Mayelife - mote og foto -
Hjem Header Facebook Tumblr

4

Sommeren 2014 var en sommer fylt med veldig mye forskjellig. I løpet av ferien tror jeg ikke at jeg var hjemme mer enn et par uker. Jeg fikk reist masse og opplevd så utrolig mye fint. Jeg fikk en del nye venner og ble bedre kjent med gamle venner. Rett og slett en ganske god sommer.

 

Spania

Allerede én dag etter at skolen var ferdig var det opp klokken tre om natta og kjøre ut til Gardermoen. Den første ferieuka tilbrakte jeg i Spania sammen med korpset. Vi hadde grillfest, shoppingturer og bading i bassenget på hotellet. Vi hadde noen kjempekoselige kvelder ute og spiste noen ganske så gode middager. Trondheim

Etter at vi kom hjem fra Spania var i hjemme i en ukes tid, rydda litt og bare slappet av. Så dro vi opp til besta og bestefar og på en liten tur tre dags tur til Trondheim. Vi gikk en tur på Solsiden, så i noen butikker, var på Rockheim og dro ut til Munkholmen.

 

USA

Bare få dager etter at vi kom hjem fra Trondheim var det ut til Gardermoen igjen og sette oss flyet til New York. Etter to lange flyturer og omtrent et døgn reise var vi fremme i huset til Lee og Shirin, slektningene våres i LA. 

Vi var i LA første dag og så kjørte vi videre til Phoenix i Arizona. Der bodde vi hos fetteren til pappa, Lars, i to dager.

Så gikk turen videre til Williams. Vi sov der en natt og dro opp til Grand Canyon dagen etter.

Grand Canyon er uten tvil noe av det mest fantastiske jeg har sett. Hele stedet har et helt spesielt lys som er umulig å få frem i bilder. Soloppgangen er fantastisk og solnedgangen (etter min mening) er enda bedre. Det var så nydelig hvordan fargene hele tiden forandret seg og viste frem nye sider av canyonen hver gang skyggene flyttet seg.

Etter Grand Canyon dro vi opp til Utah hvor meste parten av familien vår bor. Vi bodde der i omtrent en uke; shoppet i Salt Lake City, feiret Pioneer Day i Provo, red hestene til Lauren og Amanda og så Wicked på Broadway Across America.Før vi dro tilbake var vi et par netter i Las Vegas for å se Beatles showet på Cirque du Soleil. Den siste uka var vi i LA med Lee, Shirin, Mikailey og Ethan. Vi hadde et par dager til å bare slappe av ved bassenget og shoppe. To av dagene ble brukt på DIsneyland og den siste dagen var vi i Universal Studios.Da vi kom hjem hadde jeg et par dager fri (you know what I mean) før jeg dro på fransk sommerskole den siste uka. Og så var det tilbake på skolebenken.

Kort sagt så var det en veldig travel, men utrolig morsom og innholdsrik sommer. Jeg fikk ikke så mye tid med vennene mine her hjemme, men jeg tror all reisinga veide opp ganske godt mot det.

Hva gjorde du i sommer? 

 

 

 

 


#sommer #usa #spania #trondheim #california #losangeles #utah #phoenix #lasvegas #disneyland #universalstudios #hollywood #batesmotel #tiffany #bareminerals #saltlakecity

 • 5

  Den siste uka vi var i USA dro vi to dager til Disneyland. Fordi, du vet, det er Disneyland. Vi dro dit sammen med familien vår LA som er de vi bodde hos den siste uka. Første dag ble tilbrakt i Disneyland parken, mens den andre i California Adventure. Jeg er helt sikker på at hvis jeg hadde bodd i LA, så hadde jeg hatt årspass til Disneyland. Det høres sikkert veldig klisjé ut og er vanskelig å tro, men Disneyland er virkelig et av de beste stedene jeg kan tenke meg å tilbringe en dag. Det er så utrolig mye å gjøre der; hauger av karuseller og noen berg-og-dal-baner, flere parader og helt fantastiske show (de kommer jeg tilbake til!) og også plener og restauranter hvor du bare kan sitte ned og ta det litt rolig. Hadde jeg hatt et årspass så hadde jeg virkelig prøvd å dra dit så ofte som mulig.

  Jeg tror egentlig ikke jeg skal si så veldig mye mer da, utenom at SHOWENE. VAR. FANTASTISKE! (Som sagt) Vi så kveldshowene både i Disneyland og California Adventure. Det i Disneyland (Fantasmic!) er litt som en parade hvor alle karakterene blir vist frem, men det hele foregår på vannet og inne i fantasien til Mikke. Det er vannshow, lys og fyrverkeri hele tiden mens prinsesser og sjørøver spiller scener fra filmene de tilhører når de flyter forbi deg på den store elva for showet foregår.

  I California Adventure har de et show som heter World Of Color. Det blir sagt at det er et enestående og spektakulært show. Du kan være negativ og mene at de overdriver, men da har du virkelig ikke sett showet, for jeg kunne ikke beskrevet det bedre. I både WOC og Fantasmic har de laget spesielle lasere som skyter opp film fra lyskastere i vannet. Det sprutes opp vann i en slags vifte som er så tynn at den nærmest er damp, så blir laserne lyst opp og du får se film på et lerretet av vann.


  Ser du berg-og-dal-banen i bakgrunnen? Omtrent den kuleste jeg har tatt noen gang.


  De jentene som var prinsesser må seriøst ha hatt et tonn med sminke på seg. De så virkelig ut som om de var kommet rett ut av filmene med perfekt fløyelsmyk hud, gigantiske blå øyne og kritthvite smil.  Tower Of Terror i California Adventure

  Alt i alt så var det to helt fantastiske dager, og jeg er veldig glad for at vi endte opp i Disneyland i stedet for Six Flags. Six Flags er morsommere når det kommer til berg-og-dal-baner, men Disneyland er nok et mye finere og koseligere sted. Når Walt Disney lagde Disneyland var intensjonen at du skulle få følelsen av å være i en Disney film. Derfor er alt så utrolig gjennomført at alt faktisk virker ganske magisk og uvirkelig.

  Har du vært i Disneyland noen gang? Hva syntes du?

   

   

   

   

   

  #disneyland #californiaadventure #fantasmic #worldofcolor #towerofterror #usaferie

   

 • 21


  I dag er det tolv dager siden vi ankom LAX. Etter å ha reist i 21 timer (!) kom vi endelig frem til flyplassen i ti-tiden. Der ble vi plukket opp av tremenningen til pappa, Lee, kona hans, Shirin og barna deres, Mikaeily og Ethan. Vi var hos dem i to netter før vi kjørte til Phoenix.

  Første dag i USA ble brukt på å skaffe et par essentials, som noen ting til GoPro kameraet mitt, et par sko og litt mat. Vi har jo bare vært i LA i én dag, men hvis resten av byen er i nærheten av så bra som det jeg har sett hittil, så er jeg solgt. Jeg gleder meg helt utrolig til vi skal tilbake dit om litt mer enn en uke for å bli værende der i hele seks dager. Vi skal til Disney Land (selvfølgelig), Universal Studios (også selvfølgelig) og selvfølgelig til Hollywood og Beverly Hills. 

  Neste stopp var etter en syv timer lang biltur til Phoenix. Fetteren til pappa, Lars bor der, så vi var på besøk hos dem i et par dager. Vi dro ut i ørkenen og tok bilder med kaktuser (vi er tross alt turister) og dro til en cowboy by langt ute i ingensteds. 


  The Superstition Mountain


  Goldfield
   
  På kvelden dro vi til huset til den ene datteren til Lars, Tiffany. Vi grillet og badet i bassenget til Tiffany. Det ble riktignok ikke så mye bading på meg. Om det var fordi jeg hadde vondt i ryggen, fordi jeg fant en skorpion i vannet da jeg badet der tidligere på dagen eller at jeg bare ikke hadde lyst vet jeg ikke. Jeg ble uansett igjen inne sammen med kona til Lars, Cindy og den yngste datteren til Tatum som bare er et par måneder gammel. 

  Det er egentlig litt sykt å tenke på at alle disse folkene er familien vår. Døtrene til Lars er mine tremenninger og det er ganske så mye forskjellig blod inni det hele, men likevel så ligner jeg faktisk ganske mye på dem. Du kan se at jeg er i slekt med dem, selv om vi egentlig burde sett helt forskjellige ut. 

  Etter å ha kjørt i tre timer den femte dagen på turen kom vi frem til Williams. Dagen etter tok vi et tog som går derfra og opp til Grand Canyon. Vi ble der en natt slik at vi fikk sett både solnedgangen og soloppgangen. Vi sto opp klokken halv fire for å komme oss ut til bussen som kjørte oss ut til Hopi Point. Der ble vi til solen hadde stått opp. Soloppgangen over Grand Canyon er virkelig noe av det fineste jeg har sett. Det blir helt umulig å forklare det kun gjennom et tastatur på en mac. Jeg tok en del bilder, men de er ikke i nærheten av virkeligheten. Hele Grand Canyon er egentlig sånn at du bare må se den selv. Hvis jeg skulle ha forklart deg hvordan det ser ut nå, så ville ikke du fått noe annet bilde i hodet enn det du får når du ser på Discovery Channel. Det du ser på TV og hører om fra andre er jo nettop slik det ser ut, men virkeligheten er et mye dypere bilde. Det er en helt egen stemning som det er umulig å få frem gjennom bilder.


  Her har sola enda ikke helt stått opp


  Solnedgangen kvelden før  Hotellet vi bor på og toget vi tok har flere musikere og skuespillere ansatt. Begge veier kom det en musiker og spilte for oss i omtrent tjue minutter på toget. På veien tilbake fikk vi være med på det de kaller Grand Canyon Railway Train Robbery. Altså, vi ble robbet. Det var en bande som hadde rømt fra fengsel, og litt før vi ankom Williams kom de seg om bord på toget. Vi tok frem noen dollar, gjemte noen i håret, i toppen av en ølflaske og satte noen mynter ut på bordet mellom setene våres, slik at bandittene kunne stjele fra oss.

  På mandag, altså en uke etter at vi kom hit, kjørte vi opp til Utah. Bilturen tok ti timer, men vi kom til slutt frem til Park City i halv tolv tiden. Vi bor i huset til kusina til pappa. Hun og mannen er på en jobbreise, men datteren hennes, Nathalie bor her sammen med oss.

  Første dag i Utah brukte vi bare på å slappe av litt. Vi dro til Main Street og gikk litt i gatene der før jeg og pappa kjørte bort på outleten og shoppet litt. Dag to dro vi til Salt Lake City hvor fetteren til pappa, Steen viste oss rundt i Temple Square sammen med kona hans, Arlene. (Huff, begynner å bli en del navn her) Temple Square er området rundt mormoner tempelet i Salt Lake City. Det er flere forskjellige bygninger der. De har et Visitors Centre, et Congress Center, The Joseph Smith Building, tempelet og masse mer. Vi var innom en del av byggene og så oss litt rundt. Familien vår her er jo mormoner, så det er viktig for dem å vise hvordan de lever og hva det faktisk er de tror på. Skal jeg være ærlig så skjønner jeg virkelig ikke hva alle har sånn i mot mormoner. De lever akkurat sånn som oss, utenom at de går i kirken, gjør veldedig arbeid, ber bordbønn og ikke drikker alkohol eller kaffe. Ja, de er litt mer konservative enn oss, men de bor jo tross alt i det samme samfunnet som vi gjør. De oppfører seg ikke noe annerledes enn det ikke-mormoner gjør.

  Sånn, da var vi ferdig med det seriøse. Jeg måtte bare få det ut siden jeg synes det er så utrolig irriterende hvordan folk tenker at mormoner er kjedelige folk som har flere koner og ikke får lov til å gjøre en dritt. 

  Vi skal bli her i Utah i dag og i morgen også, og på søndag kjører vi til Las Vegas. I dag tror jeg vi skal opp til zip-linen og bergogdalbanen. Pappa og Nathalie var en tur til Salt Lake i dag og på veien hjem plukket de opp et par billetter til Wicked. Så i morgen skal jeg og enten mamma eller Nathalie til Salt Lake for å se den. Dere aner ikke hvor mye jeg gleder meg. Jeg skal faktisk se en broadway musikal. Og ikke hvilken som helst broadway musikal heller, men Wicked!!!!!! asdfghjkl!!!!!! (Sorry, men jeg har rett til å fangirle)

  Nå tror jeg snart vi skal dra, så bye bye! Jeg skal prøve å poste litt oftere, men det er veldig vanskelig når vi har det så travelt her. Jeg får riktignok oppdatert instagram en gang i blant, så hvis du vil så kan du enten følle meg der, på tumblr eller på twitter. (Woo! Self promoting!)

   

  Har du vært i USA før? I så fall, hva gjorde du?
  Har du vært ved Grand Canyon før?
  Har du vært på et Broadway show før?

   

   

   

   

   

  #usa #losangeles #phoenix #utah #saltlakecity #familie #ferie #usaferie #grandcanyon #grandcanyonrailway #trainrobbery #mormoner #bookofmormon #broadway #wicked #usa2014 #mayelifeferie

   

 • 14

  (Var det î i det hele tatt i nærheten av riktig oversettelse? Jaja, dere skjønner hva jeg mener...)

  Søndag 22. juni ble jeg vekket fra en kortvarig søvn klokken tre om morgenen. En litt stresset og veldig sløv time senere satt jeg i bilen til naboen min Hedda med henne, faren hennes og mamma. Jeg, mamma og Hedda ble sluppet av på Gardermoen og gikk for å rekke flyet vårt klokken syv. På flyplassen møtte vi resten av korpset, som vi skulle reise med. Noen timer senere landet vi på flyplassen vi Malaga, tok bussen til Fuengirola og sjekket inn på hotellet. Første dag startet med en liten ekstraøvelse, et par timer ved bassenget og BBQ til middag.


  Utsikt fra balkongen på hotellrommet.

  Mandag startet Elise med en joggetur på stranda, jeg sov til hun kom tilbake. Vi fikk et par timer på Miramar, kjøpesenteret rett ved siden av hotellet, og så var det ned på stranda for å spille. Korpstur er herlig, men jeg hadde så absolutt greid meg uten all spillingen. 

  På dagtid gikk tiden for det meste til å ligge ved bassenget, gå rundt på senteret, spise og ha et par spillinger innimellom. Den ene dagen tok mamma med oss eldste til Malaga for å gå litt rundt og spise lunsj der.


  Enda mer utsikt fra hotellrommet.

  Vi var et par timer i Mijas, en landsby rett ved Fuengirola. Der gikk vi på marked, så på Flamenco dans og spiste på en restaurant med helt fantastisk utsikt.
  Utsikt over Fuengirola fra restauranten.

  Dette ser vel egentlig ut som en strand fullpakket med uteliggere, men det er det så absolutt ikke. En av de høytidene jeg virkelig skulle ønske var litt viktigere i Norge er sankthans. Det er så utrolig fint med alle bålene som lyser opp på kvelden. I Spania var hele stranda fullpakket med folk som hadde satt opp telt og griller og ventet på at sankthansbålene skulle tennes. Det var utrolig fint og så kjempekoselig ut.  Vi hadde en veldig fin tur med akkurat passe temperatur, timer ved bassenget, noen virkelig gode middager og superkoselige kvelder. 

  I går kveld kom vi hjem fra en liten tur til besta og bestefar, så med bare to dager til vi drar til USA (!!) er stua et eneste kaos og alle er opptatt med å pakke eller skrive lister. Vi må få kjøp et par ting på butikken her i Norge og få pakket ned alt vi skal ha med oss, men så er vi egentlig ganske så klare til å dra. Jeg skal ta med pc-en over dit, men jeg vet ikke når jeg får tid eller wi-fi til å blogge. Jeg skal virkelig prøve å få det til, men jeg kan ikke love noe.

   

  Hvor skal du/har du vært på ferie i år?


  #spania #malaga #ferie #fuengirola #miramar #mijas #flamenco #sankthans #sankthansfeiring #usa  

 • 4

  Er jeg den eneste som fortsatt ikke forstår at det er sommerferie? Akkurat nå kjennes det bare ut som om det er helg og at jeg skal på skolen igjen om to dager. Ni uker. Ni uker hvor jeg nesten hver dag får sove så lenge jeg vil. I natt drar jeg til Spania, så skal jeg hjem og være litt i Trondheim og så blir det tre uker i USA mot slutten av ferien. Jeg skal prøve å få blogget litt mer i ferien, få inn litt flere oppdateringer, men det blir nok ikke noe hver dag. Jeg har planer om å ta med pc-en til USA, men jeg vet ikke hvor ofte jeg kommer til å ha internett der. Men jeg har et par innlegg og en video på lager, så jeg skal nok få ut noe. 

  Dette ble vel et ganske kort innlegg, men jeg tror jeg trenger litt tid på å komme inn i dette igjen. Etter noen månederer uten daglig blogging er det litt vanskelig å komme tilbake i gamle rutiner igjen.

  Hva skal du i ferien?

   

   

   

   

   

  #ferie #sommerferie #spania #malaga #usa #summer #calvinharris

 • 4

  Heihei!

  I går startet dagen så tidlig som klokka åtte her i heimen. Da kom pappa inn til meg, som veldig gjerne bare ville sove videre, og ba meg om å stå opp. Og tro meg, hvis det ikke hadde vært for at det var mammas bursdag hadde jeg bare blitt i senga. Men bursdag var det, så da var det bare å komme seg opp. Vi sang bursdagssang for mamma og vekket henne med både kake og pakker på senga. Av Elias fikk hun en boks med forskjellige sjokoladegreier fra Dropsen på Storo senteret. Sjokoladeplate hvor det sto "Happy Birthday!" på, to sjokoladekyllinger og masse annet som jeg ikke engang husker hva var. Av pappa fikk hun en tunika vi kjøpte til henne fra Indiska. Og av meg fikk hun to filmer i tillegg til et spa-sett fra The Body Shop. Så på torsdag blir pappa og Elias kastet ut mens jeg og mamma skal ha spa-kveld. 

  I tolvtiden satt vi oss i bilen og kjørte til Strømstad. En liten tur i godtebutikken og et par hundre kroner senere sjekket vi inn på spa-hotellet i Strømstad. (Merker at jeg har skrevet spa en del ganger i dette innlegget?) Vi fikk et kjempefint rom med terrasse ut mot havet, et fint bad og en egen kjøkkenkrok.  Etter at vi var vel installerte på rommet og hadde fått i oss litt lunsj nede i restauranten, tok vi på oss badekåpene og slippersene over badetøyet og gikk ned i bassenget. Det var jempedeilig med tre forskjellige boblebad å velge mellom, fotbad, avslapningsbad og minst fem forskjellige badstuer. Vi kan vel si at det var to ganske greie timer. Det er rart hvordan du etter to timer med avslapping og varmt vann bare er enda mer sliten enn du var tidligere. La oss bare si det ble en tidlig kveld.

  Etter at vi hadde sjekket ut i dag tidlig satte vi bagene i bilen og gikk oss en liten tur rundt øya ved siden av hotellet.   På vei hjem ble det en kjapp tur innom Nordbysenteret og lunsj på? *trommevirvel* McDonald's! Haha, vi har klasse.
  Akkurat nå sitter jeg her i senga mi med pc-en på fanget, dyna godt rundt meg, en stor godtepose rett ved siden av meg og en kopp te. Føler meg som tidenes lateste menneske, men jeg må si det er ganske deilig. 

   

  Uansett, gratulerer så utrolig mye til mamma som hadde bursdag i går og til min kjære venninne Eline som har bursdag i morgen! Kjempeglad i dere begge to! 😚

   

   

   

  #spa #bursdag #gratulerermeddagenmamma #spahotell #spakveld #skogstur #blomst #svane #hav 

 • 28

  I sjutiden i går kom vi endelig hjem fra høstferien. Litt kjipt med tanke på at det er skole igjen i morgen, men det alltid deilig å komme hjem til sin egen seng igjen. På tirsdag tok vi turen opp til Skårøya, en liten øy tilhørende Hitra. Der har de en leirskole som onkelen m,in har leid hver høstferie i mange år. Det hadde han i år og, og vi fikk være med. Skårøya var et helt fantastisk nydelig sted, og jeg tror jeg endte opp med å ta over 500 bilder i løpet av de fire dagene vi var der! Det var herlig vær og vi hadde det egentlig så bra som man kan få det.

  I tilleg til oss og onkelen og tanta mi var ogå besta og bestefar der. Tanta mi hadde med seg tanta og onkelen sin, og nevøen hennes og vennen hans. Tre av kusinene mine (Aila, Anna og Amalie) var også med.


  Den utrolig skjønne kusina mi, Amalie.


  Onkel Olav, tante Helga, Tord og Anders som er klare for fridykking.


  Onkel Olav hadde med seg Aquarell-malinga si, så det ble en god del malerier til slutt.


  Sånn jeg ser ut to minutter før jeg skal ut i det iskalde vannet :P

  Hittil i dag har jeg greid å få med meg en liten skogstur, og har egentlig tenkt til å bare bruke dagen på åå slappe av før skolen starter igjen i morgen.

  Hva gjorde du i ferien? Hva synes du om bildene?

   

   

   


  #ferie #høstferie #familie #leriskole #friluftsliv #båt #hav #fridykking #dykking

 • Stikkord:
  28

  Hei!

  Omtrtent klokka halv ti i går kjørte vi inn på gårdsplassen her hos besta og bestefar. Da hadde vi kjørt i seks timer fra Oslo og var ganske så klare for å legge oss. Det ble til at vi tok oss litt etterlengtet besta-middag før vi gikk opp i gjestehuset og la oss.

  Nå sitter jeg i sofaen nede hos besta og bestefar med den nest yngste kusina mi ved siden av meg. Det har nettop vært tælknøl til middag (nei, jeg forventer ikke at du skal vite hva det er), og forhåpentligvis kommer det dessert snart ;)

  I morgen går turen ut til en leirskole på Hitra som onkelen min har leid. Vi skal være der i et par dager sammen med kusinene mine, onkelen og tanta mi og besta og bestefar. Jeg vet ikke helt om det er internett der, men jeg har jo alltids mobilen min. Jeg har tatt et par bilder i dag, så da legger jeg med dem :)


  Haha, det var så utrolig fint lys i går kveld, men vi så alle så trøtte ut. Så da ble skoene mine motiv i stedet :P


  Det tradisjonelle bildet ved Elgstua.
  Kusinene mine Elvira og Anna.


  Den utrolig skjønne solnedgangen i dag! Den var egentlig litt mer rosa, men jeg fikk det ikke inn i bildene...

  Nå sitter vi klare for nyheter om regjeringen, så da har jeg egentlig ikke så mye mer å si. Jeg skal prøve å få oppdatert litt utover uka, vi skal jo tross alt være masse i fantastisk natur hele tiden, men jeg vet enda ikke hvor lett det blir.

  Har du høstferie nå? Hva bruker/skal du bruke ferien din på? Hva synes du om bildene?

 • Stikkord:
  4

  Uff, nå har det gått to hele dager uten det minste livstegn fra meg. Helt siden onsdag kveld har jeg hatt det veldig travelt her. Mye av grunnen til det er som overskriften tilsier; vi har fått besøk fra Salt Lake City! Jeg tror det var en av søstrene til farmor som flyttet til USA for mange år siden. Nå har vi fått veldig stor slekt der borte og har faktisk familie hele fem steder i USA. I fjor fikk vi besøk fra farfars familie som bor i LA og i år fikk vi besøk fra Salt Lake hvor mesteparten av slekta fra farmors side bor. Klokka tre torsdag ettermiddag landet flyet fra Amsterdam på Torp. Om bord satt det tre amerikanere som nettop hadde reist i mer enn femten timer for å komme til Norge. Farfar dro og hentet dem og kjørte dem hjem til tanta og onkelen min, hvor de skal bo uder hele oppholdet. På kvelden ble det familiemiddag der hvor vi fikk hilst på slektningene våres. Julie har vært her to eller tre ganger før, men det har vært med foreldrene hennes. Denne gangen dro hun med mannen sin Lee, og broren til Lee, Jarred.


  Middagsbordet


  Haha, supersøte Jonathan og Sandra!


  Yummy! Haha, elsker fruktdesserter! <3  Haha, ser nå at jeg ikke tok et eneste bilde av besøket vårt på torsdag! Men jaja, så fort jeg får kameraet mitt til å ville overføre bildene fra i går, så kommer det nok det og.

  Har du slektninger i USA?

 • Stikkord:
  10

  Hola!

  Da var videoen ENDELIG lastet opp på youtube. Herregud jeg tuller ikke en gang, det tok SEKS timer å laste opp en tre minutters video! Uff av meg, dette var jo bare del en av enten to eller tre! Jaja, jeg håper virkelig dere liker den, for det var litt av en jobb å få den til for å si det sånn! :)

  Det var utrolig gøy å se gjennom alle disse filmene og se hvor bra vi hadde det der nede. Må virkelig si jeg savner det! Dessverre så er det nok en stund til jeg skal ned dit igjen. Neste sommer blir i Norge fordi vi skal til USA om to år. Etter det skal vi også til Frankrike, Thailand, India... Tror faktisk jeg har flytta ut før jeg skal dit neste gang jeg! Haha, jaja.

  Hva synes du om videoen? :)

 • Stikkord:
  6

  Heihei!
  Akkurat nå sitter jeg og soler meg i badelandet på tusenfryd. Vi kjørte ut hit i ellevetiden og har den siste timen vært her inne. Jeg er her sammen med pappa, Elias, Sverre, faren til Sverre og en venn av han, så du kan vel si at jeg er litt i mindretall... Men jaja, jeh kjøper en dag to billett, så drar jeg hit med noen venner en annen dag??

  Nå må jeg få disse guttene opp av vannet, for jeg orker virkelig ikke å sitte her lenger! Når jeg er på Tusenfryd så bruker jeg jo ikke tiden på å sitte stille!

 • 1

  Heihei!
  Da kjørte vi nettop forbi skiltet hvor det står "Velkommen til Norge"!
  I dag tidlig tok vi et siste morgenbad på Løkken før vi pakket ut i bilen. Vi tok StenaLine til Gøteborg og har nå bare en time med kjøring før vi er hjemme.
  Det skal bli utrolig deilig å komme hjem nå, være ferdig med ferier og få blohhet fra pc-en igjen. Da har jeg planer om hele tre videoer til dere!

  Hva har dere gjort de siste dagene?

 • 9

  Hei og hopp!
  I totiden i går rullet vi ut fra Oslo og var på vei mot Larvik. Vi tok danskebåten over til Hirtshals før vi kjørte hit til Løkken. Onkelen min og kjæresten hans har leid et hus her i en uke og inviterte oss ned også.
  Så akkurat nå sitter vi på Løkken badehotel restaurant og spiser en solid lunsj før vi skal gå litt mer i gatene her.

  Dessverre har vi ikke Wi-fi med i huset her heller, så hvor ofte det blir oppdatert vet jeg ikke, men jeg får prøve å utnytte restaurantens internett når jeg får sjans tip det. Så skal vi jo bare være her i en liten uke da, så det skal nok gå fint. :)

  Hvor er dere nå? Er det noen andre som pleier å feriere på Løkken?

 • 7

  Hei og hopp søte!
  Nå begynner klokka å nærme seg tolv, og for et halvt døgn siden gikk jeg faktisk rundt på tax-free-en i Barcelona. Vi tok først flyet til Stocholm hvor vi ventet i en times tid før vi fløy videre til Oslo. Da vi satt på flyet og sjekket snapchat en siste gang før vi dro kom jeg på at både Pia og Isabell fra Pradise Hotel er flyvertinner for Norwegian. Og siden de bare flyr kortdistanser tenkte jeg at det hadde vært dritkult å få en av dem på flyet fra Stocholm. Jeg tenkte jo selvfølgelig at det var helt utrolig uannsynelig, men hvem tror du ikke ønsket meg velkommen inn i flyet i Stocholm? Pia! Haha, både jeg og Lea fikk helt latterkrampe og prøvde desperat å få et bilde av henne! Uff, vi er ikke litt tapere eller noe...

  Haha, litt starstruck da??

  Akkurat nå har jeg tatt meg bad og sitter her med håret i håndkle mens jeg ser på TV med mamma og pappa. Vet ikke helt hvor lenge jeg blir sittende her da, for jeg er utrolig trøtt!

 • 16

  Ups

  Heihei snuppelurer! Haha jeg begynner å gå tom for ting å si i starten av innlegg...

  Nå sitter jeg her med forferdelig samvittighet og jeg er dessverre redd for at den skal bli verre. Jeg har gjort så utrolig mye de siste dagene, så jeg vil vel ikke si at bloggen har vært så veldig sentral. I natt drar jeg også til Spania (glede mææææh!!!) og der har vi ikke internett. Jeg tar med iPaden til mamma, og så får jeg og Lea løpe rundt i byen og lete etter en internettcafé, men jeg kan dessverre ikke love noe. Uff, jeg kommer til å drepe meg selv hvis jeg ikke har internett på to uker!!! Ikke bra. OK, nå skal jeg slutte å bable jeg og faktisk skrive om det jeg skulle skrive om, nemlig de to siste dagene.

   

  Mandag

  På mandag ble jeg endelig kvitt et og et halvt år med lidelse ved å fjerne reguleringen! Uheldigvis må jeg ha en sånn bøyle bak på tennene mine til jeg blir 30 da, men jaja. Da jeg og pappa kom hjem dro vi ned på Nøklevann og spiste tidenes største lunsj med fyrstekake til dessert. Og det ble jo selvfølgelig en del bading og.

  Etter en stund ringte Lea meg og lurte på om jeg ville komme ned til byen og møte henne og Luis (de blogger på totaltmislykka.blogg.no) der, så da løp jeg hjem, tok meg en dusj og stakk ned til byen. Jeg møtte Lea og Luis på Saga kino hvor vi så Grusomme meg 2. Vi var de som lo mest av alle i hele salen.


  Pene mennesker

  Etter filmen tok vi oss en tur innom Starbucks for å kjøpe hver vår frappé før vi dro hjem igjen.  Da vi kom hjem ble det til at jeg også overnattet hos Lea (Luis bor ikke i Oslo, så han skulle overnatte uannset), som for det meste gikk i søvne hele natta. Så jeg og Luis ble liggende til klokka ett på tirsdag.


  Grunnen til at man ikke skal forlate Lea mens hun går i søvne... Uff, og hun skal jeg sove med hver natt i to uker...

   Tirsdag

  I ettiden i går sto jeg opp alene hjemme hos Lea mens hun og Luis fortsatt lå og sov. Mamma hadde nemlig vekket meg med å ringe og be meg om å komme hjem for å rydde... Kjempegøy! Nei. SÅ da ble det rydding frem til klokken fem før jeg dro på Nøklevann med Lea og Luis.

   
  Forsøk på tumblr-bilde? Au Luis!  Og nå sitter jeg her med reisefeber til tusen, så derfor er nok mesteparten av dette innlegget bare tomt snakk, mem jaja. Uff, ikke bra.

 • Stikkord:
  14

  Heihei dere!

  Dere har ikke hørt så veldig mye fra meg de to siste dagene nå og det er rett og slett fordi jeg har så utrolig mye å gjøre her! Eller jeg har vel egentlig ikke sånn veldig mye å gjøre sånn i seg selv, men med fire kusiner og en lillebror rundt seg så blir det litt travelt!

  Jeg har jo vært her oppe hos besta og bestefar helt siden jeg ble født og er veldig vant til å bo både nede i Oslo og her oppe på fjellet. Omgivelsene her har alltid vært en selvfølge for meg, men de siste dagene har jeg virkelig sett hvor fint det er her! Jeg har tatt hauger av bilder, så jeg tenkte jeg kunne legge ut noen av dem her.
  I går stekte vi pannekaker ute i det fine været. Det var hele 21 grader her i Trøndelag!


  Verdens søteste to små kusiner, Elvira (første bildet) og Amalie.

  Nå har jeg holdt med på det innlegget her i flere timer, så det blir en litt brå avslutning, men jaja. Det er derfor man skal ha bra internett vettu ;)

  Hva har du gjort de siste dagene?

   

  //Minner for resten om spørsmålsrunden, det er bare å hive på med spørsmål!//

 • 2

  Hei søte dere!

  Først vil jeg bare si takk til dere alle for at dere er så utrolig flinke til å kommentere! Akkurat nå ligger jeg nemlig på plass nummer 127 på topplisten over mest aktive. Det vil altså si at jeg fikk mange nok kommentarer her i går til å bare ha 126 med fler kommentarer enn meg, i hele Norge! Jeg har egentlig ikke sjekket det før, så det er jo mulig at jeg har ligget høyere før, men jeg er fornøyd jeg :)

  Akkurat nå sitter jeg igjen hjemme hos besta og bestefar. Jeg og Elias sto opp grytidlig i dag, altså klokka halv sju og gjorde oss klare for å ta toget klokka åtte. Etter det har vi sittet fem timer i tog og ikke gjort en ting før vi kom fram hit. Vi har vel ikke akkurat gjort så mye her heller, vært litt nede på lekeplassen, men ellers ingen ting.  Ok, det må jeg si. Hvis du faktisk gadd å lese hele dette meningsløse og kjedelig innlegget så er jeg sjokkert. For jeg har virkelig ingen ting å skrive om akkurat nå.

  Hvordan har dagen din vært? Noen ønsker om hva jeg kan blogge om?

   

  //Minner for resten om spørsmålsrunden min HER//

 • 6

  Fredag kveld, etter bursdagen min på frognerbadet, kom moren til Azora og tok oss med til Azoras hytte ved Skien. Da vi kom dit var det utrolig lyst og varmt, så det ble til at vi var oppe en god stund og brente bål.  Lørdagen og søndagen ble fylt med masser av sol, en god del vind og sommerkos ved sjøen. Begge dagene ble det ganske mye vind i tolvtida, så etter det brukte vi tiden mer på å gå turer og sånne ting enn å bade, men det var jo selvfølgelig gøy det og! Jeg har egentlig ikke så mye mer å si om helgen, men jeg tok en god del bilder. :)


  Hyttefrokost :)


  Ser du hvilken bok det er fra? -A


  Helgens lørdagsgodt ;)


  Hva gjorde du i helgen?

 • Stikkord:
  7

  Da jeg sto opp i dag tidlig tok jeg på meg shorts uten å tenke over det en gang. Jeg våkna opp med sola rett inn vinduet og en god og varm følelse. Jeg frøys ikke det hele tatt da jeg gikk til skolen, og det holdt seg ganske varmt utover skoledagen også. Men da jeg kom hjem oppdaget jeg at det faktisk hadde vært overskya i hele dag. Jeg som hadde tatt på meg shorts for å prøve å få litt farge på beina også... De siste dagene har jeg ligget i bikini på balkongen og solt emg i flere timer, men i dag har skyene vært i veien hele tiden. Og fra femtida begynte det jo selvfølgelig å pøsregne også, så det var jo veldig gøy når jeg gikk hjem fra fløytetimen da.


  Bestevennen min!

  Jeg skulle også være med Azora på hytta hennes i helgen, men en hyttehelg med bare regn, det gadd vi ikke.

  I morgen er det jo fri da, så jeg krysser fingrene for hvertfall litt sol da, og så drar jeg til Fredrikstad på fredag, så da får jeg hvertfall noe å gjøre der.

 • Stikkord:
  2

  Haha, har vært litt stillere den helgen her enn planlagt, men sånn ble nå det. I firetiden på torsdag kjørte vi ut av Oslo, på vei mot Trøndelag og besta og bestefar. På fredagen var vi en tur på Oppdal og handla litt, før vi holdt 75-årsdag for bestefar. Jeg byttet også design på fredag (jeg er ikke helt ferdig med det enda), men jeg vet ikke helt om jeg liker det, så jeg bytter det nok igjen ganske snart.

  På lørdagen ble jeg og Elias med til kusinene våres - Aila, Anna, Amalie og Elvira - som bor på Kvikne. Jeg, Aila og Anna bakte fletteloff til middagen (som jeg dessverre ikke fikk vært med på), og da mamma, besta og bestefar kom hadde tante Erika lagd iskake og kanelsnurrer.


  Verdens søteste små kusiner, Elvira og Amalie.


  Haha, de ble litt bra da!


  Bursdag!!! Haha, onkel Pål har nemlig bursdag samme dag som bestefar, men var på jobb på fredag.


  Dette er min definisjon på noe som ser godt ut, nam!

  Nå er vi endelig hjemme etter å ha kjørt bil i seks timer.  Det ble spekemat til middag i dag også, og om ca. ti minutter skal vi Selfridge. Og i morgen er det skole igjen....

   

  Hva har du gjort i helgen?

   

 • Stikkord:
  0

  Åååå, da var det endelig mai! Det skal bli så utrolig deilig med sol og sommer, og fri! I dag er det jo arbeidernes dag, så da har vi fri i dag, og det er utrolig hærlig! Og det er så deilig å tenke på at dette bare er den første fridagen i mai, og det kommer mange fler! Om fem dager er det jo også bare en måned til bursdagen min! Haha!


  This is what I want!

  Lea overnatta i natt, så vi finner sikkert på et eller annet i dag. Tror kanskje Unni ville være med oss, og vi finner sikkert noen andre også. Kanskje vi skal dra på Tusenfryd? Vel, da burde vi kanskje dra snart, haha, treigingene!

  Hva skal du i dag? Gleder du deg også til sommeren?

 • Stikkord:
  0


  Årets påskeegg, yummy!

  Etter innlegget mitt i går, gikk jeg og Elias ut fr å lete etter påskeegg. Jeg hadde jo bedt mamma om å fortelle påskeharen at han skulle hjemme egget mitt litt bedre enn det han har gjort før, og det fikk han jammen til. Jeg var jo kald som en ispinne da jeg endelig fant det! Men jaja, det var gøy da.

  Etterpå spilte vi en god del kortspill, som stress, hjerterdam etc. og spiste masse godteri!


  Aila, Elias og meg som leter etter påskeegg.

  I dag har vi jo bare kjørt hjem fra besta og bestefar, så med mindre dere er veldig interressert i å vite hvordan traffikken var i dag og hvor vi kjørte, så har jeg ikke noe særlig å fortelle.

   

  PS: Sorry for litt seint innlegg, men nettet vårt var nede en stund her, så jeg fikk ikke skrevet noe.

 • Stikkord:
  0

  Heisan!

  I går ble det ikke så mye blogging, for jeg hadde besøk av kusinene mine. Men nå har de tre yngste av dem dratt, så da er det en god del roligere her. Er ikke så lett å få sitte for seg selv med en toåring og en firåring hengende på en.

  I går var jeg og pappa på slalom på Oppdal. Vi var der i ca. fire timer, med utrolig godt vær og føre. Vi hadde egentlig lyst til å dra dit i dag og, men mamma var bestemt på at det skulle bli skitur i dag. Så da ble det det.  Da vi kom hjem i går var kusinene mine her. Vi lekte litt, spiste fisk til middag og så på film. Vi så den siste Twiight filmen, som er såå fin. Jeg elsker at den slutter med den siste setningen i boka, som også er utrolig fin. Du blir liksom sittende igjen med en sånn trist følelse over at du er ferdig med alle bøkene.


  Siste setningen i Breaking Dawn.

  Kusinene mine overnattet, så de var også med på skitur i dag. Vi gikk ikke noe særlig langt (takk for det!), men lagde oss en liten leir og grilla litt pølser. Vi akte og sto litt på ski ned bakkene der, og spiste påskeegg.


  Aila, på snart 12 år, er den eldste av de fire søstrene. Hun skal natte over til i morgen og.


  Amalie er fire år gammel og storesøster til hun jenta under her.  Anna, som er snart 10 år, hater å bli tatt bilde av, så hun hadde nok drept meg hvis jeg la ut et bilde av henne. Så da dropper jeg det.

  Nå skal jeg tøye litt her, før vi skal ha middag og gå på påskeegleting

   

  Hva har du gjort de siste dagene?

   


 • Stikkord:
  0

  Det er sånn det skrives, ikke sant? Skjærtorsdag? Jaja, samma det.

  Dagen i dag har bestått av en sen frokost i tolvtida, etterfulgt av maaasse lesing. Fikk lest ferdig toeren av Små, søte løgnere, og begynt på Catching Fire (nummer to av dødslekene). Uff, jeg kommer enda ikke over at Nora D. fortalte meg hva som skjer i SSL (eller PLL) 2. Det er faktisk noe av det verste jeg vet; når fok forteller om noe stort som skjer i en bok eller hvrdan en film ender. Det er bare så utroig irriterende og ødelegger hele opplevelsen. Jeg skal ikke si hva som skjer i boka, for da går jeg jo helt i mot mine egne meninger, men det er bare så irriterende når det bygger seg opp til noe skikkelig spennende i en bok, men så vet du allerede hva som skal skje.

  Ok, det der var sikkert utrolig kjedelig å lese, men jeg måtte bare få det ut. Etter å ha lest et par kapiter av Catchin fire, dro mamma og pappa meg og Elias ut på skitur. Vi gikk opp til der hvor kusina til mamma har hytte, og grillet pølser med hun og mannen hennes. På vei ned var jeg så kald på henda at jeg rett og slett bare tok bilnøkkelen og gikk så fort jeg kunne for å komme meg inn i den varme bilen. Dessverre var jeg så varm av å ha gått fort når jeg kom ned, at det ble for varmt i bilen. :P

  Nå driver besta og ordner til middag her, tror vi skal ha elghakk eller noe. (Ikke spørr hva elghakk er, for jeg er faktisk ikke helt sikker selv :P)

  I morgen har jeg og pappa tenkt å kjøre til Oppdal for å stå på litt nedoverski der, før kusinene mine kommer på besøk og skal overnatte.

  Hva har du gjort i dag?

 • Stikkord:
  2

  Som vanlig så ble det litt endring i planene her. Så nå sitter jeg fortsatt hjemme, og pakker de siste tingene før vi skal dra til besta og bestefar.

  I går var jeg en tur på tveitasenteret med mamma, og fikk faktisk kjøpt meg en del for en gangs skyld! Da vi kom hjem var det rett på skitur med appelsin og Kvikk Lunsj.

  TIl middag ble det rester, og dagen endte med Kon Tiki og is.

  Vi er nok fremme på Innset i sjutida, så skal prøve å oppdatere dere litt da.


  My little brother playing Minecraft, haha!

  Ble litt kort det innlegget her, men akkurat nå så har jeg bare lyst til å komme meg ut i bilen og få kjørt så fort som mulig.

 • Stikkord:
  1

  Heisan!

  I går hadde vi som sagt familiemiddag her. Vi spiste pinnekjøtt (ja, pinnekjøtt), og tante May-Liss hadde tatt med mandelkjernepudding, som er kjempegodt!  I dag skal jeg pakke litt, for vi tenker å dra til besta og bestefar i kveld eller i morgen. De bor på Innset, en time fra Trondheim og et kvarter fra Oppdal. På Oppdal har de både skiannlegg og badeannlegg, så både slalomskia og badetøyet blir med opp. Og kanskje får jeg med meg mamma en tur til Trondheim og? Jeg bare elsker den byen! Den har liksom alt det Oslo har, den er bare mer kompakt og utrolig mye koseligere!


  Bare se her! //Bilde fra i sommer, tatt ved Nidelven i Trondheim//

  Men uannset, jeg skal hvertfall bruke dagen på å pakke, og så kommer kanskje Sara bortom en liten stund.

 • Stikkord:
  0

  Haha, ja da er det bare to uker siden forrige innlegg! Jaja, jeg skal ikke komme med noen lang serenade om hvor lei meg jeg er, for det er jeg egentlig ikke. Jeg har vært syk og sliten, så da har jeg tatt en liten pause, og sånn er det!

  Men jeg kan jo likevel oppdatere litt på hva som har skjedd siden sist. Først var jeg på Dombås med korpset halve vinterferien. Ja, jeg skjønner at korpstur høres utrolig kjedelig ut, men da har du ikke møtt korpset mitt. Turene er jo faktisk hovedgrunnen til at de fleste som går i korpset ikke slutter.

  Hvert år har vi et karneval på Dombås, og dette er Nora kledd ut som søsteren sin på morningen. Haha, vi hadde ikke planlagt noe noen av oss, så hun fant det på liksom fem minutter før det starta. :P


  Og her har vi Oskar, som vant kostymekonkurransen.  Etter å ha blitt syk igjen, kom mamma og henta meg. Vi dro til besta og bestefar som bor to timer nord for Dombås.

  Etter at vi kom hjem på søndag har jeg egentlig ikke gjort så mye. Litt teaterøving og maaasse lekser, men ellers har jeg tatt det med ro. (Hørtes veldig gammeldags ut)

     Hva gjorde du i vinterferien?

 • Stikkord:
  Maye - kommenterer alltid tilbake <3

  Navn: Ragnhild Knudsen Alder: 15 Bosted: Oslo Mote, foto, skjønnhet og hverdag. Driver med teater, musikk og cheerleading. Kontakt/Sponsing: mayelifeblogg@hotmail.com

  google-site-verification: google8772492bd9a8909b.html

  Kategorier

  Arkiv

  Mars' blogger