Bildedryss - 17. mai 2014 (Mayelife - mote og foto)
Hjem Header Facebook Tumblr

3

Bildedryss - 17. mai 2014



Årets 17. mai startet brått. Veldig brått. 06.55 kom mamma inn på rommet mitt og vekket meg alt for sent. Tre kvarter senere var jeg ferdig sminket, hadde såvidt fått i meg noe å spise, hadde dratt på meg uniformen i all hast og sto klar med fløyta i armen i skolegården på Bøler. Flaggheisingen startet klokken åtte, og etter omtrent en halvtime med korsang, taler og korpsmusikk tok vi t-banen ned til byen. Og før viv visste ordet av det marsjerte vi nedover Oslo's gater og prøvde å få igjen pusten i de få sekunden mellom hver marsj. Tre eller fire runder i marsjheftet senere var vi endelig utenfor rådhuset og var ferdige med å gå i tog. Der møtte jeg Unni, Lea, Aysu og Ilirida som jeg var med resten av dagen. Før vi fikk gjort noe mer måtte jeg skifte ut av uniformen og inn i kjolen, men jeg tror ikke jeg skal si så veldig mye mer om akkurat det...


Ilirida og Lea

Etter å ha godt litt rundt i byen tok vi t-banen til Majorstuen og gikk nedover Kirkeveien til Frognerparken. Etter en liten stund med sisten på Frognerborgen (nei, vi er ikke barnslige) gikk vi og tok en del bilder på gresset i parken.


Unni




Meg, Aysu, Lea og Ilirida







Etter en stund bestemte vi oss for å gå tilbake til inngangen for å kjøpe litt is før vi gikk oppover Frognerparken mot Monolitten. 















Etter en stund måtte Unni hjem, så vi bestemte oss for å ta t-banen hjem alle sammen. Jeg og Lea gikk innom Bøler skole hvor årets aktiviteter ble holdt. En boks med popkorn til hver og et baklengs-bilres senere fant vi ut at det virkelig ikke var noe å gjøre der, så vi dro opp til Haraløkka for å filme. Jeg skal ikke si hva, for det kan hende det ødelegger overraskelsen litt, men det var noe vi lagde til noen. 

Da vi kom hjem til meg var det lammebiff til middag og bær med krem til dessert. Vi spilte litt air hockey på rommet til Elias og et par runder med kort og så gikk vi over til Lea for å sove der.

18. mai tilbrakte jeg halvparten av dagen på plenen til Lea med frukt og musikk mens vi bare lå og slappet av, og halvparten med pc-en på fanget ute i sola mens jeg så på Teen Wolf. Ganske greit. Og så ble det mandag da...

 

Hvordan var din 17. mai?

 

 

 

 

#17.mai #frognerparken #korps #is #sommer #overnatting #venninner #bilder #photoshoot

 



 • Unnipunni
  21.05.2014 kl.17:44
  Yee du blogga igjen! ;) Fint skrevet som alltid!
  21.06.2014 kl.13:24
  den var fin :D
  21.06.2014 kl.18:29
  Sara's Foto: Takk:)



  Kommenter her

  Før du kommenterer er det fint om du leser dette:
  - Jeg tar alle bildene mine enten med min iPhone 4S, eller mitt Canon EOS 600d Sigma 18-200mm f/3.5-6.3.
  - Jeg kommenterer alltid tilbake, men det hender det vil ta litt tid før jeg får kommet meg innom bloggen din.
  - Jeg lager headere til alle som spør, men jeg vil helst ikke at du spør om det her. Trykk på "Header" i menyen min under headeren og les hva du må gjøre der.
  - Hvis du vil legge igjen noen slags reklame er det fint om du sender meg det enten på mail eller på melding på blogsoft. Men jeg vil gjerne hjelpe, så det er bare å sende!
  - Hvis du har en plan om å legge igjen en stygg kommentar ber jeg deg om å tenke deg om en gang til. Jeg har faktisk IP-adressen din og kan finne ut hvem du er.

  Design og koding: Ina Anjuta