Summer (Mayelife - mote og foto)
Hjem Header Facebook Tumblr

4

Summer

Er jeg den eneste som fortsatt ikke forstår at det er sommerferie? Akkurat nå kjennes det bare ut som om det er helg og at jeg skal på skolen igjen om to dager. Ni uker. Ni uker hvor jeg nesten hver dag får sove så lenge jeg vil. I natt drar jeg til Spania, så skal jeg hjem og være litt i Trondheim og så blir det tre uker i USA mot slutten av ferien. Jeg skal prøve å få blogget litt mer i ferien, få inn litt flere oppdateringer, men det blir nok ikke noe hver dag. Jeg har planer om å ta med pc-en til USA, men jeg vet ikke hvor ofte jeg kommer til å ha internett der. Men jeg har et par innlegg og en video på lager, så jeg skal nok få ut noe. 

Dette ble vel et ganske kort innlegg, men jeg tror jeg trenger litt tid på å komme inn i dette igjen. Etter noen månederer uten daglig blogging er det litt vanskelig å komme tilbake i gamle rutiner igjen.

Hva skal du i ferien?

 

 

 

 

 

#ferie #sommerferie #spania #malaga #usa #summer #calvinharris • 22.06.2014 kl.14:13
  Helt enig, kjennes bare ut som om det er helg! Får håpe sommerfeire følelsen kommer snart :D God sommer!!
  22.06.2014 kl.17:39
  i ferien skal jeg bare slappe av :D
  12.07.2014 kl.12:20
  Sara's Foto: Høres veldig deilig ut :)
  12.07.2014 kl.12:20
  odarenate: Tusen takk, ha en god sommer du og! :)  Kommenter her

  Før du kommenterer er det fint om du leser dette:
  - Jeg tar alle bildene mine enten med min iPhone 4S, eller mitt Canon EOS 600d Sigma 18-200mm f/3.5-6.3.
  - Jeg kommenterer alltid tilbake, men det hender det vil ta litt tid før jeg får kommet meg innom bloggen din.
  - Jeg lager headere til alle som spør, men jeg vil helst ikke at du spør om det her. Trykk på "Header" i menyen min under headeren og les hva du må gjøre der.
  - Hvis du vil legge igjen noen slags reklame er det fint om du sender meg det enten på mail eller på melding på blogsoft. Men jeg vil gjerne hjelpe, så det er bare å sende!
  - Hvis du har en plan om å legge igjen en stygg kommentar ber jeg deg om å tenke deg om en gang til. Jeg har faktisk IP-adressen din og kan finne ut hvem du er.

  Design og koding: Ina Anjuta