Vacaciones en España (Mayelife - mote og foto)
Hjem Header Facebook Tumblr

14

Vacaciones en España

(Var det î i det hele tatt i nærheten av riktig oversettelse? Jaja, dere skjønner hva jeg mener...)

Søndag 22. juni ble jeg vekket fra en kortvarig søvn klokken tre om morgenen. En litt stresset og veldig sløv time senere satt jeg i bilen til naboen min Hedda med henne, faren hennes og mamma. Jeg, mamma og Hedda ble sluppet av på Gardermoen og gikk for å rekke flyet vårt klokken syv. På flyplassen møtte vi resten av korpset, som vi skulle reise med. Noen timer senere landet vi på flyplassen vi Malaga, tok bussen til Fuengirola og sjekket inn på hotellet. Første dag startet med en liten ekstraøvelse, et par timer ved bassenget og BBQ til middag.


Utsikt fra balkongen på hotellrommet.

Mandag startet Elise med en joggetur på stranda, jeg sov til hun kom tilbake. Vi fikk et par timer på Miramar, kjøpesenteret rett ved siden av hotellet, og så var det ned på stranda for å spille. Korpstur er herlig, men jeg hadde så absolutt greid meg uten all spillingen. 

På dagtid gikk tiden for det meste til å ligge ved bassenget, gå rundt på senteret, spise og ha et par spillinger innimellom. Den ene dagen tok mamma med oss eldste til Malaga for å gå litt rundt og spise lunsj der.


Enda mer utsikt fra hotellrommet.

Vi var et par timer i Mijas, en landsby rett ved Fuengirola. Der gikk vi på marked, så på Flamenco dans og spiste på en restaurant med helt fantastisk utsikt.
Utsikt over Fuengirola fra restauranten.

Dette ser vel egentlig ut som en strand fullpakket med uteliggere, men det er det så absolutt ikke. En av de høytidene jeg virkelig skulle ønske var litt viktigere i Norge er sankthans. Det er så utrolig fint med alle bålene som lyser opp på kvelden. I Spania var hele stranda fullpakket med folk som hadde satt opp telt og griller og ventet på at sankthansbålene skulle tennes. Det var utrolig fint og så kjempekoselig ut.Vi hadde en veldig fin tur med akkurat passe temperatur, timer ved bassenget, noen virkelig gode middager og superkoselige kvelder. 

I går kveld kom vi hjem fra en liten tur til besta og bestefar, så med bare to dager til vi drar til USA (!!) er stua et eneste kaos og alle er opptatt med å pakke eller skrive lister. Vi må få kjøp et par ting på butikken her i Norge og få pakket ned alt vi skal ha med oss, men så er vi egentlig ganske så klare til å dra. Jeg skal ta med pc-en over dit, men jeg vet ikke når jeg får tid eller wi-fi til å blogge. Jeg skal virkelig prøve å få det til, men jeg kan ikke love noe.

 

Hvor skal du/har du vært på ferie i år?


#spania #malaga #ferie #fuengirola #miramar #mijas #flamenco #sankthans #sankthansfeiring #usa   • 12.07.2014 kl.13:32
  Hei! Jeg liker bildene dine. Foto er også min største interesse, men bloggen min handler om bøker, skriving, lesing. Bilder deler jeg i andre fora - flickr og blipfoto. Du er ung og kan nå langt med bildetakingen. Jeg er 30 og liker å se med kamera. Da kan jeg fokusere. Jeg ser på detaljer.
  12.07.2014 kl.17:18
  H: Tusen takk:)
  13.07.2014 kl.17:23
  Åh, så fantastisk! Koselige bilder også :-) Jeg skal faktisk til New York i julen, så det blir spennende! :-D
  14.07.2014 kl.18:57
  Åå, så utrolig herlig! Ser og høres ut som en super tur :D Utrolig fine bilder du har tatt, fantastisk!
  15.07.2014 kl.16:24
  Åå, så deilig! Skal desverre ikke på feire før til høsten, er så misunnelig på alle som er vekke. Ser så herlig ut :-)
  16.07.2014 kl.11:40
  Nydelige bilder! Du er kjempeflink :-)
  17.07.2014 kl.12:16
  Utrolig fin blogg! Du er kjempe peen :)
  18.07.2014 kl.00:44
  Hørtes ut som en super tur! Skikkelig fine bilder :)

  Har egentlig ikke vært på noen ordentlig ferie i år, annet enn en uke i Danmark, haha (:
  23.07.2014 kl.03:34
  Diaval: Takk! Vel, en uke i Danmark er som oftest det ferien vår består av også, så jeg synes det høres kjempefint ut! :)
  23.07.2014 kl.03:34
  mariavborgee: Haha, tusen takk!
  23.07.2014 kl.03:34
  Elise Ervum: Tusen takk :)
  23.07.2014 kl.03:35
  camillasindre: Vel, en tur på høsten høres ikke veldig vondt ut det heller :)
  23.07.2014 kl.03:35
  odarenate: Takk! :)
  23.07.2014 kl.03:36
  Monica: Å, så heldig du er! Jeg hadde utrolig lyst til å være et par dager i New York siden vi mellomlanda der på vei til LA, men det hadde blitt mye dyrere. Så da ble det til at vi droppa det:(  Kommenter her

  Før du kommenterer er det fint om du leser dette:
  - Jeg tar alle bildene mine enten med min iPhone 4S, eller mitt Canon EOS 600d Sigma 18-200mm f/3.5-6.3.
  - Jeg kommenterer alltid tilbake, men det hender det vil ta litt tid før jeg får kommet meg innom bloggen din.
  - Jeg lager headere til alle som spør, men jeg vil helst ikke at du spør om det her. Trykk på "Header" i menyen min under headeren og les hva du må gjøre der.
  - Hvis du vil legge igjen noen slags reklame er det fint om du sender meg det enten på mail eller på melding på blogsoft. Men jeg vil gjerne hjelpe, så det er bare å sende!
  - Hvis du har en plan om å legge igjen en stygg kommentar ber jeg deg om å tenke deg om en gang til. Jeg har faktisk IP-adressen din og kan finne ut hvem du er.

  Design og koding: Ina Anjuta