Et snev av luksus - hver måned (Mayelife - mote og foto)
Hjem Header Facebook Tumblr

2

Et snev av luksus - hver måned

Hei!

Jeg vet jeg har vært helt eleeendig til å oppdatere i det siste, så i dag tenkte jeg å gi dere et billig og helt fantastisk tips. Glossybox.no er noe jeg har siklet etter i lang tid, men aldri tatt meg bryet med å kjøpe. Helt hvorfor vet jeg egentlig ikke, for det er jo et helt fantastisk tilbud! 

Glossybox er økt ekstremt de siste årene, og abonnentene er nå så heldige å få produkter fra hele 264 forskjellige merker. Blant de finner du for eksempel bareMinerals (som jeg eeelsker og vil anbefale på det aller sterkeste), Aussie, Babor, Burt's Bees, Clarins, d:fi, deborah lippmann, Elizabeth Arden, ghd, Lush, Make Up Store, Benefit, O.P.I. og Moroccan Oil. 

Glossybox er perfekt for alle med interresser innen kosmetikk og hudpleie. Som abonnent blir du tilsendt en boks med et nydelig nytt design hver måned. I den får du fra 5 til 15 forskjellige produkter. Noen ganger er det for det meste hudpleie, noen ganger mest sminke, noen ganger veldig dyre produkter og noen ganger billigere produkter. Noe av det som er så fint med Glossybox er at du får et veldig fritt abonnement. Du kan enten velge å betale en månedspris på 179,- i måneden (dette abonnementet kan sluttes når som helst, slik at du kan hoppe over en boks hvis du vil spare penger den måneden), eller så kan du forhåndsbetale for enten et helt (1679,-) eller et halvt år (899,-). En måned er altså ikke mer enn tre magasiner i måneden eller en ny mascara. Og utenom det månedlige abonnementet kan du også bestille spesielle limited edition bokser, altså bokser det bare blir laget noen få av med de beste produktene Glossybox har å by på.

Og hvis du har en kjæreste som også gjerne kunne tenkt seg noen billige og gode produkter, kan du legge til The Man Box i abonnementet ditt. Da får du en boks hver tredje måned med f. eks. herreparfyme, barberskum eller shampoo. 

Over ser du utseende til denne månedens boks, er det ikke kult? Hva som ligger i esken er enda en hemmelighet, men jeg vet at det i hvert fall følger med et produkt fra Make Up Store, i full størrelse! 

Spør du meg så høres Glossybox ut som et utrolig godt tilbud. Du får så mye for så utrolig lite penger. Grunnen til at jeg aldri har bestilt en boks er vel så enkelt som at jeg hater å bruke penger. Det er ikke mye penger i det hele tatt, men jeg har bare ikke greid å gjøre det, akkurat slik som jeg aldri greier å kjøpe produkter på nett. Har jeg det ikke i hendene mine, så tenker jeg at jeg heller burde spare pengene. Men de få gangene hvor jeg faktisk kjøper ting, så blir jeg så utrolig fornøyd med det jeg kjøper og tenker ikke på prisen i det hele tatt. Det jeg prøver å si er vel at nei, jeg har ikke prøvd det, men jeg er ganske sikker på at om jeg gjorde det så ville jeg fortsatt.

Har du prøvd Glossybox før? I så fall, hva synes du? 

 

 

 

 

 

 


#glossybox #skjønnhet #bareminerals #morrocanoil  #aussie #babor #burtsbees #clarins #dfi #opi #deborahlipmann #elizabetharden #ghd #lush #makeupstore #benefit #popart #themanbox #sminke #anbefaling • 19.10.2014 kl.19:02
  Jeg har abbonert på glossybox, men sa det opp etter ca ett år.

  Var flere ganger jeg fikk samme produktet flere ganger på rad. Noe som da resulterte i at jeg bare fikk 4 nye små produkter som da var i mini-vareprøve størrelse. Jeg bruker heller 179 kr i mnd på ett produkt jeg vil ha, enn å få vare prøver jeg kan få på parfymeri gratis i posten.

  Selvfølgelig, noen ganger var produktene i full størrelse og bra. Men veldig sjeldent. Så da blir 179 kroner i mnd for noen vare prøver dyrt.

  Skal også sies at jeg som bor i Nord Norge fikk esken en uke etter alle andre, noe som resulterte ikke at det ikke var like spennende lengre fordi jeg allerede hadde fått sett innholdet på flere blogger.
  23.10.2014 kl.17:35
  Blog by Linni: Så kjipt at du ikke likte det. Jeg har jo som sagt aldri prøvd det før, og åpenbart kun hørt positivt om det (de fleste bloggere skriver bare om slike ting hvis de har en positiv erfaring med det), så det er gøy å høre litt andre meninger også.  Kommenter her

  Før du kommenterer er det fint om du leser dette:
  - Jeg tar alle bildene mine enten med min iPhone 4S, eller mitt Canon EOS 600d Sigma 18-200mm f/3.5-6.3.
  - Jeg kommenterer alltid tilbake, men det hender det vil ta litt tid før jeg får kommet meg innom bloggen din.
  - Jeg lager headere til alle som spør, men jeg vil helst ikke at du spør om det her. Trykk på "Header" i menyen min under headeren og les hva du må gjøre der.
  - Hvis du vil legge igjen noen slags reklame er det fint om du sender meg det enten på mail eller på melding på blogsoft. Men jeg vil gjerne hjelpe, så det er bare å sende!
  - Hvis du har en plan om å legge igjen en stygg kommentar ber jeg deg om å tenke deg om en gang til. Jeg har faktisk IP-adressen din og kan finne ut hvem du er.

  Design og koding: Ina Anjuta