Mayelife - mote og foto -
Hjem Header Facebook Tumblr

0Nå er endelig Catching Fire-filmen redigert og lastet opp. Den har dessverre ikke like god kvalitet som videoene mine pleier å ha (i tilleg til at videoklippene har en sånn stygg svart ramme rundt seg), men siden jeg brukte en mindre filformat gikk det veldig mye raskere å laste den opp. Så hva jeg gjør neste gang vet jeg egnetlig ikke helt, det står jo mellom god kvalitet og mindre ventetid, men vi får se. Håper dere liker videoen uansett da!

 

Hva synes du om videoen? Var du på premieren? Hvis du har lagt ut noen bilder eller videoer fra kvelden så er det kjempekoselig om du kommenterer linken til dem!

 

 

 

 

#catchingfire #førpremiere #hungergames #hungergamesnorge #colosseum #video #youtube #kjendiser #samclaflin #elizabethbanks #jenamalone #finnickodair #effietrinket #johannamason #kino #gallapremiere #midnattspremiere

 • 8

  Heihei dere! Jeg vet at jeg har vært helt elendig til å blogge i det siste, og jeg håper virkelig på å få gjort det bedre fremover! Denne uka har bare flydd forbi, jeg kan ikke tro at det er fredag allerede! Jeg har hatt masse skolearbeid og brukt mye tid på å forberede meg til midnattspremieren som var på onsdag, så bloggen har rett og slett gått i andre rekke. Men derfor har jeg tenkt å vise dere noen bilder fra premieren! SOm dere sikkert skjønner på overskriften var det premiere for Catching Fire, den andre filemn og boka i Dødslekene-serien. Jeg skrev jo forrige uke at jeg hadde sittet i kø ved Colloseum for å få billetter, og på onsdag var endelig dagen der!

  På tirsdag ble Lea med meg hjem for at vi skulle finne ut hva vi skulle ha på oss og sånt, mens jeg dro ned på teaterets lager på kvelden for å hente sminke med mamma. Så nå står all sminken til teateret på rommet mitt! På onsdagen var det rett hjem til meg for å få på oss kostymene, legge sminke og få oss litt mat før vi tok tbanen ned til byen. Vi var der omtrent halv seks, og da var det bare to rader med folk forran oss inntil gjerdet ved løperen!


  Resultatet!


  Colosseum var pyntet opp med store plakater og lyskastere med Mockingjay-merket.

  Etter en god stund satte de i gang et moteshow hvor de som hadde sendt inn beskjed om at de skulle kle seg ut fikk vise frem kostymene sine. Noen av dem hadde ganske vanlige klær, litt mer sånn som kostymene til meg og Lea, men noen hadde virkelig brukt tid på kostymene sine.

  Og her døde jeg! Jeg skjønner virkelig bare ike at jeg har stått helt inntil Sam Claflin, Elizabeth Banks og Jena Malone! Sam tok til og med mobilen min og la den i lomma si siden han ikke visste hvem det var sin! Han var så utrolig hyggelig, han stoppet opp og snakket direkte til meg, Nora, Azora og Lea. Bare oss! Haha, lurer på om jeg kanskje har fått en liten crush på han?


  Elizabeth Banks som spiller Effie

  Før filmen startet var det et intervju med skuespillerne hvor de fortalte litt om hvordan det var å spille inn filmen.


  En LITT trøtt meg som måtte ha et bilde før jeg la meg, haha! Vakkert! :P

  Filmen var utroooolig bra, og jeg kan bare ikke vente til den kommer på kino, for jeg må definitivt se den igjen! Den var veldig lik boka, akkurat som eneren, og det likte jeg veldig godt. Det var jo selvfølgelig noen forskjeller, men siden det sikkert er mange som ikke har lest boka eller sett filmen enda, så sier jeg ikke så mye mer om det. Men den er definitivt verdt å se, så kjøp billetter!

  Om omtrent et kvarter kommer Nora, Nora, Azora og Inga opp til meg for å dra og se teaterforestillingen til Lea i Bærum i kveld. Jeg holder på å redigere en video fra onsdagen. Da kan dere få se fra den svarte løperen (haha) og intervjuet i salen. Så gled dere!

  Var du på førpremiere eller gallapremiere? I så fall, hva syns du om filmen?

   

   

   

  #dødslekene #thehungergames #oppiflammer #catchingfire #thehungergamescatchingfire #midnattspremiere #gallepremiere #colosseum #kino #førpremiere #samclaflin #finnickodair #elizabethbanks #effietrinket #jenamalone #johannamason #quarterquel #75thhungergames #75hungergames #welcometotheseventyfifthhungergames #thereaping #maytheoddsbeeverinyourfavor #thehungergamesnorge

 • 0

  Herregud, hvordan skal jeg svare på det?! Det fins da så utrolig mange filmer og så utrolig mange fine scener. Hvordan skal jeg kunne si hvilken jeg liker best? Okey, da blir jeg nok bare nødt til å velge de første som faller meg inn, altså:

   

  Dette er da, som du sikkert ser, Johnny Depp. Scenen er fra en film som heter Benny and Joon. Den handler om en jente som er gal og bor hjemme hos faren sin (hvis ikke det er broren hennes). En dag møter hun en gutt, som istter i et tre, som heter Sam. Sam har ikke noe sted og bo, så han får bo hos Joon, som hun jenta heter. De to blir forelsket og så blir det masse styr fordi disse to gale personene er forelska i hverandre. Haha, det hørtes kanskje ikke sånn spesielt spennende ut, men det er en veldig bra film. Også er det jo Johnny Depp da! ;)

   

  Haha, måtte bare ta med den scenen her og. Hvis du ikke skjønte det så er alt det rare han sier på slutten sitater fra klassiske filmer.

   

  Okey, så kort sagt: Se Benny and Joon! Eller egentlig, se alt av Johnny Depp, for han eier!

   

  Har du sett Benny and Joon?

  Hva syns du om Johnny Depp?

   

  Ingen av klippene tilhører meg. De er hentet fra tilfeldige youtube-brukere, som har hentet ut klipp fra filmen "Benny & Joon".

 • Stikkord:
  0

   

  Da har jeg nettop kommet hjem fra kinoen her og slått meg ned på rommet. <3

   

  Boka er jo på ca. 300 sider, og som mange dere sikkert allerede vet, blir det lagd tre filmer. Tre filmer som hver enkelt varer i ca. to og en halv time!

  Jeg ser ikke egentlig noe særlig negativt i det, jeg skjønner bare ikke helt hvorfor den korte bok skal få tre filmer? Men jaja, liker Ringenes Herre jeg, så det går fint!

  Det som er veldig bra med at den er delt er jo at de må jo tross alt ha noe å fylle disse 2-3 timene med. Derfor er scenene ganske lange, og sikkert likere boka også. Så du får med mye informasjon, som jeg ellers klager veldig på når det kommer til filmer.
  Ta Harry Potter og fangen fra Azkaban for eksempel; filmen er jo skikkelig bra i seg selv... Når du ikke har lest boka. Jeg så filmen først og syntes den var veldig bra, men da jeg leste boka skjønte jeg at det var ekstremt mye som var utelatt. Ting som ikke virker særlige viktig når du ser filmen, men når du leser boka er det jo som om hele historien hadde vært annerledes uten!

  Okey, men tilbake til Hobbiten. Det skjer ganske mye, men jeg syns de har vært flinke til å få det mer "naturlig". Mamma og pappa er nok ikke helt enig, de syns nok at det skjedde alt for mye og at det ble litt vanskelig å følge med. Men når du er på et eventyr (their words, not mine) for å finne et tapt rike, blir etterfulgt av stygge onde vesner og må takle norrøn mytologi, ja da er det ikke sååååå mye som skjer. Siden scenene er så lange så blir det likevel en grei pause mellom alt styret, hvertfall så du greier å slappe av igjen. :P

  Alt i alt syns jeg det er en veldig bra film, men seriøst, 11 års aldersgrense?! Du tuller ikke sant? Okey, jeg hadde sikkert greid å se det da jeg var 11, men med en forelder så kan du gå på filmer som er en grense over det du får lov til å se. Så jeg ble jo sittende og holde broren min på ni i hånda gjennom nesten hele filmen.

  Uff, mye tekst, men ja.

  Snakkes!

  Har du sett hobbiten?

  Hva syns du om den?

  Syns du det er bra eller dårlig når filmer har mange likheter med bøkene?

   

 • Maye - kommenterer alltid tilbake <3

  Navn: Ragnhild Knudsen Alder: 15 Bosted: Oslo Mote, foto, skjønnhet og hverdag. Driver med teater, musikk og cheerleading. Kontakt/Sponsing: mayelifeblogg@hotmail.com

  google-site-verification: google8772492bd9a8909b.html

  Kategorier

  Arkiv

  Mars' blogger