Mayelife - mote og foto -
Hjem Header Facebook Tumblr

12

Heihei søte dere!

I morgen var det endelig tid for en ny time hos frisøren. Det er hele fire måneder siden sist gang jeg klipte meg, og da klippet de ikke bort alt det slitte, så det var virkelig verdt det. Jeg tok t-banen fra Nydalen hvor jeg er på sommerskole over til Storosenteret rett etter sommerskolen. Mamma hadde bestilt time på Nikita, så det var der jeg klippet meg. Egentlig var jeg litt skeptisk til det siden jeg egentlig ikke liker Nikita så godt, men tenkte at det ikke var så farlig. Og det er jeg glad for! For å være ærlig så tror jeg faktisk det er den beste frisørtimen jeg har hatt noen gang!

Hun som klipte meg var en herlig jente som heter Marianne. Hun er lærling, men jeg tror egentlig bare det var et pluss. Hun startet med å vaske håret mitt, selv om det var helt nyvasket. Det var sansyneligvis for at hun skulle få øvd seg mer på det, men jeg ble strålende fornøyd jeg! Hun brukte en shampo fra SP som skal skape balanse i hodebunnen. Det var veldig greit, for jeg har ganse tørr hodebunn og får lett fett hår. Etterpå fikk jeg i en fuktighetskur med keratin som hun masserte inn i hodebunnen min i ca. 10 minutter, veldig deilig! Til slutt tok hun i en balsam for å få volum.

Da vi var ferdig med vasken fikk jeg litt hårolje fra SP før hun klippet meg. Da hun var ferdig med å klippe rettet hun håret mitt (sikkert for at hun skulle kunne se nøyere hvordan hun klippet, men jeg hadde ikke noe i mot det!) og tok i en krem for å styrek håret. Jeg er sikker på at om en ferdigutdannet frisør hadde klipt meg hadde jeg ikke fått så mange behandlinger, og det hele kostet bare 340 kroner! Tror nok jeg skal klippe meg der neste gang og for å si det sånn!

 

Jeg fant ikke noe bilde som viste veldig bra hvordan håret mitt var før, siden jeg ikke pleier å rette håret veldig ofte. Men dette fungerer jo :) Hun klippet uannset ikke så mye i lengdene, men bare det slitte. Så nå har jeg endelig sunt og friskt hår igjen! :D

Hvor klipper du deg? Hva synes du om Nikita?

SOM13SV
 • 7

  Ja, da er jo jeg selvfølgelig blitt syk jeg da, haha! Nei, men jeg ble hjemme på ettermiddagen i går, for jeg hadde utrolig vondt i halsen. I dag håper jeg å få kommet meg ut litt da, for jeg skal kanskje på kino med Andrine og Inga og se The Host. Jeg gleder meg helt utrolig mye, for jeg har lest boka, og hvis filmen er noe i nærheten av like bra, så kanskje jeg sier meg enig med Andrine (som har sett den allerede) i at det er den beste filmen jeg har sett. Boka er hvertfall den beste boka jeg har lest, så den er virkelig å anbefale!

  Greit, men nå må jeg vel forklare den overskriften her. Jeg kjedet meg nemlig litt i går, så da ordna jeg litt med håret mitt. Jeg prøvde å komme opp med en litt god tittel på frisyren, men jeg greide ikke å finne på noe som hørtes bra ut på norsk. Liksom flette-kryss-dot. Ehhh... nei. Så da ble det criss-cross bun.


  Haha, litt mye løse småhår, men samma det.

  Hva syns dere? Jeg hadde kanskje tenkt å begynne å lage hårvideoer, hvor jeg viser dere hvordan man lager forskjellig frisyrer. Interressert?

   

  Syns?

 • Maye - kommenterer alltid tilbake <3

  For omtrent femten år siden ble jenta bak denne bloggen født. Hun har vokst opp i en by som heter Oslo sammen med familien sin og mange gode venner. I desember 2012 bestemte hun seg for å opprette en blogg, og det er akkurat denne du har kommet til nå! På fritiden driver jeg med både teater, musikk og cheerleading. Jeg blogger for det meste om hverdagen min, foto, mote, sminke og alt annet jeg kan komme på. Jeg liker å være kreativ og valgte å lage meg blogg for å kunne dele mine meninger og tanker. Og ikke minst for å kunne se tilbake på ting i arkivet senere! Jeg kommenterer ALLTID tilbake! :)

  Kategorier

  Arkiv

  Mars' blogger