Mayelife - mote og foto -
Hjem Header Facebook Tumblr

3

Nå har jeg tenkt å vise dere min største inspirasjon når det kommer til hår. Selv ender jeg ofte opp med en tysk flette srått bak på hodet (se den første videoen, så skjønner der), en flette jeg syns er veldig kul. Den ser veldig vanskelig og proff ut, men tar meg bare et halvt minutt å lage.

Som du da sikkert har skjønt, så er dette den fletten Katniss bruker mest i Hunger Games filmen. Hvis du vil ha en litt mer avansert og autentisk versjon av fletten, har de også laget en video som heter "Authentic Katniss Braid". Denne tar litt lenger tid, men resultatet blir nermere den fletten Katniss har i filmen.

 

Her får du først se en Feather Waterfall flette. Den er nesten som en klassisk Waterfall flette, som du kanskje har hørt om, bare at du ikke slipper opp hele den nederste lokken, men bare en del av den. I tilleg får du se en Ladder, eller stige, flette. Jeg syns begge disse flettene ser utrolig kule ut, men på grunn av teksturen i håret mitt, så er de litt vanskelige å gjøre på meg selv. Det jeg har funnet ut, er at de er generelt lettere på jenter med blondt hår. Ikke spør meg hvorfor, men det er sånn.

 

De har også mange veldig avanserte videoer, som jeg ikke en gang har prøvd på. Mindy, som lager flettene, er helt syk når det kommer til hår. Hun kan lage så og si hva som helst ut av en persons hår, og de fleste kan hun gjøre på seg selv også.

Jeg håper du kanskje lærte noe nytt og fikk inspirasjon til å gjøre mer med håret ditt, for det er utrolig gøy!

 

Har du hørt om CGH før? Hva syns du?

  • Maye - kommenterer alltid tilbake <3

    For omtrent femten år siden ble jenta bak denne bloggen født. Hun har vokst opp i en by som heter Oslo sammen med familien sin og mange gode venner. I desember 2012 bestemte hun seg for å opprette en blogg, og det er akkurat denne du har kommet til nå! På fritiden driver jeg med både teater, musikk og cheerleading. Jeg blogger for det meste om hverdagen min, foto, mote, sminke og alt annet jeg kan komme på. Jeg liker å være kreativ og valgte å lage meg blogg for å kunne dele mine meninger og tanker. Og ikke minst for å kunne se tilbake på ting i arkivet senere! Jeg kommenterer ALLTID tilbake! :)

    Kategorier

    Arkiv

    Mars' blogger