen før jeg skal på tennistrening (au, jeg kommer til å få hold!), så hade! Å, btw, jeg kjøpte et tights og et tennisskjørt på Bjørn Borg også, men jeg har ikke tid til å vise det nå, så hade!

  Hva syns du? Har du vært på Norwegian Outlet før?

 • 8

  I dag har jeg vært mef famen på Strømmen storsenter. Har vært litt innom flere butikker der, men ble utrolig skuffa da jeg oppdaget at NewYorker var borte. Jeg har jo vært på strømmen før, men jeg har aldri hatt tid til å gå innom NY, og nå som jeg hadde tid var den borte! Så, ja, det ble ikke så mye klær derfra akkurat.

  Jeg kjøpte egentlig ikke noe særlig mye der, så jeg slenger med bilder fra andre nylige innkjøp også.


  Lindex 249,-


  Vero Moda 75,- (salg)


  Gina Tricot 49,- (salg)


  BikBok


  BikBok


  BikBok


  Never Denim/BikBok


  1. Solpudder - H&M 2. Rocket mascara - Maybeline 3. Dorco Shai barberhøvel med seks blad 4. True Match -L'oreal Paris 5. Brilliant Brunette Enhancing Conditioner - John Frieda (Lindex)

   

  Minner forresten om linkerunden min HER!

 • 1

  Haha, er litt seint det innlegget her, siden jeg fikk den på torsdag, men samma det.

  Mobilen min ble jo stjælet tidligere i høst, så da måtte jeg bruke litt alternative mobiler. Først brukte jeg Blackberryen min, men så forsvant laderen. Da skulle jeg bruke mammas gamle Samsung Gio, emn den var visst defekt, så da ble det tastetelefon fra Sony Ericcson. For litt siden fant jeg igjen laderen til Blackberryen, men da var selve mobilen borte. I vinterferien fant jeg mobilen igjen, så da satt jeg den til lading når jeg kom hjem. Da jeg skulle til å begynne å bruke den, på onsdag, ringte pappa. Han var på ekspert og holdt på å kjøpe en ny mobil til meg. Jeg kunne velge om jeg ville ha iPhone 4S eller 5, men hvis jeg tok femeren måtte jeg betale et par tusen for den selv. Og jeg skjønner egentlig ikke hva som er så stor forskjell på 4S og 5. Så da har jeg fått meg en hvit iPhone 4S med 16GB.
  Hva slags mobil har du?


 • 5

  Hadde egentlig tenkt å lage en video, men java er helt ute å kjøre på pc-en min, så det gikk ikke å laste den opp. -.- Så da blir det bilder :)

  Jeg viser litt mer enn bare det siste jeg kjøpte meg, ofr det var bare en neglelakk jeg tok i farta på H&M. Blir mere "Ting jeg har kjøpt i det siste".


  Nydelig smykke fra Indiska 159,-  Isadora Magnetic nails fra H&M 79,-  Fargen 850 Chrome On


  Organiseringsbokser fra Åhlens 49,-


  Westhill Redbird USA trekvart genser fra H&M 199,-


  Dressbukse shorts fra BikBok 149,-


  Skinn shorts fra BikBok 199,-


  Blondekjole fra BikBok 299,-  Belte fra Lindex 99,-

  Men nå må jeg stikke, skal på årsfest på korpset.

   

 • Maye - kommenterer alltid tilbake <3

  Navn: Ragnhild Knudsen Alder: 15 Bosted: Oslo Mote, foto, skjønnhet og hverdag. Driver med teater, musikk og cheerleading. Kontakt/Sponsing: mayelifeblogg@hotmail.com

  google-site-verification: google8772492bd9a8909b.html

  Kategorier

  Arkiv

  Mars' blogger