Norwegian Open 2014 (Mayelife - mote og foto)
Hjem Header Facebook Tumblr

10

Norwegian Open 2014

Heihei!

I dag er det 9. november og andre dag av Norwegian Open! Juniorlagene konkurrerer i dag og seniorlagene hadde konkurranse i går. Det blir nok til at jeg ikke drar ut og ser på juniorene i dag, men jeg gleder meg veldig til å se videoene i kveld.

Siden jeg er født i -99 kan jeg i år være på både senior og junior, men er da på senior. Jeg er på Viqueens Rush som er Viqueens' eneste Senior Elite lag.

Jeg stod opp rundt nitiden i går for å gasse meg selv ned i hårspray og tette igjen så mange porer som overhode mulig med foundation. Innmarsjen ble litt utsatt siden det var en god del kø og mange lag manglet både utøvere, trenere og lagledere da klokka var tolv. Etter innmarsjen løp vi ned i garderobene for å sminke oss ferdig, skifte på oss drakter og prøve å redde hårfrisyren som så absolutt ikke ville sitte. Vi så en del gs-er og ps-er før vi måtte ned i garderoben igjen, spise og gjøre oss klare til oppvarming. 


Siste peptalk før vi løp ut på matta

Vi hadde en fantastisk oppvarming med vellykkede stuntserier, høye kast og en siste gjennomgang av dansen. Så var klokka plutselig 16.15 og det var vår tur på matta.


Siden All Girl Elite var første kategori innen Cheerleading fikk vi god tid til å se på de andre lagene senere. Spirit hadde oppvisning før kategorien for Premiere Coed startet, og Force hadde et kjempebra show. Heat gjorde det også utrolig bra, men endte dessverre med en 7. plass.Etter at både Force og Tigers Coed var ferdig, hadde vi en liten pause før premieutdelingen. Det ble ikke mer enn én seier på Viqueens i går, men vi hadde til gjengjeld alle All Girl gs-ene våre i toppen. 

Vi endte på en fjerde plass og Force kom på andre med bare 1,5 poeng mindre enn Tigers.

Det ble ikke så mange seiere, men det var likevel en helt fantastisk dag! Vi har forbedret oss så utrolig mye fra bare noen få uker siden og nivået var ekstremt mye høyere i år enn i fjor. Jeg er utrolig fornøyd med innsatsen og det vi gjorde på matta. Nå er det bare å krysse fingrene for at vi kommer med til NM!

 

Har du deltatt eller sett på en cheer konkurranse før? Hva synes du om showet?

 

 

 

 

 #cheer #cheerleading #viqueens #viqueenscheerleaders #vqcheer #viqueensrush #norwegianopen #nrctigers #allgirlelite #pridepassion • 09.11.2014 kl.14:18
  Så flinke dere er, husker den gangen jeg gikk på rush også. Ønsker dere masse lykke til videre! =)
  09.11.2014 kl.14:29
  Dere ser kjempe flinke ut stå på
  Sunniva
  09.11.2014 kl.14:30
  Så flinke! Savner å stå på matta selv, lykke til videre ❤
  09.11.2014 kl.14:36
  Sunniva: Tusen takk! :*
  09.11.2014 kl.14:36
  Danian. Gutteblogger: Takk! :D
  09.11.2014 kl.14:38
  Never Know Next: Tusen takk, Marita!
  Emilie Oshaug - Kommenterer alltid tilbake!
  14.11.2014 kl.15:58
  Jeg har aldri vært med eller sett, det hører rett og slett ikke til kulturen på vestlandet, men det ser syyykt kult ut! Fine bilder!
  17.11.2014 kl.21:38
  Emilie Oshaug: Takk! :)
  22.11.2014 kl.19:55
  Så utrolig spennende med cheerleading! :-D
  29.11.2014 kl.16:56
  Åå savner å stå på matta.. :(  Kommenter her

  Før du kommenterer er det fint om du leser dette:
  - Jeg tar alle bildene mine enten med min iPhone 4S, eller mitt Canon EOS 600d Sigma 18-200mm f/3.5-6.3.
  - Jeg kommenterer alltid tilbake, men det hender det vil ta litt tid før jeg får kommet meg innom bloggen din.
  - Jeg lager headere til alle som spør, men jeg vil helst ikke at du spør om det her. Trykk på "Header" i menyen min under headeren og les hva du må gjøre der.
  - Hvis du vil legge igjen noen slags reklame er det fint om du sender meg det enten på mail eller på melding på blogsoft. Men jeg vil gjerne hjelpe, så det er bare å sende!
  - Hvis du har en plan om å legge igjen en stygg kommentar ber jeg deg om å tenke deg om en gang til. Jeg har faktisk IP-adressen din og kan finne ut hvem du er.

  Design og koding: Ina Anjuta