Watermelons, Apples and Samurai Swords (Mayelife - mote og foto)
Hjem Header Facebook Tumblr

0

Watermelons, Apples and Samurai Swords

Som et resultat av min og Leas fantastiske kombinasjon av kjedsomhet og kreativitet får dere denne videoen! Vi lå på sengen min en dag hvor vi ikke hadde en ting å gjøre og bestemte oss for at vi skulle lage en video. Da endte vi selvfølgelig opp med mac'en i fange og pen og papir klart. Vi bladde gjennom et par sider med forskjellige idéer til videoer og bestemte til slutt at vi var mye flinkere til å komme på ting selv. Så da kombinerte vi to av idéene vi fant; nemlig "how to smash a watermelon" (jeg vet, ekstremt komplisert) og "how to be a ninja". Altså, Fruit Ninja.

 

Den beste videoen som noen gang har blitt laget! *nervøst smil* 

 

Hva synes du om videoen?

 

 

 

 

 


#video #videoblogg #fruitninja #reallifefruitninja #collab


 • Kommenter her

  Før du kommenterer er det fint om du leser dette:
  - Jeg tar alle bildene mine enten med min iPhone 4S, eller mitt Canon EOS 600d Sigma 18-200mm f/3.5-6.3.
  - Jeg kommenterer alltid tilbake, men det hender det vil ta litt tid før jeg får kommet meg innom bloggen din.
  - Jeg lager headere til alle som spør, men jeg vil helst ikke at du spør om det her. Trykk på "Header" i menyen min under headeren og les hva du må gjøre der.
  - Hvis du vil legge igjen noen slags reklame er det fint om du sender meg det enten på mail eller på melding på blogsoft. Men jeg vil gjerne hjelpe, så det er bare å sende!
  - Hvis du har en plan om å legge igjen en stygg kommentar ber jeg deg om å tenke deg om en gang til. Jeg har faktisk IP-adressen din og kan finne ut hvem du er.

  Design og koding: Ina Anjuta