The happiest place on earth (Mayelife - mote og foto)
Hjem Header Facebook Tumblr

5

The happiest place on earth

Den siste uka vi var i USA dro vi to dager til Disneyland. Fordi, du vet, det er Disneyland. Vi dro dit sammen med familien vår LA som er de vi bodde hos den siste uka. Første dag ble tilbrakt i Disneyland parken, mens den andre i California Adventure. Jeg er helt sikker på at hvis jeg hadde bodd i LA, så hadde jeg hatt årspass til Disneyland. Det høres sikkert veldig klisjé ut og er vanskelig å tro, men Disneyland er virkelig et av de beste stedene jeg kan tenke meg å tilbringe en dag. Det er så utrolig mye å gjøre der; hauger av karuseller og noen berg-og-dal-baner, flere parader og helt fantastiske show (de kommer jeg tilbake til!) og også plener og restauranter hvor du bare kan sitte ned og ta det litt rolig. Hadde jeg hatt et årspass så hadde jeg virkelig prøvd å dra dit så ofte som mulig.

Jeg tror egentlig ikke jeg skal si så veldig mye mer da, utenom at SHOWENE. VAR. FANTASTISKE! (Som sagt) Vi så kveldshowene både i Disneyland og California Adventure. Det i Disneyland (Fantasmic!) er litt som en parade hvor alle karakterene blir vist frem, men det hele foregår på vannet og inne i fantasien til Mikke. Det er vannshow, lys og fyrverkeri hele tiden mens prinsesser og sjørøver spiller scener fra filmene de tilhører når de flyter forbi deg på den store elva for showet foregår.

I California Adventure har de et show som heter World Of Color. Det blir sagt at det er et enestående og spektakulært show. Du kan være negativ og mene at de overdriver, men da har du virkelig ikke sett showet, for jeg kunne ikke beskrevet det bedre. I både WOC og Fantasmic har de laget spesielle lasere som skyter opp film fra lyskastere i vannet. Det sprutes opp vann i en slags vifte som er så tynn at den nærmest er damp, så blir laserne lyst opp og du får se film på et lerretet av vann.


Ser du berg-og-dal-banen i bakgrunnen? Omtrent den kuleste jeg har tatt noen gang.


De jentene som var prinsesser må seriøst ha hatt et tonn med sminke på seg. De så virkelig ut som om de var kommet rett ut av filmene med perfekt fløyelsmyk hud, gigantiske blå øyne og kritthvite smil.Tower Of Terror i California Adventure

Alt i alt så var det to helt fantastiske dager, og jeg er veldig glad for at vi endte opp i Disneyland i stedet for Six Flags. Six Flags er morsommere når det kommer til berg-og-dal-baner, men Disneyland er nok et mye finere og koseligere sted. Når Walt Disney lagde Disneyland var intensjonen at du skulle få følelsen av å være i en Disney film. Derfor er alt så utrolig gjennomført at alt faktisk virker ganske magisk og uvirkelig.

Har du vært i Disneyland noen gang? Hva syntes du?

 

 

 

 

 

#disneyland #californiaadventure #fantasmic #worldofcolor #towerofterror #usaferie

  • 10.08.2014 kl.22:31
  Så utrolig fine bilder <3
  11.08.2014 kl.13:16
  Kjemp gøy, jeg vil dra dit en gang :)
  11.08.2014 kl.18:25
  Anette: Tusen takk! :D
  11.08.2014 kl.20:54
  Jeg har vært i Disneyland i Paris og det er virkelig noe for seg selv! Kunne godt tenkt meg å dra dit igjen :D
  11.08.2014 kl.21:55
  Camilla Larsen: Så gøy! Jeg har veldig lyst til å dra til den i Paris også! :)  Kommenter her

  Før du kommenterer er det fint om du leser dette:
  - Jeg tar alle bildene mine enten med min iPhone 4S, eller mitt Canon EOS 600d Sigma 18-200mm f/3.5-6.3.
  - Jeg kommenterer alltid tilbake, men det hender det vil ta litt tid før jeg får kommet meg innom bloggen din.
  - Jeg lager headere til alle som spør, men jeg vil helst ikke at du spør om det her. Trykk på "Header" i menyen min under headeren og les hva du må gjøre der.
  - Hvis du vil legge igjen noen slags reklame er det fint om du sender meg det enten på mail eller på melding på blogsoft. Men jeg vil gjerne hjelpe, så det er bare å sende!
  - Hvis du har en plan om å legge igjen en stygg kommentar ber jeg deg om å tenke deg om en gang til. Jeg har faktisk IP-adressen din og kan finne ut hvem du er.

  Design og koding: Ina Anjuta