Freaking Out (Mayelife - mote og foto)
Hjem Header Facebook Tumblr

0

Freaking Out

OK, sorry for dette, men jeg trenger dette inlegget for å frike ut. Så forbered deg på litt seriøs fangirling.

De av dere som følger med på de viktige tingene her i livet og har sett på Tyler Oakley's Auguest vet at gårsdagens video var #troyler videoen. Jeg, som shiper dem fullstendig, trodde ikke at noe kunne slå de videoene. Så skjedde dette.

DARREN FREAKING CRISS.

Noen av dere skjønner sikkert ikke en ting av det jeg snakker om nå og tenker bare "hvem er alle disse folka?!". Vel, det skal du få vite.

Så, Tyler Oakley... har hørt navnet før, men aner ikke hvem han er. Tyler er en av verdens største youtubere med over 5 millioner subscribers. I tillegg til å være utrolig morsom og bare et av de beste menneskene som eksisterer, er han også et stort forbilde for LGBT (LHBT) tenåringer. Jeg kunne virkelig snakket om Tyler i timesvis, men jeg tror du vil få mer ut av å bare se magien med dine egne øyne.

Darren Criss er en av de mest talentfulle menneskene der ute. Han er en fantastisk låtskriver, musiker, skuespiller og person. Han er mest kjent for å ha spilt Blaine i Glee og for å være en del av gruppen StarKid

Siden jeg åpenbart elsker begge disse to endte jeg opp med å frike helt ut når jeg så at Darren er i den nyeste videoen til Tyler. Jeg tror jeg har sett videoen sånn syv ganger nå, og jeg kan fortsatt ikke tro det.

Ja, så det er bare å sette denne videoen på replay. OG hvis du vil se troyler videoen så kommer den rett etter den med Darren.

Hva synes du om #tarren videoen?#tyleroakley #youtube #fangirl #youtuber #darrencriss 


 • Kommenter her

  Før du kommenterer er det fint om du leser dette:
  - Jeg tar alle bildene mine enten med min iPhone 4S, eller mitt Canon EOS 600d Sigma 18-200mm f/3.5-6.3.
  - Jeg kommenterer alltid tilbake, men det hender det vil ta litt tid før jeg får kommet meg innom bloggen din.
  - Jeg lager headere til alle som spør, men jeg vil helst ikke at du spør om det her. Trykk på "Header" i menyen min under headeren og les hva du må gjøre der.
  - Hvis du vil legge igjen noen slags reklame er det fint om du sender meg det enten på mail eller på melding på blogsoft. Men jeg vil gjerne hjelpe, så det er bare å sende!
  - Hvis du har en plan om å legge igjen en stygg kommentar ber jeg deg om å tenke deg om en gang til. Jeg har faktisk IP-adressen din og kan finne ut hvem du er.

  Design og koding: Ina Anjuta