Mayelife - mote og foto -
Hjem Header Facebook Tumblr

22

//Bildene er lenket til de tilhørende bloggene//


Nå er det en liten stund siden mittforrige innlegg om headere, og jeg har lagd et par nye i mellomtiden. I tilleg hr jeg fått lagd en ny til meg selv, som jeg er veldig fornøyd med!

Selve bildet ble litt borte på grunn av gradienten, men jeg synes egentlig ikke at det gjorde noe. Men så lagde jeg den jo bare på noen minutter, så hvis du har noen tips eller meninger så er det bare å si fra!


www.annamadelen.blogg.no


www.auroracb.blogg.no


www.ihnekarin.blogg.no


Og enda en til Ihne!


www.kamiie.blogg.no

Jeg hadde jo med en header til Kamilla i det forrige innlegget og, men som du ser har jeg endret på litt forskjellig. Dne største forskjellen er jo teksten, men siden jeg hadde greid å slette photoshop-prosjektet (dust), måtte jeg lage hele på nytt. Og da ble det naturligvis litt annerledes.


www.sinogsisso.blogg.no


www.sosslivet.blogg.no


www.trara.blogg.no

Og det var vel omtrent alle for nå! Jeg har et par på venteliste også, men de får jeg heller ta med i et annet innlegg!

HVIS DU VIL AT JEG SKAL LAGE EN HEADER TIL DEG MÅ DU LESE DETTE INNLEGGET!

 

Hva synes du? er det noe du syns jeg burde endre med min header?

 

 

 

 

 

#header #gratisheader #jeglagerheader #headertilsalgs #bloggdesign

 • 14

  //Alle bildene er lenket til de tilhørende bloggene//

   

   

   

   

  Hei!

  Som dere sikkert vet så lager jeg ikke bare headere til meg selv, men også til andre. I det siste har forespørslene bare strømmet på, og jeg har faktisk et par som jeg ikke er helt ferdig med enda. Her er noen av de jeg har laget de siste ukene:


  www.kamiie.blogg.no


  www.katharosa.blogg.no


  www.junejohansen.blogg.no


  www.heartsmile.blogg.no


  www.auroracb.blogg.no


  www.aned.blogg.no


  www.amalieogbirgit.blogg.no

  Som du ser er det en skrifttype som går igjen, nemlig den jeg hadde i min forrige header. Jeg syns den er veldig kul, men hvis du vet om noen som du liker/pleier å bruke hadde det vært veldig gøy å høre. Man får jo aldri nok fonter!

  Hvis du vil at jeg skal lage en header til deg, gå inn HER for å se hva du må gjøre.

  Hva syns du om headerne? Har du noen fine fonter å anbefale? Legg gjerne igjen en link! :)

   

   

   

   

   

  #header #gratisheader #headeretilandre #lagerheadere #vilduhanyheader #jeglagerheadertildeg

 • 22

  Da tenkte jeg det var på tide å vise dere noen nye headere jeg har laget. Etter at nettsiden headerplease ble lagt ned har jeg ikke fått fullt så mange henvendelser som før, men jeg får jo noen innimellom. Så hvis du vil at jeg skal lage en header til deg må du gjerne sende meg en mail eller en melding på blogsoft. Mer info finner du HER.


  //www.frknoreng.blogg.no//


  //www.hanneeim.blogg.no//


  //www.junejohansen.blogg.no//


  //www.rgc.blogg.no//

  Hva synes du?

 • 28

  Heihei dere!

  I dag tok jeg meg endelig tid til å lage en header til meg selv. Den gamle har jeg jo hatt i flere måndter nå, så jeg er jo "litt" lei av den kan man si. Vanligvis lage jeg bare headere til andre, men i dag fikk jeg vedlig lyst til å lage en til meg selv, så da gjorde jeg det!

  Resten av dagen blir jeg veldig opptatt, så du får nok ikke høre så mye fra meg. Luis kom fra Tjømme i går da, så hvis Lea bare kan få skrudd på mobilen sin så skal jeg høre om jeg kan overnatte hos henne i natt. :)  Hva syns du?

 • 4

  //Alle bildene er lenket til de tilhørende bloggene//

   

  Hehei!

  I går gikk hele dagen til å sitte på pcen i og med at det til å begynne med var så dårlig vær. Til å begynne med! Haha, plutselig oppdaget jeg at det var sol ute! Vel, siden jeg ikke hadde så mye å gjøre så lagde jeg et par headere. Jeg fant to jenter på headerplease som hadde gode bilder og så ut til å være morsomme å lage headere til.


  Det er vel denne jeg ble mest fornøyd med. Jeg gikk også innom bloggen hennes (som jeg gjør med alle ejg lager headere til) og synes den var veldig bra! Så trykk på bildet!  Husk at jeg lager headere for HVEM SOM HELST, så hvis du vil ha en header så er det bare å trykke på knappen øverst på siden merket HEADER. :)

  Hva synes du om headerene?

 • 5

  Nå er det jo en stund siden jeg har delt headerene mine med dere, ja det er egentlgi en stund siden jeg har lagd noen headere i det hele tatt. Men jeg tenkte å vise dere de jeg er mest fornøyd med som jeg har lagd siden sist gang.

  //Alle bildene er lenket til de tilhørende bloggene//


  Haha, her ser dere et resultat av hva jeg gjør når jeg kjeder med
  ; lager headere til toppbloggere ;)


  Det var her jeg fikk ideen til fuglen som jeg har i headeren min. Hun ba meg om å legge inn en sommerfugl, og dermed tenkte jeg at jeg likesågodt kunne gjøre det til meg selv og!

  Rett før sommeren lagde jeg to headere til Jeanette som hun brukte på bloggen sin etter å ha spurt leaserne om å lage til henne.
  Det var vel egentlig de jeg har for øyeblikket, men det kommer sikkert fler snart!

  Hvis du vil at jeg skal lage en header til deg kan du gjerne sende meg en mail på mayelifeblogg@hotmail.com. Se HER for mer informasjon. :)


 • 15

  Dette er headerene jeg har laget hittil i 2013. Hvis du vil at jeg skal lage en header til deg trykk HER.

  Jeg har lagd fler headere også, men det er disse jeg er mest fornøyd med. Jeg lager også alle headerene mine selv.

 • 16

  Da har jeg lagd headere til malinfw.blogg.no og emmachristinaa.blogg.no. De ville at jeg skulle legge ut headerene her sånn at de kan lagre dem på pcene sine. Dette innlegget blir antagelig slettet etter hvert.  Om du vil at jeg skal lage en header til deg så er det bare å si i fra!

 • 5

  Heihei!

  Jeg er medlem på en nettside som heter Headerplease (HER). Hvis du har lyst på en ny header kan man legge ut et ønske der. Da vil du få mange forskjellige headere å velge mellom til bloggen din, og det er helt gratis! Selv liker jeg best å lage min egen header, så jeg har ikke tenkt å legge ut noe ønske med det første hvertfall, men man kan som medlem også lage headere for andre. Andre legger ut et ønske hvor de har lagt ved noen bilder og beskrevet hvordan de vil at headeren skal se ut og så lager jeg en header som den personen kan velge å ha på bloggen sin.

   

  På denne måten kan du både skaffe deg en ny header og more deg med å lage headere til andre!

  Hvis du vil ha en ny header kan du også sende en mail direkte til meg (mayelifeblogg@hotmail.com), eller legge ut et ønske på headerplease. Hvis du legger ut et ønske kan du godt legge igjen en kommentar, så kan jeg jo ta en titt på ønske ditt!

   Har du prøvd/tenktå prøve headerplease?

 • 11

  Jeg lager headere til andre bloggere, og jeg vil veldig gjerne lage en til deg også!

  Jeg har tidligere lagd headere gratis mot innlegg, men siden jeg har fått så mange ønsker har jeg bestemt meg for å ta betalt for headerne. Jeg bruker såpass lang tid på hver header at jeg ikke lenger føler jeg får så mye ut av å lage de gratis. Jeg har lagd headere i omtrent ett år, så jeg lærer ikke lenger så mye nytt av å lage headere. Det hender jo selvfølgelig at jeg oppdager nye ting, men for det meste blir det de "samme gamle" tingene. Og siden jeg faktisk trenger penger, tar jeg nå betalt for å lage headerne.

  NB! Siden jeg har vært så dårlig til å blogge og svare på mail i det siste er headere nå gratis igjen!


  Jeg har noen få kriterier for at jeg skal kunne lage en header til deg;

  • Headeren koster 50kr. Du får betalingsinformasjon av meg når jeg svarer på mailen din. 50kr er ikke så mye for en header, og jeg vil jobbe med den helt til du blir fornøyd.
  • Du må sende meg bildene du vil ha på mail til meg; mayelifeblogg@hotmail.com. Emne for mailen må være Header (med stor H).
  • I mailen må du også ha med størrelse på headeren.
  • Gi meg gjerne også en beskrivelse på hvordan du vil at headeren skal se ut. Da blir det lettere for meg å lage den, og du blir nok mer fornøyd med resultatet!
  • Hvis du trenger hjelp med å finne størrelse eller sette inn headeren kan jeg også hjelpe deg med det, da er det bare å skrive det i mailen.

   For at headeren skal bli best mulig vil jeg anbefale å bruke bilder i god kvalitet og gjerne med en lys/hvit bakgrunn. Bakgrunnen kan også være andre farger, men da bør det helst ikke vær så mye annet der. (Plakater, bilder, trær...) Dette er selvfølgelig ikke et kriterie, bare et lite tips. :)

   

  For å se andre headere jeg har laget, trykk HER.

 • Maye - kommenterer alltid tilbake <3

  For omtrent femten år siden ble jenta bak denne bloggen født. Hun har vokst opp i en by som heter Oslo sammen med familien sin og mange gode venner. I desember 2012 bestemte hun seg for å opprette en blogg, og det er akkurat denne du har kommet til nå! På fritiden driver jeg med både teater, musikk og cheerleading. Jeg blogger for det meste om hverdagen min, foto, mote, sminke og alt annet jeg kan komme på. Jeg liker å være kreativ og valgte å lage meg blogg for å kunne dele mine meninger og tanker. Og ikke minst for å kunne se tilbake på ting i arkivet senere! Jeg kommenterer ALLTID tilbake! :)

  Kategorier

  Arkiv

  Mars' blogger