Mayelife - mote og foto -
Hjem Header Facebook Tumblr

10

Heihei!

I dag er det 9. november og andre dag av Norwegian Open! Juniorlagene konkurrerer i dag og seniorlagene hadde konkurranse i går. Det blir nok til at jeg ikke drar ut og ser på juniorene i dag, men jeg gleder meg veldig til å se videoene i kveld.

Siden jeg er født i -99 kan jeg i år være på både senior og junior, men er da på senior. Jeg er på Viqueens Rush som er Viqueens' eneste Senior Elite lag.

Jeg stod opp rundt nitiden i går for å gasse meg selv ned i hårspray og tette igjen så mange porer som overhode mulig med foundation. Innmarsjen ble litt utsatt siden det var en god del kø og mange lag manglet både utøvere, trenere og lagledere da klokka var tolv. Etter innmarsjen løp vi ned i garderobene for å sminke oss ferdig, skifte på oss drakter og prøve å redde hårfrisyren som så absolutt ikke ville sitte. Vi så en del gs-er og ps-er før vi måtte ned i garderoben igjen, spise og gjøre oss klare til oppvarming. 


Siste peptalk før vi løp ut på matta

Vi hadde en fantastisk oppvarming med vellykkede stuntserier, høye kast og en siste gjennomgang av dansen. Så var klokka plutselig 16.15 og det var vår tur på matta.


Siden All Girl Elite var første kategori innen Cheerleading fikk vi god tid til å se på de andre lagene senere. Spirit hadde oppvisning før kategorien for Premiere Coed startet, og Force hadde et kjempebra show. Heat gjorde det også utrolig bra, men endte dessverre med en 7. plass.Etter at både Force og Tigers Coed var ferdig, hadde vi en liten pause før premieutdelingen. Det ble ikke mer enn én seier på Viqueens i går, men vi hadde til gjengjeld alle All Girl gs-ene våre i toppen. 

Vi endte på en fjerde plass og Force kom på andre med bare 1,5 poeng mindre enn Tigers.

Det ble ikke så mange seiere, men det var likevel en helt fantastisk dag! Vi har forbedret oss så utrolig mye fra bare noen få uker siden og nivået var ekstremt mye høyere i år enn i fjor. Jeg er utrolig fornøyd med innsatsen og det vi gjorde på matta. Nå er det bare å krysse fingrene for at vi kommer med til NM!

 

Har du deltatt eller sett på en cheer konkurranse før? Hva synes du om showet?

 

 

 

 

 #cheer #cheerleading #viqueens #viqueenscheerleaders #vqcheer #viqueensrush #norwegianopen #nrctigers #allgirlelite #pridepassion

 • 6

  Heihei, og god jul alle sammen!

  Som mange av dere nok vet går jo jeg på cheerleading. Jeg startet i høst og har nå gått et halvt år på det fantastiske laget Viqueens Fresh. I går hadde vi vår første oppvisning (siden vi droppet å være med i NM), nemlig på juleshowet til Viqueens. Det er en koselig og litt uhøytidelig oppvisning for å familie og alle andre som ønksker å komme. Vi har de siste to måndtene jobbet med å sette sammen et show som faktisk ble ganske bra. Alt gikk jo ikke helt som planlagt på fremføringen, men sånt skjer. Litt usynkronisert, twisten gikk ikke så bra og sånne ting. Men det var jo bare det første showet vårt og da!

  Jeg kjøpte meg også en ny gymbag og en sløyfe!

  I dag har jeg jobbet med å rydde rommet mitt, levert noen gaver til venninner og vært på besøk hos kusinene mine i Asker. Jeg ligger vel ikke helt i rute når det kommer til rommet mitt, så det blir nok en del rydding i morgen og. Og så skal vi jo pynte juletre i morgen!

  Går du på cheerleading? Så du på juleshowet? Hvordan går julepyntingen hos deg?

   

   

   

  #cheerleading #cheer #viqueens #juleshow #juleavslutning #jul #julepynting #julerydding #juletrepynting

 • 19

  På tirsdag sa jeg jo at jeg skulle ta med meg kameraet på egentrening med Unni, og nå har jeg endelig fått lastet dem inn på pc-en min.

  Både trampolina og den ene matta var ledig, så da øvde vi litt på toetouch på trampolina og.


  Haha, søte Unni!  Jeg har også filmet litt fra treninger, men jeg vet ikke enda om jeg vil poste alt. Vi får se når jeg har filma litt mer. :)

  Går du på cheerleading?

   

   

   

  #cheerleading #cheer #trening #toetouch #araber

 • Maye - kommenterer alltid tilbake <3

  Navn: Ragnhild Knudsen Alder: 15 Bosted: Oslo Mote, foto, skjønnhet og hverdag. Driver med teater, musikk og cheerleading. Kontakt/Sponsing: mayelifeblogg@hotmail.com

  google-site-verification: google8772492bd9a8909b.html

  Kategorier

  Arkiv

  Mars' blogger