Tbt Summer (Mayelife - mote og foto)
Hjem Header Facebook Tumblr

4

Tbt Summer

Sommeren 2014 var en sommer fylt med veldig mye forskjellig. I løpet av ferien tror jeg ikke at jeg var hjemme mer enn et par uker. Jeg fikk reist masse og opplevd så utrolig mye fint. Jeg fikk en del nye venner og ble bedre kjent med gamle venner. Rett og slett en ganske god sommer.

 

Spania

Allerede én dag etter at skolen var ferdig var det opp klokken tre om natta og kjøre ut til Gardermoen. Den første ferieuka tilbrakte jeg i Spania sammen med korpset. Vi hadde grillfest, shoppingturer og bading i bassenget på hotellet. Vi hadde noen kjempekoselige kvelder ute og spiste noen ganske så gode middager. Trondheim

Etter at vi kom hjem fra Spania var i hjemme i en ukes tid, rydda litt og bare slappet av. Så dro vi opp til besta og bestefar og på en liten tur tre dags tur til Trondheim. Vi gikk en tur på Solsiden, så i noen butikker, var på Rockheim og dro ut til Munkholmen.

 

USA

Bare få dager etter at vi kom hjem fra Trondheim var det ut til Gardermoen igjen og sette oss flyet til New York. Etter to lange flyturer og omtrent et døgn reise var vi fremme i huset til Lee og Shirin, slektningene våres i LA. 

Vi var i LA første dag og så kjørte vi videre til Phoenix i Arizona. Der bodde vi hos fetteren til pappa, Lars, i to dager.

Så gikk turen videre til Williams. Vi sov der en natt og dro opp til Grand Canyon dagen etter.

Grand Canyon er uten tvil noe av det mest fantastiske jeg har sett. Hele stedet har et helt spesielt lys som er umulig å få frem i bilder. Soloppgangen er fantastisk og solnedgangen (etter min mening) er enda bedre. Det var så nydelig hvordan fargene hele tiden forandret seg og viste frem nye sider av canyonen hver gang skyggene flyttet seg.

Etter Grand Canyon dro vi opp til Utah hvor meste parten av familien vår bor. Vi bodde der i omtrent en uke; shoppet i Salt Lake City, feiret Pioneer Day i Provo, red hestene til Lauren og Amanda og så Wicked på Broadway Across America.Før vi dro tilbake var vi et par netter i Las Vegas for å se Beatles showet på Cirque du Soleil. Den siste uka var vi i LA med Lee, Shirin, Mikailey og Ethan. Vi hadde et par dager til å bare slappe av ved bassenget og shoppe. To av dagene ble brukt på DIsneyland og den siste dagen var vi i Universal Studios.Da vi kom hjem hadde jeg et par dager fri (you know what I mean) før jeg dro på fransk sommerskole den siste uka. Og så var det tilbake på skolebenken.

Kort sagt så var det en veldig travel, men utrolig morsom og innholdsrik sommer. Jeg fikk ikke så mye tid med vennene mine her hjemme, men jeg tror all reisinga veide opp ganske godt mot det.

Hva gjorde du i sommer? 

 

 

 

 


#sommer #usa #spania #trondheim #california #losangeles #utah #phoenix #lasvegas #disneyland #universalstudios #hollywood #batesmotel #tiffany #bareminerals #saltlakecity • 27.09.2014 kl.15:24
  åå så gøy! jeg har vært på miley konsert, bergenfest festival, slottsfjell festival og Zadar! :)
  27.09.2014 kl.15:33
  Jenni: Å, så koselig! Jeg fikk dessverre ikke dratt på noen festivaler, men jeg var også på Miley Cyrus konserten. Håper du koste deg! :)
  07.10.2014 kl.18:55
  Så heldig du har vært ! Fått opplevd mye du!
  16.10.2014 kl.15:40
  Monica: Haha, gjort en del ja!  Kommenter her

  Før du kommenterer er det fint om du leser dette:
  - Jeg tar alle bildene mine enten med min iPhone 4S, eller mitt Canon EOS 600d Sigma 18-200mm f/3.5-6.3.
  - Jeg kommenterer alltid tilbake, men det hender det vil ta litt tid før jeg får kommet meg innom bloggen din.
  - Jeg lager headere til alle som spør, men jeg vil helst ikke at du spør om det her. Trykk på "Header" i menyen min under headeren og les hva du må gjøre der.
  - Hvis du vil legge igjen noen slags reklame er det fint om du sender meg det enten på mail eller på melding på blogsoft. Men jeg vil gjerne hjelpe, så det er bare å sende!
  - Hvis du har en plan om å legge igjen en stygg kommentar ber jeg deg om å tenke deg om en gang til. Jeg har faktisk IP-adressen din og kan finne ut hvem du er.

  Design og koding: Ina Anjuta