Les bloggen på engelsk! (Mayelife - mote og foto)
Hjem Header Facebook Tumblr

0

Les bloggen på engelsk!

Hei alle sammen!

Etter litt frem og tilbake så har jeg nå endelig bestemt meg for å starte en blogg til. Nemlig en engelsk blogg. Dette er fortsatt hovedbloggen min, men jeg skal bruke den andre i tillegg..

Den ser helt annerledes ut enn denne, men har det samme innholdet. Jeg har utenlandske lesere hver dag, og siden vi alle vet at google translate er mindre enn ideelt, så har jeg bestemt meg for å oversette selv. I utgangspunktet har jeg tenkt til å poste først her og så på den andre bloggen, men det blir nok litt av begge deler. Jeg synes det er mye lettere å skrive tekster på engelsk enn på norsk, så jeg foretrekker egentlig å skrive original postene på engelsk. Men det er også mye lettere å oversette fra norsk til engelsk, så vi får se. 

Jeg har allerede lagt ut et par poster på den internasjonale bloggen som du kan sjekke ut. Den siste ble skrevet først på engelsk og så på norsk, så du kan jo se der hvilken rekkefølge du synes funker best.


 

Hello everyone!

After going back and forth for a little while, I have finally decided to start a new blog. An english blog. This will still be my main blog, but I'm going to use the other one too.

The design is completely different from the one that I have here, but the content is the same. I have international readers every day, and since we all know that google translate is less than ideal, I have decided to translate myself. The plan is to post here first, and then on the other blog, but I will probably do a bit of both. Writing in english is so much easier than writing in norwegian, so I prefer writing the original posts in english. But it's also a lot easier to translate from norwegian to english, so we'll see.

I have already uploaded a couple of posts over there that you can check out. The last one was written in english first and then translated to norwegian, so that you can see what order you prefer.


 Og der har dere også en bitte liten smakebit! Som sagt så vet jeg ikke helt hvordan jeg skal gjøre dette enda, så litt hjelp hadde vært fantastisk!

Burde jeg skrive original postene på norsk eller engelsk? (->dette<- innlegget er skrevet originalt på engelsk) Hva synes du om den nye bloggen?

http://mayelifeinter.blogspot.no

 

 


#nyblogg #international #blogger #blogspot


 • Kommenter her

  Før du kommenterer er det fint om du leser dette:
  - Jeg tar alle bildene mine enten med min iPhone 4S, eller mitt Canon EOS 600d Sigma 18-200mm f/3.5-6.3.
  - Jeg kommenterer alltid tilbake, men det hender det vil ta litt tid før jeg får kommet meg innom bloggen din.
  - Jeg lager headere til alle som spør, men jeg vil helst ikke at du spør om det her. Trykk på "Header" i menyen min under headeren og les hva du må gjøre der.
  - Hvis du vil legge igjen noen slags reklame er det fint om du sender meg det enten på mail eller på melding på blogsoft. Men jeg vil gjerne hjelpe, så det er bare å sende!
  - Hvis du har en plan om å legge igjen en stygg kommentar ber jeg deg om å tenke deg om en gang til. Jeg har faktisk IP-adressen din og kan finne ut hvem du er.

  Design og koding: Ina Anjuta